Как изглежда един типичен българин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как изглежда един типичен българин
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1029 пъти
Тази тема искам да разведря малко. Знам че всички сме различни. Но тук нека да засегнем няколко теми. 1 - от кои народи идваме, 2- как изглежда един типичен българин. Пишете мнението си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: eafbda32a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Остриган 3ти номер като за казарма или плешив, има брада, леко мургав, оскубани вежди, татуировки с Левски/Ботев/лъв и флага, филмарски кръгли очила, носи маратонки и дънки/анцуг, маркови тениски менте от Турция, кара 20-годишен премиум, чипосан дизелов, пушещ автомобил без ДПФ, ЕГР и вихрови клапи и сипва от хубавата нафта. Кара с 200 и обижда КАТ като го глобят, а после гордо си снима актовете и ги качва по социалните мрежи. Обижда политиците, че са крадливи, а взема пари под масата - няма да им дава пари на тези хрантутници, я.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d774210d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Повечето хора в България изглеждат като хора от южна Европа, но една идея по-бели. Иначе има и по-славянски тип българи. В рода на баща ми има такива. Даже аз до някъде 4ти клас си бях рус хаха.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 726cf5c771
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съвременните български мъже-масово изглеждат по следния начин - ако са по-възрастни са- с шкембе, космати, като горили, брадясали, като турци, мургави, като цигани, с мазни плешиви прически, облечени в увиснали анцунзи, общо взето-селска визия... , като противното шкембе -задължително присъства. Ако са по-млади, визията им масово е следната - обръснати тикви-нула или първи номер, напомпани с фалшиви мускули от разни хапчета, висят във фитнеса постоянно, но само за да си търсят жени за секс, не за да спортуват, пак са гадно-мургави, чак оранжеви-някои, футболни запалянковци, обличат се с раздърпани, увиснали анцунзи, всяка втора дума им е, , брат". Давам пример -Кво правиш ве брат? Как си брат? Ооо, брат... Абе брат... Доста братя в тая държава... масово възрастните български мъже -също са отчайващи и отчаяни -футболни запалянковци. Шумно пърдят, шумно се оригват, храчат по улиците-дори, когато на милиметри наоколо вървят хора... гледат кръвожадно, все едно са готови да скочат, дори на някое животно, само за да си задоволят сексуалния нагон... , смърдят на чесън и алкохол, ох ще спра дотук, че след това детайлно описание, взе да ми се гади нещо. Добавям само, че вървят, като горили по улиците-походката е -пристъпват прегърбени и млади и стари, от един на друг крак и в същото време -движат силно напред ту едното, ту-другото си рамо, точно както вървят маймуните. И освен това-обичат публично да се почесват и да си наместват оная работа в гащите. И всяка тяхна псувня включва думата еб*не. Поправка -всяка тяхна втора дума, включва думата еб*не. На всичкото отгоре -масово, особено по-възрастните -си духат и хвърлят зеленясалите, противни сополи-духат в ръцете си хващат мръсните си сополи с два пръста и ги хвърлят в пространството наоколо, дори да е оживено и да вървят по центъра. Сега вече-отивам да повърна....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 720d70950b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Зле.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0772e5f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Анцунг, дебел, смешни татуси, късо подстригран, мазна брада, гледа тъпо защото е тъп, кецки найки, диагоналка, яде дюнер докато си гледа 19г. БМВ Е36 с мазния си накурен балкански поглед.

Бичи кючеци, pi6e na skliokavica, neznam, i t. n.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: eef84d750f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И жените, и мъжете...
Зле облечени с разплуто тяло и миришат.
Има и изключения, за щастие...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ca2b21dbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   1, 3, 5-ти мислех да пиша, но след, като ви прочетах няма какво да добавя, освен, че плюе по улиците като върви. Браво.
6-ти, това, което си написал просто не е вярно. Българина е остриган ганчо с кафеникава кожа с брада и маратонки и тъп поглед, защото е тъп, но българските жени в основната си част не изглеждат зле и се подържат и обличат добре, почти колкото италианките. Разликата във външността между мъжете и жените в България е огромна. Сигурен съм, че ако жените в България бяха богати като тия на Запад даже нямаше и да търсят богати мъже, а щяха да се хващат само с тия които им харесват чисто външно, както правят западните богати жени. Обаче ганчо си остава остриган като за влизане в казармата защото иска да подражава на мутрите така и мисли, че това му добавя респект, брадясал, мургав, плюещ по улиците с тъп поглед с маратонки и анцуг тъпак.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 032b46aa11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Е хубаво сте описали българите, а за българките?
Няма какво да кажете нали, щото положението е трагично.
5кг грим на лицето и пак не изглежда дорбе, гледа те и ходи по улиците все едно е кралица, а всъщност е дошла от последното село в страната, където се прибира 1 път годишно, щото то и без това няма автобуси дотам. Претенции до небето, първия въпрос, който ти задава е с какво се занимаваш, за да си направи сметката как да се държи с тебе. Нищо, че тя милата работи преко сили за 1000 лв.
Има и друг тип жени, които уж не са такива, които уж са много арт, много интелигентни, а то положението там е даже по зле. Курвенски номера като за световно. Курвите даже и не ги коментирам, те са 80 % от жените, поне си знаят какво искат и си карат скъпите коли, докато другите тъпи селянки и това не могат да направят със себе си. Говорят ти за изисквания към мъжете, а всъщност тя няма какво да предложи освен проблеми, мрънкане и промит мозък от майка и. След 35 красива жена по улиците няма, приличат на лелки още от 20 годишни. На 40-45 вече не приличат на нищо и шкембетата на мъжете им са им най-малкия проблем, на фона на визията, която имат.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 726cf5c771
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От н. 3 до н. 8-кифльо, не всички жени са с 5 тона грим-това са само кифлите.. , но ти естествено си вадиш изводите от тези, с които си излизал преди години, когато си бил млад:))) Вземи прочети коментар н. 7-човека, много точно го е казал....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d18e838306
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Винаги съм казвал, че българите като цяло, ако бяхме свестни и държавата ни щеше да бъде такава. Ясно се вижда какво е положението ни и то не идва от космоса. И българите и българките в едни 80% не стават за нищо - прости, неграмотни, мързеливи, нагли до безобразие и готови за 20 лева да предадат всичко и всеки. Стил на обличане доста добре са го описали коментиралите по-горе. Точно преди малко минах покрай блоково пространство в града, в който живея. Мястото е в идеалния център, но изглежда буквално като сметище, въпреки че има поставени поне 4 кофи за боклук, които се изпразват редовно. Тревните площи са отрупани с всевъзможни боклуци - от кенчета, кофички, чашки за кафе, опаковки, торбички, фасове и т. н. до матраци, дюшеци, стиропори, стъкла и прочие. Виждал съм дори и цяла тоалетна чиния, изхвърлена на тревата. Направо можеш да повърнеш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d2d1b0693d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не се отнася до всички мъже със сигурност, но сред голяма част от българите се забелязва една много грозна мода... Обръсната глава, неподдържана брада, фитнес маняк, който се тъпче с анаболи, вместо да тренира и ползва фитнеса само за селфита и да дава непоискани съвети на хората, които знаят за какво са там. Задължително гледа с тъповат лош поглед и не ходи като нормален човек, а се опитва да докара някаква походка тип "Хълк" :D
.. Тъпче дюнери, слуша мазна чалга, минава на червено и дава газ, за да чуят през три квартала как му пърди колата, псува като дърт циганин. Жените за него се делят на два вида - тъпи к*рви и мама, която му готви и му пере гащите до 45-годишен.
Обожава далаверите и тънките сметки. Той не е длъжен на никого, а на него всички са му длъжни. Идолите в живота му са Жоро Илиев и Слави Трифонов. Татуирал си е Левски/Ботев/Шипка/Balgariq na TRI moreta/Сам срещу всички/ някаква китайска сентенция на гърба между плешките. Голям "патриот" е. Патриотизмът му се изразява в драскане на графити по сградите с качулка, докато никой не гледа.. и слушане на Джена в дискотеките в Студентски. Духа си носа с два пръста на улицата, плюе, хвърля си боклука на земята.
Шкембе, дебел врат, от който виси ланец-верига върху анцуг Адидас. В общи линии е това.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 52a2f4cf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Завистлив.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f3ae7528b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ниски, трътлести, черни, мургави и грозни.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 63199e8492
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Зле, но и жените тук повечето имат такъв лош вкус за мъже. Пълно е с красиви българки с разни грозни разплути дебелаци или нацепени батки с лица като катили.
Беше интересно как в Словакия, където определено също има нацепенация много ме харесваха жените и то красавици, а в БГ някакви тлъсти колежки са претенциозни.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 82508fa097
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Приличаме на другите народи от балканският полуостров.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker