Чистите ли след кучетата си? Навън е като кучешка тоалетна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чистите ли след кучетата си? Навън е като кучешка тоалетна
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1010 пъти
Пред входа ни има две тревни карета, покрити до горе с изпражнения. Почистих, след седмица пак. Гнусно и гадно е.
Обичам животните. А моето куче си го обичам като брат, без преувеличение. Но това е елементарна култура.
Ясно е, че животното трябва да се изходи все някъде. Но да вземеш лайното от земята отнема 10 секунди и струва едно парче тоалетна хартия или пликче, после в казана. Като съм забравял хартия, съм искал кърпичка от минувачи. Веднъж не намерих, но след няколко часа като излизах, пак изхвърлих лайното.
Някои ще кажат "ами бездомните? ". В София има около 6000 бездомни и 100 000 домашни кучета. Дай да си чистим след нашите, а на бездомните лично ще им събирам изпржненията, ако серат около блока. Далеч съм от мисълта, че всички стопани са мърлячи, но от десет трима да са недобросъвестни и става мазало.
Детската площадка до нас прилича на кенеф. Не бих пуснал децата си на нея. Детските площадки поначало са забранени за кучета. Ясно, че понякога нарушаваме забраната. И аз го правя, ако няма деца или самите хлапета и родителите поискат да пусна там кучето да си играят с него (моето е магнит за деца, не знам защо). Ама да имаме отговорност. Веднъж една лелка ми направи забележка, че кучето ми е на площадката. Нямаше деца наоколо и я отсвирих. После се замислих, че жената има основание да се ядосва. Аз си чистя, но сума ти народ не го прави.
Виждам пуснати кучета от каишка. Няма лошо, ако е добре обучено и контролирано от разстояние. Но пие стопанинът кафе на 50 метра, онова разкрасява алеята в парка, той даже не вижда.
Да оставим настрана културата, приятно ли ни е на нас да живеем в осран квартал? Това си е нашият град, нашият квартал, нашите тротоари. Все едно у нас да се изака кучето ми и да не му изчистя. Не ни ли е срам, като ни дойдат гости в блока?
Друго, кучкарите обичаме животни. Ама замисляме ли се, че така създаваме риск от зарази? Едно да има, което да е лепнало нещо, може да разболее кучетата на целия квартал, да иде и при хората.
Също така тази безотговорност настройва много хора срещу стопаните, от там намразват и кучетата. Караници, конфликти, жалби. Доста тревни площи са с табели "забранено за кучета". Някои изверги даже стигат до там да хвърлят и отрова. Нищо не оправдава такива хора. Веднъж един го разбрахме кой е и няколко мъже от квартала "поговорихме" с него и решихме проблема. Но ако дразним по-малко съседите си, по-рядно ще са и подобни случаи.
Някои си мислят "каква полза аз да чистя, като никой друг не го прави? ". Но не е точно така, добрият пример влияе. Поговорих с приятелката ми примерно, тя осъзна, че не е права и започна да събира след нейното куче. Другите стопани, с които разхождаме любимците си, като видят, че събирам, го правят и те, явно им става неудобно. И в един момент виждат, че е по-хубаво да ни е чисто.
Веднъж с една лелка с куче се скарахме. Изсра се животинчето, точно до казана беше. Заговорих я учтиво, направих комплимент колко е сладко и я попитах няма ли да събере? Предложих ѝ даже кърпичка. Тя взе да ми кудкудяка, да чистела държавата. Скандалът ескалира, накрая аз вдигнах лайното и ѝ го сложих в джоба. Грозно беше, не биваше да постъпвам така, ама дано е поумняла.
Хора, дайде да сме съвестни. Аз съм решил поне след моето да чистя. Съвестта ми да е чиста, че не нося пряка вина за мръсотията.
Съжалявам, ако звуча като крива бабичка. Не съм негативен човек, даже напротив. Но не знам защо, това безхаберие много ме бъгва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: da0f24bc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Защото цялата държава по всички етажи е отражение на манталитета на народа - кучешка тоалетна.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6991e206a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Авторе не само нечистещите няма да си признаят, не само ще продължат, но и самия ти си признаваш прегрешенията.
Пускаш кучето на детската площадка, а съобразявш ли се че има алергични деца и те страдат ако ползват площадката дори часове след кучето ти? Съобразяваш ли се с децата със слаб имунитет, че им ограничаваш правата да играят?
Плюеш и скачаш на бой на хвърлящия отрова, но ако се замислиш той хвърля отрова там където е забранено за кучета! Да си разхождаш кучето около жилищен блок също не е позволено!!! До сега не чух някой да е разхвърлял отрова в ограждение за кучета направено от общината!!!
Хората които укоряваш ще те отсвирят точно както ти си отсвирил, лелката която ти е направила забележка!!!
Аз в момента не отглеждам куче в града, но ми се случва да настъпя на улицата "красотите" оставени от кучелюбци.
Мисля че решението е глоби, големи глоби и усилено събиране на глобите, за спазване на правилата, ако е нужно и съдия изпълнители да събират глобите. Ако тръгнат да глобяват само за ден ще напишат милион глоби, за не събиране на фекалии, за разхождане на куче около блока, за разхождане на куче в парка, за разхождане на куче без каишка или намордник и т. н. Има си ограждения за кучета и до тях трябва да се води кучето по най късия маршрут, точно както селските кметове изискват от собствениците на пасищтни животни да минават с тях по най краткия им маршрут към пасището, за да не осират улиците на селото.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b63a37da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Защото Ганьо не може да се грижи. Взел си някакъв пес и го раввява по градинки и паркове. Покрай училища и детски площадки. Зоо градина са ни градовете. Рано сутрин е кеф да ти изскочи някое отвързано куче, да те джафка, или да го зяпаш как ходи. Кучелюбът или кучелюбката просто седят до него, или си цъкат из телефончето. Не чистят.
Кучетата са за къщи с двор и села. В град е абсурдно да прескачаш изпражнения и да настъпваш пикано, но няма избор. Мирише ужасно, грозна гледка е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bd71d93c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   По същата причина в дворовете ни е сиво и мръсно, къщите ни неизмазани, влаковете ни мръсни, обществените тоалетни също.... да изброявам ли още. А всичко това е отражение на сивата ни душа, това, което виждаме навън е увеличено копие на нашата същност.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a5bd61f629
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Братче, нещо си се объркал. Не живееш в Швейцария все пак. Живееш в Булгаристан, свиквай. Ако искаш да живееш сред нормални хора, смени държавата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 32ca9b1fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   След моето чистя редовно и то не защото "какво щели да кажат съседите ", а точно защото съм настъпвала кучешко... и знам колко е неприятно да съсипеш любимите си обувки и всичко около теб да вони. И точно за това чистя. Не искам заради моето съкровище някой друг да вони и да се чувства дискомфортно.
Даже не търся пликове, в зоомагазините има комплекти, пликчета подобни на тези в Била и Лидл, навити на руло сложени в кутиика. Закачам си кутииката на повода, като клекне, си изваждам пликче, събирам си "творението" и в най-близкия казан. Няма драми. Не е трудно и си ми е просто навик. Даже, май и тя се научи, че се чисти. Като си свърши работата, не се дърпа, ами ме поглежда и чака да го събера преди да продължим с разходката.
Въпрос на възпитание и е същото като да не си хвърляш боклуците по улицата, а само в кошчето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fba1071ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ха, а доброй ютру! На запад си има закон, обаче и тука много не го спазват. То няколко години намирах кучешки лайна пред входа на кооперацията. Няколко пъти съм ги чистил. Случвало ми се е целия ми мотор, който е паркиран там да смърди на кучешки лайна. След като един ден видях синът на комшийката да извежда кучето и то се изкенза пред входа, отидох и и казах да си ги почистват. Тя каза, , Да добре, , и започна да се заяжда за мотора ми, че стоял пред прозорците и, което си е обществен път и и казах, че той там ще си и остане. След време пак намерих, , кучешко лайно, , пред входа, отидох да я питам да ли си ги почиства, тя почна да ми се кара нещо, и пак се захвана с моя мотор. Аз я сиктордосах и си тръгнах. След време видях един друг кучето му тамън да се изпикае пред входа и му казах да не го оставя там да пикае. Реално нещата трябва да ги урежда държавата с, , арабски закони, , Камери на всякъде, първо нарушение парична глоба, втора отнемане на кучето. Щом те мързи да вдигнеш едно лайно, никой не е длъжен да ги гази и няма да гледаш куче точка. Защото много от хората вече ги е страх от конфликти и си мълчат. Както моите комшии. Ако не бях аз да се скарам с тая, кучешката тоалетна пред входа щеше да си продължава. До скоро един куриер спираше пък на алеята ни с трева при положение, че бол място има за спиране. Цялата трева разсипваше. Два пъти му казах, обаче то нагло и продължава. Е пак аз реших нещата и вече не спира там. Пак всеки си мълчеше и трябваше аз да браня територията. Живеем в страхливи времена, женски времена.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e7d0b92ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Завиждам ти на проблемите, честно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6abf97ca4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Кучето е за къща с двор на село не е за апартамент особено големите породи. Напоследък много кучкари се навъдиха и не знам каква е тая мода всеки втори лумпен да си взима куче, че и много от тях не ги държат на повод и търчат из парковете застрашавайки малки деца. И много ме дразни как ги третират сякаш са им деца. Бездомен няма да нахранят ама псе ще нахранят ей т'ва е гротескното в цялата работа.... Куче бих си взел само ако живея в къща на село да ми пази и то само в двора ще бъде.


Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 294ea44b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Страшно мазало е в целия град, няма 3 квадрата дето да не са осрани, ако има тревичка някъде, няма къде да стъпиш там. Остави от вън ами и вътре в блока, стълбите и асансьора понякога са омазани и пак не си ги почистват. Другата гнусотия е да оставят хранителни остатъци до кофите, да пръснат 1-2 торби сух хляб за гълъбите, като ходя да хвърлям боклука газя в пръснати по земята кокали, рибени глави и мизерия, отделно сега е зима и е студено, но лятото не се трае от смрад до 10 метра от кофата.
Отделено тия бездомни кучета имам чувството че нарочно някой ги носи от някъде. Една глутница вземе че изчезне, буквално на другия ден има вече нови кучета в района. Много е гадно като се прибираш вечер късно да те залаят 5-6 големи песа. Не знам защо изобщо се оставя да има бездомни кучета, защо всички не са в приюти и там да си ги гледат, да ги осиновяват и т. н.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1a4a93ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Автора:
Никога не са ме интересували закони и наредби. Разчитам на морал и нормална комуникация. За мен е задължително кучето ми да не се докосва до други хора и животни без тяхно позволение, да не носи зарази, да не вдига шум нощем, да чистя след него и в никакъв случай да не нарани някого. Вече дали ще стане чрез каишка, намордник или обучение, е моя отговорност. И го правя без значение има ли го в наредба или не.
От любопитство отворих сега наредбата за София и няма много общо с фантазиите на кривата лелка от номер 2. А и такава наредба би паднала моментално в съда. Не че някой ще я спазва.
Разпоредбите на Столична община в по-голямата си част са съвсем адекватни. Наистина не съм спазвал всички, но не съм навредил никому.
Много се злоупотребява с алергии, зарази. Алергията към животни е истинско състояние, трябва да бъде третирано с уважение. Но това, че ако преди три часа котка е пресякла тротоара наоколо ще има камари с трупове на хора с алергии и слаб имунитет може да го каже само незапознат човек. Точно алергични приятели искат да излизаме и да си играят с кучето ми навън. Понеже вкъщи не мигат да вземат.
На хвърлящия отрова не сме ми “скачали на бой” точно. Поговорихме с него и човекът осъзнавайки какво е направил си потроши краката, лежа дълго, после месеци наред беше в патерици. Отровеното куче беше на полицай, който присъства на разговора. А аз видях как детето му страдаше за животното. Ако някой посегне на моето, ще реагирам, както бих защитил майка си или брат си. И не ме е страх да лежа в затвора. Страх ме е от изверги, прилагащи насилие над животни, жени и деца на свобода.
Не знам за глобите дали ще сработи. Не може инспектор да дежури 24 часа на всеки ъгъл. Помня преди всяко си хвърляше боклука на улицата. Вече е друго, още има такива хора, но са малко. И на пешеходни пътеки не спираха, сега спират, поне в големите градове. Та, хората се учат. С пример, с разговори.
Нека стопаните сме отговорни, да чистим, да не пускаме кучетата си без контрол от каишката. Да не дразним с хората. А индивиди като нолер две да ги игнорираме.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b63a37da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   12, хубаво е, че чистиш, но си кучелюб. Изравняваш хора с животни. Нормалните хора не правят така. Хорага са си хора, животните-животни. Никой не е длъжен да слуша лай, да гледа изхождащи се животни и да се чуди как да го заобиколи. Не знаеш акъла на животното какъв е, винаги може да ти скочи, ако ще и със сто вериги да е опасано.
Животните са за селата и само за селата. Писна ми целият квартал да се оглася от кучета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dc586b5bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Малко нагледна статистика-средно едно куче дарява София с 0. 5 кг говна на ден. Според автора, 100 хиляди кучета по 0. 5 кг =50 тона говна разпръснати из столицата, това са 5 десет тонни камиона пълни с говна ежедневно!? Затова се вбесявам, когато софиянци започнат да говорят за селяния, че селяни заринали София с простотия, а това, че децата им растат върху тонове лайна, за тях е цивилизовано!? Пълно лицемерие. С морал не се оправя българина, само като му бръкнеш в джоба, може да го промениш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1a4a93ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   14, откровено ти казвам, през к*ра ми е дали ти е писнало или не. Спазвам нормално приличие. А това дали приравнявам хората с животни - не. За едно животно ще ми е в пъти по-мъчно, отколкото за теб. И ако ти си критерий за нормалност, предпочитам да съм ненормален.
Та, ще продължавам да си гледам кучето, спазвайки нормални правила и до сега не съм имал проблеми със съседите. Даже напротив, повечето идват и си играят с кучето ми. Ти ако смяташ, че можеш някак да ми попречиш, добре дошъл си да пробваш. Да, животните лаят, животните се изхождат, природа. Моето не лае през нощта, научил съм го. И аз не съм длъжен да ти слушам стария голф и да му дишам пушека, но го правя. Всеки създава някакви неудобства, но трябва да са с мярка.
Кой твърди, че кучетата са само за село? Ти от каква позиция го заявяваш? Кучетата са и за село, и за града, ако се гледат по подходящ начин. Като ти пречи, колиба в гората. Или си стой в града и си мрънкай, най-много някой да те напсува.
15, да - и животните, и хората хвърлят лайна. Това е нормална биология. Има си пречиствателни станции. Дали лайната в София са 1200 тона или 1250, това да ти е проблемът. Спри да сереш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b63a37da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16, кучелюбството е вид болест. Градовете са за хора. На село поне има пространство за тичане, не да го тикаш из паркове, детски площадки и училища. Това, че чистиш е похвално, но пак не променя фактът, че се е изходило из парк, където играят деца.
Който тачи животни, да ходи да живее в джунглата, там животни бол и живеят на свобода. Не в панелки, с 2 часа извеждане на ден и скопяване. Без поколение и собствен избор. Умирали от страх от пиратки и отмениха новогишните фойерверки, за да им угодят. Но пък фактът, че нямат поколения не ги мори.
Криворазбрана любов към животните.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6f7368a638
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Кучкар е диагноза. Да знаеш, че безпокоиш целия блок с лая на кучето си, но да се правиш на добър пример, че си бил от малкото, които чистели след него на улицата. Само това е признак на кръгъл идиот. Вече по сложни за един кучкар неща, които той не може да разбере от сорта на това, че Е НЕНОРМАЛНО да имаш куче в жилищен блок и, което като го разхождаш то да се въргаля в мръсотията където се изхождат други кучета и цялата му козина да е в яйца на паразити, а после с лапите обрало мръсотията от целия град и стъпвало по кучешки лайна да ходи по леглото ти и да се въргаля с козината с паразитите по възглавницата ти, като някои даже дават и кучето да ги лиже по лицето-това са неща които само нормален човек може да ги отчете и проумее, на не и кучкар. Бих ви отровил кучетата на всичките такива олигофрени, но не съм го направил само защото животното не е виновно. Просто трябва да ви забранят със закон такива олигофрени в градовете и точка. Но то кое ли е наред в тая държава, че кучкарите да чакам да погнат.



Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dc586b5bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   №16, има един лаф, че кучета приличало на стопанина си, но виждам, че и обратното е валидно, че стопанина на кучето приема нравите му. Жалко е, че и твоето мислене не е по различно от това на кучето ти, личи си по възпитанието ти, личи си, че си от отворковците, които обичат да се келешат, мислиш се за всезнаещ. Колко пъти прибра фъшкиите на песа си от улицата? Гледал си кучето по правила, на кой го разправяш това, платил ли си му таксите, плащащ ли му за ползване на асансьора, плащаш ли му за това, че цапа стълбите във входа и някой трябва чисти след него, не го приравняваш с хората, а хората които ненавиждаш плащат заради твоят пес А това, че ти е все едно, че живееш върху кучешки лайна, говори за личната ти хигиена, но за жалост, върху това растат и децата ви. С подобни индивиди не може да се излезе на глава, а вместо да даваш съвети хората без кучета да отидели да живеят в гората, аз мисля, че хората с кучета са само за село, защото мисленето им е селско.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 221721e00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   На повечето българи си им харесват изпражненията по улицата, както и чашките от кафенце, фасчетата, опаковките от вафли, бутилки, кенчета, най- различни торби и пр. Ако не им харесваше, нямаше да цапат, мърсят, да си изхвърлят боклуците наляво и надясно.
Нямам куче. Много бих искала да имам, но на този етап няма как. Преди няколко години работих за кратко в ателието на една позната и част от "работата" ми беше да разходам кучето й - самоед. Силно куче, което, макар и женско, по- скоро то разхождаше мен, отколкото аз него, особено когато видеше котка или катерица... Това куче най- културно уринираше по тревните площадки (никога не съм я пуснала там, където е забранено за кучета), обаче много обичаше, когато се изтропа по средата на улицата, било то на шосето по малките улички, където все пак минава по някоя кола, или на тротоара между хората. Е, само два пъти не съм почистила след нея: когато един шофьор видя, че кучето се изхожда на средата на шосето на малка уличка и да, изчака ме, но сгази л@йното без свян и нямаше как да го събера, макар и да опитах; и когато нямах торбички и бързах за някъде. Във всички останали случаи или купувах пликчета от близкия зоомагазин, или питах за такива от супермаркетите и зеленчуковите магазини, разбира се, предлагайки си да платя. Абсолютно винаги ме е дразнила мизерията на повечето българи. Ако искаме промяна към по- добро, то тя трябва да започне от самите нас и то в тези неща като обществена чистота, отношение към обикновения човек, защото той е гръбнакът на обществото, спазване на законите, например за пътищата и пр.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 67c96cc33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Добре, че не ви четат кучетата, които сега ще спасяват човешки животи отново- след земетресенията например.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b23b546829
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Живея в Манастирски ливади и тук всичко е в лайна. Постоянно гледам надолу да не настъпя лайна. Има едни бетонови топки на тротоара да не паркират колите. Като ги напикаят кучетата и засъхне стават петна. Хората не си събират след животните. Отвратително е.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b63a37da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   21, но ги издърпват хората, нали? Те им дават храна, дрехи и оказват първа помощ- хората. Кучето само души и лае.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1a4a93ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Философстващите тук явно нямат никави познания и са се заинатили като магаре на мост.
Интересно ми е, как ще гледат пинчер или чихуахуа на двора на село. Те са по кило и половина. До два дни ще са го убили котките или ще е умряло от студ. Подобно безумие е да се гледа каракачанка или сан бернар в апартамент. Има си кучета за двор, има и за градски условия. И особености при различните варианти.
Спирали сме ги да се размножават. Вие луди ли сте? Тия глутници бездомни кучета от какво са, ако не от безконтролно размножаване? Колкото и приюти да се отварят, колкото и да се кастрират, няма да се реши проблемът, докато не се пресече източника. Правени са опити дори с избиване на бездомните кучета, пак не работи. Никакво размножаване на кучета и котки, ако не може да им се намери дом. Това е мъчение за животните и опасност за хората.
Дали съм плащал за кучето че цапало входа. Цапа по-малко от 90% от обитателите. Между другото, плащам. По правилника на блока има такса домашен любимец.
ВКъщи какво било - на бас, по-чисто от половината софиянци поне.
Чорбаджията да внимава какво трови, че има и по-ненормални от мен. При разговора с онзи отровител добре че спряхме стопанина на загиналото животно. Иначе онзи можеше от шока да загуби зрението си или да остане със счупен гръбнак. Имаше и идея да го запознаем с едни каракачанки в близко село. Чак до там не стигнахме, но не знам длаи някой няма да го направи.
Два пъти съм удрял само човек след като завърших училище, 20 години станаха, единия случай е описаният по-горе. Но като чета написаното се замислям, че при определени обстоятелства и насилието е вариант, колкото и да го мразя.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b49290ecb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   24, кучето, което го гледаш, поколение има ли? Скопил си го, нали? Или ако е имало поколение, си му продал децата. Криворазбрана любов към животните.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5b6c3be39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не мразя кучетата, но мразя кучкарите като №24, нагли и тъпи и затова и кучетата им са като тях. На келеши трябва да се забранява да възпитават животни, защото самите те са още животни и няма какво човешко да вложат в любимците си. №24 го онагледява.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b1a4a93ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   и двата варианта, които предлага 25 - скопяване и продажба на поколението са много по-добри от това кучето да роди и малките да бъдат удавени или изхвърлени на улицата, както правят някои хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker