Не си намирам място! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не си намирам място!
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 768 пъти
Здравейте пиша тук защото съм в безизходица и ми е нужен съвет! Мъж съм на 35 г и преди 33г. възраст работих и живеех предимно в чужбина. Живеех в Англия, Италия, Германия, Дания като живота ми и в чужбина не беше китка, но сега е тотален ужас! Та след 33-4г. възраст ми изкочи дискова херния и се прибрах в БГ уж да се оправя да почина и да си вдигам чуковете отново, нооо греда! Тъпата дискова вече не минава втора година и живея буквално с почти никакви пари, нямам приятели, нито приятелка абе нищо нямам! Живея в един скапан малък град в Хасковска област който е 6-7 хил. души има няма, като имам чувството че и 100 години да минат ще е същото. Чувствам се тук като някакъв койот в прерията! Някога като дете това беше райско градче а сега е като прерия! Тук живея с баба си и майка си в сем. ни къща.... но вече ще лудна! Зимата е трудно мн защото студа изостря всичко, но ако ми е окей това лято мисля да емигрирам в Испания, но ме е и шубе защото с тая дискова как ще се справя с работа и живот там просто не знам. Ах а ако бях добре щеше да е пей сърце, но сега... Иначе стоейки тук за мен е чисто самоубийство. Буквално се депресирам здраво от всичко това тук а да тръгна отново нямам кураж и ще врътна шайбата скоро...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0db4621b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Вместо да се отчайваш-пробвай някаква работа свързана с интелектуален, а не с физически труд.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8cd5b6ff47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Добре де, обясни от началото за тая дискова- къде, как, колко, при кой. Ако не друго, в компанията имам двама лекаря, ще ги питам за мнение за друг лекар по специалността. И най-вероятно ще е в София, но като гледам това ще ти е най-малкия проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6dcdbe4229
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Испания отдавна е мизерия. Дори самите испанци изнемогват. Топлите европейски страни отдавна са на издихание, дори афганистанските и сирийските бежанци не искат да ходят там, а се насочват на север. Германия, Холандия, Дания, Швеция. Допуснал си грешка като си обикалял от страна на страна, а не си се стремял да се установиш в една от тези страни. Обикновенно, когато се задържиш в някоя страна добиваш там друг статут. Минимум след 7 месеца работа имаш право там на борса за безработни. Според мен има начини да се възстановиш от хернията, чети в нета по въпроса. Опрял си гърба в стената безспорно. Но ще се управиш и се насочи на север.













Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b18681257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   В Сандански живее един пенсиониран невролог, който с леко напипване и натискане на нервите помага много за дискова херния. Ходил съм няколко пъти... дълга история, но всеки пък помага. Преди живееше в Перник. Знам и едно просто упражнение, което също помага. Авторе, ако имаш интерес, понеже не пишеш подробности, пиши, да видя как да обясня за човека в Сандански. Упражнението е просто, ще го напиша тук.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 351cfb3293
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Камъка си тежи на мястото, а Ганю обикаля по света и пилее здравето си за пари, после харчи спечелените пари за здраве, но веднъж загубено, то трудно може да се върне. Авторът е жив пример, бачкал е като хамалин, погубил си е здравето и сега нямал и стотинка, и защо ги е ручал жабетата? По добре беден но здрав, отколкото богат но болен!?

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a2e848fe4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Решението на проблема ти е иглотерапия аз самия втори път съм напът да се излекувам още две три процедури и ще съм като нов. Търси си работа която кръста не ти трябва защото вече никога няма да можеш да си на 100% и ще трябва си пазиш кръста.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a7adc21d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   №6 пише-"аз самия втори път съм напът да се излекувам", после още колко пъти? Напомняш ми за рекламата за содата за хляб, че много помагала при язва, лично я е ползвал стотици пъти, това ли е лечение. При дисковата се сплесква диска и притиска нерва. Иглотерапията е за обезболяване, а не е лечение. Веднъж смачкан диск, трудно ще стане като нов!? Трябва пазене и да няма натоварване на кръста.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker