Самота... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самота...
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1000 пъти
Не мога да повярвам, че точно аз го казвам но факт! Имах супер луд луд и див живот до 31-32г. възраст, но след това тонове помия се изля върху мен във всеки един аспект! Мислех, за дом семейство деца... да ама не! Първо се разделихме с бившата после пък си изгубих бизнеса и спестяванията а накрая получих и физическа травма. Просто сякаш гадостите нямат край и се стичат една след друга! Още по гадното е обаче, че в тия моменти всичко живо се омете. Останаха ми само 2-3ма верни приятели за което естествено съм им мн благодарен, но мамка му липсват ми.... жените. Макар, че съм бил нараняван поради грешния си избор или несъответствие в характерите липсва ми да имам някого до себе си. Винаги съм обожавал и обожавам все още жените, като винаги съм имал жена до себе си а сега... сега ми е голяма мъка. Сега нямам не само самочувствието което имах преди, но и мн други неща та дори не си и правя труда дори да търся нещо ново. За някой може да е ок, но за мен е много кофти. Исках да си излея душата някъде и реших да е тук.
М35

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8bd1d4fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз съм жена, която като теб когато бях на 32 преминах през най-тежкия си период до момента в живота и мога да разбера за какво говориш. До този момент като теб бях във вихъра на карнавала-много луди моменти, не спирах да се смея, компании, връзки и раздели, които не са ме травмирали до степен да ми развалят доброто настроение, чувствах се все едно животът е безкраен празник. И изведнъж само в рамките на една година минах през ада във всяко едно отношение. Сякаш Господ ми удари един много сериозен шамар, който направо ме отрезви. Първо адът започна с това, че с мъжа, с който имах връзка тогава и това беше най-силната ми любов, се разделихме и то по много депресиращ за мен начин, защото той дори нямаше смелостта да говори с мен, разбрах какво е това да си предаден, да си давал, а да не си получил нищо насреща. А същевременно не се оттегляше напълно, а аз нямах сили да не му откликвам, разбрах какво е да си играят с чувствата ти по най-малодушния начин. Просто нито ми се излизаше, нито ми се ядеше, само плачех и пушех. Докато бях в това състояние, се оказах на косъм от смъртта, операция по спешност, едвам ме спасиха докторите и не знаех къде се намирам и за капак в работата не ми вървяха нещата. Чувствах се на дъното. Имах чувството, че порастнах с 10 години за това време. Как излезнах от това, само аз си знам, бях почнала и да пия повече от безсилие. Осъзнах, че нямам друг избор - или трябваше да събера сили за да се спася, или да пропадна завинаги. Още докато се въстановявах от операцията смених работата, което много ми помогна да не мисля за тъгата си, промених си коренно начина на живот, отдръпнах се от голяма част от хората, които осъзнах, че ни събират само безсмислените купони, а не са ми истински приятели, отворих очи какво би трябвало да е истинска връзка и я намерих в лицето на мъж, който не ми сваляше звезди, но аз вече и нямах нужда от глупости и илюзии. Той е моят ангел-спасител, човекът, който до момента не ме е предадал и от който имам дете и ме накара да видя кои са истинските и стойностни неща в живота. От дистанция на времето, това което ми се случи го възприемам като голям урок, от който излезнах по-смирена, виждаща и благодарна. Така че недей да униваш, приеми това като период през който ще ти се наложи да преминеш, извлечи си уроците, размишлявай за нещата, които ти се случват, те не са случайни, имай търпение и ще изгрее пак слънце и на твоята улица. Хубавото на лошото и лошото на хубавото е, че и двете си имат край!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f08077a1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Приятел в нужда се познава. Както и курва.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 77a87acd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   " Човекът, който до момента не ме е предал ". А в следващия момент? Гарантира ли ти го нещо? Ангелите са на небето, не сред нас.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 528330fa42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пич- не съжалявай.
Поне си си поживял и имаш хубави спомени.
Доста народ и това нямат.
Давай напред. Полека лека положението ще се оправи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 92517c3ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нашите мисли и действия в предишни животи определят настоящия ни живот. Много вероятно е предходния да се правили грешки и затова сега ги изкупвате. Съберете сили обърнете поглед към небесата и собствени думи помолете Бог да дари с дари с любов и спокойствие занапред с леко да преминавате през всяко изпитание. Изчистете дома си от всекакви религиозни символи, обръщайте се с чисти мисли към Бога оставете религиите и религиозните празници и съм сигурен че с позитивизъм и добри дела ще имате добър живот.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8bd1d4fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До Н 3 Нищо не ми гарантира и не държа да ми гарантира, никой човек не ни е собственост за да изискваме нещо завинаги. Това обаче не променя факта какво за мен е този човек и се радвам, че съм го срещнала и вече 13 години сме заедно, дори и това да се промени и по някаква причина да се разделим, това няма да промени мнението ми за него. Ангели на небето още не знам дали има, но на земята добри хора има, стига човек да има очите да ги види.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker