Румен Радев - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Румен Радев
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 728 пъти
Интересно ми е какъв е всъщност президентът на България - Румен Радев и какви са истинските му възгледите.

Според някои Радев е откровено про-руски президент.

Според други си е чист натовец, но просто мисли за националния интерес и затова не иска да въвлича България в конфликта в Украйна.

Според трети просто балансира и е умерен, като следи накъде ще се развият нещата.

Факт е, че през ноември месец Румен Радев каза, че 'Крим е руски', при което цяла Европа пропищя от него как можело такова изказване.

Днес пък в съвместно изявление с президент на Черна гора каза, че 'категорично осъжда Русия и войната в Украйна'.

Тоест, в рамките на по-малко от 4 месеца имаме 2 диаметрално противоположни публични изказвания по много сериозна тема.

Какъв човек е Радев и какво са всъщност възгледите му? Интересен въпрос, на който може би само той може да отговори..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 424612d636
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Национален предател.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 13ab8923c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Радев тръгна като пионка на БСП, опита се да е нещо повече и да вкара малко здрав разум в държавата - не успя. Защо не успя - липса на качества ли, някой му дърпаше конците ли... Не знам, но крайният резултат е, че не постигна нищо и предаде доверието на хората. Според мен искаше да направи нещо за тая държава, ама дето се казва - едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш.

Принципно в тая държава... а и не само, хората имат тая идея за "спасителя", който ще дойде и оправи нещата. Реалността е, че това не е по силите на никой. Тая идея, че ще се изправиш срещу статуквуто и ще обърнеш нещата... детска представа изградена от четение на комикси. Всеки лидер е избиран да води някакви хора към нещо. Когато ги няма хората, и тук става въпрос не само за най-ниската пролсойка дето само "гласува", а хора с някаква реална власт - военна, икономическа, медийна, политическа... няма как да ги заведе там където не искат. И те не искат. Всеки с малко в власт в тая държава, си е намерил мястото да припечелва, интересите които да прокарва, и стига да прибира едни пари, системата в момента ги устройва. Примерно ПП-та може да се джавкат с Борисов, това е на ниво политическа игра. Реално, ВСИЧКИ партии харесват сегашната система и са се научили да я доят. Въпросът е единствено как да си разпределят постовете. Тъй че Радев много малко може да направи. БСП дето го издигна, нямат нищо общо с него. ПП-тата които някой му подшушна да вкара, също се съмнявам да бяха това което си представяше. Пак казвам, без качествени хора около него, той няма какво да направи, освен да се омаже като останалите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 20efb1e5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според мен е човек, който преценя с кой ще сме по-добре - дали с Русия или с Европа и Америка

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d3af0cb1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Само една година си пропуснал! изказването 'Крим е руски" беше през ноември но 2021г, изказването в Черна гора е февруари 2023г.
Да Радев лавира (балансира), мери си приказките пред кого говори и всяка дума е с цел за постигане на нещо, за приближаване към дадена група хора, които да го подкрепят. През ноември 2021г изказването беше в предизборен дебат, в деня преди избора с цел да събере гласовете на българските комунисти и русофили, тогава, а ден след изборите от президентсвото замазаха положението с разяснения че имали предвид анексацията и т. н. Вчерашните приказки, че осъжда Русия са с цел да "помогне" за отварянето на пътя на Черна Гора към ЕС, просто казва на европейците, онова което искат да чуят.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d32a30890b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не го харесвам Мунчо и съм западно ориентиран човек, но и за двете неща е прав, даже не знаех, че ги е казал - Крим е руски и в същото време категорично осъждам войната.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7ccaf4656c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Радев е руско леке. Съжалявам, че гласувах за него. В позицията му няма нищо умерено - на срещата с нато даже е дал списък с руснаци живеещи в България и е искал да бъдат изключени от санкционни списъци защото "това щяло да навреди на икономиката на България".

И е лицемерен. Напъва да се снима на срещите с НАТО (където трябва да ни представлява премиера), но там не нарече никого "войнолюбец".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0cdc7d0498
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Странно аз не съм видял някакви про-руски действия от страна на Радев, освен ако нежеланието му да ни вкара във война се брои за такова. Векторът му на политика в момента е про-натовски и про-еврогейски с опит да се дистанцира от русофобската му част.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0d9bf4267
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Лично ми го е казвал пилот на изтребител-няма нормален пилот на изтребител. На всичките яко им хлопа дъската и са спосони на крайности и откачени неща. Яката са им объркани мозъците и псхиката. Просто човешкото тяло не е проектирано да понася ускорения от 0 до 2500 км/ч за някакви си секунди. Мозъка става на палачинка. Може би затова си мени мненията, също като при смяната на гледката от преминаване през облак на чисто.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 547ae36d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   По-големи гейове от русофилите няма. Дори в руския елит е пълно с хомосексуализъм. И имаше много доказателства за това. За това и са толкова агресивни и използват темата, за да прикрият себе си, защото никога няма да посмеят да си афишират такива каквито са. Поради простата причина, че това е мощен инструмент да прокарват пропаганда.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1723b5df51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Щом сам не можеш да се ориентираш, защо си мислиш, че някой ще ти помогне! Както виждаш, разни хора, разни разбирания, българските краварски подлоги каквито са ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и др. подобни, ще ти кажат, че е проруски настроен, русофилите ще кажат, че е от ястребите, защото в САЩ са го обучавали!? Всичко това показва, че е хитър като Орбан и си върши работата перфектно, както Бай Тошо, той съветваше да не си врем много гагата там където е опасно, защото може да останем без нея!? Какво искаш, президента да застане на страната на краварите и да хвърли България в огъня на войната, това ли искате младите, но ако тава стане, ще сте първите които ще се чупите, защото сте страхливи мамини синчета, не знаете какво искате. Като №1, веднага заключава, че Радев е национален предател, а не казва защо мисли така, това са подлоги на краварите. Като кажеш нещо, трябва да се аргументираш, иначе си папагал който грачи-опорки. Национален предател е Петър Стоянов, защото сам се хвали, че в неговият кабинет са написали и подписали молбата за членство на България в НАТО, без да се допитат до народа. А тоно това деяние сега разсипва България и животът ни се превърна в АД! Какво ви топли членството в НАТО, щяло да ни пази, както пази и Украйна, така и нас ще пази!? Представяте ли си, ако президен отново стане някоя краварска подлога-имаме ги бол, то тъкав веднага ще подари България на САЩ, и веднага ще станем пушечно месо, това ли искате?

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d32a30890b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10: Украйна не е в НАТО, така че руската ти пропаганда пак издиша!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1b781e8de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Думите на Радев за Крим бяха- '' в момента е руски, какъв да е... '' В МОМЕНТА, така че Радев е прав.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2e7bad9415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "диаметрално противоположни публични изказвания"

Какво ще стане, ако ти кажа, че двете изказвания може да са верни, без да се противопоставят, едно на друго? На ме лично ми писна, от това, че едва ли не си 100% в едни псекътр и всяко меннеи, което не се висва в наложенит възгледи, автоматично те изритва в другия полюс.

Аз също не подкрепям войната. Но Крим си го взеха, подписаха се едни споарзумения, никой не каза гък и наслението, от това, което чувам, е било съгласно.

Не съм за войанта на Путин. Но не съм и за подкрпеата на Украйна наше оръжие и пари. Те и затова го изкупуват от нас и им го дават. Хуманитарна помощ? Да! Бежанци - ДА! Но нека го правим умно. 20000 човека, надумкани в 40 хотела на майната си, може да е временна мярка. Трябва да се мисли друго. А тея, дето идват с коли по 200 бона, съжалявам, но сме най-бедната страна в ЕС - да си продадват колите и да се оправят. Ако не знаят как, ще ги научим.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a0fe2b2ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Добре, че е номер 10, да вкара малко разум на фона на малоумниците.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 213cfbec28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Муньо е такъв, каквито са избирателите му. И обратното.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 819f6d8fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мунчо е подлога. Под натиска на Херо Мустафа лансира в политиката Киро Лъжеца и Асена Василева, които започнаха от първия ден на управлението си да крадат и да ни пробутват руска енергия, но през посредници. Гъне се пред умно-красивитета, които са до един национални предатели. Безгръбначно е, но все пак прилича на човек, за разлика от предшественика си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e28d784682
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До Номер 16, ако си на заплата за пропаганда ще ти кажа, че Русия никога не е успявала с гнусотията си в Европа да направи нещо. Защото не им достига акъл на кремлъските боклуци, но ако наистина го мислиш, ще ти кажа, че идея нямаш заради такива глупаци като теб какво може да стане. Те това искат и кремълските боклуци де. Дестабилизация на България чрез простия материал като вас - на партия Израждане, ГерП, Дуписе и дебелата гадна леля Корна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a68713e79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Но. 10 наистина го е казал точно. И аз нямам какво да добавя

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ee745e919c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До 10: Да видим ти как ще се аргументираш!
За да съм по-ясен, ще ти задам въпрос: колко от страните, които ясно са заели страната на "краварите" както ти ги наричаш, са във война с Русия в момента?
Полша супер смело застава на страната на Украйна, включително и с директна военна помощ. Те във война ли са?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d777c4c903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не е лесно да си между 2 менгемета-САЩ и Русия. Дойдоха американските демократите на власт и веднага се започна война в Европа, далеч обаче от тях. Като президент и главнокомандващ Радев се опитва да лавира между тях. Да се избегне страната ни да бъде завлечена в конфликта. Който и да беше в това сложно време нямаше да му е лесно. Така, че спрете да зеете, особено тези, които не знаете от коя страна се държи пушката. Това в международен план.

Във вътрешен план аз лично имам упрек към него, че не излезе по-рано да защити истината по време на националните протести, когато бяха и когато хората очакваха от него съпричасност. Много късно излезе от президентството и до там беше... Второ, по време на ковид кризата не застана на страната на здравия разум, а защити " общностните ни ангажименти"(зелени сертификати;принудителни ваксини)...

Но иначе като цяло, ако изключим последните неща добре си стои на мястото в сравнение на другите президенти, които сме имали до сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker