Полша ли е следващата страна след Украйна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Полша ли е следващата страна след Украйна?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1290 пъти
Вярвате ли, че Путин ще спре с Украйна, ако нападне Полша след това?
Имайки предвид заплахите срещу Полша от руската пропаганда доскоро Медведев плаше с война цяла Европа!
Какво очаквате, ако нападнат страна от НАТО това вече ще се превърне в глобална война!
Какво очаквате да се случи в близко бъдеще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: b784aa89ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Майната му на НАТО. САЩ носят пълната вина за тази война. Украйна трябва да бъде смазана, това е една изкуствена държава с произволни граници, които трябва да се намалят значително! Пука ли ви укрите, на мен изобщо! Украина хуй в жопу! А за полските свине още по-малко! Ако са толкова тъпи колкото в 1939 г., хак им е да бъдат унищожени!
Смърт на НАТО, смърт на ЕС!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90ac3ac208
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Очакваме R. I. P Путя :D

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d252c3dab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Най много Молдова да опита да вземе защото не е натовска държава обаче за целта първо трябва превземе Украйна а това няма да стане защото всички не случайно им дават оръжие. Част от Донбас ще е остане руска и ще има някакъв мир, а търговията на Русия ще е далеч от Европа и след това Сърбия като отцепническа от руското влияние ще стане европейска държава под натовско влияние.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 393ed1fb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Една от функциите (а те са доста) е да се тества почвата-кой как ще реагира. Както се видя всички бяха изненадани като общинари от първия сняг, други трескаво се юрнаха да помагат, трети гледат като сурикати бой между суяци. Която реакция косвено дава зелена светлина за други инвазии, най-вероятно следващата жертва ще е Тайван. А след това вече няма да има значение кой с кого, защото ще настане обща вакханалия. Може и ние да сме третите, ей ги на читаците от кога имат почти милионна армия, а наскоро и собствен самолетоносач си построиха. А приютените бежанци там биха ни прегазили като луда крава телето си за броени дни. Така че да хващаме тубичките с вазелин, та поне да боли по-малко, защото този път всички приятелски и не толкова държави ще ни се изредят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bca5fb6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   НАТО води война с Русия, помагайки Украйна, която дори не е член на НАТО.
Бъркаш причина и следствие.
НАТО може да пожертва, когото пожелае и първа ще е периферията, в това число и България.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3cb4eb775
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Едва ли е толкова луд, че да нападне държава от ЕС и НАТО, защото това наистина означава нова световна война, а там вече, предвид какви оръжия имаме, ще стане страшно. Дори Путин и Медведев не биха рискували да изправят Русия срещу целия свят (спорно е дали Китай ще ги подкрепи). Така, че не вярвам да нападнат Полша или коя да е държава от ЕС и НАТО. Все пак не сме 1939...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 98d9283682
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Путин, че е прост, прост е, ама не вярвам да е чак толкова прост, че да нападне страна от НАТО. Достатъчно глупаво постъпи с Украйна. Мисля, че не би продължил напред, защото ако все още е поне малко с акъла си, би трябвало да е осъзнал, че това беше грешка. Ако пък не е осъзнал, значи е надминал дори и моите очаквания по простотия. Най-малкото прогони много от богатите, умните и предприемчиви руснаци, което тепърва ще окаже влияние в слеващщите години.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: df6bbcc599
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Той с една 40-милионна държава не може да се оправи, как си го предствяш с втора? При това стратегически важна за НАТО?
Русия е държава, толкова изолирана от света, че всичко, което се пише, говори и т. н., е само за вътрешна употреба. НАТО доса съкрати военния си потенциал последните години, защото никой не вярваше, че в Русия са толкова изперкали. Въпреки това, дори в момента разликата е пъти в полза на НАТО. В абсолютно всичко, което можеш да се сетиш. касаещо военната област. А перпективата, след случилото се с Украйна, е тази разлика да стане още по-голяма. Може да си спокоен както за Полша, така и за нас тук-Русия няма да ни нападне. В близка перспектива няма да смее, а в по-далечна просто няма да има тази възможност.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90c284a10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   За каквоэда ги напада. На него не му трябват територии. Войната всъщност е между Русия и Америка, Украйна е само повода. Всичко тръгна от недоволството на Путин да разположените бази до границата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 375cd3c6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Спри да гледаш телевизия

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4344604072
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Медведев е един психясал олигофрен. Сложен е точно за това - да плаши и да разпространява руска пропаганда за "страшната" руска мечка, която помита всичко по пътя си, ако се съпротивляваш. В същото време се вижда колко е страшна в действителност - вече 9-10 месеца не могат да завладеят малък украински град като Бахмут.
Има огромна разлика между Украйна и Полша. Първо армията на Полша е много добре обучена и модерно въоръжена, второ, много по-важно - Полша е член на НАТО. Нападение над нея задейства чл. 5 от устава на НАТО, който гласи, че нападение над една НАТО-вска държава се счита за нападение над всички и съответно - те ще защитят. А, повярвай ми - дори и руснаците не са толкова глупави, за да застанат срещу цялата военна мощ на Щатите, Великобритания, Франция и Германия.
Путин добре осъзнава, че в момента са способни в най-добрия случай на частичен успех в Украйна, в случай, че украинската офанзива е неуспешна. Което значи част от Донбас и запазване на Крим. И те ще са със статута на Абхазия в Грузия и Нагорни Карабах между Армения и Азербайджан. Конфликтът ще е тлеещ - ще има атентати, провокации и престрелки от време на време.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 645777dde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Дори Путин не е толкова тъп и самонадеян, за да нападне страна от НАТО. Каквито и илюзии да е имал за армията си, би трябвало да е схванал, че изобщо не е това, което всички мислехме. Повече от година се мотаят из Украйна, завзели са доста малка част, нито 1 голям град, а НАТО дори не е влязло във войната.
Ако влезе, смятай че ще ги смаже, тук влизат САЩ, Турция и всички европейски страни. Иначе вероятно му се иска да възстанови Варшавския договор, но времената са други.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cd4d1ebcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Русия е очевадно, че не може да се справи с Украйна. В задънена улица са. Какво остава да нападат Полша... Русия даде огромни загуби в Украйна. Каква е логиката, да мобилизираш цивилно население и да го пращаш да се бие в Украйна, след като се води, че разполагаш с 1 милион души армия? Явно нито руската армия е 1 милион, нито пък е достатъчно добре подготвена. Цели бригади са унищожени. В момента в Русия има стотици празни поделения, просто защото служещите там войници вече са убити. Практически заминават няколко батальона от едно поделение и след няколко месеца се очаква завръщането им и смяна с друг батальон. Реално това не се случва, защото при. много от загиналите в Украйна батальони над 80-90 % от личният състав е убит. Колкото и гръмко да звучи, много е вероятно Русия да е загубила огромна част от армията си. Не по цветущо е положението и на Украйна. Просто жертвите на Украйна не се съобщават. И те загубиха над 100 хиляди мъже. Но имат огромно предимство. Бият се на своя територия и са много много по-добре подготвени от руската армия. Така че Русия да нападне Полша, звучи безумно. В състоянието, в което се намира руската армия в момента, дори нападение срещу военни джуджета като Латвия, Литва и Естония е невъзможно. Единственото, което може да свърши руската армия е да изстрелва ракети и да провежда въздушни атаки. Наземната войска е в огромната си част погубена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 70f9e8a329
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   След като Путин приключи с Украйна идва нашият ред! Ти защо си мислиш, че НАТО трупа 300 хилядна армия в Източна Европа? Но този път няма да се разминем без ядрени оръжия. Обаче много си мислят, че като паднат бомбите и войната свършва, но не е така. След атомните бомбардировки минават танковете.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b003414025
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Тука има някакви кухи разбирачи. Някой от вас да е виждал на живо руската армия? Да е влизал в техните поделения? В Украйна доколкото ми е известно до този момент редовата войска на Русия не е влизала, освен някакви поделения от майната си. Никакви добре обучени войскови части на Русия не са воювали на терен. А Бахмут не е превзет до ден днешен, защото НАТО там погуби вероятно стотици хиляди украинци и натовски доброволци. Нали се сещате, че ако врагът изрива труповете и на тяхно място непрекъснато поставя нови живи мъртъвци без да има каквото и да е отстъпление, то фронтовата ивица няма да се измести на запад. Но тука се сее натовска пропаганда. Много е смешно как някакви членове на соросианските НПО-та се отчитат пред шефовете за добре свършената работа с някое постче в сподели. :D

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 434eebe3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Вярвам че Путин не иска Украйна, иска да се спазват Минските споразумения и правата на руските граждани, които живеят в източна украйна. Това беше проблема преди "операцията" и все още целта е същата.
Ако Путин искаше Украйна, нямаше да го обяви като "операция" и да се води по земя, както са се водели войни преди 80 години, щеше да обяви война и да направи голямо въздушно нападение с изтребване на възможно най-много население, както през последните години Америка направи в няколко азиатски държави.
Не забравяйте все още няма обявена война, нито от Русия, нито от Украйна. Това което говорят по телевизиите в България, не е много вярно, подават ни откъслечни фрази, от телевизиите не може да се види цялосно картината. Щом ни спират с цензура да разберем и другата гледна точка в този конфликт, а ни позволяват да прочетем само една много малка част от политическите заигравки между Медведев и премиера на Полша, следователно има нещо което се притесняват ние обикновенните граждани да не чуем.
Не знам защо автора приема за заплаха отговора на Медведев? Та това е отговор, към Муравецки, нали не очакваш Медведев да покаже страх или да тръгне да се моли на Муравецки? Медведев писа в Туитър с възможност да се преведе на полски за да обърнат внимание полските граждани какви ги говори техния премиер и да си направят избор искат ли да са пушечното месо на Америка или ще поемат път на европейци, път, който Макрон посочва от както се е върнал от Китай.
Ако имате интерес как се развиват нещата следете всички факти! Макрон се върна от Китай и каза че не трябва европейските държави да застават на ничия страна в зараждащия се конфликт между Китай и Америка за Тайван, след това полския премиер ходи в Америка и се изказа в полза на Америка, като се обяви едва ли не против думите на Макрон. После Медведев отговори на думите на полския премиер, а той доста неща, които засягат Русия каза. Медведев не се е изказал ей така без повод, не е седнал да показва мераци към Полша, казал е че ако има война между НАТО и Русия, както Полша плаши, то Полша като първа линия ще й се случи случка, заедно с цитирам: тъпия й премиер.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9970d84277
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Авторе, ще се опитам да ти дам малко по-различна гледна точка. Дали има непосредствена опасност от руска инвазия в Полша? По-скоро не, поради причините, които са ти изброили. Русия изразходва твърде много ресурс в Украйна, а пряка конфронтация с НАТО води до висок риск от ядрен апокалипсис. Дългосрчоно обаче Полша, Балтика, Унгария са заплашени. Ще се опитам да обясня защо.
Тук не става дума за това че руснаците са лоши, че Путин е луд и всички други пропагандни клишета. Причините са географски. Сегашната руска граница е разположена в огромната Северноевропейска равнина. Трудно защитима граница. Всяка държава се опитва да изтласка границата си до естествено защитим рубеж. В случая с Русия това са Карпатите от юг и Балтика от Север. И това ще го прави всеки, който идва от Изток. Подобен е бил и пътят на хуните на Атила. После и монголската инвазия е по този маршрут, стигат до централна Европа. След това и Руската империя, и СССР стигат горе долу до там.
Подобна ситуация е и със силата, която владее Проливите. Има стремеж да изтласка северната си граница до Стара планина, после и до Дунав. Това е била цел на Византия, после и на Турция. И ние 1300 години сме под заплаха от Югоизток. А на Север от дунав нито ромеите, нито османците установяват сериозно присъствие. Има полузависими васални княжества.
Казваме Полша и Балтика са в НАТО. Да, днес. Утре не се знае какво и как. Не знаем кой ще е на власт в САЩ и в Русия. Дали няма да се разберат някак. Дали САЩ още ще има интерес да пази Източна Европа или ще насочи ресурса си в Азия. Или ще отслабне и няма да може да помага. Дали няма да предаде източноевропейските си съюзници като част от някаква глобална сделка, примерно да привлече Русия срещу Китай. Великите сили чертаят граници според интереса си, не им пука за другите.
Моля се само да се разберат някак и да си разпределят влиянието по мирен начин. Примирил съм се, че не зависи от нас в чия зона на влияние ще сме. Но зависи в рамките на съответната геополитическа зона каква роля ще имаме и колко ще сме силни и проспериращи, поне частично.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0bd842a4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   За една година в Украйна, Путин загуби 150 000 войници, за 10 години в Афганистан, СССР загуби само 15 000 войници. За техниката и как разконсервират танкове от времето на Сталин няма и да коментирам.
Това е за тия, които разправят, че товане било война, а специална операция и че в Украйна не влизала редовна руска армия.
Броят на цивилните разрушени сгради и идарите по енерго структурите показват, че Путя не унищожава само военни обекти.
Та, след цялата спец излагация, да пускаш втори фронт срещу натовска държава е самоубийство.
Ако страна членка на НАТО бъде нападната, то всички страни членки обявяват война на агресора. Трябва да си много тъп да воюваш срещу 30 държави, вече 31 държави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: babad1edfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Номер 15, аз съм номер 13. Явно мен споменаваш като "разбирач" и соросоид и т. н. Не съм нито едно от двете, но като гледам и на теб не са ти ясни нещата. В Украйна не само, че Русия погуби десетки хиляди момчета обикновена пехота от затънтените поделения на централния и източния военен окръг, но погуби и цели полкове ВДВ, СПЕЦНАЗ, морска пехота и танкови бригади. Достатъчни са загубите на Таманската и Кантемировската танкови дивизии от Нарофоминск. Предостатъчно са загубите на ВДВ от Псков и СПЕЦНАЗ от Резан. Предостатъчно са загубите на морската пехота от черноморския и тихоокеанския флот. Руската армия се управлява от лакеи, лизачи и калинки, искащи по някоя звезда на мундира. Точно като в България. Огромната част от руските военнослужещи са станали такива, не защото искат да служат на родината си, а защото службата в армията им е спасение от безработица и глад, които се ширят из Русия. По същият начин в българската армия служат безброй лекета, мързеливци и неадекватници. Украинската армия от почти 8 години се въоръжава и обучава от НАТО. Отделно, че 8 години воюват в Донбас и придобиха боен опит. Срещу воювали и подготвени и много добре въоръжени и МОТИВИРАНИ бойци Русия изпрати 20годишни момчета, които 2 пъти са стреляли с автомат и които идея си нямаха къде отиват и какво ще правят. Съответно бяха спряни абсолютно навсякъде. Единственият голям град, който превзеха руснаците бе Мариупол. Превзеха и Херсон и след това избягаха позорно. Разбира се има и нещо, което много се крие. Това са и огромните загуби на Украйна. Но да се има в предвид, че въпреки западното оръжие, което се дава на украинската армия, то е крайно недостатъчно. Защото Русия разполага с адски много оръжие. Също каква е логиката Путин да дава такива жертви, а да не използва уж наличните му много по-добре подготвени части, които да решат нещата за 2-3 месеца? Логиката е, че такива войски той няма. Каква е логиката да мобилизираш обикновени граждани - работници, шофьори, учители, служители в разни учреждения и да ги пратиш на сигурна смърт, вместо да изпратиш уж наличната ти добре подготвена армия? Не е ли това цинизъм и извращение спрямо своя собствен народ?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9aa6451483
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Виждам, че Руските опорки вече са стигнали до вярвания, а не факти и упреци, че се гледа телевизия. Опорка е и че има нещо, което уж не е разбрано, но не се работи с факти и адекватна аргументация.

Жалко е все пак, че има поддръжници все още на Путин, който уж се пазеше от бази на НАТО, но направи така че Швеция и Финландия да станат натовски държави. Странно как това не му пречи? Уж щеше да спасява някой в Украйна, но щетите, които направи не могат да бъдат оправдани с никое фалшиво спасение и куп други фалшиви оправдания. "Мощната" армия на Путин стигна до това да бъде мобилизирано мирно руско население, като хиляди решиха да се изселят от затвора, в който са позволили да живеят. И не само това, Путин стигна до просия за военна помощ от Китай. Общо взето много може да се каже, но е ясно, че руските тролове ще си повтарят като развалени плочи руските, лишени от всякаква трезва мисъл опорки. Какво прави Путин с опозицията и хората с различно мислене в страната си също е показателно.

По темата: ако Китай продължава да оказва подкрепа на Путин, най-вероятно, ако се стигне до завладяването на Украйна, Путин ще продължи да опитва да удовлетворява манията си за власт и империализъм. Не е изключено следващата да е Полша, по-лесна цел изглеждат страни извън НАТО като Молдова.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 949e172dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Ако Путин посегне на страна от НАТО не ми се мисли какво ще му се случи. За повече от година армията му не може да превземе едно градче като Бахмут, та какво остава за нещо по-сериозно. А българските путинисти са жалка история... мечтаят за Путин, а не искат да живеят в Русия...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ece91841ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Путин може да нападне когото поиска, защото има възможностите. А българите ще духат на който им поиска, както е било през цялата им история, последният на който духат сега е на САЩ, защото са били са и ще са жалки. Българите от тук нататък имат само два варианта на съдба-меката или справедливата. Меката е да са както са досега-деградация, простотия, упадък, криза. Справедливата или това което реално заслужават ако им се потърси сметката от съдбата то е по лагери(до преди 34 години беше на ред справедливата, преди нея меката, а преди нея пак справедливата с турското робство с кланетата). И не знам кое от двете е по-голямото зло за тях обаче.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 89ce78ddac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Все едно чета англофашагската версия на руските военни анализатори - вадите някакви цифри, които никоя страна не е потвърдила официално, но се напъвате яко - кой за копейки, кой за центове. През това време, държавата си върви на автопилот към пропастта, също като всички останали (независимо от политическото наименование на управлението)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ec2aceaec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторе, Полша не е БеГенцето, което (миличкото) се чуди по какъв начин скришом да го налапа на Русия. Полша се въоражава и никак не харесва рашите. Там славянското "братство" никого не трогва. Ако Лилипутин е толкова тъп, че да нападне Полша (НАТО), няма да има бункерче, което да го опази от американския ботуш.

Русия е дупка. Тя е България на долнокачествени стероиди - бая надута, но с въздух под налягане. Ако цар Путкин не може една шибана Украйна да гепи (руския еквивалент на Македония), какво ще направи против въоръжена страна, която исторически има всяка причина да мрази Русия?

Рашите ще бъдат разклани, толко. Нападнат ли Полша, Москву ще го духа. Мисли малко, мозък ако имаш, де.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: 89ce78ddac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   25, ти си добър пример как да НЕ се приема дрога, а именно да се прескача тревата и да се минава директно на конски опиоди (по подобие на идолитете ти отвъд гьола).
Дреме му на някой за Полша, в т. ч. и на НАТО. Защо според теб е измислен чл. 5 от договора? Никой няма да гъкне, ако утре полетят сармати и каквото още имат руснаците към Полша, Румъния, Прибалтийските държави, Унгария, Чехия, Словакия, Молдова и нас (естествено). Източна Европа изпълнява една едничка функция - санитарен коридор за Запада с Русия и с това ни се ичерпва ролята в техните тревомански сметки. Да, бонусче (за тях) е факта, че успяват да ни източват по всякакъв възможен начин - хранителни вериги, неизгодни заробващи договори, неизгодни санкции, да ни наводняват с Усрайнско зърно и всякаква треторазрядна земеделска продукция от там и т. н.
От т. нар. "преход" към днешна дата (но с експоненциална прогресия от Ковид насам), България е тази, която се превърна в пълна дупка и не му мисли как е в Русия - има си официялна статистика на ООН (Human Development Index се казва), която с лекота опровергава платените ти аргументи (освен ако не твърдиш, че и там са се внедрил Путин за да фалшифицира доклада, според който сме по-зле от Русия с 30 пакета санкции).
Американският ти ботуш вече се асемблира в Китай - само бранда се води Американски. Америка залезе паралелно със СССР, въпрос на време е да се изядат отвътре, без никаква външна намеса.
Като спомена и Македония, след като си неприкрит привърженик на Украйна, предполагам, че би взел и Македонска позиция при подобна ситуация с България - вече биха едно момче по етнически подбуди. Както лежерно го карат правителствата и "партньорите" ни от Европа, скоро ще има и по-дръзки прояви на българофобия от типа на Майдан и проф. съюза в Одеса (късопаметните да си пият Гинкгоприма преди да се описват). Много сте ми интересни как хем правите паралела Русия-Украйна и България-Македония, но сте от другата страна за това, за което ви се снасят някакви центове. Ботев и Левски (сигурно и много други преди, че и след тях) са ги предали (ще ги предадат) именно т. нар. "сънародници", а не вражеската страна.
Това си е БГ-то - нация на предатели и някой друг балък, роден на неправилното място.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker