Белезите ще изчезнат ли сами? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Белезите ще изчезнат ли сами?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 675 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм. Имам акне от както се помня в по-зряла или осъзната възраст. Мисля, че до 4-5 клас нямах проблеми, но не мога да кажа със сигурност, защото не си спомням почти нищо. От както започнаха да ми излизат пъпки, постоянно ги пуках, стисках и преди да ме съдите, само тези, които са били на мое място знаят какво е чувството. Освобождаваш напрежение, изпитваш удоволствие. Така се чувствах аз и като се сетя колко съм вредяла на кожата си, защото това е било всеки ден... Използвах какви ли не продукти, ходех и на дерматолог, но спрях защото реших, че исках сама да продължа. Спрях сладкото и прекратих стискането на пъпките, сега не се поддавам, защото дори не се изкушавам, осъзнавам колко много съм разрушила кожата си, спазвам бих казала добра хигиена. Сега почти нямам пъпки, но имам ужасно много белези, навън дори да отивам до магазина, слагам коректор, защото отдалече кожата ми изглежда ужасно и дори да нямам пъпки, няма никаква разлика. Казват, че щом мине пубертета ще се изчисти лицето, но как да чакам още 4 години, ввсвки ден носене на коректор. Това е единствения грим, който слагам, защото не обичам да си цапам лицето. Щом съм спряла да наранява лицето дали до няколко месеца или година ще изчезнат! Мислим да отидем в Пловдив на лазер, много хора са доволни. Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: ce6f425702
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз в тийнейждърските си години нямах акне, но се появи по-късно и беше ужасно. То все още е, защото ми останаха белези, въпреки че не ги пипах пъпките и само мажех с каквото ми беше изписано от дерматолог. Какво ли не смених и никакъв ефект. Накрая дерматоложката ми каза за лазер, че само той щял да помогне, но съм чувала, че е скъпо, пък и не искам да се подлагам на това. Поръчах си от so simple един стик - scar gone и виждам, че има ефект, но нямам представа дали ще се заличи някога и колко би отнело. Иначе има добри мнения за продукта, има стик и само за акне.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d7dd20fec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм на 24 и все още ми излизат и особено преди цикъл. Зависи дали си с мазна кожа и дали е склонна към акне. Сладко, газирано и полуфабрикати трябва да отбягваш.
От пъпките остават така или иначе като пигментни петна, които с времето избледняват и изчезват. Ако имаш белези, като дупки, няма да изчезнат без професионално премахване.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2d1af5ca3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако имаш дълбоки белези, просто вдлъбнати по кожата, едва ли ще изчезнат, но все пак е строго индивидуално. Посещавай козметик, продължавай да използваш качествена козметика, дори за теб да няма видим ефект, със сигурност повлиява една идея проблема ти. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker