Инфлуенсъри - безделници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Инфлуенсъри - безделници
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1172 пъти
Здравейте!
Посочете пример за безделническа дейност (инфлуенсърска) с 0% КПД (коефициент на полезно действие), която е чиста загуба на време и безполезна за благото на обществото като цяло.

* Инфлуенсър - популярна личност, впечатляваща своята аудитория със специфични познания или интригуващо ежедневие.

** Ключови думи: инфлуенсър/безделник/лентяй/пройдоха/паразит/търтей/готованец/мързеливец/ и др.

*** бездѐлник - мн. безделници, м. Човек, на когото не му се работи; лентяй. Само безделниците стоят по цял ден в кафенетата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 95c546ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Абсолютно вярно е това! Чуждестранните инфлуенсъри поне не се тюхкат по цял ден колко им е било натоварено да си монтират видеата, като родната Антоанета Попова например. Истината е, че те дори не се съобразяват с предпочитанията на аудиторията си, на която й писна да гледа сутрешни и вечерни рутини, грим, храна, готвене, какво правят през деня си (един неработен ден на работещите българи) и подобни. Предъвкване на едни и същи теми, които не изискват да са чели нещо преди това, защото тях и това ги мързи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9896953ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Абсолютни безделници, ама безделници с пари са явно повечето, на които не им е нужно по начало да работят, за да си плащат сметките. Даже се чудя още колко време ще просъществува тази боза със популярността на тия соц мрежи, които само покваряват и развалят хората. От средство за комуникация се превърнаха в място за висене и съществуване, но почти нищо градивно и никаква връзка с реалния живот.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3b2f0c3dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хората имат нужда от емоции, затова има и инфлуенсъри със съответнице последователи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e6f415ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   По принцип грешиш авторе, хората които описваш не можеш да наречеш мързеливи или безделници. Те просто са новия вид забавление, които заменят едновремешните разказвачи на приказки по улиците, които са били заменени от цирковите артисти, след тях театралните актьори, след това те пък са били заменени от филмовите актьори, после изгряват кеч актьорите, днес всички тези започват да се изместват от инфлуенсъри. Разбира се прекалено голямото им количество, често влошава качеството, но клиентелата сама избира кой "театър" да гледа и днешното интернет пространство, предлага от този вид забавление за всеки вид интереси. И съвсем не мога да се съглася че не са полезни, те са точно толкова полезни колкото актьорите от филма Карибски пирати например. Ползата е забавление, дават на последователите си възможност за малко да избягат от реалността си и да погледат нещо, което е забавно за тях. Полезни са за подобряване на емоционалното състояние на клиентелата си. А реално никой не може да те накара да гледаш, аз лично за първи път от коментар 1 разбрах че съществувала Антоанета Попова.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d3220d5d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Добре беше преди социалните мрежи, когато разни безделници нямаха поле за изява и трябваше да бачкат истинска работа, за да си вадят парите.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8a48489e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Факн6е, че топ инфлуинсърите изкарват много, а представи си някой с научти постижению и денонощен труд, печели в пъти по-малко. Тези хора вдъхновяват младите хора, една такава загледах учила в чужбина и на изречението и:Чувствам се, като сопол. Просто ме отврати. Що за израз, изказ... простотия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d7a84bf06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Случайно попаднах на единия от тия безделници и го слушам как се оплаква, че нямал зарядно в Теслата и че му се отлепило уплътнението на вратата и затова трябва да ходи до Румъния. Направо да ги ожалиш. Нямал зарядно в колата милия... тц тц тц

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b87c5573f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Преди им казваха шаврантии, а днес - инфлуенсърки!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8682f04470
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защо толкова ви е яд на тези и инфлуенсъри? И защо се занимавате с тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 95c546ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   9, яд ме е защото ми вменяват каквото те харесват и промиват мозъците на децата с простотии, българските инфлуенсъри, за разлика от доста такива в чужбина са мързеливи, арогантни и адски ограничени откъм интереси и знания. Докато другаде някой, който само умее да се гримира и то любителски това умее в живота би бил забит в ъгъла или пратен при проститутките, тук ни се налага да ги издигаме на пиедестал и децата да подражават на някакви безмозъчни патки

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5a0f896963
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Бойко Борисов. КПД не е просто нула, а -10%, понеже България не само не мърда, а затъва все повече и повече всяка изминала година от 13 години нон стоп власт. Обаче има яко последователи сред тоя тъп народ от остригани ганчовци с бради и маратонки, почти всичките, вече 13 години масово последователи в България. Ниската им вибрация резонира с него, затова са му последователи и резултатът е налице.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 05cd140580
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Инфлуенсър е човек с влияние. Пример - Роналдо скрива кенчето на Кока Кола и продажбите на компанията спадат. Модерната представа за инфлуенсър се измени във най-често безполезен индивид с много последователи (предимно деца и безделници) който на гърба на другите печели пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 410d0abee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не мисля, че всички инфлуъенсъри са безделници. Има хора, които правят много интересни неща и са страхотно развлечение за аудиторията. :)
Че има много "wannabe" инфлуенсъри и инстаграм модели, които печелят само от една снимка с водка, примерно - така е, но не всички са такива.

Ето, ще ти дам пример с едно страхотно девойче - Faith Georgieva в YouTube. Момичето си има канал за криминални истории и разказва много увлекателно. Факт е, че каналът ѝ не е първият такъв в България, както тя твърди, нито пък е особено оригинален - но момичето разказва увлекателно и лично аз съм се заглеждала много пъти в това, което излиза от нея като материал.

И тя се води инфлуенсър и дори има спонсорирани реклами във видеата понякога, НО аз лично виждам смисъл в това, което тя прави, влага много труд в сглобяването и самото търсене на материалите.

Та, ако трябва да съм честна - просто спрете да подкрепяте посредствените моделки и инфлуенсърки, забранете и на децата си, и ще видите как скоро няма да са толкова важни.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 95c546ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Faith Georgieva и Choko са от единиците с качествено съдържание и много труд, така е. Но ние говорим общи, като цяло. Faith Georgieva като съдържание е по-малко известна от Антоанета Попова или Изабел Георгиева, но е вложила много повече труд, усилия и си струва нейния канал да е по-популярен, така е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker