Защо изобщо се гласува - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо изобщо се гласува
преди: 1 година, 14 дни, прочетена 863 пъти
Питам защо изобщо някой би гласувал. Сериозно ли някой се надява тези господа да го оправят? Не доумявам що за човек би гласувал в България. И какво очаква да се промени, като гласува, след като 34 г. нищо не се променя? Не разбирам как може да има хора, впечатлени от хора като тиквата, копейкин и т. н. да не ги изброявам всичките. Акъл на ниво второкласник се изисква да се види, че тези господа постоянно лъжат. Макар че какво ли се учудвам - половината се радваха на земетресенията в Турция. Айде за тиквата е ясно кои гласуват - огромния държавен апарат и като цяло хората на хранилка. Не мога да повярвам, че е възможно 40% да нямат елементарен интелект.

Дежурния лаф е, че цигани и купени гласове щели да орпеделят съдбата му. Добре, и като гласуваш ти, за кого по-различен гласуваш от един купен циганин? И едно време като нямаше купени гласове, бяхме ли цъфнали и вързали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 14 дни
hash: 946b8b39b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Гласува се не за да те оправят, а за да не те "оправят", ако ме разбираш. Депутати и министри така или иначе с твоя и без твоя глас ще има, разликата е там, че с твоя глас и с на още няколко хиляди негласуващи е възможно някой париии на статуквото да имат по малко депутати и съответно да имат по малка власт Резулат от това че ти не гласуваш е факта че "тиквата и копейкин" са в парламента и ще вземат решения, и ще измислят закони, които ограничават твоето право на избор как да живееш.
В парламент авторе/ке се вземат решения, какви да бъдат законите и ако утре дупетатите вземат решение да нямаш право да излизаш на улицата без скафандър, ти негласувалия/ата ще имаш вина че не си гласувал за някой умен да стане депутат и да възпре още преди или при гласуване такова тъпо решение.
Добре е да осъзнаеш, че тези хора решават твоята съдба и съдбата на България и чрез гласуване ти можеш да избереш кои да бъдат те. Те решават какво да бъде записано в закона, с какви права ще разполагаш, как ще накажат съдиите човек който е накърнил живота или здравето ти, те решават дали от утре ще излизаш навън по улицата или ще обявят военно положение, те решават дали да обявят война на някоя държава и да пратят роднините ти за пушечно месо на фронта.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: e43a526693
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Поредният "интелектуалец" го удря на нихилизъм, колко оригинално. Като няма смисъл, недей - остави някой мангал вместо теб да взима решения и после реви как нищо не се оправя. Бах го ретарда: нищо не прави, после не може да стопли защо нищо не се оправяло.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: d626bc93fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защото, ако не гласуваш оставяш други да избират вместо теб.
Дори на изборите да гласуват 1000 човека, то системата е така напрвена че отново ще има парламент.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: 8bf80731ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   И ти май си със второкласно образование щом не можеш да разбереш кой говори истината. Защо наричаш лидера на възраждане Господин Костадинов копейкин. Ти слушаш ли му речите и можеш ли да разбереш за какво говори Той. Няма по-логичен и по-ясен политик от него и никой друг политик не може да се срвни с него. Само партията Възраждане когато започне да управлява държавата тогава политиката им ще промени към по-добро живота в България. Но ти и такива като теб с второкласно образование нямате разум да проумеете кой мисли доброто на България. Това сте вие американските агенти, които се продавате за една шепа долари.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 1cf882bca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   2, и като не гласуваха мангалите едно време, колко милиона ти стана заплатата?

 
  ...


...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 1cf882bca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   1, и ако не е статуквото, кой ще е? БОЕЦ? Копейкин? Не е ли същото?

2, добре, и ако някой друг реши вместо мен, от тези по-лоши ли ще избере?

4, айде пак се обидиха копейките, за долари съм се продавал. Това ли са ви опорните точки, че само това повтаряте? Ти можеш ли да четеш, че не пропагандирам за кого да се гласува, а да не се гласува? Или ан русофила му е сложно да чете с разбиране?

Точно на копейката съм му слушал речите и мнението ми е, че само тотален ретард може да му се върже. Само един пример. Веднъж каза, че ЕС се разпадал. Което може и да е вярно от части, но по-интересното е какво отговори на върпоса защо. Отговорът му беше "защото акциите на Дойчебанк паднали със 16%. Не се бъзикам, това му беше отговора. Та затова че акциите на Дойчебанк паднали с 16%, едва ли не трябвало да излезем от ЕС и да се станем лапаме не Путин. Но удобно пропусна да спомене, че целия руски фондов пазар се срина с 50%.

Ей затова говоря. Казва една мъничка истина, а около нея 1000 лъжи и манупалации и удобно прикриване на други истини. Обаче обикновения човек с акъл за 5 ст като теб, се хваа за мъничката истина и казва "ей го тоя, много печен". Същата аудитория на Киро Брейка има.

Като казах Киро Брейка. Мога да дам пример и за него. Случая с Емили Тротинетката го извъртя, че заради лошата демокрация ставали такива изцепки, а по бай Тошо всички били супер културни. А защо не каза, че точно неговите приятели комунисти изтрепаха хиляди хора, само защото не си сменят имената насилствено. Значи не е проблем, че комунягите трепеха хора за имена, ама видиш ли, Емили тротинетката заради американците била такава, та дайде да станем съветска република едва ли не.

Хора като теб се засягате, ама не осъзнавате колко леко ви манипулират. Ама то трябват повече от две мозъчни гънки. Само в 1-2 не става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: 1cf882bca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Много ми е интересно коментиралите за кого гласуват, след като толкова се възмутиха. Айде рубладжията е ясно за кого, ама другите. За Бойко? За онзи с носа или за другия с фалшивата диплома от Харвард или за някой друг? И по-важния въпрос - как точно ви се подобри живота или не стана по-зле, като гласувахте? Дайте конкретни примери с подобрения в личния ви живот. Защото аз силно се съмнявам да има някаква разлика преди и след вашето гласуване.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 6dfcd33a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тикви, микви, ама накрая всичките пак до Бойко опирате, а? Седи си мирен в дупката и църкай по-тихо.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: a35f6d987c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От Хонорис-футболджията имигрират по 50 000 млади хора годишно (и аз съм на опашката).
От Лъже-харвардците, едва за 8 месеца, БГ заприлича на треторазряден щат (от 50-те).
От тройната коалиция и новосформираните от нея ракови образования няма да видите дори мизерната пенсия от 150лв, която сега върви за повечето пенсионери с по 30 години стаж. Бонусче, че разпарчетосаха всякаква промишленост и единственото нещо, което крепи жалката икономика са наркотици, проституция, имоти (калпаво строени и безобразно завишени), кол центрове и някакви долнопробни ИТ-"специалисти", а отскоро и износ на смърт (оръжия). Достигаме хамериканците с рязки темпове - току-виж ги задминем (уви, само по простотия).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 1cf882bca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   8, кои вие?

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 26242d115f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Към номер 4.
И като говори всички тия неща, това го прави какъв, успешен или истински човек или какво? Аз съм с про ЕС ориентация, но не в този вид, в който се оптиват всяко нещо да ни го наложат с декрет, защото става СССР, по-скоро ЕССР. Костадинов може да говори някои верни неща, обаче изобщо не му вярвам, че не е поредният платен от Кремъл, който да ни омайва, а в последствие просто да гледа техните интереси. Както ППДБ гледат тези на САЩ. Общо взето, няма някой, който да гледа националния интерес, кой каквото иска да ми говори. Смисъл от гласуване не виждам, макар да не съм пропускал избори. Нямам за кого да гласувам, гласувах с отвращение за една партия в последните 2 пъти, преди това не подкрепям никого, сега май пак така ще е.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 765eb03337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Гласуването в момента е абсолютно проформа и безсмислено, последния път гласува по-скоро от дълг, не че нещо ще се промени.

България отдавна не е независима страна. Всичко се решава в чужбина. Икономиката и политиката ни е толкова обвързана с ЕС и европейските пазари, че нашите политици са тук само за да обясняват на български това, коеор вече е решено навън..

а 'изборът' между партиите е като да избираш между два 'различни; продукта в магазина - уж с различни опаковки, с различни имена, а накрая разбираш, че всичко е правено в една и съща фабрика и ядеш един и същи продукт, макар с различни имена и опаковка...

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: d2a7ccdd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Беше безсмислено. Вече не е. Откакто "Копейкин", дето толкова го плюете вече го има. Ако беше гледал поне малко какво говори... нямаше да я пишеш тази тема.

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: 0247e23608
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, гледахме, спокойно. Който може да мисли, му е ясно, че е манипулатор почти без ден трудов стаж в живота си, но за сметка на това с имоти за милиони.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 8bf80731ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   15, ти чуваш ли се какво говориш? !? Костадинов нямал и един ден трудов стаж в живота си, но пък имал имоти за милиони. Интелектуално си напълно изветрял, а политически пълен инвалид. Койти даде тези новини, твоите политически приятели ли. Всички вие сте за боклука. България ще изчезне заради такива като вас.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 5086b56765
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16, да. От километри му личи чии интереси обслужва. Блажени са вярващите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 дни
hash: f7d3fc0efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От 14 до 15
Осъзнаваш ли че няма партия от останалите, която да е не в била в управлението? Гласувайки за който и да е от тях, гласуваш за крадци с досиета в ДС. Мутри на конци.
Т е не гласуваш за Копейки, щото бил ПРЕДПОЛАГАЕМ манипулатор, а гласуваш за мутрите, дето грабиха 33години и ни докараха до просешка тояга?

Повечето хора не гласуват за Възраждане поради 3 причини :
1. Костадинов не им е симпатичен (Бог да пази България! )
2. ПП или ГЕРБ им дават работа(500хил човека. ). Това са административните длъжности по държавните институции и частните фирми, които са ПУСНАТИ да съществуват.
3. Чакат да видят кой ще е победителя, все едно са на дансинга на селската дискотека. Като стане някой смелчага да открие вечерта, тогава и те стават да танцуват. Жалка работа. Нагаждачи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 5086b56765
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, защо предполагаем? Човек с дори 3 мозъчни гънки вижда за какво става въпрос и горе в коментар 6 дадох конкретен пример от много такива. Освен това политическата му програма е меко казано самоубийствена. Ама пак трябват 2-3 гънки да го разбереш. Поне. Електоратът му са хора без елементарно критично мислене. Просто чули, че плюе ЕС, САЩ и НАТО и айде с него сме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 дни
hash: 07c233a6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От 18 до 19

Прочетох ти коментара в 6. Освен да плюеш там, опорни точки за
твърдението, че е манипулатор не видях. Единствено говориш как било немислимо твърдението че споменавал Дойче банк.
Това за Дойче банк не го знаех. Знаех за френските банки където е по-зле. А английските са най-зле. Те затова и се махнаха от потъващия кораб. Пък ние сме по- умни от англичаните, швейцарците и норвежците и стоим... нямаме търпение да се удавим.
Всички европейски банки печатат пари вече трета година, след Ковид от нищото, на амврикански принцип, за да могат да си покрият таблиците в края на месеца. Тези пари нямат покритие от държавни ценни книжа. Тъй като няма функциониращи бизнеси. Ковид и малоумната им политика ги изяде. Инфлацията е огромна и скоро балона ще се спука. Когато това стане, ще се случи хипер инфалция. В случай че си млад и нямаш спомени, ние лумпените помин какво е това... знаем и какво е Виденова зима.
Дойче банк е най големия индикатор, защото Германив е економическоя водач в ЕС. Предполагам затова го е казал. Ако ти не виждаш логика тук, просто няма смисъл да коментираме повече.
Накратко не го харесваш, защото казал нещо за Дойчебанк, което просто не ти се вързва ли, незнам?

Колкото до тия, които твърдят че притежават " критично мислене " това са обикновено хората които са най много са промити от Нова и бТВ. Самия термин критично мислене е измислен от запада с цел лепене на етикети. Както и "конспиративна теория", между впрочем. Много е удобно на младите, болни от дефицит на внимание да лепят етикети, когато нещо или някой не им харесва.

Ние сме тревопасни. И сме лумпени. Нищо не разбираме и няма нужда да гласуваме против еврото - понятие си нямаме от економима. А ти си цъфнал и вързал и идваш тук да ни кажеш колко сме тотал щета. Браво!

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 0247e23608
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   20, това за Дойчебанк е откровена лъжа, а в същото време крие, че целия руски капиталов пазар се срина с много повече от 16% и за теб това е ОК и е човек, на който може да му се има доверие, така ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker