За мъжете и самочувствието им - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За мъжете и самочувствието им
преди: 1 година, 3 дни, прочетена 1144 пъти
Здравейте,

Седя и размишлявам, как някои хора са толкова уверени и с такова високо самочувсвтиве?

Аз ли съм просто много критичен към себе си и с ниско самочувствие?

Гледам снимки и видеа из социалните мрежи и се чудя, как хора въобще качват такива неща.

Мъже качват снимки на някакви 20 годишни немски коли и парадират с тях, все едно притежат едни от най-търсените автомобили(тук не говоря за реставрирани тунинговани стари автомобили). Аз карам немски автомобил от 2016 години, но ми е неудобно да качвам снимки на колата ми в социалните мрежи, понеже ме е срам да парадирам с автомобил, който макар и хубав за БГ стандарта, не е нищо особено, не е някаква рядкост, не е специален уникат и т.н.

Мъже качват клипове как вдигат някакви килограми от лежанка, а те дори не са толкова много. Има хиляди хора, които вдигат 2 пъти на това.

Мъже качват снимки голи до кръста, уж да покажат какво хубаво тяло имат, а те едни мазнички отпуснати с неоформени мускули. Аз съм в доста добра форма с лека преса, оформен гръб, рамо, бицепс, гърди, но ме е срам да качвам снимки гол до кръста, понеже не е кой знае какво спечатляващо тяло, има хора с жестока преса, вени навсякъде, супер изчистени и оформени, не виждам смисъл да парадирам с такива снимки в интернет.

На работа има хора, които все дават акъл, тупат се в гърдите, а те реално не разбират толкова много. Аз бих казал, че доста знам и си разбирам от това, което работя и все пак има хора, които от към знания и умения съм като паленце пред тях и не се чувствам всезнаещ и всеможещ.

Мъже изкарващи 4000 лв. - 5000 лв. И постоянно се хвалят колко изкарват. Аз изкарвам повече, но реално погледнато са жълти стотинки за някои хора. Винаги ми е било неудобно да парадирам с пари.

Мъже се хвалят колко мого бройки имат, а като им видиш жените, с които са били, едни грозноватички, едни пълнички, нищо впечатляващо с което да се хвалиш. И аз съм бил с грозноватички жени, ама ме е срам даже да си кажа, че съм спал с такава жена.

Та като цяло се чудя, как може да има такива хора, толкова силно да парадират с неща, които реално не са нищо впечатляващо. Погледнато малко по-мащабно, друг има много по-добро, друг може много повече.

Аз ли просто съм с много големи очаквания към мен и съм много критичен към себе и от там ниското ми самочувствие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 дни
hash: 787f466f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Не бе! Просто си комплексар. Ако беше нормален, едва ли щеше да седиш и да зяпаш какво имат и правят другите хора. Щеше да си живееш собствения живот, от който очевидно не си доволен.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 5726c00123
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Е не могат всички да сме УАУУУ като теб. На теб са ти странни те. На мен си ми странен ти. Те си живеят живота, ти ровиш в профилите им и избиваш комплекси. На тях такива коли им харесат, и такива имат / показват. Щом не ти харесва поведението им защо гледаш? Писнало ми е от такива. Да ти кажа с това поведение само ще гледаш как другите сменят "грозноватички, пълнички" жени. Дано се намери някоя която да отговаря на критериите на гръцки бог - милионер, като теб. Остави простосмъртните да си живеят с "жълтите стотинки, 20 годишните коли, мазните тела и грозните жени".
Ж26

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: d205889ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Топ. В десетката и аз авторе много често се чудя на такива хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: dcc6c50095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   И като си толкова можещ и много повече от другите, какво правиш в тоя сайт и искаш мнение?
След като си най-най, не би трябвало да те е грижа за другите. Тези, които са постигнали повече никога не се впечатляват от по-малките, нито ги съдят, винаги е обратното, така че или брутално лъжеш или си мега комплексиран.
Сега аз социални мрежи нямам, но ти давам пример. Аз много харесвам старите автомобили. И 20 годишни и по стари.
Едно БМВ 7 от 99 година ми харесва много повече от сегашните. Едва ли обаче имаш капацитет да разбвреш.
И да речем с кеф си купувам тази седма серия от 2000 година супер пиддържана и изпитвам истинско удоволствие и не ми пука какво мислят и как изглежда, обаче се появяват и такиеа комплелсари като тебе, които са над всички видиш ли и ти казват че си бил парадирал... ходи му обяснявай колко харесваш автомобила и си запален.
Има парадиращи, но има и хора, за които успехите са в малки стъпки първоначално и се радват на тези неща. Па ти взимай 20 бона на седмица и карай 2020 година кола и оше пиши в такива сайтове.
За някой, който вчера е вдигал 50 кг, а днес вече 100, защо да не се радва на себе си... Естествено, че има по-големи играчи, тпва означава ли да не се радваме на малките неща?

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 0321bde2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторе, всичко това са повърхностни, елементарни и детински неща!
Тези хора- още не са пораснали!

Човек да има високо самочувствие е много лошо, защото като падне - пада отвисоко!

А ти - не се интересувай от другите, а внимавай върху себе си и бъди истински мъж!

А истинският мъж трябва да бъде добър, скромен, въздържан, търпелив, разумен, разсъдителен, милостив, искрен, честен, почтен...


Странник

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 дни
hash: f5bab384e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не знам тая тема за другите мъже ли беше, или ти да се похвалиш :)... Детайлите в които влизаш не ми изглеждат особено здравословни...

"Мъже изкарващи 4000 лв. - 5000 лв. И постоянно се хвалят колко изкарват. "

Я отиди и виж колко е средната заплата в България.... Или ще кажеш, той Черепа знаеш ли колко прай, ти си тръгнал да се хвалиш...

Ще ти го кажа, както го казвам и на жена, защото явно не мислиш рационално. Има нещо наречено "социални мрежи", които обслужват интересите на специален тип хора. Които имат нужда от внимание, да се покажат пред другите, да им се възхищават, нарциси... Създавайки такава платформа, ти привличаш такива хора. Това не значи, че "всички били такива"... Просто ти отиваш на място, което привлича този тип. Каквото търсиш, това намираш. Ако имаше други интереси, посещаваше друг тип сайтове, друг тип хора щеше да срещнеш. Не киснат всичките във фейса и инстаграм...

"Та като цяло се чудя, как може да има такива хора"
Ще те учуди, но има всякакви хора... Странна работа, ама не се раждаме еднакви... Стига да не нарушават закона, да правят с живота си каквото искат, не съм им съдник...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 70e8794dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Защо изобщо обръщаш внимание на простаци и комплексари. Това тяхното не е самочувствие, а комплекси. Човек, който демонстрира нещо и се хвали с него, не е човек със самочувствие, а такъв с комплекси за малоценност. Има дори мъже, които наистина със собствен труд и усилия са постигнали доста неща и въпреки това отново ги избива на комплекси и почват да парадират. Да имаш самочувствие, означава да си спокоен, да можеш да поемаш отговорност, да не обръщаш внимание на странични фактори и т. н. Парадирането, перченето, наглеенето и агресията нямат нищо общо с термина самочувствие.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 5131e6393d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За теб какво значи парадирам? Това са хора, които се гордеят с това, което са постигнали - като колата не е нова, то това по-малък успех ли е от новата купена от мама и тате? Като тялото ти не е на бодибилдър, то трябва ли да се срамуваш от него? Заплата от 4-5000 лв за България си е много над средната заплата, не трябва ли да си доволен от този твой успех? Ако е истина това, което си написал за себе си, то ти си доста успешен човек (стига всичко да не ти дадено наготово) и трябва да се гордееш с това

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 56186575d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Да бе, ти си най-якия, най-богатия, най-големия ебач, бияч, пияч и кво ли още не, ама те е срам да се покажеш във фейсбука, нали се сещаш как звучиш. Сигурно и на улицата клепаш в пода.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 5845051f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Хората си се радват на това, което имат! Ти си вечно недоволен, и ще си винаги нещастен, защото все някой има повече от теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 дни
hash: a495559e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Игнорирай ги, всеки гледа от неговата си гледна точка, индивидуална е при всеки човек, важното е да се харесваш, място за сравнение няма смисъл. Бъди най - добрата версия на себе си, това е точното нещо в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: dc69cc69bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Загуби ме на това че 4000 били малко пари. Живееш в балон май. Каква е професията ти, едва ли е полезна за обществото като на умните хора в БАН и изследователите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 дни
hash: 2fd7c2e91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Може би това произлиза от там, че се чувстват добре със себе си и са приели нещата, каквито са. Ако имаш някакв бунт и проблем в себе си, се усеща от околните и странят от теб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 дни
hash: cf979682cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Съгласен съм с 6:

С тази тема, като че ли ти си искал да се похвалиш. Както те се сравняват с другите, така и ти го правиш. Цялата ти тема е сравнение... т. е. ти не си по-различен, просто те е яд че те парадират. Може би даже те е яд че ти правиш повече, но нямаш същото изкуствено самочувствие. Искаш да си алфа мъжкар, празноглав и кух..
Не искаш ли? Тогава защо я пишеш тази тема изобщо?
Кажи ми какви са ти препоръчваните видеа в ютуба да ти кажа какъв си. Пари, коли и жени... ти сериозно ли?

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 7ecc45e011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се хващай. Скромноста ще краси човека винаги, каквото и да се случва. Нормалните хора са вече малцинство, всеки стана претенциозен и се взе на сериозно...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 75c5996143
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Накратко: не знаеш какво е да почувстваш щастие. Дори не знаеш какво е нещо истински да те радва. Така се чувстват те, но ти не разбираш това...

 
  ...
преди: 11 месеца, 25 дни
hash: 55d19aee0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Е то винаги има по-голяма риба, по твоята логика никой не бива да се пжхвали с нищо, освен ако е висок 230 см 140 кг чист мускул с 30 см член или шейх на някое емирство с харем от 70 моделки и пари, които не може да изхарчи за още 500 живота. Айде спри да се взимаш толкова насериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker