Бивш избирател на ПП, ще гласувам за Възраждане. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бивш избирател на ПП, ще гласувам за Възраждане.
преди: 11 месеца, 6 дни, прочетена 1478 пъти
Здравейте, принципно се старая да не коментирам политическите теми тук, но мисля, че това е важно за нашата държава. Много неща се натрупаха, но сега слушах на живо записът от заседанието на ПП-ДБ от неделя 21 май след което са решили да се коалират с ГЕРБ. От там стават ясни две неща:

1. Коалиция има и тя е създадена, защото явно не им е важна борбата с мафията и схемите на ГЕРБ.
2. Задкулисие има, но то е в лицето на Кирил Петков и Асен Василев. От заседанието става ясно, че се консултират с чужди посолства за това кои хора да сложат в службите. Също така говорят как щели да перат Борисов, а пред камерите разказва как щял да го арестува.

Аз лично преди се смях на твърденията на Възраждане, считах ги за конспирации, но очевидно са били прави. Или поне по-прави от другите. В тази връзка реших, че ще гласувам за тях. Не знам дали са искрени в намеренията си, но поне ще знам, че съм упражнил правото си на глас и съм пробвал да променя нещо. Не съжалявам, че гласувах три пъти за ПП. Сега единствено се надявам, че няма да направят правителство и да реабилитират ГЕРБ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 5 дни
hash: ea3a4218f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Много съжалявам за прочетеното. Бързо оздравяване!

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 741e9dd585
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Повърхностни разсъждения - типични за Възраждане, впрочем.
Един съвет, ако иска да разбереш истината - намери (достъпни са) и изслушай пълните записи. Малко над 4. 5 часа са. Защото с 5 минути, извадени без контекст, се получава едно нещо - манипулация.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 7d16b9c190
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   вГЪЗраждане са по-зле и от ГЕРБ. Аз лично може би ще се преориентирам към Хаджигенов и Бабикян.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 3a58d9f137
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Слуша ли целия запис? Защото аз да. И нищо от това което казваш не е вярно. Гласувай си за копейките и да връщаме бкп скоро направо.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: a2aef5cbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Двама се карат, третият печели е случаят с Възраждане.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 0095842f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ако можеш, ама така с имена да ни посочиш, как Възраждане ще направят правителството? Сигурни си запознат с групата им, та дай и ние да прочетем списък на министрите.
п. п. Все се чудех, кой и с какъв акъл, може да гласува за ПП. ( барабар с татко Петко)Е, сега дано да се осъзнаят, че ПП, не стават.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 7564b38bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Сладкишчето ще гласува за Костя Копейкин. Това е боклукът който не само би продал страната и майка си за половин копейка, направо би се и изфукал после. Това вече показва що за стока си. Направи на всички ни услуга и пробвай белината как е на вкус.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: a2aef5cbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   И аз ще гласувам за Възраждане. После ще се върна на Острова на уреденото да си пия чая с мляко и да ви гледам сеира как се разпада подобието на държавица, което имаме. Направо да се излиза от ЕС и НАТО, Ердоган или Путин да анексират територията и да се приключва с мъките.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 725a3bbe5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Авторе, защо си се смял на твърденията на Възраждане? Защо си ги смятал за конспирации? Ти слушаш ли речите на Костадинов от трибуната на народното събрание? Той е единствения политик, който говори истината, нима това не можеш да го проумееш! Чудя ти се защо си гласувал три пъти за ПП и ДБ, ти не можа ли да ги разбереш, че при тях всичко е лъжа. И Кирил Петков и Асен Василев са лъжци от най-голяма степен. Кирил Петков винаги показва простотияята си. В Асен Василев има нещо ненормално. Гледай изражението на лицето му, има нещо ненормално и злобно в погледа му. Дори се съмнявам дали е 100 процентов мъж. На мен и двамата са ми отвратителни и се чудя на хората, които гласуват за тяхната коалиция.
Слушай речите на Костадинов в народноро събрание и извън него и се надявам най-после да разбереш, че той говори само истината. Ако Възраждане спечели някога изборите това ще е момента от който България ще тръгне по правилния политически път. Забрави за останалите партиии, те са предатели на родината ни и си гледат само личния интерес. С малки изключения само ПП БСП. Да се надявам, че грешки повече няма да правиш. Насърчавай и твоите познати да гласуват в бъдещи избори само за Възраждане.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 1c313edf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Не е лесно да си българин. Да гласуваш като избираш само между нож, сатър или кактус в задника. Не, че населението е нещо по-различно де и политиците не са негово отражение, все ганьовци, просто с козметични разлики между тях. Като избереш Възраждане какво ще стане? Ще излезе България от НАТО и ще върнат наборната казарма да вкарват всички да си излежават присъдите от от по 2-3 години в тия затвори без да са направили нищо, като с това България стане апетита хапка за някой от съседите и, напомням, че цялото и население е 5 милиона. Щом почти всички държави от НАТО и ЕС са добре, а само България е зле, то не е ли логично човек да се запита, а дали проблемът не е точно в България и българите, а не в съюзите в които се намираме? Какво те кара да мислиш, че Коце не е като всички останали и само изглежда като добра алтернатива преди да е взел властта, както изглеждаха като добра алтернатива всички преди него? Човекът е рептил. Отрича подигравателно Кемтрейлс и изкарва хората които ги е грижа за това нещо в България и искат проверки на него една ли не за луди. Пробата е взета - рептил хамелион е. Точка.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 60af6eb7a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Нормално, от един "спасител" на следващия...

"Не знам дали са искрени в намеренията си, но поне ще знам, че съм упражнил правото си на глас и съм пробвал да променя нещо"

Брао, спи спокойно...

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 07370544e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Политиката не е футболна запалянковщина. Ако беше така, всички щяха да са годни за тази работа.

Тази работа изисква спокойно вземане на трудни, инфарктни решения. И после тези решения да се обяснят на разбираем език за хора, които си нямат понятие от реалното функциониране на държавата.

Всички политици печелят, като нагнетяват напрежение. Но помежду си реално няма никакво напрежение, догодина като видите Копейкин, как се казваше поредният руски служител от Възраждане - наистина забравих, но когато го видите догодина да си говори с някой от своите медийни противници - ще се разочаровате по същият начин. Явно очакванията ви за политиката нямат връзка с реалността.

Работата на политиката е да осигури възможност за нормален живот в една страна. И нищо повече.

1. Чува се, че ПП няма да допуснат служители на ГЕРБ в местната власт. Какво по ясно от това?

2. Трябва да си наистина лумпен, да очакваш че при такъв резултат - 25 % от гласовете, при гласували общо 30% от населението - ПП ще има възможността да осъди Бойко, Пеевски, Божков, Доган или когото и да е било - въпреки че не съм съвсем съгласен че Борисов е в една категория с другите изброени. Та да очакваш подобно нещо на базата на тези кирливи резултати е вид рационална немощ.

3. Но черешката на тази умствена неострост е съждението, че понеже уведомяваш посолствата на партньорите си за избора на военен шеф - това в политиката се нарича кадрова предсказуемост, фундамент като играеш Кънтър страйк например, трябва да знаеш твоя съотборник дали може да ползва мишка и клавиатура, или ще седне на ти издава и твоите тайни на другият отбор - та понеже има кадрова предсказуемост, ти да решиш че ще грасуваш точно за обратното - тъкмо за партията, финансирана от Путин. Тоест, правиш същото в което обвиняваш другите че правят с американците, но с обратен знак - гласуваш за предателите на предците ни, за окупаторите и разорителите на страната ни, за убийците на пра-дядо ти. С чувството че правиш нещо прикрасно.

Да. Путин финансира Възраждане. Да, той им дава ордени. Да, той финансира не само тях, трябва отново да си сляп, за да не видиш че той финансира псевдо-националистически партии във цяла Европа. Пет звезди на Бепе Грило в Италия, Националният фронт на Льо Пен във Франция - няма страна, в която руските пари да нямат изблик в политиката.

Ако ще правиш цивилизационен избор към Русия, поне бъди наясно че избираш Русия. Не се залъгвай с това какви били политиците.

А щом не вдяваш че това да се махне Гешев и да се отпуши възможността да има справедливост срещу грабителите на България, дори и това да не значи че мигновено ще осъдят когото ти си отредил, и че това е по-важно от личната вендета за която този резултат е немощен да се случи - значи че си наистина годен за избирател на тази партия, там са гепили младоци с липса на опит, ограничен капацитет и гореща кръв. Идеално за войници на Путин.

Да не дава Господ само на война да се ходи, че тогава ще разбереш за какво иде печ, на ще бъде късно.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 61f9db7246
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Всъщност, да. Българинът функционира на лотариен принцип. Във футбола, в здравето, в политиката - целта не е прогрес, за който да се случи е нужна къртовска работа и приемственост - не едната година да правиш едно, другата година обратното. Не. Ние търсим вместо това вълшебното хапче. Щом нещата не са се получили веднага с някой треньор да кажем - на момента решаваме че ще бъдем с друг. Ако политиката е забатачена и безинтересна - хоп, да гласуваме за най-маргиналния възможен политик, може пък той да оправи нещо. Ако нещо не работи - търси магическото решение и не се поти толкова много. Това поведение е характерно по-скоро за малцинствени транссексуални с дефицит на вниманието. Но дори и те задържат някакъв интерес за по-дълго нреме, нашите полинически запалянковци са като винените мушици. Където им замирише на гювеч - там са. Дори да са на л.. йна, с извинение.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 2ab3315c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Обръщам се към всички тролове на Продължаваме Предателствата и Доносническа България. Хора, ако искате да ги спрете започнете да ги хвалите, не да ги плюете. Като им скачате като бесни кучета само им помагате. Да си знаете

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: b796c5cbbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   АВТОРА

до 2 и 4, не ми е нужно да слушам записа, за да знам, че ПП се коалираха с ГЕРБ. Това го видя цялата страна. Но да, слушах го и ме настрои още повече срещу ПП. Например чух как Асен Василев казва "МВР ще бъде наше". За тях всичко се върти около властта. Съжалявам, че има заблудени хора като вас.

7, трябва да подкрепите твърденията си с факти, иначе са просто конспирация.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 3fb32266aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Каквато партията, такъв и електората, такава и държавата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: b69fbba929
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Към коментиращите, видяхме цветовете на вашите герои Кирчо и Асенчо. Коалираха се с тези, които уж щяха да махат. Автора какъвто и да е, вие сте сто пъти по зле от него.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: d6f0f89c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   После ще четем "бивш избирател на Възраждане, ще гласувам за Насакотояката".

Кога ще разбереш, че с мързел нищо не става. Няма как с една разходка до избирателна секция веднъж на няколко години да си доволен от резултата. Какъв е смисълът да гласуваш у нас, когато ВСИЧКИ решения се взимат във Вашингтон и Брюксел.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 6d1d6d469c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Най - вероятно винаги си гласувал за копейките и сега просто се правиш на интересен, видиш ли ПП губят. Истината е че тези неща които всички чухме се говорят във всяка партия. Политиката е игра. Трябва да си много наивен ако смяташ че има чисти хора. А Израждане са най-големите утайки, играещи си със страховете на хората. Но и тяхното време ще дойде. Тези са пълни психари. Днес публикува че се готви военно обучение и снимали палатките, в които столична община дава информация как да се реагира при земетресение. Не ми се пише за всички останали техни глупости. Но тези болни мозъци ли са ти надеждата? В момента в който Путлер спре да ги финансира ще се разпаднат. Аз гласувах за ПП и пак ще гласувам за тях. Дори убеждавам всички мои познати, които не гласуваха за тях. Половината вече казаха че при нови избори ще гласуват за ПП. Вън Рассиа от България. Едно от първите неща, които трябва да направи правителството на Денков и Габриел е да изгони Митрофанова и слугите й.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 486e0f3958
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Най-простите хора, които познавам гласуват за тях.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 6d1d6d469c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Не разбирам как не виждате какво се готви. Как Русия ще окупира България. Как резидента Рублен помага това да се случи. Как му 'ареса две години да има пълната власт и да действа по команда на бабишкерата Митрофанова. Тези хора не искат правителство и правят всичко по силите си да няма. Медиите - руски подлоги като БТВ допълнително нагнетяват обстановката. Наистина ли ти харесва Русия с външните кенефи? Наистина ли искаш да ти забранят да пътуваш, да ти забранят да си информиран, да ти забранят да използваш марки от Запада? Сельодка и водка? Твой избор. Не забравяй че при първа политическа сила Израждане ставате губерния на Русия. И тогава наистина отиваш на война - Путлер не пита искаш или не. А като те убият ще прати един китайски мултикукър на родителите ти. Естсествено че ще има консултация с чужди посолства - винаги е имало и винаги ще има. Ако не с американското ще има с руското посолство. Рублен две години се консултира с Митрофанова, това не ти ли пречи?
Моята е лесна - имам двойно гражданство - майка ми е гъркиня. Имам къде да се спася. Но ще е тъжно Русия да превземе България.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 7af4d5d575
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Ще бъде дълго, ако имате време и нерви - прочетете го.
Авторе, много добре разбирам разочарованието и огорчението ти след вчера. Разбирам, че се чувстваш излъган и подведен.
Като гледам кога е публикувана темата, съмнявам се да си изслушал целия запис. Аз го изслушах и те призовавам и ти да го направиш, преди да взимаш крайни решения.
Да, това с посолствата е гадно. Не съм юрист, но вероятно това не е съвсем законно и последствия би могло да има и за съгласуващите, и за одобряващите. Причината да се прибегне до този ход обаче вярвам е, че нашите служби са толкова пробити и толкова пълни с руски агенти, че без чужда помощ няма как да ги изчистим. Има ли нужда да припомням, че руските служби и Кремъл директно си избраха и поставиха президент на България чрез генерал Решетников. Това го има като самопризнания на Решетников по руска телевизия - как са говорили с Корнелия Нинова (Радев за първия си мандат беше издигнат от БСП) и са съгласували да издигне Радев, понеже е подходящ за обслужване на руските интереси в България. Що се отнася до Възраждане - Митрофанова само преди няколко седмици призова да се гласува за Възраждане, защото според нейните думи били "най-българската партия". Това не е ли намеса във вътрешните работи на България?

Сега за записа... Определено се чуват много притеснителни неща за овладяните от руско влияние институции на национално и местно ниво. Друго обаче на мен ми направи впечатление - имаше открита дискусия между интелигентни хора, които си говореха какво и по какъв начин може да направят нещо, за да подобрят положението на България и българите и най-после да тръгнем по европейски път и да станем истинска европейска държава. Всички сме ходили вероятно в европейски държави и сме виждали колко добре уредени и какъв висок стандарт на живот имат. Кое е лошото и тук да се стремим към това? Какво не чух в записите - говорене за схеми как да се открадне нещо от обществени поръчки, от бюджета, от каквото и да е. И това е без да знаят, че са записвани и записът ще бъде разпространен. Убеден ли си, че събранията на другите партии протичат по същия начин, включително и на Възраждане. Аз съм 99% сигурен, че на техните събрания се говори за кражби, за "присвоявния" и задкулисни схеми. Впрочем, подобни неща се изнесоха и за тях от бившия им депутат и член Елена Гунчева, с разликата, че тя не беше такава мишка като Руди Гела да ги записва, а си тръгна достойно.

Относно това, че Възраждане говорели истината - пак не е вярно. Редовно говорят откровени лъжи, с които всяват паника, психоза, напрежение и разделение в народа. Последния пример - лъгаха най-безпардонно, че българи ще бъдат пращани на фронта в Украйна и толкова много шарани им повярваха и продължават да вярват. Впрочем, самият Копейкин го опровергава това на среща с избиратели, има запис за това. Беше и показано черно на бяло, че в решението на предишното НС няма такава точка - да се пращат войници в Украйна, еле пък наборни. Военният министър също ги опроверга оня ден. Това не пречи обаче на депутатите и активистите на Възраждане да продължават да го говорят.

Аз лично в момента, в който Възраждане вземат властта, започвам да си уреждам нещата за емиграция. Говорил съм си и с мои близки приятели по тази тема - те ще направят същото. Както и десетки или стотици хиляди хора и бизнеси в светлата част на иконимиката. И това са хора и бизнеси, които създават голяма част от БВП, плащат данъци и осигуровки в пълен размер.
Знаеш ли, аз съм на 36 вече, нямам време да давам още 4-5 години от живота си на някакви некадърни популисти, само за да дочакам неизбежното - да се осерат и да отидат в небитието. Само че през това време ще са нанесли може би непоправими щети на държавата.
Какви са идеите на Копейкин - предоговаряне на членството ни в ЕС. В каква посока? Ние в момента получаваме много повече от фондовете на ЕС, отколкото ни е членския внос, т. е. нетно сме "на печалба" от ЕС. И как си го представяш Копейкин да ходи да преговаря с Фон дер Лайен, Шарл Мишел или други европейски чиновници, след като за всички тях е известно, че е проруски настроен и ще направи всичко възможно да саботира усилията на ЕС за подкрепа на Украйна? "Най-доброто", което може да постигне е да излезем от ЕС, което ще е пагубно за цели сектори от икономиката ни, които работят за износ към държави от ЕС. За другите неприятни последици като ограничени или далеч по-трудни пътувания, дори няма нужда да отварям дума. Нагледно какво се случва с популисти в рамките на ЕС може да видиш в Унгария. Орбан не се отказва от руските енергийни ресурси и играе двойна игра - уж е в ЕС, но защитава руските интереси. Резултатът - спрени еврофондове в огромен размер и най-високата инфлация в ЕС, въпреки че уж на думи ползва "евтините" руски ресурси "в интерес на народа си" пак по неговите думи. Виждаш ли приликите?
Още по-страшно е, ако реши да излезем и от НАТО, защото има немалко заявки за това от партията му, както и самият той е казвал, че е против членството на България в НАТО. Това вече ще е непоправимо - ставаме изключително лесна мишена за Русия и руските интереси на Балканите. Тогава биха сложили ръка върху нас с охота и бъди сигурен, че никой от Европа или НАТО няма да си мръдне пръстта за нас, както в момента подкрепят Украйна. И логично - ние ще сме ги предали, не можем да очакваме помощ от тях.

Та, ето ти алтернативата - никак няма да е приятна, може да се случат непоправими и необратими процеси и окончателно да паднем в руската пропаст. А както виждаме - нито една държава от руската орбита не е с висок стандарт на живот и никой, дори от русофилите тук, не бяга натам да се спасява, а всички до един отиват в "прогнилия Запад" на чистото, уредено и при доброто заплащане.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: cdd69713dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Абе вас толкова ли ви мързи, че не знаете други партии освен тези, които ви ги промотират по телевизията?
Аз ако трябваше да гласувам сериозно на миналите избори щях да гласувам за ПП Пряка Демокрация примерно.
Малка партия получила около 3 к гласа, но лидерът ми направи добро впечатление. Виждат ми се като някакви мечтатели от типа, Абе няма ли да е хубаво ако в България стане като в Швейцария. Ай да направим една партия и да помечтаем заедно.

Лично гласувах последно на 5 бате, не само за спорта, но и кат се замисли човек, няма ли да е некво весело ако народут земе та натресе 2-3 партии от тотални откачалки в парламента?
С политика работата нема са оправи, но значи ли това, че не може с кеф човек да гледа парламентарен контрол?
Ай със здраве!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 9d1e8f7984
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Ако можеше да чуеш едно такова събрание на Възраждането, нямаше да искаш да гласуваш за тях

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: bf45fecace
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Аз съм си казал - каквото и да се случва в България, ще си остана тук, няма да напускам страната. Напоследък обаче се замислям, че може би има едно изключение - ако, недай Боже, Възраждане начело с Костадинов управляват, аз бих емигрирал веднага.

Стискам палци това да не се случва никога! Далеч съм от мисълта, че ПП, ДБ, ГЕРБ са света вода, но точно Възраждане... сериозно ли?

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: de398934a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   24, проблемът с ПП е, че на това събрание обсъждат как незаконно да овладеят всички силови структури и как да излъжат, че няма коалиция с ГЕРБ. Възраждане няма какво да се случи лошо с тях, защото просто не са безпринципни.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 71dde16bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   До 26: Съветвам те да намериш някое по-ранно интервю на Копейкин и да видиш как се изказва ласкаво за Европа.
И после го сравни със сегашната му антиевропейска реторика.
Толкова за принципността и последователността на Възраждане.
Ако това не ти стига, ще ти напомня и за ваксинираните антиваксъри и за влоговете в евро на "бранителите на лева".

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: e45d5ba61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Пълно презрение за абсолютно всички, които гласуват и си вярват, че определят нещо. От феновете на копейките до джендърите от ДБ-ПП! :)

С голям кеф стоя и ви гледам сеира!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: aaefb4f729
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   АВТОРА

Шокиран съм как може да защитавате ПП-ДБ след това брутално предателство! Вие сте идиоти! Ходете управлявайте заедно с мафията и мутрите, но този път без моят глас. Нещастници.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: efac9c793c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Да гласуваш за Възраждане, означава, че трябва да си вземеш направление за психиатър. Аз бях избирател на ПП. За пръв път от години видях надежда България да се измъкне от престъпните политици, селяндурите, шуробаджанащината и руското влияние. За жалост, каквото и да говорим ПП влезе в коалиция с ГЕРБ, което уби всички мои надежди. Бойко Борисов успя да унищожи ПП. На следващите избори ПП ще се борят просто да вкарат няколко депутата в парламента и толкова. А от ДБ ще остане това, което остана от някогашното СДС. Всичко е загубено. България няма да види нищо хубаво. Населението зверски изпростява и няма никаква мисъл. Политиците, които ни представят реално са представителна извадка на населението. Руското влияние в страната става все по-силно и за западните служби си е истинско изпитание да се справи с това влияние на фона на простия български народ. За тези от нас, които имахме надежда за съдебна реформа, за демокрация и европейски прогрес, всичко е свършено. Аз ставам един от тези, които вече няма да гласуват и които не ги е грижа какво се случва в страната. Ще се оправям сам, както мога. Повече не ми пука, дали ще имаме култура, свобода на медиите, свобода на самоинициативата и бизнеса, развитие на науката. Не ми пука, че няма да имаме чисти улици и спазване на законите за движение по пътищата, не ми пука повече, че цяла Европа ни се смее и ни има за отрепки. Ние точно това заслужаваше! Ще се оправям сам, както мога. Ако не става, ще си счупят главата някъде на запад и ще скитам немил-недраг. А имам ли деца, никога за нищо на света няма да им позволя да живеят в България и да дадат нещо от себе си за нея!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: c82a80b004
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   "Истината е че тези неща които всички чухме се говорят във всяка партия. Политиката е игра. "

Първо - лиспа на доказателства. И второ - Ако това е "нормално", тая "политика" трябва да бъде унищожена и променена. Край!

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 476789bcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Провокаторска тема от пореднта копейка. Ходи си в русия при рашките просто и готово - няма смисъл да гласуваш за никого, понеже гласът ти е пирон в ковчега на държавата. Такива като теб или трябва да се унищожават или да се изселват.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 3fb32266aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Българина 34 г. безспирно си търси поредния спасител и менка нов герой след нов герой и не му увря тиквата, че не това е пътя и че зад всички тези "партии" стоят едни и същи хора.

След всичките му царе, леви, десни, бойковци, ПП, шоумени, псевдопатриоти вече трета версия не ви ли светна най-после лампата и колко още трябва да се изредят, че да се освестите?

Според научни изследвания дори червеите на стотния опит при един и същи резултат всеки път разбират, че трябва да сменят тактиката. Вие акъл на един червей поне нямате ли?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 25ef80804b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Няма да хванат Израждането повече от 15%! Това им е макса. Избирателите на ПП-ДБ вече имат твърдо ядро и държаха цялата пропаганда която се изсипа върху тях.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 71dde16bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, какъв си ти, за да определяш кой е нещастник и кой не? Чак пък и агресивно атакува тези, които остават към ПП.
Вече съм 99% сигурен, че и преди си гласувал за Възраждане, но тук се правиш на бивш разочарован избирател на ПП, за да видиш колко хора ще се хванат на въдицата и ще си кажат - "да, много правилно - и аз така ще направя". И като видя, че няма да направим така, стана агресивен.
Сигурен съм, че дори не си си направил труда да прочетеш и вникнеш в аргументите анти-Възраждане, които са написани тук.
Възраждане е крайна и маргинална партия, шансът да управлява е нищожен. Много хора, включително и аз, поставяме знак за равенство между Болен и Копейката. Така, че може да си представиш какво е отношението на мнозинството от хората към Възраждане.
Ако все пак стигнат до управление, "нещастниците" масово ще се изнесем от тая кочина и ще ви оставим "не-нещастниците" да се оправяте както можете и знаете. Ние искаме да живеем в нормална европейска държава, а не в източна кочина. Не знам кое ти е толкова трудно да асимилираш от това.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 3fb32266aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Авторе, това, че ПП се издъниха, не означава, че трябва да станеш маргинал и да гласуваш за още по-големи отрепки. На един средно интелигентен човек веднага му става ясно колко манипулативни и долни са копейкаджиите.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: c66d103a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Голям глад за центове - при цялото про-западно облъчване, джендърите пак ги тресе някакво руско влияние... Леш сте.
Много ясно, че същите боклуци ще продължават да гласуват за Канадчо, Кокорчо и Бочко. Нали и те намазват покрай тях - това е същността на "твърдото" ядро избиратели. Ако случайно партийката им изпадне, същите некадърници ще трябва да ходят да изкарват парите, които сега крадат от еврофондове и обществени поръчки. Колото и да са прости, дори и на тях им стига сивото да не се прострелят сами в краката.
Няма друго обяснение да се събират бистрешките дедки всеки ден пред следствието за морална подкрепа.
От дневния ред непостредствено след изтичането на записите става ясно само едно - България никога няма да се оправи. Ако подобна мизерия беше изтекла във Франция, с участието на Макарона например, още същата вечер щяха да го изгорят пред Айфеловата кула - оправдана реакция на истински европейци, а не пребоядисаните про-западни комунистически помияри, които скачат по коментарите. Тук, на следващия ден, всичко си кара все едно става въпрос за някакъв комедиен сериал - кой се надрусал, кой кого премазал, кой отвън какво казал. Тия лумпени утре ще излезат публично да ви го кажат същото, среден пръст ще ви покажат, гащите ще си свалят да видите чудото на съвременната медицина и да се чудите какъв пол са, но пак ще се намират боклуци да се описват в нета как всичко било "извадено от контекст" и да ги симпват, защото алтернативата е да работят истински нещо. Това е разликата между средния европеец и българския евроатлантик, което е просто синоним на плоска лопата, която се върти според това кой льохман я подмята.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: aee2e18a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   За Възраждане не бих гласувал, Коцето може и да изглежда свестен и начетен, но като знам какви други имат в листите им мани-мани, нито искам да се асоциирам с такива хора, нито пък с масата им симпатизанти.

ПП обаче, това което направиха аз го възприемам като тотално предателство. За записите, Руди Гела по начало ми изглеждаше безнравствен човек, което първо поражда въпроса защо го държат в ПП и второ че явно дори него го е втресло, като е чул какви ги говорят и мислят и е решил да бие алармата!

В момента гледам, че целия интернет се е напълнил с прозападни тролове, които обясняват, че ако не се случела коалицията ГЕРБ-ПП и "проруското" правителство на Радев продължавало да управлява, то Русия щяла да ни превземе...!? !? !?

Първо, кое му е проруското на Радев, че аз нещо не мога да разбера!? България си продължава да изнася боеприпаси за Украйна, продължава да е в НАТО, да си изпълнява задълженията като член, даже на 6 ти Май, на парада имаше военни части от Италия, които заедно са провеждали учения с нашите.

Второ, нали самия Радев вкара евроатлантиците Киро, Асен, Лена и другите в политиката, нали той ги направи тарикати?

Май че единственото проруско на служебното правителство е, че отказва да си дадем танковете, самолетите и ПВО-то на Украйна. Западът много хитър ще излезе, а? С един куршум два заека: хем им помагаме за техните интереси в Украйна, хем понеже ще останем без техника купуваме от тях нова и я изплащаме следващите 5 поколения! Ами че една ПВО система "Патриот" струва 1. 1 МИЛИАРДА щатски долара! На нас колко ще са ни нужни? 5-6 сигурно, ами после поддръжка, боеприпаси, резервни части, обучения? Как с това намаляващо население ще плащаме всичко това? !

Относно герб, последните 2 години за тях в либералните медии, а и тук не знам колко клавиатури се изтъркаха да се пише какви боклуци са, колко са корумпирани, кражби на асфалт, кюлчета, пачки, чекмеджета, руски агенти в листите им, Магнитски, как Боко е слуга на Кремъл, за това че им построи пАтока с 3 милиарда държавна пара и как герберите трябва да влязат в затвора

И сега изведнъж, всичко това нямало значение и ако коалицията на ГЕРБ-ПП не се сформирала и ако баш калинката Мара Габриел, дето е от 10 години на държавна хранилка с връзки и е протеже на Бойко, не станела министър-председател, то България щяла да бъде окупирана от Русия!?

И как точно ще ни окупират, та нали за това сме в НАТО!? Ще пратят матросите от Черноморския флот, дето половината вече потъна ли?

Аз лично скоро пак не бих гласувал, няма да подкрепям и легитимирам подобни глупости и лъжи с моя глас!

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 9d1e8f7984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Авторът, що записи излязоха за Бойко и на човека хич не му пука.
Възраждане е чучелото, с което Бойко плаши американското посолство, надали ще му се даде шанс за повече

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 8307df17a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Браво! От самото начало трябваше да си наясно, че ПП са пълен фалш с лъскава опаковка, но на някои хора им отнема време да прогледнат. Преди казвах да си ходят в Канада цялата сбирщина, но сега смятам, че са за съд - да върнат откраднатото или затвор!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 8307df17a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   34 какво ядро бълнуваш??? Семействата и братовчедите? Самият ти идол Просто Киро в записите си го каза в прав текст, че електоратът им е около 10%, останалото е "ала-бала". Американците колкото и пара да наливат през фондации, тяхната болест просто не може да хване дикиш на наша почва. Българите, колкото и да сме сгазени, не сме всичките продажници, имаме някакво чувство за чест и няма да продадем майките си и земята си за пари като тези алчни изчадия от ПП и ДБ.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 07370544e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторът явно достига до житейска зрялост чрез политиката. Търси супергерои и продължава да не вдява. Няма нищо страшно, ще му дойде времето и за вдяването.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: a2aef5cbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Който е умен да емигрира отсега към Германия или Англия. България е бита карта.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: cbcac6acda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Аз от години гласувам само за Възраждане. От СДС се отказах още през 1998г. когато осъзнах, че са нереализирали се комунисти и комплексари. Всички произлизат от номенклатурата, но се завъртяха. Ристе Комунисте няма и ден трудов стаж, майка му още през 1990г. реве на митинг, че нейният приятел Меди Доганов бил в затвора. Бащата на Соломон Паси 25г. години беше партиен секретар на СУ, Костов - женен за партийна секретарка, ББ - най-младият син на Партията и т. н. Това не са политици, а проститутки.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: ef9ef93d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Никога не съм си представяла че пред мен ще стой въпросът за емиграция. Но от момента в която Копейкин се появи почвам да си правя планове ако този болен мозък вземе властта накъде да бягам. Никога не ме е било страх от политик, защото човек сам определя живота си. Но от Копейкин и сие тръпки ме побиват. Само продажната му мутра като видиш ти става ясно че би продал и семейството си за няколко рубли. Толкова са налудничави всички в тази партия -против ваксините, но ваксинирани, против еврото но с лични влогове в евро, На всеки нормален човек би му светнало, че нещо с тези хора не е ОК.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 43818d2844
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Мен пък от Асен Василев ме побиват тръпки, има вид на изключително мазна лъскава хлебарка. Не му стигат деветте милиарда, дето открадна, още иска. Не знам как търпим този тумор, наречен политическа класа, да съществува.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 3fb32266aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   44, не гласуваш за СДС, щото били коунисти и затова гласуваш за баш големия комунист и русофил. Баси логиката, човек. Само потвърждаваш тезата за интелекта на електората му.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: d7ac33b79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   А нали уж протестирахте против мутренското управление на ГЕРБ заедно с Възраждане през 2020 - та? Ако, , Копейкин" взел властта сте щели да емигрирате - ами добре, вижте в коя държава от, , чудния"" Запад да отидете. Само, че с вас няма да се отнасят много приветливо, защото нито ще сте местни, нито сте цветнокожи или мюсюлмани. Ако сте добре с това да ви карат да се бодете за н - ти път, да се трепете от работа, за да могат разни малцинства да мързелуват на ваш гръб( нещо, което ако партия като Възраждане управлява може да се преустанови) - ваш си избор. Специално към жените - имайте в предвид, че в Западна Европа и особено Германия, ще трябва да имате нещо за забулване, когато излизате, защото стана ясно, че там мигрантите могат да си изнасилват на воля.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 3fb32266aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   48, хахаха то в пък в България чушим приветливостта. Точно в България са най-наглите и неприветливи хора.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: dda8b6409f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Да се прехвърлиш от социалдемократи към нацисти/болшевики, желязна логика. Голяма мисъл тук тече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker