Къде намерихте приятелите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде намерихте приятелите си?
преди: 9 месеца, 24 дни, прочетена 634 пъти
Никога не съм имала истински приятели, дори в детството. Зарязвали са ме заради други "по-интересни", или са ме търсили само когато имат нужда и са сами. Не съм лош човек, не съм скучна, поне не много, ама съм здраво стъпила на земята и не мога да общувам с повечето хора, за съжаление. Проблемът идва от това, че нямам общи интереси с околните - не ме вълнува кой колко пари има, не клюкаря, не ходя по дискотеки, не пия, не пуша. Последното също е голям проблем, защото за непушач е нетърпимо да стои до запалена цигара, димът буквално задушава, плюс това се омирисваш и ти. Та, трябва ми някой на същата вълна като мен. На 26 съм, търся връстници, с другите сме на различни етапи от живота си, така че по-малки и по-големи няма да ме разберат.
Не, че липсата на приятели ми е кой знае каква драма, толкова съм свикнала, че много рядко си давам сметка за това, но понякога самотата много натежава. Хубаво е понякога да се посмееш от душа, да потърсиш странично мнение, да видиш от друга гледна точка, също и ти самият да си нечий другар. Наистина е много удовлетворяващо да помогнеш просто така, да се чувстваш нужен и важен за някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 23 дни
hash: c9d575f322
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Миналото ти е времето, приятели се намират в детството в околността и в училище. Можеш да се запознаеш с хора с общи интереси в някой кръжок или група по занимание, но не бих разчитал, че ще станете големи приятели. Хората на твоята възраст вече са семейно ориентирани и се занимават предимно с половинката или децата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 07186a272e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   И аз винаги съм бил така, уж мислех че съм успял да завържда добри контакти които да прераснат в приятелство, но накрая останах само със себе си. Ако имаше как да се свържем през този сайт мисля че би било много полезно... :(

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: bdcce48299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Привет!
Приятелите ми срещнах в гимназията, в университета и после в работата. Част от тях пък също първо бяха общи приятели с мои приятели и те или в 1-2 случая аз, ме поканиха на по бира и месец след месец си станахме близки и с тях. Повечето от приятелите ми са с общи интереси (в сферата на изкуството). Завърших художествена гимназия, после университет с изкуство и после работа в сферата на изкуството. Иначе имам и приятели които работят и “по-стандартна” работа, например в магазини или във фабрики, но и с тях се разбираме добре.
Един съвет, не дели приятелите на години, аз съм на 29, но имам доста близки приятели които са на по 35-40, други пък са по-малки от мен (22-24 годишни). Хората са казали “Не питай старило, питай патило”.
Иначе за пушенето те разбирам, но е абсурд примерно някои да не ти е приятел защото пуши, можеш да ги помолиш да не пушат до теб, ако те уважават ще го направят.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: bf6c9e97f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   1, не всички бързат да се заробват с деца, недей пропагандира плоденето

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: c401d5e5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В гимназията, в университета, на курс по бизнес английски, с управителите на някои партньорски фирми.. С други се запознахме около децата. Бяха приятели в детската градина и в основното училище, така че имам общо 5 приятелства след 26-годишна възраст, като повечето са след 37 и не е вярно, че времето ти е минало.
Не мога да създавам приятелства директно на работното ми място, тъй като съм част от най-високото ниво и служителите се пазят от такива като мен.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: e2503b338f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Разбирам те, но в живота няма приятелства особено в България. И тук не зависи от образование, ниво в йерархията. Прости, заядливи хора, клюкарещи, налагящи мнение, обиждащи, вечен въпрос колко... струва, прати, заплатата ти колко е. Аз д що ставам все по-дистанцирана, на 26 не бях така, но с времето просто ставаш по-осъзнат и виждаш, че реално приятелство няма. Бях зад моя приятелка бореща се с рак, търпят капризите и, водех я по прегледи, днес дори не отговори на обаждането ми, имала много ангажименти, но причината е друга, просто не съм и нужна вече. И куп още примери. Няма приятелства, има моментни интереси. Млада си, не се лишава, от почивки и екскурзии, едва сега разбирам моя бивша колежка, която ходеше сама на море, за да не се съобразява с никого и да си почине. Много неща преосмисли с времето, умишлено се спирам да не помагам, са не правя услуги, да не съдействам защото добро няма, то не се вижда. Жал ми е да някого услужвам помагам, давам пари на заем после не можа да си ги взема и въпросът е защо някой е стигнал до лошо положение и това не е ли резултат от собствени действия и решения и защо да поемам тежестта и помощта. Искам просто неантажиращи социални контакти, общи приказки и чао. Полагам огромни усилия да вървя напред и гледам никой да не занимавам.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: d4c363e3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В интернет можеш лесно да намериш много приятели и после да се разберете да излизате, в реалният живот няма как да се запознаеш с някой.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: fc882af8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   1 да бе в детството нали човек израства и се променя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker