Обичам я, а дори не я познавам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обичам я, а дори не я познавам...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 8056 пъти
Възможно ли е това.... да мислиш за някой ден и нощ.... не се познаваме даже. Не съм някое 14 годишно хлапе, което се е "влюбило", на 21 съм.

Всичко започна с погледи от нейна страна-приятелите ми казват, че тя просто така си гледа! Никой не я познава, не я е виждал, преди да започна да я виждам в Кауфланд! Чудех се ангел ли е, дали Господ не я пратил-да излекува болното ми сърце. Тя има невероятен поглед-страшно красиви очи, най-красивите, които са ме гледали...

Отидох да си взема цигари от нея, попита ме нещо.. аз не чух. погледнах я и казах "Моля".... Тя повтори с леко заекване-нещо се притесни (според мен). От тогава като ходех да пазарувам, хвърлях по един поглед към павильона й. Споглеждахме се докато аз не си преместя погледа другаде, понеже ми ставаше неудобно-такъв дълбок, стоплящ сърцето ми поглед има това момиче.

Имах чувството, че съществува телепатия-сякаш и 2мата искахме да оставим това, което правим.. да се затичаме и да се вкопчим един в друг.. да се целуваме така, както никога... това изпитвах тогава-някаква страст помежду ни. Но така и не предприех крачка-само ходех гледах я, тя мен и се прибирах у дома.

След време реших да я изчистя от главата си и заминах на почивка в Гърция. След месец се прибрах, веднага отидох да я видя, само да я погледна като някой сбъркан воайор, но това исках-само да я видя, но нея я нямаше. За мен вече нямаше смисъл да ходя там, можеше да пазарувам на всякаде, но само там имаше нещо ценно за мен. Може би спасение за душата ми, която си отива от мен. Но няма вече я няма, може би е напуснала, а може би Господ си е прибрал ангела, като е разбрал какъв съм страхливец.

Минаха 2 седмици-наложи се да пазарувам пак там, отидох на касите и я видях... да не беше сън. Тя изглеждаше по-красива от всякога, къдриците, очите й.. О Боже мой-лицето й. Не спирах да я зяпам, минах покрай нея зяпайки я, тя също ме погледна. Но какво значи погледа й, аз вече не знам, получавам смесени сигнали от очите й.
Аз вярвам, че всичко го пише в очите на човек и 1во искам да разбера, има ли нещо в нейните, показващо интереса и към мен... Но не разбрах...

Сега съм в духовна дупка... самотен, мислещ само за това прекрасно момиче от Кауфланд-не излизам, не се срещам с никой... единствено фитнеса ми остана. Как може да се влюбя в някой, който дефакто не познавам-не знам на колко е, какво обича, какво слуша, учи ли, характер.

Влюбих се в красивите и невероятни очи на ***... знам, че няма да и направя впечатление с разкриване на чувствата ми, не мисля и да я каня на кафе като поредния сваляч... Опитвам се да измисля подход към нея, но не стигам до никъде. Може би най-лесно е да се предам, и да оставя дупката в душата ми да става все по-голяма... или да замина и да не се върна в този град... Какво да правя-влюбих се, а дори не я познавам...


Модератор - спомена работното й място, а към края на историята и името й. Изтривам го от съображения за сигурност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Автор:Измислих си името, затова го сложих и в кавички, защото не е реално. Но както и да е модератора знае най-добре! Поздрави

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: be59b62690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче, само не разбрах защо си се отказал?
От всичко, което прочетох, останах с впечатлението, че си свястно и доста романтично момче, напоследък такива се срещат мнооого рядко. Доста момичета си мечтаят да бъдат описани от някое момче по начина, по който ти описваш тази мацка.

След като продължаваш да я виждаш, защо не я заговориш? Остави ги тия погледи и мини на по-следващ етап, започни от нещо дребно. Щом е касиерка, когато пазаруваш при нея попитай я нещо за дадена стока. Може да ти се струва глупаво, но е съвсем невинно и естествено. След като ти отговори, може да пуснеш някой майтап и така да се разговорите. Следващият път пак, и така.

След няколко такива "разговора", ако усетиш, че е подходящ момент, направо я покани на среща. Не знам от кой град си, но където и да си, съм убедена, че все има някое интересно местенце, различно от баналните кафенета и ресторанти.

Щом си толкова влюбен, не се отказвай, ще бъде глупаво. Бори се! Разбери нещо повече за нея.
Заслужава си поне да опиташ. :)
Надявам се да съм ти била поне мъничко полезна и искрено ти желая успех!! :))

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 78575c8f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Влюбил си се в очите й, не в самата нея. Помисли над това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3e035d35cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво очакваш да те посъветваме? Говори с нея, бе. Сливи ли имаш в устата си?! Покани я да излезете някъде. Ако си смени работата, никога няма да я видиш отново. Ще го мислиш това цял живот и ще се ядосваш, че не ти е достигала смелост да я заговориш. Направо ме е яд на такива като теб, разбираш ли. Баси срама, баси страха, баси чудото.

Нека ти кажа една истина, която малко хора успяват да приемат. Веднъж се живее. Няма бог. Няма ад. Няма рай. Животът е поредица от химически реакции и биотокове. Смъртен си. Ще умреш и никога няма да имаш втори шанс. Живей сега. Живей на макс. Вземи всичко от живота. Не съжалявай за нищо. Както е казал Марк Твен - когато остарееш, ще съжаляваш повече за нещата, които не си направил, отколкото за нещата, които си.

Бих ти пожелал успех, но не вярвам в пожеланията. Няма съдба. Всичко е случайно и няма нищо предопределено. Животът е лесен. Просто трябва да направиш правилния избор в точния момент.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f046823900
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Как няма да те гледа? Мен ако някой ме зяпа ще ми привлече погледа и аз ще го гледам. Но това не означава нищо.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 417dbc26d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябвало е още първия път да направиш нещо, някакъв съвсем обикновен, неангажиращ разговор :) Но както и да е, не си го направил (вероятно и аз не бих). В момента нямаш кой знае какви варианти, освен да чакаш съдбата да ви срещне отново. Когато това стане вече трябва да се престрашиш... Това мисля аз. Не пропускай шанса си, ако го получиш! :)
П.П. Много ми става приятно, когато чета за такива невинни влюбвания :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Автор:Аз не започнах да я зяпам, а тя мен. По принцип съм срамежлив и не обичам да зяпам, само поглеждам и навеждам глава! И тогава отначало тя не отлепяше поглед от мен, може би е чакала да отида и да я заговоря и като е разбрала какъв капут съм се е отказала. По-рано ме пробиваше с поглед, а ся и 2мата се поглеждаме за части от секундата. Тя не е касиерка, а срещу касите има отделно павилионче за цигари и вестници, и имаше там един с очила-мислех че и е мъж и го държат заедно, но ся не го виждам. Общо взето съм с ниско самочувствие и си мисля, че нямам какво да и предложа-колата ми в бокса, без работа, без влиятелни контакти-обикновен безработен фитнес маниак романтик! Какво да и предложа... Общо взето чакам да ми мине и се отказвам малко по-малко. Толкова е красива, а аз звяр без пари, кола, какво може да я причлече-нищо. А такива красиви момичета не седят сами-ако е с някой, аз с нищо не мога да се преборя с него. Отказвам се...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Днес официално се отказах от нея! Сутринта когато заминавах към фитнеса я видях как я остави нейния. После след залата минах през Кауфланд, мислех само да и кажа, че мисля че е най-красивото момиче, което съм виждал, но при нея имаше някакъв колега и не ми се отдаде възможност.
Може би е по-добре-щеше да разбере какъв нещастник съм.

Благодаря на всички, които писаха в темата ми! Сега остана да извървя пътя си към смъртта-затварям се у дома и ще чакам да ми дойде музата как да го направя. Такъв паразит като мен не трябва да съществува! Благодаря

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 419defd267
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О, я стига! Като си има приятел да не я е сгазил влак? Плюс това може да не е бил "нейния", а брат й или някой приятел. Я, се стегни! Да не е последното момиче с красиви очи на земята, още колко ще се влюбваш и разлюбваш.... И си оправи живота първо, пък после мисли за мадами, щото всеки път ще има "няма какво да й предложа :((("

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a2942a547b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Стига бе човек, няма да живееш 1000 живота, за да мислиш кой знае какъв подход. Просто отиди и я покани на кафе или разходка и й кажи каквото каза и на нас!
НЕ МУ МИСЛИ МНОГО! ;)))
Успех!
Ж19

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повече от 2 седмици не съм стъпвал в Кауфланд, а не спирам да мисля за нея. Много кофти ситуация имам чувството, че не мога без нея, без да я видя, а даже не я познавам, тя мен още повече-не знае че съществувам даже...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: be01bfe5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не бъди сигурен в това (...не знае че съществувам даже...). Просто се стегни и направи първата крачка. Нищо не ти струва само да опиташ. Бъди мъж! А иначе е хубаво да си такъв романтик, вече се срещат рядко такива като теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз явно съм непоправим тъпак. Все още мисля, сънувам, мечтая, полудявам по това прекрасно, невероятно сладко момиче от Кауфланд! Иска ми се да отида и да си зема цигари, или списание от нея и да и кажа колко мисля за нея, как ме жегва нещо вътре в мен, когато я видя само... или поне как мисля, че има най-невероятните очи, които съм виждал, които искам да гледам всяка сутрин като се събудя, които искам да гледам, докато заспивам. Да усетя мекотата и аромата на къдравата и коса, да докосвам гладката и кожа, да целувам тези нейни устни, сякаш за последно... ах тази С какво направи с мене.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Дали е от депресията или съм прекалено хлътнал по това момиче-вече месец едвам живея-не спя като хората, нерви ме избиват, че не я виждам, нарочно не ходя в Кауфланд, а в същото време искам да я видя-раздвоявам се, искам да съм с нея, но знам че нямам нищо в замяна-та аз съм мишка. А тя е богиня-къдрава, стройна, с перфектни мерки, изглежда ми срамежлива и мълчалива, с невероятните очи-има малко по-голям нос, но не е грозна, не скрива красотата й-напротив даже-сякаш и отива, сякаш е перфектна. Оф аз съм тъпак-пиша тука да си излея тъгата по момиче, което даже не съм заговарял, но нали затова е този сайт. Сега май ми олекна малко повече. Благодаря ти сподели. нет

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   оффф искам си я... как не съм по богат, че да се пробвам...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ee82e40239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Абе човек, за биене си... нищо че съм по-малка от теб ( в кръга на шегата) Какво си седнал да ореваваш тука, другите са ти писали, да действаш иначе, после ще си блъскаш главата, което правиш и в момента, а ти не та не. Ми ние ли да отидем да я заговорим вместо теб... Като толкова се притесняваш, а не спираш да мислиш за нея направи нещо за бога. Какво толкова го мислиш. Ако ще действаш давай, ако не блъскай си главата.

Ами я помисли, че ако тoва момиче също като теб те харесва, но но се срамува и чака ти да направиш 1-вата крачка, няма смелост.... Няма ли да е жалко. В край на сметка не му мисли чак толкова, ако не стане после ще знаеш и няма да се вайкаш, че си изпуснал шанса.

Ще ти предложа нещо може да е глупаво и старимодно, но като толкова се притесняваш да я заговориш, защо не и напишеш писмо, в днешни времена никoй не прилага такива техники за свалки, но ти описваш, че си романтична душа. Ето тук си описал толкова добре каква е тя в твоите очи, напиши и го и и кажи как си се влюбил в нея, може да и оставиш номера си и Ето от твоя страна 1-вата крачка е направена, после зависи само от нея. Ако ти се обади, значи има интерес. Ако не здраве да е. Не е задължително да ходиш пак там, ако те е срам след това. Напиши и, че си решил да се пробваш и от нея зависи дали има желание.


Аз бих оценила нещо такова, защото ценя искрените хора. Не се притеснявай, ако ти се изсмее, значи
не си заслужава. Ако е свястно момиче ще знае как да постъпи.

Повярвай в себе си. Все още има такива момичета, макар и да са рядкост. Няма ли да съжаляваш, ако тя се окаже свястна, а да пропуснеш шанса.... Я се замисли. И не гледай толкова материалното, разбирам те, защото времената са такива, но има и такива момичета, които не се интересуват само какво имаш в джоба, ама и в душата.

Моля те само да направиш нещо и следващия път, когато пишеш тук гледай да не е пак, че нищо не си сторил, а не спираш да мислиш за нея.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ee82e40239
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Започвам да си мисля, че си правиш нещо тука майтап с нас, хората ти дават съвети ти а ти не ми изглеждаш като 21 годишен, ами като 15.
Ако е истина отивай и прави нещо, ако се бъзикаш с нас-не се хаби. Пак се благодари, че се занимаваме да ти пишем съвети, а не те нападаме, както правят някои, в повечето теми напоследък.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Най-накрая се престраших и реших да направя нещо. Отидох да си купя една картичка от нея, когато ми връщаше ресто ме погледна и ми се стори, че тези нейни очи не са безразлични към мен. Но съм сбъркал... Написах и картичката така:"Здравей казвам се.... и от няколко месеца не спирам да мисля за теб. Мисля, че си неустоимо красива и имаш най-невероятните очи, в които някога съм се вглеждал. Може би е странно, човек на моите години да ти пиши бележки, вместо да говори открито, но май нещо се стъписвам около теб и ми е трудно да приказвам. Вероятно, защото много ми харесваш. Вероятно искам да изляза с теб. Вероятно, ако си съгласна пусни сигнал на еди кой си номер. Не го приемай като "среща", може просто да изпием по кафе след работа с един непознат, очарован от теб. "Мисля, че е маса тъпо, но бях и пийнал и ми дойде муза и кураж... Не, че го направих като хората-върнах се и и казах връщам я, надписана е вече и заминах... Сигурно е помислила колко съм лейм. Просто си избрах битка, която не мога да спечеля.. Благодаря, че ме изслушахте.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ee82e40239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Тц... Ей знаеш ли яд ме хваща на теб. Не искам да те упреквам, поздравления за куража, знай, че не си сбъркал като си направил това, даже е голямо постижение. НО... ГРЕШКАТА ТИ Е ДРУГА-ЗАЩО СИ ПИЛ ЗАБОГА.... Еми не мислиш ли, че точно затова ще те сметне за ``леим``, не защото си и разкрил чувствата си, бе момче... Разбирам, че си го направил за да се пребориш със страховете си. Ама я се погледни отстрани... На теб няма ли да ти се стори малко не несериозно, ако някоя мацка ти прати картичка с любовно обяснение... И ТО КАТО Я ГЛЕДАШ, ЧЕ Е ВИДИМО ПИЯНА... няма ли да си помислиш, че се е*бава с теб най-малкото.

Не искам да ти се карам... ама това с пиенето трябваше да го пропуснеш.. Нищо вече си го направил. Не съжалявай за нищо. Поне сега си направил каквото зависи от теб. И не се знае дали тя няма да ти се обади. Ако не здраве да е поне си използвал шанса си. Нямаш какво да губиш. И се стегни!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Просто исках да обичам, да се отдам на някой, да дам шибания си живот, ако трябва за нея, да е причината, да ставам всяка сутрин, да е причината да живея.... Писна ми вече, писна ми да нямам смисъл на живота, да живея живот, който не мой, тя беше моето спасение може би... Защо всичко е толкова сложно, или защо аз не мога да опростя, защо някои не сме като другите-щастливи, уверени, със самочувствие... защо!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9bbc998223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   О, колко тъжно и романтично... Какво ли е станало с автора?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Автора страда и ще страда вечно. Такава ми е ориста-да съм нещастник

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9bbc998223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Е, недей така.
Че ти звучиш, като момчето мечта, просто си неуверен. Чак нездравословно неуверен.
Просто жените сме свикнали да се пазим, защото "много добре не е на добре". И на мен, ако ми цъфне някое срамежливо момченце с влюбен поглед, маниери и почне да се държи толкова романтично ще си кажа, че има нещо гнило. Проблемът е, че мъжете често лъжат, а жените често се чувстваме неуверени и така много жени изпускат страхотни мъже и много мъже остават с разбити сърца.
Романтиката вече се възприема, като нещо само във филмите и книгите... Едва ли не специални ефекти, измислени от някой старомоден човек с развинтено въображение.
Но това не трябва да те спира.
Знаеш ли колко много момичета и жени в момента плачат и си мечтаят за мъж, като теб?
Ти си изчезващ вид и като такъв е нормално да се чувстваш самотен и неразбран.
Но, който търси намира.
Не се отчайвай и не драматизирай излишно. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6624dc347
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   До автора,
Такива момичета и жени се заглеждат така и от опит знам защо. Ако тя има приятел, значи е на път да си има бебе и просто осъзнава през нечий красив мъж как се освобождава от дълго лутане за лично щастие. Ако си няма партньор, значи те проучва дали не си някой приятел на някой досаждащ колега. Това е елементарна философия.

П. П. До №2, кафенетата ми се струват подходящо място за среща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 96c8c59b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Човече сам се орисваш. Дет се вика къф мъж си ти, само хленчиш. Орева света. Мога да ти кажа, че и аз съм срамежлив и беден, ама не се оплаквам като теб, за всеки женски поглед, който не е осъществената любов. Жените като гледат не знаеш какво гледат и мног лесно манипулират мъжа с тяхната красива и блага външност. Сигурен ли си, че ти не си поредения, в който тя се вглежда, че онзи дето я е докарал не е един от всичките, но осмелил се да и заговори. И как така си беден, пък имаш пари за фитнес и цигари. Вземи се в ръце.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 76470cdb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Момче, стегнисе ! За хора като теб мечтаят много момичета ! Не се съжалявай, няма за какво ! Ако въпросното момиче не е оценило този толкова томантичен жест, значи не те заслужава! Бъди сигурен,че тя не е последното красиво момиче на света :)

(п.п. знам че съм много малка, но разбирам от такива неща) :)

Ж 13 Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d07718282f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Поредната измислица на скучаещ тип.....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7cf97e43e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не е измислица-аз съм автора, наистина бях обзет от тея чувства, но ми мина след известно време и алкохол.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c73bea5f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Историята май вече е поприключила, но ми се иска да дам мнение по един въпрос. Авторе, казваш, че не си богат, нямаш кола и т. н. Аз когато се запознах с приятеля ми преди доста годинки, той нямаше нищо, точно като теб. И знаеш ли, не ме интересуваше това. Откакто сме заедно, сме сменили вече 4-5 коли и обиколихме България по почивки. Така че - 1-во: не за всяко момиче най - важното са парите. И 2-ро: сега ако си беден, не се знае утре какво ще ти предложи живота! Така че имай малко повече вяра в себе си и света около теб и горе главата! :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 996555e825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Все пак ми е интересно докъде стигна този романтик-меланхолик. Дали сега не е станал поредният алкохолик, който чрез пиенето притъпява чувствата си и по-лошо - своята същност? !? Хора, убивате уникалността си и се уеднаквявате с тълпата... Напоследък почти не съм забелязвала, човек, който да не носи многобройни маски и да не се губи в тях. От какво се криете? От себе си? ! Това е жалко, и ако това момче е поредното от развалилата се преждевременно сган, и това е жалко...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9f7197e9a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Какво става с теб авторе ? Интересно ми е тъй като следя темата отдавна. И да ти кажа много ми е познато всичко за което пишеш, смело мога да кажа, че в момента и с мен се случва подобно нещо да обичам момиче, което дори не ме познава. Стигнах до там, че я проследих за да видя къде живее, защото ме е страх да я изгубя. И сега не ми е ясно как и по какъв повод да я заговоря, но ще действам, няма да се самоизмъчвам. Пожелай ми успех.
М21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker