Само аз ли имам такива разбирания за живота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Само аз ли имам такива разбирания за живота?
преди: 9 месеца, 26 дни, прочетена 559 пъти
Имам чувството, че ще ми е много добре да живея сред Амишите в Америка. Без Интернет, без мобилни телефони, без новини, даже без телевизия. Макар, че на мен телевизията не ми е проблем, проблем ми е висенето на телефона и на лаптопа. Да работиш и да се храниш от земята и да не зависиш от обществото е атрактивна оферта.

Но от друга страна някои от модерните неща ми харесват. Колкото и да мразя Интернет, компютрите и телефоните, защото съм пристрастен към тях и си губя времето с четене на ФБ и форуми, в същото време се възхищавам на тези, които могат да ги използват за да надцакат системата и работят като инфлуенсъри.

Теа и Наум живеят идеалния живот - клипчета, пътувания из екзотични дестинации, водене на ТВ предавания. Всъщност може би ако намеря жена, която може да е инфлуенсърка без като мен просто безцелно да си губи времето в Нета ще е добре. Но едва ли не ще трябва тя да ми прави всичко, свързано с Интернет. Щото аз мога да седна сутринта и да стана чак късно вечер от компютъра, наистина съм пристрастен към четенето на онлайн форуми, новинарски сайтове и какво ли още не. И какво печеля от това - съсипвам си здравето да чета глупостите на някой Ганьо, Ганка или т. н. Никой не ти плаща ако знаеш кой модел кола кога е произведена или кога ще излезе следващия уиндоус примерно. Излишна информация. По-добре вместо да погълвах чуждата информация аз да пусках клипчута в Тик Ток и снимки в Инстаграм.

Дори си купих Нокия с копчета да се опитам да поспра малко с тези екрани, че е зле за очите ми. Чудя се обаче дали един айфон няма да ми върши отлична работа - ще си сложа само УотсАп и Инстаграм, а ще махна ФБ и ще блокирам достъпа до браузъра, че да не чета на хората глупостите. Инстаграм не ми е пристрастяващ, ще го ползвам за да пускам снимки само и така.

Не ме питайте как работя, защото на работа нямаме филтър! То са форуми, то са Уикипедии, то е ФБ. Не мога да се спра. Това го пиша от работата! Като Амишите и аз бих желал един свят без компютри и мобилни телефони, но нямам нищо против жена ми или дъщеря ми да са инфлуенсърки или моделки, да обикалят света и да се снимат за кориците на лъскави списания. Ако имаше как да съм активен в социалните медии, но друг да ми публикува съдържанието щеше да ми е супер да съм инфлуенсър и аз!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 6a7e9ffec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Реализираи идеята си, животът е готино когато е интересен, надявам се в скоро време да има хора, които да работят това, да правят соц. мрежи на всеки, които иска съдържанието в социалните му мрежи да е хубаво и шарено, това е много добра професия и ще се търси в бъдеще, защото е модерно и хубаво нещо за всички.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: e645123fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Инфлуенсъри с лопата да ги ринеш. Ще станат повече от зрителите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker