Красиви ли са българките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Красиви ли са българките
преди: 9 месеца, 4 дни, прочетена 4099 пъти
Често казано винаги съм смятал българките за красиви. Живял съм само в чужбина и съм ги сравнявал с българките и наистина местните жени са доста грозни и затова мислех, че българките са хубави. Сега обаче съм на море и тук освен българки има и много рускини, украинки, чехкини, полякини, унгарки, румънки, словачки. Ами пичове, какво да ви кажа - изтекоха ми очите. В тяло като манекенки всичките - слаби, стройни, високи, с източени дълги крака, а в лице като куклички - руси, синеоки, ама направо гледаш и се разтапяш, кукла Барби. И все са естествени, няма 5 тона грим, няма патешки джуки, няма изкуствени тунинг фитнес джофри. Ама как една грозна не видях. Дори и 40-годишните все са като модели. Грозни са единствено дъртите баби на по 60. И най-важното самото им държание, излъчване не те напряга, някак натурални, земни, миловидни, нежни, спокойни и женствени.

А българката от далеч си личи и се набива на очи. Не можеш да я сбъркаш просто. Смугли със селско излъчване. Винаги видя ли някоя буца от далеч, после като приближа до нея и се заслушам, говори български. Българките са в двете крайности - или тотално занемарени буци, гледащи като булдог, или с джуки, високомерен поглед и походка като на Ал Бънди жена му. До сега чужденка с джуки не видях. Видиш ли джуки, в 100% от случаите се оказва българка. Видиш ли някоя с лош и надменен поглед, който те напряга, българка е.

Другото, по което лесно се разпознават, е, че са нервачки. Половината викат и крещят по децата си, постоянно им правят забележки за всяка дреболия. Чуеш ли да се крещи, винаги е българка. Един-единствен път беше рускиня.

Единствените красиви, спретнати, любезни и с приятно излъчване българки бяха рецепционистите. Ако не бяха с униформи, лесно щях да ги сбъркам с чужденки.

Просто ми стана странно как само по манталитета и държанието, веднага се разбира от далеч дали е българка. Отделните нации не можеш да ги различиш по държанието, ни българките от останалите може.

Ако трябва да съм до болка честен, и мъжете се различават. Българите са по-ниски, набити, грозновати, пълнички и мургави. Чужденците са стройни, високи и слаби.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 4 дни
hash: a487657466
гласове:
1 2 3 4 5
  (121 гласа)

1.   Украинките са по-хубави.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 7063fd208b
гласове:
1 2 3 4 5
  (176 гласа)

2.   Поредната тема, в която ще се съберат мъже непипали жена от години за да храчат. Пич, никой не ти е опрял пистолет в кратуната за да си с българка. Едва ли някоя е тръгнала и да те влачи към леглото й. Хвани си чужденка и си живей. Няма да рИвем за теб. Доста си нелеп като казваш че само българките имат хиалурон. Миналия месец бях в ресторант Цезар в Париж - нямаше маса на която да няма една жена съсъ силикон или хиалурон. Разбирам че темата е създадена с цел да се плюе по българките но бъди обективен. Няма да ти падна на нивото и да описвам българина, макар че има много да се каже. Успех с чужденките ти желая.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 9b2540908d
гласове:
1 2 3 4 5
  (117 гласа)

3.   За съжаление си напълно прав, пич. Ние сме изнервена и изтерзана нация от край време.

Само си бил по някой хотел ол инклузив по Слънчака и Златните, познах ли? За чужденки, да, но ако се оглеждаш за нашенки, бъркаш дестинацията определено.

Отиди на къмпинг Градина, Смокиня, Крапец, там ще видиш по-нормални от нашите. Все пак по големите курорти самово ходят мутрите и техните добичета. Бъркаш дестинацията ми се струва.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: f81949dcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (117 гласа)

4.   В общия случай си много прав!

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 3fcc8b085c
гласове:
1 2 3 4 5
  (179 гласа)

5.   То и по Ганьовското поведение в чужбина, отдалеч се разпознава, че става въпрос за, , мъже" българи. Просто -шкембето, черните косми, черната турска брада, която си пускат повечето български т. нар. мъже... , космати като горили и маймунската им походка, кръвясалите очи, когато видят красиво и младо момиче насреща си, все едно са готови да му скочат и да го изнасилят, звучното им оригване и пърдене-отдалеч се разпознават българските т. нар. мъже в чужбина, като отидеш... Те просто нямат елементарна култура, точно като селски пръчове се държат. Поведението им е селско, мачовско, Ганьовско... , те думите просто НЕ стигат да опишат ужаса и потреса ми, когато в чужбина разбера, че някой тип на плажа или из центъра е българин-страшно е просто, все едно виждаш дива маймуна насреща си.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: d89519c9ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (165 гласа)

6.   Това са глупости.
Трябва да ти кажа че такива предразсъдъци има във всяка държава. Примерно испанците съм ги чувал да коментират италианците. Със сигурност навсякъде е така.
Отделно че трябва да имаш предвид и демографията която присъства на морето. Много от българите ходят на море в Гърция и Турция, заради по-добрите условия. Това какво ходи по нашето черноморие не е критерий. Гледай си твойта паничка и не се сравнявай много много. Добре сме си.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 44a8293304
гласове:
1 2 3 4 5
  (85 гласа)

7.   Напълно съм съгласна а относно мъжете много са красиви афганистанските мъже и преди да ме нападнете напишете в гугъл снимки на афганистански пъже и еижте сами и не, не визирам тези черните мургави а пущунската нация в Афганистан.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: a4eaed0420
гласове:
1 2 3 4 5
  (104 гласа)

8.   Имам външност на рускиня и много не ме еня какво говорят за българките като цяло, НО българките са с надценена външност и душевност. Душевността им на кафенце и злобни клюки по чужд адрес с времето се отпечатва на лицата им. Доказано е, че човешкият характер особено 30 почва да личи и по лицата.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 082daf442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

9.   2, както казах живял съм само в чужбина, респ. съм бил само с чужденки. Иначе за българите си права. Тук в хотела ако се чува гюрюлтия, задължително е българин. На няколко българи тук има науичих цялата история, понеже говорят така, че да ги чува целия хотел. И са единствените с тегло над 150 кг в целия хотел. Нормалните хора си почиват, плацикат се, плуват си, а единствено българите викат, крещят и се държат като абсолютни Ганьовци. И всичките говорят на софийски диалект. Ама иначе провинциалистите били Ганьовци. Има и едни бг цигани тук. Абсолютно същите селяни. Българите станахме бетер цигани вече.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 082daf442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

10.   2, между другото в държавата, в която живея жени със задник на устата почти не съм видял. В България се потресох колко много такива има.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 9ad73ffd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   В коя чужбина си живял, та там са грозни? Аз като живях в Словакия видях, че местните са по-хубави даже от българките. Отсреща в Австрия също имаше много красиви и то руси.

Иначе българките, румънките, албанките и хърватките са най-красивите на Балканите. Гъркините и туркините като цяло повечето са грозни, а сръбкините са като траверси у мутрите. Българките са и по-красиви от испанки, португалки, французойки, немкини, швейцарки, холандки, белгийки, за английчанки и ирландки да не говорим.

Но за мен по-красиви са полякините, словачките, много рускини и украинки, както и голяма част от скандинавките.

В Братислава като отидеш в който и да е мол виждаш много повече красавици от колкото ако се намираш в мол в София. Но пък в Германия и повечето западни страни и в Атина ще си останеш с надеждите. Странното е, че австрийките като цяло са по-красиви от немкините.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 01ec3b5b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

12.   Българките са ниски трътлести, целулитни, късокраки, гномчета без гърди. И да има някоя красива от малка започва да се съсипва с безумни диети, постоянен тормоз на косата със всякакви бой и боклуци. Лицето се боядисва с гримове докато кожата ѝ вече на нищо не прилича и т. н. За безумните корекции по чело, устни, скули и нос последно време да не говорим.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 01ec3b5b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

13.   Пропуснах да напиша за уникално тъпата мода на големите гъзове, която се налага последните години. Тренират да направят голям гъз несъответстващ на размерите на тялото им. Един модел за красота сред негри и араби, който европейската жена прегърна. На мен ми е отвратително хубаво момиче с голям стърчащ назад и настрани гъз.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 850ca67f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

14.   Бате, ако беше обикалял в чужбина щеше да знаеш, че има красиви жени абсолютно навсякъде. И в България и в чужбина е пълно с красиви жени. Ако ти си се вкопчил в жените тип буца, ше виждаш само такива. Аз пък виждам всеки ден ебаси красавиците.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: f18f87a8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

15.   На няколко месеца се появяват подобни теми от чичката женомразец, как не ти писна да пишеш едно и също?
Прикриваш омразата си като сравняваш едните с другите, като не ти е провървяло с жените, не значи да си го изкарваш всекидневно под каквато и да е форма.
Българките са си красиви, каквато и помия да им сипете отгоре, те ще са си красиви и желани, Бай Ганьо може единствено да им се подмазва, докато красивите българки го режат с голямата ножица.
Не знам за другите националности, но Бай Ганчо бие рекорд, той мрази всяка, която му откаже, говори и псува всяка, която му секне свалките и задължително сочи с пръст добре изглеждащите жени, разбира се, защото не може да ги впечатли с нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 2230b66c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

16.   Отговорът е не и за БГ мъжа и за бг жената.

Дрес код? Стил нула. Мъжът селска мутра с диагоналка и анцунг Хабибас; жената фолк фурия с кичури и клинче от Чайна шопа. Идеологията и идва от Гала и БГ-мама.

Поведение? Вече не се говори на вие. Всеки мрънка, изисква. Пърди.

Ние имаме тъмни черти и се храним масово като свине. Затова масово хората са мургави шкембелалници ходещи с дрипави тениски.

И преди хората да ми сложат минуси да си измеря талията.

Българинът яде като прасе абсолютно всичко - захар, тесто, цигари, кюфтенца, кафенца, мафенца. После слага тениската HUGO BOSS и вирва шекембето. Разбира се обяснява пред блока на пет Ариани всички проблеми на света и "той какво би направил ако можеше"... хахаха С една дума паляк.

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: bdbf03d715
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

17.   Кои чужденци са ти красиви -дебелогъзите американци ли! Там на 1000 един е с нормални размери, плюскат като прасета!

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 23a196135c
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

18.   Номер 5 е с тежки заблуди за българите и мъжете като цяло. Такива хора трябва да четете за расовите типове при хората. Динароидите, които са голям процент от балканските мъже, са едни от най-здравите физически и плодовити сред останалите типове на земята. И характерното за тях е висок ръст, широки рамене и окосмяване. Ти описваш тях, не Ганьо. Ако ти имаш предпочитания към хора с други черти и приличащи на американски колежани, значи си в огромен капан на мозъчната повреда.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 082daf442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

19.   15, не съм чичка, млад съм. Напротив много ми е провървяло с жените. Защо констатацията на истината се смята за омраза? Аз не мразя никого. Просто споделих впечатленията си. Вместо да се обиждате, си вземете поука и станете нормални хора. Най-малкото вместо да говорите на висок глас и цял хотел да слуша само вас, си плувайте тихо и кротко в басейна като останалите нормални хора. Писна ми от тук да слушам шопски диалект на висок глас и да научавам историите на половината шопи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 082daf442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   17, какво американци? Някой да е споменал американци? Ти американци ли виждаш навсякъде, вкл. и където ги няма?

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 082daf442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   14, те някои българки са красиви физически, но излъчването им е на тип кифла-първеню. Има и свестни, свестните да не се обиждате, ама не са много голям процент

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: c69ee2e456
гласове:
1 2 3 4 5
  (206 гласа)

22.   Записвам се в темата само от любопитство, защото за половин час бяха нацвъкани по 60 единички на първите няколко мъже, изказали се безпристрастно, съответно има и по 60 петички на мненията на най-злобните киселячки в темата. :) Затова с интерес ще очаквам да установя дали същото същество (вкисната старица ли е, сатанистка ли е? ) ще е в състояние да ми пише 300 единички за 1-2 часа, или ще се изложи само с 60-100 единички. :)
Аз за всяко едно мнение съдя по неговото съдържание и по това дали е написано културно, или е избълвана злоба от него, а не по звездичките над него. Толкова ли въпросното същество няма по-смислена дейност от това по цял ден да види "умно" пред екрана и да пише единички? :) Нека експериментът започне сега! Поставям изискване от 300 единички до края на вечерта, но ако се окажат повече, забавата ще е още по-голяма. :)

А по темата: Има както хубави българки, така и занемарени такива. Същото се отнася и за мъжете. Важното е сам за себе си човек да устрои живота си по приятен за него начин: да притежава ценностна система и добродетели, да няма вредни пороци, да се развива в работата си, да придобива нови знания, да има смислени дейности и хобита. Докато ми пишат единички със скоростта на светлината, аз в това време отивам да прекарвам времето си с приятелката ми, че ни чакат колоездене, пазаруване, гледане на филм - гушнати на дивана - и накрая любене. До довечера! :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: ce4f11bc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   Хубава нация сме. Гордост е да си българин. Имаме превъзходна природа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 85c11ade67
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

25.   И аз живях в чужбина и се замислих за това. Случвало се е местните да предпочетат друга жена пред предлагаща се българка... явно, че има защо... но съм чувала много хора да казват, че българките са много по-хубави от западнячките, които са дебели и разплути...
Но като цяло повечето българки са брюнетки (а не блондинки), повечето са с кафеви очи, характера им е груб и селски, тъповати са някои от тях, мургави, ниски (не са с тяло на манекенки, но има и високи българки стигащи 1, 70 см), трътлести, с голям бюст и тн. Масово не се поддържат българките вече (май това идва от запада), не искат да носят грим или да се боядисват, не носят токове и не се държат като дами. Има много дебели и много слаби българки... мисля, че сме по средата от към затлъстяване.. но не сме винаги слаби като китайците примерно.
Не всички са такива, просто повечето май изглеждат така... даже съм се чудила как така минаваме за едно от най-хубавите нации... виждала съм и по-интересни жени от чужденките...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 0a96dc4e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Аз съм мъж и поздравявам номер 16 за коментара. Право в целта.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 1504baab4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

27.   Що е то красива жена? Това е жената, която ти харесва на теб и отговаря на теб. Както за магарето магарицата е по-красива от кобилата и за мъжката хлебарка женската хлебарка е по-красива от женския бръмбар рогач, точно така е и с с всяка раса и етнос, тя намира за най-красиви и подхождащи им женските от техният вид. Българина не е от най-красивия етнос и затова няма как и женската му да е красива, но той я намира за красива за него, защото е българка като него и са от един и същ вид. Аз не съм остриган, космясал, мургаляв, татуиран с анцуг и маратонки и затова на мене българките не ми подхождат и не ги намирам за нещо особено. Истински красиви жени са финландките и японките. Откъм вътрешна красота унгарки, германки и филипинки. Българката не е красива нито вътрешно нито външно, а българина е в пъти по-зле и от нея.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 3959a84ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (126 гласа)

29.   Благодарен съм че срещнах жена ми която е украинка и създадохме семейство, няма по-добри жени от тях във всяко едно отношение! Българките станаха тотал щета, с тях семейство не може да се гради!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: b1345f7480
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

31.   Хакера със стоте звездички нещо дреме

 
  ...
преди: 9 месеца, 15 часа
hash: 78c697b06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (116 гласа)

35.   29. Иди тогава в Украйна и защитавай родината а не тук да пишеш, като онзи български професор, който преподаваше дълги години в Харков, който сега се смята за украинец.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 час
hash: 1550970157
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

36.   Кифлоприземител, досега са ти лепнали само 180 единички, а денят, в който беше поставил това изискване отдавна мина - явно те губят баса :)))

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 85c11ade67
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Красотата е субективна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 3fcc8b085c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

43.   Каква е тази система-единички, петички-някой може ли да ми обясни?
Разбирам, че Кифльото в този сайт много сериозно се интересува от разни харесвания на коментарите, но аз така и не разбрах как точно действа тази система-виждат се 5 звезди горе вдясно над всеки коментар, после някои, ако харесат нечий коментар-щракват на едната звезда-отбелязва се, като 1 или 2 или повече харесвания и толкова! Каква е тази драма-за някакви единици-КАКВИ ЕДИНИЦИ? ! Нали всеки чавек може да хареса нечий коментар САМО ВЕДНЪЖ и няма скала където да щракне -примерно давам ти оценка 5 от 5 или 1 от 5-НЯМА ТАКОВА НЕЩО, затова и се чудя, защо Кифльото все се вбесява, когато някой не му харесал коментара и още по-бесен става, като почне да разправя как ниско му го оценили, а примерно на неговия коментар има 13 гласа одобрение, а на другите по 2 и той пак циври, че му набили единичките? !

НЯКОЙ да ми разясни моля.... Не я разбрах системата на лайкове в този сайт, тоест -МИСЛЕХ, че я знам, на принципа на фейсбук, но с тези отчаяни призиви на Кифльото в различни теми и все това нищене на единички и петички някакви, вече СЕРИОЗНО почвам да се чудя какво става?

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: c69ee2e456
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Докато номер 43 чака Кифльото да ѝ отговори, аз вероятно ще мога да ѝ дам по-бърз отговор. Онзи ден най-голямата злобарка в темата - номер 5, получи 60 петички за половин час. Същото се случи и със себеподобните ѝ злобарки номера 2 и 6. Познават се по истерясалия тон в писанията им и цялата избълвана киселинност там.

Същевременно няколко други номера сред първите включили се в темата получиха по 60 единички, само защото са написали истини, които са трудни за преглъщане от киселячките и себеподобните им от тукашното ОЧЗ (Организация на чудовищата и злодейките).

Затова в мнение номер 22 Кифлоприземител (моя милост) заповяда на въпросното същество, раздаващо щедро единички и петички (според това дали са писани от казващи истината мъже или надигащи вой злобни киселячки) да му пише поне 300 единички. Обаче нямащото смислен живот същество не изпълни заповедта и се изложи като галошка, пишейки само 180 единички на Кифлоприземител. Съществото ще трябва да наваксва в идните дни, иначе голям срам ще падне, че е свършена посредствена работа. :)

И в няколко съседни теми Кифлоприземител заповяда на същото същество да му пише поне 300 единици за половин час, а получи само между 50 и 190 единици. Слаба ракия. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: a52e3db19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Кой си ти да заповядваш?

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 9ad73ffd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   27, не красивата е тази, която ти харесва на теб, но и тя харесва теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker