Колкото повече знам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Колкото повече знам
преди: 7 месеца, 16 дни, прочетена 787 пъти
Толкова по отвратително става.
Поддържам, че по голямата част от това, можеше да бъде предотвратено. Но никога не са ме слушали.
Затова за читателите на радио Ереван, послушайте ме поне този път и ме зарежете. Оставете ме. Не желая да бъда този човек, заради който други да затъват. И се надявам да сте добре.

Войната е между Бога и Дявола, Истината и лъжата и аз няма как да предам истината. Доктор Хаус би рекъл, сички умирът. Въпросът е после какво следва. Въобще технологиите вместо да правят живота по лесен го правят отвратителен. Но помня един абзац от един мой учител и от един гладен човек, за това да мислиш, как действията ти отекват във вечността. Да имаш сила да си замълчиш на една обида отправена към теб, без да отвърнеш, само се замислете как променя вечността. Каква сила е дадена на човека от Бога да може да бъде като него и да променя минало, бъдеще и настояще с добро.
Струва ми се, че всички отговори ти се дават през първите 33 години от живота. Като откъслечни спомени, на пръв поглед нищо не значещи събития, а през вторите 33 ти се дават големите избори в живота. Ето защо винаги трябва да си самокритичен към себе си.
Но затова трябва да се чувстваш грешен човек.
Едно малко добро от душа на ден.
Гордостта е това явление при което на практика се мислиш за непогрешим тоест Всевишен. Грешка, която води до духовна смърт.
Хубавото на лошото е, че поне сега разбирам, че в крайна сметка Христос не е учил хората на чак такива големи глупости.
Аз даже се замислям дали да не стана некакъв поп.
Не за да се подмазвам на дедата или там един дека е, а щот всъщност почва това да ме кефи. Да давам акъл на ората.
В крайна сметка, когато вършиш зло и го вършиш целенасочено за да навредиш на някой човек, то те застига теб.


Та понякога когато печелиш не знаеш какво губиш. Какво всъщност означава да си чифутопобедител? Почервенел и яко озлобен?
Войната е между аз и яз. Инг и Янг. И яз мое съм прост, но съм прав.
Да му мислят ентелегатите.

Честито!

П. С.
Они Сите са рептили, ама това е тайна да знаити.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 24373ed160
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не са "сите рептили"... тези са само оставените някога като "управители"
Още имаш да научаваш. Аз също.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 73ea7cb6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   За поп се учи, не се "става"

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 6a73a22d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Параноидна шизофрения. Във Варна е пълно с надиси от такова лице, изключително вредно за околните. Трябва да се строят специализирани заведения в България за такива лица и то в сериозни бройки.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 58ac575759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   М/у другото, като говориш за бога, едно е да вярваш в някой бог, друго е да си религиозен и насочван според книжката им...
Вземи да кръста, сложи ги един до друг така, че да се докосват "рамената" им. Сега събери долните краища, като "рамената" продължават да са заедно и виж какво се получава- ще разпознаеш знака. После обясни в кой точно бог вярваш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 7004ebfd58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До номер 6:

И аз съм си го мислила това много пъти... и други "открития" съм имала. Как тогава да разпознаем и да се свържем с истинския Бог? Как да поискаме неговата помощ и закрила? Или и това е пак мислене на жертва, която трябва да бъде спасявана и закриляна... защо всички оръжия за контрол са дадени само на онази клика (т. н Управители) която няма никакъв интерес ние да открием истината? Защо извънземните от позитивната полярност само гледат сеир и се оправдават с това, че не искали да нарушават закона за свободната воля??? Защо тези, които я нарушават векове наред нямат никакви наказания или смехотворни такива?

Виждам, че тук има хора които знаят "това-онова" и бих се радвала да внесат малко яснота по някои или всички мои въпроси, за което предварително благодаря. Нямам на кого да ги задам друг, за жалост.

Моля коментарът ми да бъде одобрен.

Ж33

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 30a0f4cfb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Н 7, не е измислица, когато ти кажат, че ти си бог.
Душите, онези, които идваме от цялото, имаме онова "семе"- светлинката (квантова енергия/ информация- комуникация) с цялото.
Твоята по- развита, по- висша ТИ, е навътре в теб, не навън.
В този смисъл бог си ти или бог е в теб. Нямаш нужда от посредници.
Посредниците са манипулирали всичко в своя полза.
Можеш да се свържеш с твоето АЗ/ душа на по- високо ниво/Д.
Накратко- търси "бог" вътре в себе си, не навън. Следвай своята интуиция, не чужди внушения.
Много успяват чрез медитация да отблокират тези си натурални капацитети (думата капацитет не е точна, по- скоро безкрайност би било... ). Така или иначе, когато говориш със себе си- клетките ти чуват и разбират информацията.

Н 6

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 4affa402ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   До номер 7.

Истинският Бог е Този за който се говори в Библията. Вечносъществуващият, Създателят на този свят и на всичко видимо и невидимо.
Така, че прочети Библията като започнеш с Новия завет, а не от началото и ще разбереш всичко за Бога!

Ние знаем за Бога само това, което Той ни е открил за Себе Си. А то е, че Той не е само някаква си висша сила - както говорят невежите!
Бог е Личност: Света Троица: Бог Отец, Бог Син - Господ Иисус Христос и Бог Свети Дух.

Как да се свържем с Него(с Истинския Бог)? - като се въцърковим в Православната църква, защото само тя е запазила чисто и непокътнато(в пълнота и цялост) апостолското учение, и въобще истината е в Православното християнство!

Помощ и закрила от Бога искаме, чрез молитвите си, които всекиденевно отправяме към Него.

Може още много да се пише... Но най-добре е да отидеш в близкия Православен храм и да поговориш със свещеника в него. А и нали имаш интернет, влез в Православните сайтове и чети!

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: e2a080fe4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От автора до номер 7
Защото има цикличност и симетрия, стар и нов завет.
За да има добро и зло. И явно си разменят местата.
Затова старозаветния Бог е един кръвожаден отмъстителен коварен, лицемерен и кво ли не, при който прошка нема и такъв, който само му пука за своя избран народ и никого друг (включително за Генади. Горкия Генади никога няма да стане програмист ама нали съм лъжец може и да казвам истината), а същевременно т. н. дявол в Стария завет не е убил дори 1 човек.
И обратно в новия завет, Бога е любов саможертвенност, опрощаващ грехове, всемилостив такъв който иска спасението на всички, а дявола е такъв къфто разбира от математика.
Та, дава се власт на единия, дава се власт на другия и така.
В светото писание не случайно на оная сватба Христос казва какво имаш ти с мене жено ( на Богородица) моето време още не е дошло.
Та въпрос или да се адаптираш към ценностната система на антихриста или да си поддържаш твоята християнската и да претърпиш със смирение хулите и страданията, в което към момента не мисля че се справям особено успешно. ( Защото сте лъжци. )

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 7004ebfd58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 8:

Благодаря ти за отговора! Тази информация не е нова за мен, проблема е с разбирането "кое как работи". Негативните убеждения са сериозен проблем да отключването на т. н Бог в теб.. или във всеки :) А смяната на убеждения отнема сериозно време чрез автотренинг например. Това свързване "навътре в теб" винаги ме е обърквало много. Чрез медитативни практики е безрезултатно, ако изключим "виждане" на определени цветове. Опитвала съм и с команди-отново не става.

До номер 9:

Благодаря ти за отговора! За съжаление повече от 18 години този твоя Господ изобщо не иска да чуе за мен. Страдам от вродено заболяване на съдовете( и още някои придружаващи). Цял живот получавам поредица инсулти, и се молих на Господ по църкви, спах по манастири, правих курбани с причастия, и накрая твоя Господ вместо помощ.... ми прати нов инсулт. За мен има нещо сериозно сбъркано в това садистично същество, което на молитви отвръща с още по-големи страдания.

До номер 10:

Благодаря ти за отговора! Честно казано съм склонна да се съглася за описанието на старозаветния Бог... идеята е къде е добрата сила в този свят? След като ако си с "добрия" Господ страдаш и преглъщаш всяка несправедливост, а с Луцифер пак съм чувала че не е добре, тогава излиза, че тук е Ада? След като няма добра възможност? Много обнадеждаващо, трябва да призная:)

От номер 7

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 4affa402ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   До 7/11

от 9

Не Богохулствай!

Трябва да приемаш всичко от Бога с благодарност, защото Той Единствен знае, кое е най-добро за душата на всеки човек, и го води по пътя към спасението!

Да, Бог невинаги изпълнява молитвите ни. Това се случва, когато исканото от нас не е полезно за спасението на душата ни!
Независимо, че на нас това, за което молим, може да ни изглежда много добро!

Божиите съдби са непостижими!

Трудности, скърби, болки и проблеми всеки човек неминуемо има в живота си.
Само, че човек трябва да си направи и правилните изводи от такива събития!

При мен именно поредица от подобни събития ме накара да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога!

Аз също, преди да достигна до Бога съм се чувствал много зле!

Изходът от това състояние е един: Да се обърнеш към Бога, от цялата си душа и сърце и постепенно да се въцърковиш(в православната църква).

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Затова човек никога не трябва да се отчайва и да губи мотивация за живот!

Напротив! - човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Знаеш ли, има хора в много тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм, казва се Форпост, за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца.

Няма да давам връзка, защото напоследък ги трият. Затова напиши в you tube Форпост православен филм, каналът е Православна вяра.

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живеем в мир и любов.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)

Това е от мен! Надявам се да ти бъде за душенва и духовна полза!

Бог да те вразуми и просвети!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker