Подмяна на стъклен протектор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подмяна на стъклен протектор
преди: 6 месеца, 5 дни, прочетена 359 пъти
Здравейте, днес отидох в магазин за GSM аксесоари, за да ми подменят стъкления протектор на телефона, понеже се беше начупил по краищата и имаше дълга пукнатина от изпускане. Служителката в магазина използва инструмент подобен на дентална пинцета при свалянето на стария протектор (надигна единия край на протектора, след което няколко пъти мушкаше пинцетата под протектора, за да го навдига малко по-малко, докато не го премахна напълно). Засмя се и каза, че драскотините щяли да се виждат и имало едно боклуче на дисплея, което не може да махне и ще остане балонче. Стъписах се малко аз за какви драскотини говори, но аз си имах една налична още при закупуването на телефона. Платих, излязох от магазина с телефона и като го погледнах - 5 на брой драскотини на дисплея. Върнах се в магазина и служителката твърди, че преди не се е случвало да надраска дисплей при свалянето на протектор с пинцета (което аз от своя страна никога не съм виждала да правят в магазини или видеа, виждала съм да използват пластмасови карти или дебело парче хартия…) и че драскотините са си били там. Последния път, в който ми сменяха дисплей в същия магазин имах само гореспоменатата 1 драскотина налична при закупуването на телефона, и никога не съм го ползвала без стъклен протектор. Да не говорим и че ако вчера протектора ми имаше такива 4 драскотини една над друга под един и същ ъгъл (точно където служителката провираше пинцетата между протектора и дисплея) нямаше как да не ги забележа. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам в такъв случай и дали наистина е безопасно да се ползва такъв инструмент за сваляне на протектор. В магазина има камера и познати ми казаха, че бихме могли да поискаме управител да прегледа записа. Заплатих 20лв. за услугата, а евентуална смяна на дисплея в сервиз ще ми излезе доста повече…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 242c917e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   90% от телефоните са с някаква разновидност на закалено стъкло на екрана, а то не се драска лесно с метални предмети. Не е невъзможно, но не е и толкова лесно.
Второто е че ти тоя телефон ще го ползваш година две, максимум три и ще го изхвърлиш. Струва ли си нервите и разправиите?
И трето - научи се сама да си ги сменяш, не е ядрена физика. Няма да даваш пари и няма да те е яд на други хора.
И на последно място, това може да са пукнатини, не драскотини. От изтърването, дори от няколко изтървания...

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 5cbca4612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Мислиш че управител ще накара служителя си да ти плати смяна на дисплей, или че въобще ще застане на твоя страна в спора? Ако се оплачеш може най-много и да уволнят служителката, макар че и те трудно намират служители затова е съмнително да я уволнят, но пари на които се надяваш не вярвам да ти дадат

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 91b4aa2756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само ще ти кажа, че ще пиеш една студена вода. На мен така ми изтръгнаха целия дисплей на епъл уоч при сваляне на стар протектор. Не само, че нищо не ми платиха ами и ме изкараха виновна, че едва ли не сама съм си го изтръгнала и то при наличие на свидетел. Часовника не подлежеше на поправка и те не ми платиха нито стотинка. Един от най-големите магазини за аксесоари са - Мега Дивайс.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 4f31f433a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря за отговорите! Искаше ми се просто да ми бъдат върнати 20-те лв… Служителката беше малко момиче, приличаше на ученичка и не бих искала да я уволняват или нещо подобно. Сигурно е решила да използва тези пинцети, за да не си изпочупи дъългия маникюр, но аз будалата си казах, че със сигурност е обучена и няма да има проблем. Четвърти път купувам протектор от този магазин (всеки път при различна служителка) и досега не бях имала проблем след поставянето му. Ако въпросните драскотини са били пукнатини, то те щяха да са си там и преди подмяната на стъкления протектор, а както важдате те са няколко и доста се набиват на очи, докато се използва телефона и направо щях да търся нов екран, а не протектор. :D Никак не обичам разправии като цяло, но честно да си кажа яд ме хвана, че за една подмяна на протектор сега ще дам и още 80лв за екран…

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 242c917e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ние нищо не виждаме, предполагам че го осъзнаваш. Ако протектора е бил начупен от падане, може и екрана да е пострадал и тия пукнатини да са били "скрити".
Има и други варианти, но според мен ако екрана работи и нямаш други проблеми с него, не се занимавай. Щото пак ще го изтървеш. Просто такава е съдбата на тия телефони. А след година ще си вземеш нов така или иначе.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 18 часа
hash: e086178e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бях сложила линк със снимка в оригиналния пост? ! Хмм, разбирам какво ми казваш, но стария протектор беше начупен и липсваха парченца само по краищата. Имаше и една дълга пукнатина, която минаваше кажи речи през целия екран по диагонал и това е. Нямаше ги тези дълги линии, една над друга, на два пръста разстояние и то точно където ползва пинцетата и не си представям как може стария протектор да ги е скривал. Не случайно исках да прикача снимка, за да е нагледно колко добре пасват на “сценария” драскотините. Но сигурно си прав, че едва ли си заслужава да давам пари за смяна на екран… Ще вземе да се разлепи дисплея и да останат едни жълти следи от лепило (както се случи на сестра ми) и после да бера още повече ядове.. :D Иначе 2 години и половина го ползвам този телефон, животът на батерията е на 87%, всичко е изрядно засега и няма да го сменя докато не се скапе някоя важна функция.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker