Токсична комуникация с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Токсична комуникация с женен мъж
преди: 6 месеца, 8 дни, прочетена 941 пъти
Когато бях на 14 се запознах със женен мъж на 37 в сайт за запознанства. Още, когато се регистрирах знаех, че не трябва да казвам истинската си възраст. От там започнах да лъжа много, построих кула от лъжи. Представях се за двайсет годишна. Имах много страхове и комплекси и това повлия на отношенията ни. Отначало ми беше интересен, после ми омръзна, но той започна да се влюбва в мен. Направих грешката да кажа, че го обичам, а всъщност не знаех какво е любов. След като заплаши, че ще се самоубие започнах да се страхувам, че ако си тръгна ще го направи. Когато разбрах, че няма такова намерение вече бях тръгнала да се оплитам в лъжи, той се привърза и твърдеше, че ме обича, а същото време твърдеше, че е женен щастливо. Комуникацията, не искам да я наричам връзка продължи три години, през които допуснах много грешки. То не бяха ревове, виртуален секс, страхът ми, че ако го изоставя ще започне да ме преследва и да разкрие истинската ми самоличност. Започнахме да се контролираме взаимно, кой кого да блокира във въпросния сайт, с кого да не пише или аз да не пиша и така. Избивахме си комплексите взаимно. След три години най-накрая събрах смелост да го изоставя. Тогава той продължи да ме търси, макар и рядко. През това време, в което бяхме разделени премислях отношенията ни и осъзнах, че не е трябвало да комуникирам с него от съжаление. Накрая реших ако пак ме потърси, да му кажа истината. Така и стана и решихме да се видим. Така започна отново тази комуникация. Разликата беше, че отказвах секс виртуален, който правихме в сайта, когато бях непълнолетна. Спрях да използвам думата "обичам те" и досега не съм спирала да му казвам истината. В резултат на което си избива комплексите върху мен. Търси ме предимно вечер за секс, въпреки, че отказвах многократно Аз не искам да го блокирам, не губя надежда, че може да ме разбере и да се осъзнае. Опитвала съм се да го блокирам завинаги, но ми ставаше жал и го отблокирах. Има ли начин според вас да поправя грешката си, без да го блокирам или поне да осъзнае, че не съм влюбена в него? Не вярва на истината, според него съм влюбена и затова съм се върнала. От друга страна заради мен е зачестил случаите, в които прибягва до леки жени, защото в миналото е бил влюбен в мен, но съм го наранила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 7 дни
hash: b6f687e344
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Ти не си добре.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 3b1b45507e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пази се от този. Кажи му че ще ставаш монахиня и ако той реши да става монах може да продължите да си пишете в противен случай Не. И никакви физически срещи които могат да ви попречат да си развали те обета, ако е съгласен с твоите условия добре ако не му кажи, да слиза от твоя влак:) - Той просто е боклук и не може да застане като мъж да се държи здраво на мястото си и затова пребягва до леки жени понеже той е по долен от тях и има какво да вземе от тях!

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 699f8e3a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1. Всичко което си направила е страшно безотговорно.
2. Този мъж те манипулира. Той вижда, че се връзваш на неговите игрички. Играе го много чувствителен и нуждаещ се от състрадание, а всъщност просто си играе с теб. Спри комуникацията с него. За това е нужно да проявиш воля.
3. При положение, че е женен е напълно некоректно от негова, както и от твоя страна да комуникирате.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: ab3d646925
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Блокирай го, спри контактите с него.
Продължи живота си сама, не го мисли. Миналото е минало. Изтрий си профила там, прекъсни контактите с него.
Излизай на реални срещи. Твоето не е любов, обич а ЗАВИСИМОСТ от тази социална мрежа.
Лекият живот и жените на повикване не са твоят, а негов проблем.
Ти не си изтривалка.
Бъди смела, и по-умната от него. Прави верните неща и бъди щастлива.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 8c233efe27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Блокирай и прекрати отношенията. Попадате в схема жертва, насилник, спасител. Далеч и не го съжалявай пак и не се връщай. Трудно ще е, защото сте влезли в навик, а навика е нещо което се повтаря. Създава се за 21 дни, а може да трае с години. Всичко за да прекратиш тази връзка е в ръцете ти.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 2a253d3b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Чета и не мога да повярвам, че си казала Обичам те на някого, когото никога не си виждала в реалността! На 14 поне трябва да си чувала за това, че хората лъжат!

Толкова си неопитна и така те манипулира този, че не само трябва да го блокираш, но и трябва да спреш да ползваш интернет за малко поне. Докато си събереш мислите и акъла!
Тръгнал с други, щото бил наранен! Колко е нагъл!!!

Зарядвай онлайн живота и гледай реалността!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 676e17863b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И после защо се вихри педофилия!? Но по изказа, мисля, че текста е манипулативен и е писан от майката на глуповатото момиченце, пак за съвет. Липсата на контрол в периода 7- 11 години е причината за ситуацията между дете и мъж в развитие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker