Има ли поне една реална история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли поне една реална история
преди: 5 месеца, 16 дни, прочетена 559 пъти
От месец насам следя активно spodeli. net, по-конкретно от месец насам следя една единствена тема. През последните дни същата позамря и започнах да разглеждам и чета останалите в сайта. И.. колкото повече нови теми преглеждам, толкова повече нещата почват да ми еднаквеят. Сякаш тук има не повече от 15-20 човека, които генерират глупости като за 100-200. А темите по всички раздели, са толкова плоски и еднообразни, сякаш авторите им вече не си дават зор да ги правят по-достоверни и интересни.

Въпросът ми е има ли реални споделени истории или всичко е изпляскано на шега и бъзик, без обяснима причина?

И защо хора разписват коментари сякаш последните са писани от множество различни хора - може би го правят от: скука, свободно време, плаща им се да го правят, шизофрения, личностно разтройство, друсане с наркотици, лекарства, алкохол, бурен пубертет и асоциалност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 89e6c30ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Повечето хора са глупави.
Освен това много малко хора могат да се изразяват и да пишат правилно. Не виждам как очакваш всички истории в сайта да са като написани от автор на бестселъри - няма как да стане, а и няма нужда за това.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 48657e109d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Повечето са реални. Това че са плоски го доказва.
Ама пък така четящите и коментиращи не се затормозяваме много.

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 36b9b2d1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Повечето хора са умни, пишат под историята каква е, ако е истинска пишат такава е, ако не е, пишат измислена, че е, искаите коректност във споделеното тук в сайта.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: a1a56cda7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Напълно подкрепям номер 1. Като бях дете, родителите ми ме караха да чета доста книги. В тези книги, героите и писателят се изразяваха по начин, по който не се изразяват и в университетите. Това ми създаде впечетлеието, че всеки, които не говори така е някак си по-загубен. После бързо-бързо разбрах, че писателите, особено от едно време, имат навика, да покажат на всички, какъв богат речников запас има и как умеят, да го употребяват.

А до историите - ами и да има фалшиви? Какво от това? Каква разлика има за теб?

 
  ...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 00ba6f3aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И коя е тази една единствена тема само заради, която влизаш тук и на фона на, която другите теми са идиотщини и измислици, че да видим що е то мъдрост от твоя висок клас? Теми има всякакви тука и тъпи и интересни, но съм сигурен, че за всяка тема за, която си мислиш, че е измислица, ако се разровиш в нета примерно ще откриеш, че все пак някъде по света са се случвали неща, ако не напълно идентични с темата, то много подобни на тях като събития, следователно е напълно възможно да са се случили и на хора в България и те да са ги споделили тук. Видял съм много и затова не се съмнявам в повечето от темите, че са реалност. Примерно я си представи, че не беше известен от медиите факт и бях изпльоскал тук, че Макрон който вече втори мандат е президент и любимец на Франция, че от 14 годишен досега, а това са повече от 30 години е само с една жена и тя е мама и е женен за мама и, че сега двамата живеят в дворец и я клати страстно и ненаситно всяка нощ, точно както като започнаха като 14 годишен и, че е отблъсквал всички други млади и красиви жени на годините му искали да са с него заради мама, и че френския народ им ръкопляска, включително и докато гореше Париж докато те купонясваха на концерт през това време. Това, ако не се знаеше от медиите и го бях изпльоскал тук без само да споменавам името Макрон, а да бях писал, че знам за един младеж дето.... , как мислиш дали тук веднага всеки не би го подминал като сто и двадесет процентови съчинения на някакъв болен извратеняк и вероятно наркоман дето си няма работа и плещи полюциите си в сайта и дали хората даже не биха спрели да влизат тук щом се публикуват такива плоски и извратени съчинения на някакъв психично болен? А това с Макрон е нищо пред други неща които съм виждал, но не са обществено известни. Затова и не публикувам теми тук. Знам, че няма кой да ми повярва. Тесногръдието на българина е пословично.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: 1e8e51bd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не, впечатлението ти не е вярно!

Следя сайта от доста време. Има всякакви истории. Аз се стремя да помагам на хората и съм помогнал на много хора! Но не всички са го оценили - само няколко човека са ми благодарили! Но и това е нещо!

Хората по принцип рядко са благодарни!

Примерно: Господ Иисус Христос е изцерил 10 човека прокажени, а само един се е върнал да му благодари!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 15 дни
hash: de0570726e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От автора

Измислените истории сами по себе си не са ми проблем - нека ги има. Но авторите им, като знаят, че са измислица, то поне да ползват съответния създаден раздел - "Измислени истории".

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 52a0ba7f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всичките истории, които съм публикувал са реални.

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 4347633082
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има измислени, има и реални. Но защо ти пука изобщо, сайтът няма за цел някаква достоверност, хората споделят анонимно. И никъде няма правило, че не може да споделяш анонимно фантазийте си.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: ca30c37ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Лично имам три реални истории в "измислени". От една страна не очаквах, че много ще ми повярват, от друга - нямах намерение да се обяснявам на невярващи скептици. А и всъщност не ме интересуваха мненията на хората тук. Имах нужда просто да си кажа терзанията, без да очаквам съвети, съчувствие, разбиране... Интересното е, че съм получавал доста адекватни коментари като за реални истории (каквито всъщност си бяха). Е, дежурните хейтъри не пропуснаха да се изцепят и там, въпреки "специализирания раздел".
А е толкова просто - като не вярваш, като не ти харесва - не чети!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker