Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота
преди: 4 месеца, 15 дни, прочетена 833 пъти
Здравейте, искам да споделя, че съм на 27 години и нямам приятел и приятелки. Девствена съм. Излизам от нас, но въпреки това нямам и ми е самотно. Не знам дали е нормално на тия години да съм девствена. Относно излизането, правя това само с майка си. Страх ме е да не си остарея сама. Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 15 дни
hash: c610bcffea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Девствена? Поне не се ли самозадоволяваш? Не мастурбираш ли? Не може цял живот да си до мама.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: fe2a7487ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Запиши се на латино или други танци, там ходят за свалки предимно. Друг вариант е да се регистрираш в приложение на телефона за запознанства, там със сигурност ще намериш предложения за срещи-

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: d55b1091e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Както съм писала под 50 подобни теми сигурно тук - вземи се запиши на нещо в група - език, спорт, рисуване.... избери и какво те влече. Ако е опция можа да продължиш и образованието си /магстратура, следдипломна квалификация, докторантура/, със сигурност ще се запознаеш с нови хора и по двата начина. И все с някой ще се сприятелиш.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 8fa11b1b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма да останеш сама!
Колкото до девствеността не мисля, че е срамно, въпрос на избор е!
Един ден ще срещнеш твоя човек
Късмет

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 080f57d50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мило момиче, не се притеснявай! Аз пък съм на 26 също девствена и не мога да излизам по здравословно Ени причини! Ако искаш да набереш самочувствие и да се запознаеш с хора че да то потръгне - Ами започни да работиш изнеси се от майчиният дом и буди самостоятелна! Това да д справяш сам и да взимаш САМА решения за живота си дава самочувствие и мъдрост! Просто се отлепи от майка си!
Това че си девствена р много хубаво и по добре си търси мъж който се дртиоз н и иска съпруга а не просто приятелка или съжителство на д нейни начала! Все още има свестни мъже които си търсят съпруга и жена за семейство и майка на ърхнит деца! Буди внимателна!


Успех!

Жена на 26

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: e5fbacb48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи искаш 2 неща, приятел който да ти отнеме девствеността и приятелки. Не прибягвай веднага да търсиш мъж в соц. мрежа или където и да било.

Първо си намери приятелки, може и една (която да не е девствена и има приятел) увери се че е достоверна (това може да отнеме време) ако се сближите накарай я да сподели нещо лично от нейния живот, опитай се да завържеш приятелство. Когато си сигурна че може да споделиш на този човек, сподели, ако иска да ти помогне тя и приятелят й може де те уреди с някое момче което те познават лично и знаят че не е пустиняк, алкохолик или тревоман който само ще се възползва от ситуацията ти, а с някой сериозен човек, с който леко по лека да развиете връзка, ако си пасвате от там нататък всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: f5c7bfe567
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Като външен вид как си? Каква оценка си даваш, защото нека не се лъжем 90% от стойността на жената мъжете я възприемат през очите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: c7ee340f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен се безпокоиш за глупости.
1-во Истински приятели в днешно време няма. Освен ако не сте пораснали заедно. И по време на следването ми, и в работата всички са просто познати. След завършване загубих връзка със състудентите. След като напуснах с колеките, с които бяхме по цял ден заедно най-много да си честитим някой празник във вайбър.
2-ро Отдаваш прекалено много значение на секса. ; Не ти е написано на челото че си девствена. Ако искаш излизаш някоя вечер на дискотека, загорели типове колкото искаш и "проблемът" ти е решен. Даже може да не споделяш че си девствена. Казваш "тясна съм отдавна не съм правила секс, дойде ми, много си груб и т. н... Пияният тип едва ли ще рзабере какво става.
Трето може да имаш и десетки връзки и пак да остарееш сама. Няма гаранция за нищо.
Фокусирай се върху развитието си. Намери си хобита и не го мисли. По-добре така отколкото някой боклук да ти трови живота. А голяма част от мъжете са боклуци. Спестила си си само ядове с това че не си имала връзка.
ж, 26

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 1314bb2764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм като теб, преди не бях така, но минаха повече от 4 години откакто ми се случиха разни гадости и се отчаях. От две години пък останах без приятели, не е съвсем без нищо, има хора, с които си пиша онлайн, но сме в различни градове. Постепенно всички се изнизаха, но поне разбрах, че никакви приятели не са ми били..
Понякога ми става доста гадно и не се чувствам като нормален човек, чак ми е странно, ако отида на заведение или разходка, сякаш цял живот съм била затворена у нас и съм забравила какво е усещането.
Ще се наредят нещата, започни постепенно да излизаш, да се запознаваш с нови хора, ако сега не работиш си намери нещо и няма да останеш цял живот сама. Аз също досега не съм намерила човека за мен, вярвам, че все някога ще стане, по-добре на по-късен етап, отколкото да кажем да съм била на 18 и да ме е зарязал след година-две. Някои се подиграват като кажеш, че си на 30 примерно и никога не си имал връзка, но всеки среща правилния за него по различно време, аз нямах тоя късмет да попадна на свестен човек и до известна степен се разочаровах заради хората, които познавах. Все пак вярвам, че няма да е все така..
Ж 26

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 6a4f4bb772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Имам колега, който на 40 и е сам. Работа и вкъщи. Знам какво е да е сам човек. Преживял съм го, но още по-лошо е да се чувстваш сама сред хора. Важно е да имате общи интереси и поглед към живота.
Относно девствеността - аз бих го оценил. Мъжът, който срещнеш може да го оцени ако е свестен. Друг може да реши, че си... Тук зависи от човека.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 2bcccd9815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Махни се от вкъщи и от ма ка ти, ще се осъзнаеш, но ще си 40 и още девствена. Шмом такава приятелка, майка, зв нни, к де си все едно е на 15. На 40 и се осъзнае и изнесе. Твърде късно. Нямаш място с майка ти.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: d5b5a58a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Няма какво да чакаш - използвай всички инструменти, които са ти достъпни. Запиши се на курсове, направи си акаунт в сайт за запознанства, излизай И сама - никой няма да те заговори ако си с майка си, намери си и приятелки.
Въобще - няма срамен начин да си намериш приятели и среда.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 62b3be8aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До 8

Хаха, това ли е твоя съвет? Първият път да й бъде в кенефа на някоя дискотека с някой непознат, или пък да тръгне с него в апартамента му или някой хотел, с "загорелия" тип с който се е запознала преди 5 мин.

Според мен туй девойче цялият си зрял живот живее с тази мисъл че е девств и това е повлияло на психиката и самочувствието й, едва ли е толкова смела да тръгне по клубове и да търси безразборен секс с който и да е, плюс тук някой спомена нещо относно визия, как изглеждала, друг предложи че може би си пада по жени и т. н това един зрял мъж с опит в секса бил е с много жени веднага ще разпознае девствено путе, и може да се отдръпне, не на всеки му допадат девственички. Според мен грешен съвет даваш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: 2e9cf7131b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Разкажи ни повече за баща ти, той как ти е повлиял и влияе, какви добри и лоши примери си видяла от него. От поста ти оставаме с впечатление, че живееш само с майка си.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 99f0c4dce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Искам да станем гаджета

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker