Запитване, относно един subliminal- канал в YouTube - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Запитване, относно един subliminal- канал в YouTube
преди: 4 месеца, 4 дни, прочетена 414 пъти
Здравейте:)
Имам запитване към subliminal- аудиторията. Моля хора, които не ползват и не вярват в такива неща, да НЕ коментират, за да няма коментари, различни от тези, които ме интересуват. Благодаря!

Днес попаднах на един канал, който ме заинтригува- "Subliminal Affirmations Booster! RESULTS NOW! "
Бих искал да попитам, какви са ви впечатленията от този канал? Безопасен ли е? Ако някой е ползвал от неговите/нейните съблиминали, нека сподели. Под клиповете, коментарите масово са позитивни, но като чета мнения в чуждестранни форуми- почти няма мнения точно за този канал.... И са 50 на 50.
За съжаление, колкото пъти пиша там, почти никога не ме отразява никой; не получавам отговори на мои теми и коментари:(
Затова реших да попитам тук.
Ще се радвам, ако някой може да ме насочи. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 1109c273e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Откакто ги гледаш, колко милиона направи и какво въобще се промени в живота ти?

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 988f2b34ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   За твое съжаление си позволих да пиша и без да имам и капка интерес към този тип съдържание, все пак подсъзнателно приех молбата ти като ограничение, което твърде много ме дразни, за да не го наруша.
По същество, каналът очевидно е структуриран с цел търсене на аудитория, гледания (което в крайна сметка е с цел пари). Все пак дори името му е clickbait. В живота, в интернет, във взаимоотношения, когато ти обещаят нещо много хубаво, което отнема време, усилия и знание бързо и лесно трябва да си имаш едно наум. Просто ти се иска без усилие да постигнеш даден резултат и виждаш сляпо възможност в подобно безсмислено нещо. Ще се радвам да ми дадеш аргументи как това работи, на какъв принцип свързан с психология, биология и т н действа. Все пак трябва да има обяснение от къде идва ефективността му.
Разгледах клиповете и са още по clickbait и от заглавието, а заедно правят чудесна симбиоза за привличане на неориентирани, с изглежда не добре развито аналитично мислене хора, които вярват, че като слушат 1 минута шум (предполагам на някаква божествена честота) ще се случат тези написани в заглавията неща.
Нека започнем от старите към новите видеа. Заглавията от самото начало крещят гръмко, главни букви, обещания за резултати на момента само за 10 минути стоене без отделяне на усилия. На второто клипче вече смених цвета на очите си, вече преборих генетиката като наука, наследствеността, изменчивостта като термини и фенотипа и генотипа си във всяка моя клетка. Без и капка грижа подобрих състоянието на косата и кожата си, не знам защо някой някога е измислял продукти, е промотирал здравословният начин на живот. Не знам защо и въобще толкова години ходих на дерматолог и се занимавах. Намерих още по- неочаквано любовта на живота си и смених пак цвета на очите си. Този път освен да преборя границите на генетиката успях и на взаимоотношенията с хората, естественото привличане, моите качества, които могат да предоставя във връзка. Сега остана само да подобря външният си вид, какви упражнения и здравословен начин на живот, пускаш си клипчето и вече става, в кондиция си и имаш всички необходими знания и готово. А онези идиоти дето имат заболявания, хормонални проблеми и т. н. защо се мъчат, а не си пуснат едно клипче. Имам лично желание, мисля то да е да няма повече хора чакащи наготово дадени резултати, често невъзможни по всеки един природен закон, дано се сбъдне. Промених височината си и цвета на очите си още няколко пъти... Е, точно това ми трябваше, клипове за интелектуално развитие, силно ти ги препоръчвам. Отворих си третото око и вече имам способност телекинеза напълно безплатно, само за общо 20 минути, без усилие, а хората с парализи и коварни болести плащат стотици хиляди и ходят на рехабилитации (ако дори това могат) цял живот за шанс да подобрят състоянието си. Колко са заблудени само. Намерих причина и да не ходя вече на зъболекар, подмладих се с 10 години. Подобрих съня си, за който и хапчетата не помагаха...
Боли ме прекалено много, за да продължа честно казано. Много жалко, че вероятно млад човек вместо да има понятие по биология и като цяло природни науки датиращи от предучилищна възраст, да има желание да се подобри чрез труд, придобиване на нови знания и опит. Вместо това се чуди дали като слуша нещо за 1, 2, 3, 4, 10 минутки от нищото ще си оправи целия живот. Ако беше толкова лесно всичко защо хората си дават парите за химиотерапии, операции, медикаменти и т. н., a не слушаха едно клипче. Как успяваш логически да повярваш на това е една мистерия за всеки неврон в мен.
Пиша това, за да може млади хора да не се хващат на очевидни глупости, не знам дали за теб има шанс, освен ако каналът не качи клипче "как да придобием здрав разум. СЕГА", но предвид скорошната активност се съмнявам.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: acc4530d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не знам за какво говориш, ама като гледам ключови думички като,
"Booster", и "results now", особено с големи букви, определено става дума за кликбейт. Айде малко по-сериозно, толкова ли сте отчаяни да не различавате вече буклука в интернет?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 908609e70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   „Sumbliminal ", „Klickbeyt“, тука някакви термини, глупости... Къде я докараха младите. Нищо не разбирам от българо-американски език.

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: da461947a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторът:
Да видим! Съвсем ясно, още в началото на темата написах, че НЕ желая коментари на хора, които не вярват в тия неща да НЕ коментират и, въпреки това, с цялата си наглост са коментирали само такива хора. Всичките коментари са безполезни в случея; такива, които не ме интересуват. Аз не ви питам дали вярвате или не, разбирате ли!? Не мога да проумея как е възможно да коментирате, щом не вярвате, при положение, че предварително отправям молба да не коментират такива като вас! Вече трябва да моля модераторите да трият коментари, които са в разрез с подобна молба, от моя страна. Не може да питам едно, а вие да ми губите времето с непоисканите си мнения. Какви хора сте, не мога да разбера! Същата работа е и с темите за Бог и духовното. Когато питам нещо в тази сфера, се предполага, че ще ми отговорят вярващи хора, които да споделят своите знания. И когато пиша такава тема, аз предварително моля да НЕ коментират атеисти, за да ги отсея хората от сега, за да няма излишни коментари, като :"Няма Бог; Това са измислици". Ама аз не ви питам дали според вас има! И понеже знам, че не знайно защо, въпреки темата, се навъждат такива, които хем не вярват, обаче си натрапват непоисканите мнение, което не отговаря на конкретния въпрос, аз предварително предупреждавам и моля такъв тип хора да НЕ коментират... И пак пишат. И тука същата работа. Няма оправия! Научете се да четете внимателно въпросите и да НЕ бъдете нахални!

Номер 2, какво искаш да ти обясня!? И да ти кажа, нещо ще се промени ли!? И да обясня, ти ще кажеш, че е твърде невероятно, за да е истина и че не е доказано напълно. Все пак, ще си позволя глупостта да обясня, макар че знам, че е загуба на време, от моя страна...
Аз вече имам опит с тези съблиминали и редовно слушам на един друг канал, който се е доказал и действително помага- "Quadible Integrity". Попринцип мислят само него да слушам, но има конкретно нещо, което искам да променя, но в точно този канал не са направили още за това. Затова реших да се допитам относно другия канал и вече споделих защо. Иначе, да! Имам опит и аз мога да потвърдя, че действително помагат и променят, каквото решиш. И на мен ми беше странно как става това! Като някаква магия! Когато се разрових и проучих открих доста информация. Всичко е до мозъка. Повечето хора не осъзнаваме колко мощен е той и как само със силата на мисълта, можем да постигнем много повече. Факт е, че използваме едва само 10% от него. И човечеството е постигнало толкова много... А представете си, ако използвахме всичките 100! С тези съблиминали, донякъде активираме повече от потенциала му. Обикновено това са подсъзнателни съобщения; послания, които стигат директно до мозъка. Тоест- не е просто някакъв звук, или музика. Има послания с изменена честота и замаскирани в този звук, за да не ги чуваш. И това е трикът. Много хора казват, че с вяра постигаме много. И е вярно! Когато обаче имаш някаква реална представа за себе си, и твоето Съзнание я има. И когато си кажеш, или някой друг ти каже нещо за теб, което обаче е в разрез с тази представа, съзнанието автоматично отхвърля тази информация, филтрира я. Тези съблиминали правят така, че тази информация да заобиколи Съзнанието и да стигне директно до Подсъзнанието и от там нататък всичко да се прояви; процесът да се задейства. Мозъкът съдържа три части- Съзнание, Подсъзнание и Несъзнание (което е най-малката част от мозъка). Това, обаче може да бъде и доста опасно, ако въпросният съблиминал съдържа опасни, разрушителни послания. За съжаление има злонамерени subliminal- creator-и, които пишат, че това е съблиминал за... Да речем, гладка кожа, но вместо това слагат съвсем друго в тези съблиминали, като: "Аз унищожавам тялото ти, душата ти" и действително има пострадали от тези неща; има хора, които от такива съблиминали се разболявали и получавали много паник-атаки. Така че да! Както за добро, така и за лошо- тези неща работят, без значение дали някой ще ми повярва, или не.
Отделно, в някои съблиминали няма само послания, но и определени честоти на звука. Доказано е вече, че различните честоти влияят по различен начин на водата и на човешкото тяло, а ние какво сме- 70% вода! Доказано е, че структурата на водата изглежда по-подредена и правилна при 432Hz, докато при 440 тя е съвсем не хармонична. Има информация за това в интернет. Колкото и да е странно за някои, всичко това работи, но мозъкът е сложно нещо и ако не вярваш, си създаваш сам блока и и забавяш процеса. А много хора не вярват, затова и не ги ползват. Има и такива, които слушат един-два пъти и вече очакват чудеса. Ами не! И там се изисква постоянство. Поне две седмици е минимумът, макар че е желателно и повече- месец-два. Но зависи и от въпросният създател на тази видеа- колко е професионален. А Quadible Integrity е един от най-професионалните канали. Проверих го на много места и източници. И работи значително бързо. Аз вече имам резултати от него, както споменах по-рано. В България, тези неща са нещо ново, непознато, явно... Когато пиша на такава тема, малцина знаят за какво става на въпрос, и още по-малко вярват... Всеки си има мнение и няма лошо в това. Не принуждавам никого да вярва, но просто целях друго с тази тема.
Знам, че мнозина са устроени така, че да приемат всичко хубаво за измама, а истината винаги да е гадна, грозна... Не могат да допуснат, че не винаги е така(а и не е нужно).
Номер 2, ако желаеш, проучи. Има много информация за тези неща и много подробности. Дори за различните видове цели е обяснено как се активира всяка реакция в организма и се постига желаният резултат. Аз само набързо, отгоре, отгоре сбих информацията, за да дам някакво обяснение и да се аргументирам. Но то си е цяла наука и дори и аз не я знам на 100% цялата.
Мозъкът е нещо уникално! Дори учените още не са го изучили напълно. Той е голямо оръжие и невероятна сила! Преди се съмнявах, обаче с времето осъзнах колко много е подценяван. Дори телекинезата, която спомена, би ти се струвала като фантастика, ако не беше доказана, но е факт, че мозъкът е способен на толкова много... Щом с помощта на мозъка, човек би бил способен да движи предмети с поглед и да левитира, защо да не може и да промени сам себе си?

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 653c737627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7,
първо - правилата и ти какво искаш да ти пишат, не е задължително да съответстват, така че мода няма да ти удовлетвори молбата.

Второ - всеки има право на мнение и право да го изкаже, независимо дали на теб то ти харесва.

Трето - писах ти с надеждата да осъзнаеш колко си заблуден и колко ти вреди това. И да търсиш решение на проблемите си другаде. Не работят така нещата, както си мислиш, казвам ти като човек, минал през това. Това са врели-некипели за наивници.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: da461947a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8. Не е въпрос до задължение, а до уважение и възпитание. Друг ми беше въпросът. Не дали вярвате в тези неща, а какво мислят тези, които са ползвали такива, за конкретния канал.

Дали това нещо работи или не- всеки си преценява. Аз вече видях промените с очите си. Щом това са врели-некипели, защото тогава дори и в рекламите ги слагат!? Да! И в тях има такива скрити послания, за да влияят на мозъка. И не е само това! Изображенията също. Макдоналдс, например. Тяхната емблема с буквата М. Знаете ли, че от психологическа гледна точка, този символ, обърнат наобратно прилича на женски гърди. Това подсъзнателно създавало усещането у клиента, че все едно ще бъде " в безопасност", понеже този символ създава усещането за кърмене, както майката кърми детето и го обгрижва. С други думи, това провокира мозъка да си мисли, че ИМА нужда от тази храна, както бебето има нужда от кърмата на майката. Има много информация.
Дори всеки един цвят влияе различно на мозъка и възприятията. В рекламите съвсем внимателно ги подбират. Когато изобразяват хранителна стока, избягват черното, например. Много рядко слагат черен цвят, като изключително добре го съчетават с всичко...
Обаче тези съблиминали са измислица за вас.
Наясно съм, че дори и на горните твърдения няма да повярвате, защото вие просто не вярвате в нищо. За вас всичко е теория на конспирациите или няма чудеса.
Чудесата съществуват! И както лоши неща са възможни, така са възможно и хубавите!
Не ме интересува кой вярва и кой не!
Мнението е хубаво нещо! Но то е като пениса. Не ми го навирайте в лицето! Когато ви попитам в какво вие вярвате и вярвате ли изобщо, тогава си изкажете всичко, което мислите и приемате за истина!
Но разберете! Такива теми не са за вас, щом няма какво да добавите, освен да кажете какво мислите за тези неща. Аз искам човек, който е гледал видеа от въпросния канал да ми каже какви са последиците. Това е целта на поста ми.
А не всеки да ме поучава кое е измислица и така нататък!
Никой не бил длъжен.... Напротив! Длъжни сте да се съобразявате с околните, ако желаете и те да се съобразяват с вас!
Това е.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 1652397837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Авторе, Аз като човек който е минал през тези неща ще ти кажа, че последиците от това нещо са :
- целят загуба на време - фактически, ти и други като тебе стойте си у вас, тренирайте мозъка си, а хитрите хора да действат. Мисля че ме разбра какво искам да кажа.
- хората да правят пари, а такива като теб да живеят в измислица, защото земята е пренаселена. По добре 1/3 да си стои пред компютъра, 1/3 със смартфона на дивана.
- да плащаш пари за глупости, а този който ги прибира пуска едно видео през седмицата, а през другото време на деня си хойка с твоите пари!
- да затънеш финансово и после да се чудиш коя банка ще ти даде кредит.
- и най- лошото - Да полудееш и да започваш чак дори теми да пускаш. Да вярваш сам в себе си че си се излекувал от боляст която дори я нямаш.
Извод от цялата работа направи си сам!
Мислиш се за много умен, а всъщност си много глупав пред очите на хората, които като мен дори дето не знаем какво е Subliminal и тем подобни.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 1109c273e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, опитах да те вразумя и предпазя, нищо невъзпитано не виждам.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 часа
hash: 448553450d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Авторът към 10/11
Хем си минал през това, хем пък не знаеш какво е subliminal и подобни неща. Значи, няма как да си минал през нещо, а в същото време да не знаеш нищо за него и за първи път да чуваш за него. Двете неща взаимно си противоречат. Не знам какво си мислиш, но никъде не е казано, че тези subliminal-ли трябва да отнемат от цялото то време. Те може дори да се слушат, докато правиш нещо друго. Пак можеш да ходиш на работа или на лекции(ако си студент) и като се върнеш да си пуснеш да слушаш по половин-един час на ден. Даже можеш, докато спиш, то да си върви на auto-replay, и дефакто, без да ти отнема от останалото време за работа, учене, хоби или каквото и да било, да ти помага в постигането на определени цели. Изумява ме, обаче как, в стремежа си хората да бъдат обективни и неподвластни на каквито и да е външни влияния и манипулации, всъщност са преминали в другата крайност на безкраен песимизъм и отричане на всичко и са станали изключително черногледи. Честно казано, не знам как живеете с мисълта, че всички са врагове, че истината, животът, Вселената, ако ще, са ужасни, грозни, отвратителни и т. н. Ами... Аз не бих могъл да живея с такава нагласа. То е безсмислено. По-добре да умра, отколкото да смятам, че всичко е гадно; че всичко хубаво е просто мираж и измама и че истината е винаги такава, че да НЕ ни харесва. Изобщо... Такива хора как издържат психически на такива вярвания!? То, "вярвания" не е точната дума, защото вие в нищо не вярвате. Имате големи претенции да ЗНАЕТЕ всичко и приемате само факти(че дори и тогава- не винаги). Отхвърляте всяка теория, без да осъзнавате, че Вселената е необятна и няма как всичко да се разкрие и докаже. И тука идва големият парадокс! Хем се мислете за много знаещи и осъзнати, че всичко да определяте като заблуда, измама и да правите разни свои конспирации, хем се примиряваме, че сте част от обикновено простолюдие, което власт-имащите несправедливо манипулират и избиват; не вярвате в справедливост, кармата.
Разбрахме, че дори и в научни неща не вярвате, въпреки че има много обяснения.... С други думи, няма как да се разберем. От два различни свята сме! Ако аз съм заблуден-добре! Предпочитам да живея щастливо в една красива заблуда, отколкото целият свят да ми е крив и да се самоопределям като една дребна, жалка и безсилна мижитурка, която съществува само и единствено за да задоволява потребностите на една безскрупулна, корумпирана система, която мисли само как да я пре**е. Според вас, ние нямаме свободна воля, а само си въобразяваме; всеки иска да ни прекара; няма доброта и справедливост и хора, които без да искат нищо в замяна, да са готови да помогнат и да споделят своите опит и знания.... Ами тогава защо не се самоубием всички? Да се свърши с тези мъки!
Има една песен, чиито припев е самата истина:
"Нямаш сърце, а камък в гърдите!
Не вярваш в нищо, ти! Но защо?
Кой и кога в душата рани те?
Нямаш ли надежда- умират мечтите! "
И така. Понеже ще си натрапваме мненията, и аз ще си позволя да си натрапя моето!
Справедливостта и доброто съществуват! Без значение дали вярвате или не! Чудесата също! Има карма, има Бог и определено има и добри хора! Не всичко е фалш и лицемерие! Не всичко е "капан". Тези съблиминали също работят и аз вече се уверих. Изпробвал съм го и мога да ви кажа, че имам големи резултати!
Дали ще ми повярвате или не- това е ваша работа.
Няма логика да си измислям нещо такова, защото нямам полза от това. Какво ще спечеля, ако убедя някого, че точно този канал, който споменах по-горе, наистина работи и резултатите са на лице? -Нищо!
Така че, вие си преценете.
Бъдете наясно, че след този коментар, ще игнорирам всеки друг, който е в разрез с разбиранията и очакванията ми и ще си изхабили времето и енергията напразно!
Вече казах какви коментари искам. Друг ми беше въпросът и искам отговори НА НЕГО, а не излишни мнения, които са отделно от темата!
Благодаря предварително, че ще ме разберете и НЯМА да натрапвате мнения, които НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 5 часа
hash: 1109c273e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пич, 11 и 10 не сме един и същи човек. Аз съм 11, а 10 е някой друг. Само потвърди колко си неадекватен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 448553450d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13. Няма нищо неадекватно в това да се объркаш. Специално това нещо, в случея, е доста незначително...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 653c737627
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14, значи и по темата може и да си се объркал. Не се заяждам, просто давам пример как човек може да се заблуди в стремежа си да намери решение на проблемите си. И на мен ми се е случвало, не го казвам случайно. Но и ми е пределно ясно, че няма да вземеш на сериозно думите ми, докато сам не осъзнаеш това по трудния начин. Неслучайно има хора, които вярват в магии и тем подобни. Човек в отчаянието си е склонен на глупости. Пожелавам ти успех и здрав разум.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f8a592f0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторът към 15( и останалите коментирали):
Благодаря за пожеланията, но не съм се объркал и заставам твърдо зад думите си, че тези неща работят. При други обстоятелства щях да подходя по-тактично, но все още не мога да преглътна раздразнението си, заради това, че никой не се съобрази с молбата ми, където ясно съм написал, че просто НЕ желая да коментират хора, които не вярват в тези неща. Вече съм се сблъсквал с мненията на такива хора и преди, и просто знам какво ще кажат. Знам им всички възможни варианти на отговор и начин да се опитат да ме убедят в нещо, без да съм им искал мнението. Просто и аз, и вие изхабихме излишно време в излишно спорове. Защо го правите? Вече казах какво целя с тази тема и какви коментари искам и какви- НЕ.
Въпреки това, постъпихте изключително неуважително, което говори много лошо за вас! Това означава, че сте такива и в живота. Ако е вярно, не се опитвайте защо вашата реалност е негативна, при положение, че провокирате раздразнение и негативни реакции у хората. И аз Ви го казвам добронамерено.
Както казах в предишния коментар, вие пък не вярвате в нищо. Аз пък много се дразня на такива хора. Защото, освен че с тази нагласа сами си правите живота по-сложен(защото такива неща привличате с мисленето си), Ами и на всичкото отгоре се опитвате да убиете вярата, надеждите и желанието за живот у останалите. Това не го одобрявам и няма как да го толерирам.
Ако хипотетично допуснем, че ще се разочаровам и вие сте правите и реалността е една противна, гнусна, черна, отблъскваща и т. н., то тогава ще сложа край на живота си! Няма да се примирят просто.
Защото имам по-големи очаквания и ЗАСЛУЖАВАМ това, към което се стремя! Не смятам, че някой си Сульо и Пульо трябва да бъдат по-специални и облагодетелствани от мен, за да ме превъзхождат в дадено отношение (дали с качества или таланти, дали визуално и така нататък) и НЯМА да се примирят с подобна несправедливост, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ И ВСИЧКИ ЗАСЛУЖАВАМЕ да сме такива, каквито пожелаем! Аз лично искам много неща да си променя. Или ще се случи, или ще се самоубия!
Между другото, понеже още не мога да се съвзема от разочарованието си (да не кажа, че не мога даже да се поберат в кожата си), относно коментарите под тази тема, написах друга тема, където се оплаквам от този горчив опит и как хората НЕ се съобразяват с никого и са изключително нагли!
Искрено се надявам такива хора да се осъзнаят, както и модераторите да одобрят онази тема, защото е изключително важно и за мен и за много други хора, които са жертви на подобно неуважение, да не кажа- обида, защото е наистина обидно да питаш за едно, а да ти отговарят съвсем друго, да ти губят времето и ясно да демонстрират несъобразителността си спрямо теб и липсата на желание да проявят елементарно разбиране.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker