Какво се случва със VBOX7? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво се случва със VBOX7?
преди: 3 месеца, 16 дни, прочетена 1231 пъти
От вчера някъде, онзи ден отварям клипове във Vbox7, на почти всички клипове изписва, Това съдържание не е достъпно (без тези които са официални партньори на vbox7) и е така буквално от онзи ден, което е много нелепо.
Ако наистита заличат толкова клипове, Vbox съвсем ще затъне, а имаше време където беше предпочитано десетки пъти пред Youtube. Има десетки стари предавания, сериали, филми, песни, изобщо клипове, които ги няма другаде.
Някой по-запознат може ли да обясни какво става?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 15 дни
hash: a09bcb11e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Тия съм ги намразил още преди доста години. Позволяваха си да цензурират коментари без никаква причина. Още тогава им обясних, че с такава политика съвсем скоро ще увяхнат. Тогава думите ми звучаха абсурдно, защото наисстина бяха по-популярно от тубата. Даже ми се изсмяха. Е, аз още се смея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: bf8d0db4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Подочух, че затварят скоро, не знам доколко е вярно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: c5636a6f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момчета не ползвам vbox7 от 2008ма, но това си е една легенда и нова броадкастинг груп опитвайки се да го изстискат го затриха. На 31 съм и не познавам наборчета или около да гледат vbox за сметка на ютуб, като тези два сайта са почти набори един на друг. Как успяха тез глупаци така да изгонят хората от там - трябва специални заложби за такъв вид каръщина. Наскоро влизах по нужда да търся едно смешно клипче, ами то е станало като притурка на сайта на нова тв по 3 реклами преди да пусне видеото, без коментари под клиповете направо RIP vbox7 от нашето детство. Само името му остана.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 28dbfdfd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Вбох съм го прокълнал още в момента, в който си позволиха да ми изпратят изключително нагло лично съобщение, в което ми казваха да съм държал на положение, защото отговорих на някакъв турчин, който кълнеше българите. Нагли копелета! Фалит за тях!

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 88a6f311c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз дори да се опитам да гледам нещо там, не става. МИнават 3 реклами, които ги чакаш 2 мин и накрая видеото не тръгва, ами същите реклами тръгват наново и не могат да се махнат. Не знам какъв малоумник трябва да си, за да направиш подобен сайт. Със същияуспех могат да направят просто една страница с банери и да се надяват, че някой ще влезе специално да гледа реклами и нищо повече.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: fb1d62a1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   За пръв път чувам, че някой още ползва vbox7. Този сайт умря, когато го купиха нова тв.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 531f9df624
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До 6, пич, ти не прочете ли, че човека гледа стари филми и сериали във Vbox? Да, тъжно е. Не знам доколко слуховете за Ютюб през 2005/6 какъв сайт всъщност е бил, но ако са верни излиза, че Вибокс е бил преди Ютюб. Което наистина е жалко. Вибокс можеше да стане световен сайт като Ютюб. Но, както казват хората, Нова видя, че от сайта стана нещо и го купи... и разсипа. Мой приятел качваше епизоди в Ютюб, хората много ги харесваха, питаха за още, но там авторските права са много важни и веднага му свалиха канала. Във Вибокс можеше да се гледат такива неща. Качеството не е от най-добрите, но се търпи. Препоръчвам ти да провериш сайта Videoclip. bg. Там също са качени епизоди. Но има досадни реклами и малко вируси. Аз понякога гледам много хубав сайт Filmi. 123, но там рекламите направо ми изпиват душата, субтитрите им се развалиха и няма да ги оправят, гарснтирам, защото съм ги питал, а някои неща искат да имаш платен абонамент, за да ги гледаш. Плаща се веднъж, но става само с Пейпал. Разбрах, че преди имало друг такъв сайт, но го баннали. Стив Джобс си го е казал, потребителите искат да имат достъп до съдържание без да плащат, а това трябва да се прекрати. Наистина е тъжно, но според мен е наивно да вярваме, че на Вибокс скоро няма да му спрат поддръжката. Дори се изненадвам, че още съществува. Зорлян изгониха хората от там. Свободното качване донякъде допринесе. Хора качваха чужди клипове, включително и материали за възрастни, което изгони много потребители...

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 029556f389
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имах развит, но не много известен профил там с около 520 клипа, ако не ме лъже паметта. Качвах песни и албуми, понякога клипове с боеве или смешни неща. Бях доста активна и си имах абонаменти, запознавах се с хора и си пишехме, с други спорехме и се обиждахме. Когато от "Нова телевизия" го купиха, в началото не беше чак толкова зле, защото можеше да гледаш епизод на сериал, който по- рано си пропуснал от същата телевизия. Това беше идеално за мен, но после съсипаха сайта с плитката си политическа (не)коректност, рекламки и малоумен дизайн. Последно влизах да гледам "Двама мъже и половина" или да слушам някоя песен, която съм качвала, но част от епизодите на сериала или бяха изтрити, или не тръгваха. Нали са си конкуренция с "БТВ"... Не знам защо са решили, че някой е преритал за рекламите им и умира от кеф да ги гледа или че трепери, за да чете за поредните ТикТок известни (без)личности.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 9eafb00571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Беше каквото беше. Алчните глупаци от Нова го затриха този сайт преди много години. Нищо чудно да са решили съвсем да го спрат.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: e0363b5008
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Считано от 15. 01. 2024 г. и във връзка с промени в ЗАПСП, всички видеа, които представляват User-generated content (UGC) с неуточнени авторски права няма да бъдат публично достъпни на платформата Vbox7. com, като ще бъдат достъпни само за личен преглед и ползване от потребителите, които са ги качили в личните им профили след успешен вход.
Единствено изключение е допуснато за периода от 22. 01. 2024 г. до 22. 02. 2024 г., когато всички видеа, независимо от това дали са с уточнени авторски права или не, ще бъдат достъпни за публичен преглед, освен ако потребителите сами не са избрали различен режим.
След посочения едномесечен прозорец, за публично преглеждане ще са достъпни само видеа със значки AVT, THE или PART, както и отделни видеа, за които макар и да не са в канал със значка, съответният потребител, който ги е качил докаже пред VBOX7, че притежава авторски права или разрешение от автора за публично споделяне на съответното видео в платформа за видеосподеляне каквато е Vbox7. com.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 8dadbfe52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Днеска получих отговор мейл от тях, че пускат старите клипове за още около месец и после щели да качват само "лицензирано" съдържание, за да няма претенции за авторски права.

Ще затрият така труда на хиляди хора дето са качвали, правили бг преводи с години.

Пишете им на имейла да не го правят това. Ако им пишат доста хора сигурно ще се усетят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: edcd62ab3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Вбокса в последно време се осраха тотално, под всякаква критика са!!! Заради тия лайнари от нова вече не мога да гледам филми, музикални клипове и стари епизоди на "Капките" по 1 час и половина, които са уникат и няма да ги намеря никъде другаде. Всичките стари видеа, които ги имаше допреди 3-4 години вече ги няма, всичките до 1 са изтрити и като ги пусна ми дава само снеговалеж. Превърнаха прекрасния сайт в пълна помия. Най-гадното и отблъскващо е, че вече каквото и да си пуснеш, независимо на каква тематика, отдолу вместо да ти дават релевантни предложения, свързани с това, което гледаш, ти навират все едни и същи простотии с някакви брадати батки и курвенца, промотиращи "инфлуенсърският" си "бизнес", дето изобщо не те засягат и не искаш да им гледаш простотиите, и да им купуваш боклуците. Преди всяко видео задължително ти пускат по 3 реклами, все едно си им примрял да им купуваш боклуците и докато ги изчакаш, ти иде да строшиш клавиатурата от яд. Край с тоя сайт, мутрите развалиха И него, както всичко останало в тая държава, ще трябва да влизаме в Deep Web-а вече, за да намерим информацията, която искаме.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 034cca5617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   ДОбре дощли в Новия Интернет.
Няма никаква гаранция че и с Ютуб няма да се случи същото. Една компания има интерес да предлага "безплатни неща" само докато тя има интерес. В противен случай дърпат шалтера и сбогом. Още помня времената на фрийтехнолинк, болбг, аудиогалакси-то, да не говорим за дата. бг. В един момент сайта не генерира печелба и сбогом!

Ако искате ВИНАГИ да имате информацията/музиката/филмите/съдържанието които създавате или искате да имате - просто си си създавате личен клауд/NAS или си купувате дискове. Нито слушам спотифай/приложения за музика, нито юутуб. Всичката музика която искам и която съм събирал вече 25 години си стои на компютъра/дискове и няма кой да ми я изтрие. Много хора вече забелязват, че неща "изчезват" от интернет - няма много сериали, филми, приложения, които уж винаги щяха да са налични. Да не говорим за информация/форуми - почти нищо не можеш да откриеш с търсачки.

Но това е цената за която изтъргувахме свободата - лесното и безплатното срещу трудното и платеното. Трагедията на общото благо. Да, изисква усилие да си свалиш музиката, оправиш тагове, групираш/подреждаш, но веднъж направено е твоя завинаги. Да не говорим че харддисковете са почти без пари вече. Всеки сам решава за себе си, има винаги цена която се плаща - и да, личното време струва скъпо. И ако ние сами не си го ценим, какво остава за някакви си корпорации.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker