Самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотна съм
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2665 пъти
Здравейте,
реших да пиша, защото в града, в който живея сега се чувствам самотна и тъжна. Тук съм от вече три години и до скоро не живеех сама, а с приятелка. Тази година, след ред обстоятелства, се наложи да живея така, загубих и доверието си в приятелите си заради това. Старая се да ми е ведро въпреки това. Да не съм тъжна, да гледам позитивно на всичко, но не се получава винаги.

Пред другите не винаги мога да покажа как се чувствам самотна и неразбрана, т.е. казвам го с думи, но не и с дела. Имам нужда да споделям, да имам приятелки (а не само приятели), които да ме подкрепят.

В последно време се подвизавам в разни сайтове за запознанства, но там като че ли се търси само секс и любов, а не тези отношения, чисто приятелските... не че нямам приятели тук, но с тях не се чувствам толкова близка, просто като че ли нещо липсва.
Радвам се, когато съм с тях, но и те са заети хора, а аз сега уча и си търся работа. Просто имам нужда не от любов с мъж, а от приятелка сега, с която да си прекарвам свободното време всеки ден или по-често (или да не се променят нещата от преди година, но това нямам как да стане вече)
Благодаря, че го прочетохте :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 616708ce67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам защо непременно държиш на приятелКА, ако си намериш свестен мъж за гадже той ще ти е и най-добрия приятел. Тия разделения на "приятелски" и "интимни" отношения никога не съм ги разбирал, но в крайна сметка кой както си го направи.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c90ddeaf71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мда и аз съм имала нужда от нови познанства чисто приятелски, но все ме мислят или за лесбийка, или за джебчийка, или за психясала, или за дърт чекиджия с фалшиви снимки хахах.

Не, че си нямам приятели - имам си, но повечето са ми от адски много години, т.е всичките и понякога имам нужда от нови контакти, но е трудничко.

Желая ти успех и внимавай с новите познанства, защото знаеш колко са лицемерни хората и как се представят за такива, каквито не са.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 598d3f0763
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм с 1, даже си мисля, че по-близък приятел от мъжа не можеш да имаш. В крайна сметка с него ще си най-близка и в интимен план, с него ще създаваш семейство и ще бъдеш навсякъде. Около мен хората са общо взето така. Имат си близки приятели, но с най-близки с приятеля/ката си.
Зависи и човек на каква възраст е все пак.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f7fafbf48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Знам какво имаш предвид. Човек има нужда от любим човек, но и от приятели само за себе си, с които да споделя и да се забавлява. Това са две различни потребности. Аз също имам нужда и от двете, но на този етап сякаш по-нужна ми е близка приятелка. Защото любовта не идва по поръчка и когато я търсиш, но приятелката може да запълни нуждата от общуване и това да е взаимно. Май съм по-голяма от теб, моите приятелки са отдавна омъжени и с деца и вече не можем да се виждаме толкова често, а аз съм все още сама и имам много свободно време. А сайтовете за запознанства ги зарежи - за една година "членство" в такъв мога да ти кажа, че е много малък шанса да срещнеш твоя човек там.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 715378c882
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз отдавна си търся приятелка, ама все не мога да намеря. Осъзнах, че имам няколко приятели, които не могат да ме разберат така както би ме разбрала някоя приятелка.
И не е вярно, че мъжът може да стане най-добрият приятел на жената. Да, той може да й съчувства и да се прави че я разбира, но никога няма да успее да й помогне както някоя нейна близна приятелка, освен ако тоя мъж не е или гей или отиващ натам :D
А за авторката - надявам се, че поне ти си открила твоята нова приятелка и вече не си така самотна :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8991803d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не разбирам много от жени и женски работи, но ще ти дам едно предложение което на мен ми свьрши работа.

Аз сьм мьж на който изобщо не му вьрви с жените от както навьрши пьлнолетие и като тебе се чудех как да си запьлна празнината в `душата`... един ден видях една спортна кола в интернет която ми привлече цялото внимание и се вманиачих по нея. Започнах да тьрся всичко свьрзано с тази кола от-до... един ден се сещам за тази празнина в мене и в сьщия момент осьзнавам, че са минали 2 години без да се сетя, че ми е било тежко преди :) Като си я купя след някой-друга година се надявам да не се вьрне старото чувство.

Желая ти успех с твоята `спортна кола` :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: adbd78af8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Г-це или г-жо прощаваи не зная как да се обърна, исках да ви споделя че се чувствам по същия начин, аз лично винаги съм давал всичко от себе си и никоя жена не го е оценявала, свестен мъж! а свястна жена къде? Пълно е с използвачки и използвачи, хора търсещи еднократен секс или краткотрайна връзка. Докато смърта ни раздели е вече мит, и това че баба ти и дядо ти са имали 40 години години брак вече няма да го има. Тъжно ми е, и почти съм се отказал (само да вметна че съм на 26 ).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker