Войната между Пеевски и Радев - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Войната между Пеевски и Радев
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 355 пъти
Здравейте, какво мислите за размяната на реплики между двамата? Има ли прав? Знаейки доста неща за Пеевски не му вярвам особено, но и Радев се оказа, че май никак не е стока. Радев винаги се поставя над парламента, което не е добре. Кажете Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b11a7b8e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Пеевски е ясен - майка му го е издигнала на времето, бизнесите му са с пари с неизяснен произход, 2013 щеше да става шеф на ДАНС(еквивалент на ФБР) без да е имал 1 ден стаж в тази сфера!

Хората много бързо забравиха кой е Пеевски и какви ги е дробил навремето.

Пеевски е американско прокси, държат го с ужасяващи компромати по закона 'Магнитски' и ако не изпълнява поръчките на посолството ще му изкарат кирливите ризи наяве и ще лежи в затвора много дълго време.

Радев никой не знае дали е проруски или проамерикански настроен, лавира, взема различни позиции, но е единствения политик в момента с над 60% лично одобрение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 0261b5f0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ако знаеш НЕЩИЧКО за Пеевски, идеята, че може да му вярваш по-какъвто и да е начин, особен или не, просто нямаше да ти витае в главата.
Цялата работа е, че Радев почти сигурно ще направи собсвен политически проект и ако предходните президенстки избори, ако проучванията и настроенията в странта са индикатор - ще се представи изключително добре. Представлява екзистенциялна заплаха за всички партии в моемнта - затова има и нападки от всички страни. Ако Радев реши "да бори корупцията", Пеевски е главният каднидат, да бъде "оборе". Пеевски го знае, ДПС го знае, както и вискчи останали. В моемтна Пеевски си играе единствения полезен ход - да "очерня" Радев. Останалите партии, не подкрепят Пеевски директно, но нямат никакъв проблем, да се присъединят към очернянето. И така ще е още година-две - после не се знае - Я камилата, я камиларя, я нови политически сдружения.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a20a979117
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абсолютно от никой в парламента не става за нищо и всичките са на същото ниво като въпросните индивиди в темата. Такива са българите като цяло, въпреки, че не знам Пеевски дали изобщо е българин щом е в ДПС. Бях пуснал тема, че за политици се съди по делата им, а не по думите. Златно правило е при подбора и подкрепата на политик, ако искате да се измъкне България от калта. Какво говорят и обещават и кой нападал вербално друг няма абсолютно никакво значение. Значение има само кой какво е направил реално. Цветанов прави страшно много акции с нахлуване с автомати в един през нощта докато спят индивидите, следователно е един от единиците политици които стават. Понеже за това какъв е един политик се съди по делата, а не по думите му. Какво са направили другите досега? Или едно голямо нищо или едно голямо деградиране на страната във всякакво отношение. А иначе са изприказвали тонове сладки приказки и внушения. Ама се извъртяха до един. Такива какво говорят само влиза през едното ухо и излиза през другото, като пуст звук. Даже не ги и гледам Радев и Пеевски, защото е губене на време.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 357aa63521
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Комплексара Пеевски търси начин да си избива комплексите, затова търси видви личности, така е по забележим. Най обикновен свинчо си е, това се вижда, и вместо да си кротува, той като свиня само грухти. Радев няма друга възможност, освен да опита да направи партия и да опита да се намърда в политиката. Нинова уж го плюе, но Радев ще опита да обедини левите, а и много непартийни ще го подкрепят. Запада се разпада, нашите краварските подлоги нямат шанс, Тръмп не обича миризливи подлоги, свърши ерата на краварите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e69544e4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Постави се на мястото и на двамата и ще разбереш кой защо го прави, после сам ще осъзнаеш кой е прав и кой крив.
Пеевски го знаеш, Радев от близо година го подкопават, в България по принцип презитентите имат много малка власт и права, сега лишиха президентите да избират служебни правителства, още малко и президентите няма даимат никакви права или задъжения, Радев се бори длъжността президент въобще да съществува.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 23 часа
hash: c433d27fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Цялата история с Пеевски е комична. Човек откраднал толково много пари, че не знам откъде да почна. Американците го натиснаха и сега през ден говори против Русия. И това проработи. Простиха му всички грехове и още малко и герой ще стане.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 часа
hash: 20f8e6e498
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Няма "войни" между политици. Театър за пред публиката.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: cdde37176b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пеевски е много опасен за българската политика! Явно е, че всички са тотално корумпирани, но и толкова страхливи, за да допуснат влизането му в парламента. Той е удобна маша и параван за всичките им продажни действия. Ужасен съм.
Президентът... смело се опълчва на идиотщините с последни възможни средства и по ръба на закона. Свалям шапка за смелостта му! Много пъти вече рискува поста си в опит да спре продажните предателства на националните ни интереси. Дали изобщо ще направи партия, предстои да видим. Колко българи биха застанали зад него. Това е много любопитно. Сам мисля, че бих, въпреки пълните ми разочаровани от всички, на които съм имал неблагоразумието да повярвам, макар и за малко в някаква степен.
Факта, че е неудобен на всички, а всички са мръсници, ми звучи обнадеждаващо. Нали "врагът на моите врагове е мой приятел"... поне докато самият той не се превърне в мой враг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker