Паранормално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Паранормално
преди: 3 месеца, 6 часа, прочетена 833 пъти
Здравейте.
Случи ми се нещо мн странно, като паранормално, в онази фаза в която нито спиш, нито си буден. За първи път в живота ми се случва. За мен беше сякаш малко преди да се събудя, въпреки че бях заспала само преди около 40 мин. Трудно ми е да го определя. Както си лежах, страхотен тътен, шум, като страшно бучене, а тялото ми не мога да го помръдна... Мъча се и сякаш ръцете ми се притискат все повече. Не сънувах, в това съм сигурна. Дори се мъчех да си отворя очите. Най-странното беше този страшно силен тътен в ушите. В съзнание бях, плашеше ме дори. След минутка, две (ако въобще мога да определя точно времето), вече успях да си отворя очите и се чудех какво е станало въобще.
Някой има ли обяснение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 29 дни
hash: de6bb766f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Бълнувала си просто - това е състоянието между будна и спяща.

Нищо кой знае какво не е станало, не се тревожи

Сънят си има фази и както има дълбок сън, така и не толкова дълбок

Когато не си съвсем буден, но и не си в дълбок сън се случват такива неща

Например вечер малко след като легнеш, сутрин докато се събуждаш или следобед ако лягаш за малко или работи телевизор да речем

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 78faf6ce48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ти много добре знаеш какво е станало, няма нужда да го разказваш на хората. Имаи в предвид, че веднъж случи ли се след това периодически се повтаря за да следят прогреса.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 299c9fe1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Възможно е да имаш синдрома на експлодиращата глава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a3265ac029
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Сънна парализа?

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 1aa38beb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Kaзват, че това е излизане от тялото. Ако ти се случи пак, не се плаши и съпротивлявай. Няма опастност да не може да се върнеш. При теб се е получило спонтанно, без да медитираш и т. н.
Потърси "излизане от тялото по време на сън"

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: e190297aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Сънна парализа, може би. Някаква форма, защото не отговаря точно. Странно, наистина.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: ed71dab384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Случвало ми се е подобно нещо, когато докато спя по някакъв начин съм си запушил устата и носа и не мога да дишам за известно време.
Тялото осъзнава, че не му стига кислород и се опитва да те събуди за да се завъртиш и да почнеш да дишаш. Реално продължава само няколко секунди, но усещането е за по-дълго.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: b290ef6f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И мен от известно време на два пъти някакъв човек ме буди. Заспивам, половин час по късно той ме буди. Клати ми тялото да ставам. Отварям си очите и го виждам. Много изпито лице. Прилича на Дядо Влайчо само че с много сиво очи. Палто на бели и черни карета.
Гледам го 5-8 секунди и аха да кажа "защо ме будиш" и той бавно изчезва.
Не е страшно, просто лицето му изглежда разтревожено, сякаш иска да ме предупреди за нещо..

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 5402080299
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това си е просто сънна парализа, прочети за нея, случва се на доста хора, не е нещо необичайно, не слушай глупостите, които са писали по-горе.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2f641653ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да не са хвърляли боклука вънка?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 9c3b4f1ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И на мен ми се е случвало няколко пъти преди. Тогава бях в напрегнат период от живота ми и разстроена. Не разбрах с точност какво е, но предполагам че е сънна парализа или вид халюцинация. Наистина е много страшно като усещане, добре че не ми се е случвало пак.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: ae223a6c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Сънна парализа със синдром на експлодираща глава. Случвало ми се доста рядко, просто не се мъчи да мърдаш защото става по-зле, поне при мен. Най-вероятно имаш лош режим на спане. Доста зле е описано в интернет, но се случва както ти го описваш и имаш чувството, че ще ти гръмне главата и тялото от налягане, докато чуваш повишаващ се тътен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2b979feef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Звучи като проблем със сърцето. Има пулсоксиметри за сън. Записват пулса и кислородното ти насищане през цялата нощ. Добре е да се следиш с такъв, но най-добре е първо да посетиш специалист по медицина на съня.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a3fc4ceb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Случвало ми се е няколко пъти същото. Нарича се сънна парализа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: d4e56f16dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Астралното ти тяло е излизали в този момент, а звукът е в зависимост от честотата на вибрация та ти в кое ниво на астрала си се "включила".
На много хора им се случва несъзнателно.
Най-важното е да не е трахйваш! Страхът е, който може да те смъкне из ниските астрали или да докара при теб същества от ниските астрали.
Имаш свободна воля и можеш (трябва) да им заповяда да се махат ако се случи. По-добре е дори да се ядосаш, от колкото да се страхуваш.
За друг път докато свикнеш (вероятно пак ще ти се случва) е веднага да насочи вниманието си да се обвиеш в топка/яйце от бяла светлина. Това е енергийна защита, силно електромагнитно поле, което те не могат да пробият заради високата вибрация и светлината.
Много е вероятно също други да ти помогнат в такава ситуация.
Моят първи опит беше: цялото ми тяло започна да вибрира, чувах свирене (подобно на човешко) смесено със звуци от тромпети.
Почти излязох от тялото си, но започна от краката нагоре и главата ми не можа (паникьосах е и се опитвах да се задържа в тялото си, мислех, че умирам) главата ми се завъртя във физическата на обратно, краката стърчаха нагоре и накрая излязох, паднах под леглото, от там в дома на комшийката от долу (никога не бях ходила в тях, даже бяхме скарани) разходих се в хола и, и после и, изведнъж нещо ме дръпна и се прибрах в тялото си.
На другият ден и казах (на комшийката) да махне счупеното огледало от хола и тя остана в шок. Развика се "ти откъде знаеш, че имам счупено огледало в хола си" и така ми потвърди, че не е било просто... Халюцинации да речем.
Вторият път се озовах (пак като клюкарка :))))) в дома на една приятелка, видях какво правеше в него момент, на другият ден и коментирах. И тя беше в шок, космите по ръцете и настръхнали хаххах но да, беше ми важно да си потвърдя, че е реално каквото ми се случва.
Сега вече що-годе контролирам, поне вече не смеят да ми нарушават личното пространство нежелани същества...
Ако имаш нужда, говори с някой/я йога инструктор, но проучи на кого се доверява.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: f6d02b3475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 17
Здравейте, може ли да кажете какво представляват тези други същества,? Интересна ми е темата и по едно време имах чувството, че някой вкъщи тряскаше вратите през нощта съм се будила от такъв звук.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 3c2e2ce727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Толкова ли е трудно да изпишеш "много" в цялост. Маникюрът ли ще ти падне, пръстите ли ще те заболят?

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: f5dabcb1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 18 (17 съм) зависи, различни съм виждала аз, някои са виждали други, които аз не съм. Възможно е и просто да "скочиш" в друга времева линия. Някои са много смешни, други изглеждат страшни на пръв поглед, други толкова магически, красиви, че спират дъхът.
Виждала съм например различни (така известните) рептилоиди, от които така се страхуват... Различни видове са, страшните НЕ са Драко, а тук създадените някога за слуги-войници, в лаборатории и без души, . Те функционират само на базови инстинкти, смесили са се с хора и някои имат поколения - човешки вид... виждаш някои от тях и често по тв-то.
Урмах, които много коментират и някои дори правят бизнес с тях, плеяди и други--никога, НИКОГА няма да ти дадат "съвет" какво и как да правиш--свободната воля е закон за тях, особено за Урмах (фелините).
Виждала съм и гадове от ниските астрали, обездвижвали са ме (физическото тяло) блокажа и страхът редуцират и волята да се противопоставя човек, но с настояване се усилва и силата в тези моменти--когато си категорична, ядосана дори и заповядаш да изчезват-нямат избор, длъжни са да се подчинят на свободната ти воля! Единственото им оръжие е манипулацията, включително на хормони, арконтите (и не само те, дори и обикновен и хора с опит) могат да манипулират през астралното тяло и физическото--окситоцин (когато кажат "ааауу чувствах изведнъж само любов... Внимание!!! , ставаш слаба и подчинена) или кортизол- стрес, уплаха, ниски астрали, адренокром за тях...
Иначе може и ти самата с твоята енергия да си хлопала врати. А може просто да са преминавали някои безплътни същества или фина материя, невидима за твоите физически очи. Щом не те закачат, няма проблеми, то е като да се разминаваш с хора по улицата.
Най-важното е, никога да не допускаш да те завладява страх! Ако усетиш, че надделява страх, по-добре насочи вниманието си да се ядосаш, че ти нарушават личното пространство и ако трябва на глас заявявай, че не разрешаваш!
Усетиш ли дори без да те е страх, че манипулират емоции, физическо състояние, индуцират като халюцинации или холограма твои фобии (често срещана техника) са от кофтите.
С време и опит си даваш сметка, че само твоят страх е тяхното оръжие, иначе са напълно безсилни, страхливи, прикрити, пред ДУШИТЕ са просто малки паразити, които отчаяно се опитват да се закачат за душа и смучат каквото им е нужно.
Ако познаваш собствените си сенки, никой не може да те нарани в никакви астрали, времеви линии, други Д, спомени от минали епохи... Можеш обаче да имаш прекрасен опит. Скорошен пример:
Посетихме един замък в страната, в която живеем със семейството ми.
Един "страшен" явно охранител (безплътен) в залата с трона, вероятно от построяването на замъка си е там, разбра, че го виждам. Започна да ме следи с поглед, като се опитваше да изглежда още по-страшен. Следях го и аз като се опитвах също да изглеждам страшна за него (иронизирах неговото поведение) докато се разсмя "страшният" :)
Оказа се обаче, че явно един от работниците в замъка също ги вижда, въпросният "страшен" пазител, а и други...
Тук аз само предупреждавам за капаните на някои същества, които без нас няма и да съществуват. Но като контролираш, страхотно е да виждаш, пътуваш, експериментира извън времето и тукашното ти тяло.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 08df32219b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До номер 17: А не е ли "малко нагло" да си вреш носленцето в чуждото лично пространство? :) Да шпионираш така другите, когато те нямат представа, не е много духовно, още по-малко извисено. Дано Закона за свободната воля те накара да си платиш това "забавление", което си позволяваш най-безсрамно на гърба на нищо неподозиращите хора, имали нещастието да живеят около теб...

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ba39621f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Н 21, какво не разбра? ! "Клюкаренето" беше неволно излизане и се озовах там, нито е било контролирано, нито насочено, НЕ съзнателно!
Влагай малко мисъл като четеш, моля!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 08df32219b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Изобщо не лъжи и не се оправдавай! Много добре ти прочетох клюкарския пост! Че и коментари после правила на клетата съседка кое да сменяла.. коя си ти да казваш кой какво да прави? !? Представям си какво объркване е настъпило в главата на тая жена... чудила се от къде знаеш... може и да се е филмирала после и от други хора. Аз бих, ако бях на нейно място. Честно казано направо съм ужасена от това което си написала! Представям си как съм в тоалетната или правя секс, и някой ми е рее без да го виждам!!!! Било и случайно. Мили Боже. Трябва да си филтрирам историите които чета, явно.. предпочитам да не знам такива работи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 685b8d1460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Брей, 22, колко се ядоса. И гневливоста ли те предпазва ; )? Добре, а не допускаш ли, че те може би искат да си мислиш така?

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6497d42273
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Н 23, ако знаеше какви неща могат да правят и правят някои с развити тези способности... :)))))

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: e5108253dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   "Дано Закона за свободната воля те накара да си платиш" - Какъв закон е тоя? Дай източник...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 08df32219b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До номер 25, от номер 23:

Представям си... бих искала да те питам дали това е редно? Не трябва ли такива способности да се дават на хора, които няма да злоупотребяват и такива имащи някакъв морал. Къде са тези Висши сили, които удобно позволяват такива неща ми е чудно... но.. коя съм аз да търся правосъдие :)

До номер 26:

Законът за свободната воля е най-тясно свързан с този за кармата. Ако нарушаваме свободната воля на когото и каквото и да било, после имаме карма. т. е наказание. Когато знаем, че всеки човек има свободна воля и започнем да я уважаваме, да я имаме за по-важна от нашата, тогава започваме да я изчистваме.
Иначе казано когато си позволяваш да правиш неща, които много добре знаеш че ще доведат до негативни последици на друго човешко същество, има правопропорционални последици за теб. Ако ти се гледа нещо в този ред, но вече на дълбоко, можеш да посетиш канала на Никстариус в платформата Ютуб.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 2c2a1ca799
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Н 27, такива способност може да развие всеки, не се "дават" от други.
Няма такова нещо като "висшите сили" които да са като пъдари и да дават/вземат... Иначе никой, който е с ниски вибрации не може например да минава над 4 Д - то точно и в 4 Д манипулация та е дори повече от тук.
И до днес всички си мислят, че в момента на трансформация трябва да следват светлината в тунела, която ни върти в същата самсара.
Проблемът е, че много хора не знам защо приемате, че на други е дадено нещо такова, а на вас-не, как да ви дадат това, което си е вътре във вас? !
И така следвате и дори някои плащат на хора за да ги "просветляват" и водят към "духовно развитие" - като по този начин подаряват и контрола над себе си, собствената си енергия... може би навик за прехвърляне на отговорност на други.
Процесът "пробуждане" е бавен, труден и дори болезнен включително на физическо ниво, но ако следваш собственият си инстинкт, ще стигнеш до твоята същност и истина, не до чуждите и не да даваш контрола над себе си на други.
Аз не мога да кажа, че знам точно колко е труден биохимичният процес просто защото никога не съм била напълно блокирана, с пълна амнезия--дойдох си с някакви спомени и някакви способности активни. Дори и така, когато реших да задълбая в себе си и развивам, минах през доста труден процес докато изчистя и отблокирам на физическо, ментално и духовно ниво. От една страна аз-душата ми, бях щастлива, че най-после мога да си БЪДА, но тялото( и другите ми тела) мозъкът ми, спомени от минали и бъдещи времена... Страдаха. Активирането на енергийни центрове във физическото ми тяло беше изключително важно за да се хармонизира и заработи всичко останало добре, но болезнено също.
Дори и ти несъзнателно си се рееш из астралите насън, дори несъзнателно може да се държиш като "бандит/ка" там и нервиш други...
Пиша това не само към теб като отговор, а и към всеки, на който би помогнало като информация.
Най-важното е, че си е вътре в теб, никой от вън не може да ти даде това, което е ТВОЕ! Ти решаваш дали, не други.
Страшната страна е духовното его! Това е, което не бива да допускаме да ни завладява, но не значи, че не можеш или не трябва да се защитиш при нужда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker