Нови запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нови запознанства
преди: 6 месеца, 23 дни, прочетена 705 пъти
Здравейте аз съм жена на 24г. наскоро реших да пробвам живота в София, тъй като в родния ми малък град вече се чудех какво да правя и от към работа, и от към социални взаимоотношения. В момента живея при една приятелка в нейната квартира, намерих си също и работа в близост, което е доста добре, след няколко дни ми е първия работен ден. Проблема ми е че освен приятелката с която живея, почти никой друг не познавам, освен още един човек с който излизаме понякога. Моята приятелка е много заета и почти не се засичаме, рядко излизаме ейтака на някъде. Дайте ми съвет къде да срещна нови запознанства в София, има ли заведения, кафета или други местенца с такава цел. Не ме разбирайте погрешно обичам собствената си компания и не ме бърка да изляза сама и да посещавам местата на които ми се ходи, но понякога имам нужда просто да разпусна в компанията на някого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 920869a32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Запиши се на някакъв курс, клуб по интереси, спорт, танци и ще срещаш хора. Възможности има много, търси в социалните мрежи събития. На работа също ще се запознаеш, макар че няма гаранция дали ще ти допаднат. Заведения и кафенета бол, но там по-скоро ходиш с компания, а не търсиш запознанства.
Да не ти убивам ентусиазма, но е възможно да откриеш, че в София се правят приятели по-трудно. В малкия град познаваш много от хората около твоята възраст, израснали сте заедно. В големия град никой не те познава и на никой не му пука за теб. Хората непрекъснато са заети, в същото време много изолирани и когато въобще излизат са си с техните компании от училище, университета или блока. С напредване на възрастта им остават по един-двама приятели. Да, може да се запознаваш с нови хора буквално всеки ден като ходиш по събития, но с малко от тях ще се видите повече от веднъж. Все пак си зависи от теб, колко си общителна и колко лесно изграждаш нови приятелства. Успех.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 924cd6759b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Има клубове по интереси - спортни, художествени и т. н. Има курсове, където се обучаваш на нещо. Има колкото искаш кафенета, барове, дискотеки... Отделно, че и масово на повечето жени им пишат непознати в интернет за запознанство.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 19961e047b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Кой е родният ти град, ако не е тайна?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 0dbd1d1b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Баровете и заведенията/дискотеките са доста консервативни, в смисъл че всеки си е в компанията и не е прието да се approach-ва някой извън нея. Жените биват заговаряни най-често от разни чичаци, търсещи бърз секс.

Една възможност е тиндър, макар че и там се намират луди хора. Друга която ми идва наум, са някакви групови занимания - спорт, танци, рисуване итн. Ако имаш повече свободно време виж там.

Като цяло, в София повечето хора са или супер отчуждени, или побъркани. Загледай се сутрин като ходиш на работа в лицата им и ще разбереш какво имам предвид. Живота стана много труден и скъп тук.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 89d9e31812
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   На 24 години време ти е да мислиш за семейство и деца не за излизания. Намери си читав мъж и започни да градиш семейство. Приятелите са до време и почти на сто процента използвачи.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 9b9d824bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   5 В кой век живееш? Викаш да не се шлае, ами да прибира някой Ганьо да му готви и дундурка. Ха-ха-ха, свърши се това време. Мислите че сте видели ниска раждаемост и отхвърляне от жените. Тепърва ще разберете какво означават тези две неща. Особено поколението Z ще ви разкаже играта.
ж, 23

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: ad2b5c3c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Аз лично се запознах с нови хора в залата, където ходя да спортувам

Иначе номер 1 правилно е отбелязал, че всеки си има работа и грижи на главата и постепенно с времето приятелите остават на заден план

Повечето хора имат по 1-2ма приятели и още най-много няколко познати, с които се виждат от време на време но нищо повече

Т. Т.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 1b19e22559
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 5, щъркелът ли те кълве?
Какви деца, какъв мъж, ей така се създава семейство, няма що.
Момичето е младо, не го травмирай!
Семейство се създава с човек, когото обичаш, който те обича, имате тръпка, сходен морал, сходни разбирания как да прекарвате ежедневието, почивките, трябва да сте близки по интелект, по ниво на знанията и т. н.

За авторката:
Някакъв спорт, фитнес, танци, курс по информационни технологии, езиков курс, русуване на чаша вино и т. н.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 89d9e31812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към номер 6 и другите бездетници и скотове дето лаят срещу семейните ценности.

Аз жена и деца си имам, не ме мислете. Ако вие не се вземете в ръце поколението z ще разкаже вашата, не моята игра. Аз съм мъж на 41г. и смятам, че ги разбирам нещата много повече от зелени тикви като вас. Това моме може сега да и се щрака с пръсти, но след десетина години, може да и се преписка да има мъж и деца, но уви ще бъде късно. Хем яйцеклетките и вече ще са остарели и забременяването ще бъде изключително трудно, хем качествените мъже ще да заети, и ще трябва да избира между наистина да приюти някой неудачник или да бъде самотна майка. Защото живота е като магазин. Не отидеш ли на време да си напазаруваш, после по рафтовете ще има само нежеланата стока.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 003d2977c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Намери си някакъв курс на които да ходиш, там щеоткриеш хора за общуване, дискотеки никакъв смисъл, там са само за вечерта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker