Ще пребъде ли Испания? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще пребъде ли Испания?
преди: 2 месеца, 12 дни, прочетена 450 пъти
Здравейте!
Ще карам направо.
Много обичам Испания и испанците! И желая само най-доброто за тази прекрасна страна!
От време на време, обаче научавам разни тревожни новини от там.
Например, стават пожари, заради високите жеги. Даже попаднах на видео от Валенсия, където две сгради изгорели. И ме боли; изключително ми е неприятно! Покрай тези събития даже реших да потърся в Интернета за предсказания, относно тази страна, понеже донякъде вярвам, и това, което прочетох, не ми хареса...
Очаквали се суши и липса на вода; изригване на някакъв вулкан, което щяло да засегне Испания и Италия.... Дано се окаже измислица! Дано Бог да се смили над тези страни и народи, защото точно те заслужават много по-добра съдба!
Постоянно чета как България щяла да пребъде и да е вечна и тем подобни.... Ами, извинете ме, но българите не заслужават толкова! Повечето българи са гадни, груби, арогантни, несправедливи и още много неща! А испанците, италианците, португалците- това са истински, топли хора, добри, чистосърдечни! Толкова много доброта; толкова много чистота. Просто... Разтапям се! Особено испанците! Влюбен съм в тия испанци! Само като чуя испанска реч и изпадам в невъобразима еуфория. Прекрасни хора с чисти души!
Защо тогава Бог допуска такива несправедливости!? Защо испанците да изчезват!? Защо!?
Аз лично ще се моля за Испания и нейния народ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 516c3559f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Отивай в испански или италиански форум да им целуаш з. ниците. Чий го дириш в български? И какво очакваш да ти кажем? Аман от кукувици лееши сълзи на чужди гробове, а не помагащи на бабата от блока си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 34d86d7083
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много хубаво, че обичаш испанците. Любовта е положителна емоция и сама по себе си е хубаво.
Мен не ме интересуват испанците.
Но защо Бог допуска такава несправедливост имам мнение. Може би знаеш, че преди 2000 г Бог е помагал доста на хората, пращал е ангели да помагат на селяните да събират реколтата, помагал е на тези, които били изтезавани защото вярват в него, да не изпитват болка и т. н. Сега защо не помага? Защото отдавна се е отрекъл от хората. Защото са отвратителни. Да не забравяме, че испанците създадоха Инквизицията, и са изтезавали и изгаряли живи хиляти хора уж м името на Бога. През 15 - 16 век с оръжие завладяха почти всички новооткриит земи и ги ограбваха десетки години. И т. н. Затова вече Бог не помага, защото хората станаха алчни и меркантилни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a4a26ae703
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   На фона на това, че си българин, вероятно и пуснал корени в Испания разбирам притесненията ти за Испания и Италия. Тези народи за разлика от българите не са остригани, като за влизане в казарма, мургаляви с турска брада и ходещи с анцуг и маратонки слушащи чалга и плюещи по улиците подобия на хора. Те са друга раса, способни да изградят общество и държава със самоподдържащ се ред и са го направили. Приятно е да се общува с тях. От тази гледна точка е нормално да изпитваш ужас само при мисълта, че може да ти се наложи да напуснеш Испания и да трябва да се връщаш сред българите. И разбира се, че не е редно испанците и италианците да го отнасят. Не те не са българи, организирани и високотехнологични са имат акъл в главата ще направят изкуствено езеро върху вулкана да го потиска, както направиха американците с Йелоустоун. Суша няма как да ги засегне, защото са обградени от морета и океани. А България да му мисли с тоя материал в нея, че все пребъдва, ама пред такова пребъдване, да беше празна щеше да е по-добре. Отдавна е приключена като държава и народ, всички българи ариици се емигрирали навън, към 4-5 милиона ариеца са се изнесли от нея в пъследните десетилетия, останалото в нея са остригани с кафеникава кожа с турска брада с анцуг и маратонки чалгари, чутри цигани и психичноболни плюещи по улиците, тук е една зоолгическа градина от която не зависи абсолютно нищо и една суровинна база и територия за ползване от Запада. Тя е все в хаос, корупция, предателства, незаинтересованост, необединеност, чалга, простотия, панелки и още по-горзинте от тях съвременни кооперации които никнат като гъби, гадни шибани остригани брадати индивиди като талибани и каквото се сетиш шибано приближаващо почти до точката на допир на нивото на Сомалия. С тоя материал е невъзможно да е друго яче. Така че разбирам те, колкот и малко да е вероятно това да се случи с Испания или Италия то страхът ти е голям защото означава да се цопнеш насред българите. И аз страшно бих се страхувал да докосна с ръка спинозна спринцовка, въпреки, че шансът да се заразя така от нея е някъде 0. 2%. Просто знам какво ще е, ако съм заразен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 957a5c3d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Чак пък прекрасна, много преувеличаваш. Никоя страна не е идеална и това включва Испания. Май никога не си се срещал с испанци да видиш, че могат да бъдат същите ганьовци като родните. Иначе имат хубави места да, чак пустиня не знам, около Гибралтар лятото е всъщност с по-ниски градуси от колкото е в България, а зимата доста по-топло. По-скоро във вътрешността на Испания ще стане пустиня, но и сега там живеят доста малко хора. Лошо ще е само за градове като Мадрид, Толедо и Саламанка, които са далече от море.

Че чак и чисти души, ти знаеш ли как са експлоатирали Латинска Америка? ! Езикът им е хубав наистина, но почти цялата страна е презастроена с ромни блокове тип панелките в Люлин.

В Испания голяма част от историческите центрове са унищожени при гражданската им война. Това сам да си унищожиш голяма част от страната не е нормално. Е, поне са се запазили средновековните и ислямските крепости. Португалия с това е по-красива, че имат запазени исторически центрове. Даже на испанските острови гледаш големи ЕПК и панелни блокове, докато на Мадейре и Азорските острови са си по-ниски сгради и далеч по-добре изглежда.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 09448394ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прав си за мнозинството българи. И аз имам какво да кажа по темата, защото съм обиколил десетина държави, но ще си го запазя за себе си, защото няма да ме одобрят. А и ще се навъдят 10 ганьовеца като номер 1 да ме убеждават колко съм зле, а те колко са готини.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5ea8f3f1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Тези палаври защо не ги пишеш в някой испански сайт? ТИ колко испанци, италианци и португалци познаваш?
И запомни - няма гадни народи, има гадни хора.
Българите били груби, арогантни и пр. Ами ти самата не си ли българка? От онези, юродите, дето ги е срам да се нарекат българи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 30f583c617
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ох че се посмях хаххаха
Живея 20 г в Испания, не знаеш какво говориш. Измисля си някакви образи нямащи нищо общо с реалността. Нан-лицемерният народ е това.
Но... Ела и по живей поне 5 г в Испания и пак пиши.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: fbc708aafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Н8 ти си по-лицемерен от тях. Не ти харесват, но киснеш там 20 години. Те са си в държавата си, ти какво правиш 2 десетилетия там, щом са ти противни?

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 4ecea9e92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Н 9, живея своят си живот, не техният :))))
Проблема иначе е, че в Бг е още по-зле, има хора като теб.
А къде казвам, че са противни или проектираш себе си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker