За подкрепящите проституцията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За подкрепящите проституцията
преди: 2 месеца, 11 дни, прочетена 605 пъти
Периодично се появяват теми от момичетата, които са вербувани да станат проститутки, и мъже, окуражаващи ги, както и такива, които споделят, че ходят по проститутки и съветват и други да го правят.

Нали сте наясно със следните неща:
- Жените, занимаващи се с този вид дейност масово са принуждавани и не могат да избягат. Дори и да са започнали "доброволно" от наивност, впоследствие са малтретирани и заплашвани да продължават. Също много са от бедни, проблемни семейства, немалко са били жертви на тормоз и са били въвлечени преди да навършат пълнолетие. Почти всички имат проблеми със зависимости и средната продължителност на живота им е значително под средната, поради предозирания, самоубийства, убийства и т. н.
- Парите, които изкарват, не са за тях, а за мутрите или просто престъпниците, които ги държат. Издържат сводници, шофьори, хотелиери, корумпирани служители на правосъдието и т. н.
- Парите на клиентите са това, което поддържа индустрията, която завлича, експлоатира и унищожава живота на тези момичета и жени. И никой не е застрахован, може би дори вашата настояща или бъдеща дъщеря.

Естествено, могат да се намерят много обяснения, че това не са всички (само над 90%), разликата между елитни и неелитни и т. н., но това е общата действителност в цял свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 10 дни
hash: ccb0334072
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   В много голяма грешка си. Мина онова време на принуждаването. Сега всички искат лесни пари. Голям праз че ще те лигави 20мин. някакъв чичка. Нали ще вземеш 1000лв за това време

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: b106c4f8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Авторе, а ти нали се сещаш, че тая "професия" я има от памтивека?

И никого не окуражавам, аз просто си ходя на проститутки заради секса, разнообразието и анонимността.

И с риск да ти "разваля" хубавата тема бих казал, че моят "богат" опит от над 50 проститурки сочи, че сред тях има и много майки с деца, които няма как да изкарват пари, момичета от сиропиталища, които нямат как да се издържат и т. н.

И нали се сещаш, че ако те нямат клиенти ще умрат от глад и няма да могат да хранят децата си.

Със същия тон с който ти ме обвиняваш, че "помагам на тормоза над жените и на мутрите", аз бих казал шеговито, че "помагам на бедните и на самотни майки с деца".

Искаш да лишиш бедните от възможността да се издържат?

Какъв злодей! Не те ли е срам?

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5c5b26a100
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако проституцията си беше легален и прозрачен бизнес, с определени законово определени условия, данъци и т. н, като всеки нормален бизнес, всички тия неща нямаше да са факт. Вероятно всичките сводници и престъпници си имат лоби в България и затова законите са ни такива - да пазят нелегалния бизнес на шепа хора.

Същата причина е и забраната на порното. Ние дори в БГ сме забранили заснемането, радпространението и продажбата на порно, а това е нещо с доста голямо търсене. В другите държави това е индустрия за милиарди, хранеща стотици хиляди хора, а ние сме единствената европейска страна с такива рестриктивни талибански закони. Било неморално, в същото време хазартът направо гърми...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: ecdd616f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Авторе, ти не си наясно. Кои проститутки не могат да избягат? Тези, които ги викам на адрес ли? Ами какво им пречи да избягат на тръгване. Могат да си викнат такси с парите, които съм им дал и да ги откара на поне 100 километра. Не знам колко пари остават за тях, но тези при които ходя имат лични нелоши автомобили и доста хубави дрехи. Една от моите фаворитки е маниачка на тема маркови чанти и обувки и лично ми е показвала колекцията си. Ами сигурно с тези пари е могала да си купи апртамент в провинцията и да води съвестен живот като продавачка или сервитьорка. Една друга популярна проститутка наскоро си купи апартамент и го дава на колежките си под наем за да го ползват за срещи. Тези жени са открили лесен начин за изкарване на много пари и не им се занимава да работят по цял ден за минимлната заплата. Най-веротно има някъде някоя, която я държат насила, но това е по-скоро изключение. Ако щеш вярвай, но напливът от момичета, които искат да станат вървежни проститутки е много голям. Просто не всички имат талант за това и се провалят. Тези, които успеят даже са горди, че са номер едно. Айде стига клишета.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 919ece631b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Напълно си прав пък и това е много неуважително да даваш себе си за 200 лева нека осъзнаят че не са вещи

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: eb8468fa85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Абсолютно безсмислена тема. Все едно да обясняваш на едно прасе, че като прави еди си какво резултатът е свинщина и да очакваш то да спре, защото си му обяснил нещата. Това е резултатът да обясниш това на всички подкрепящи или свързани с проституцията и да очакваш, че те ще спрат. Или пък да очакваш един остриган с кафеникава кожа с турска брада ходещ с анцуг и маратонки плюещ по улиците чалгар да осъзнае, че това е признак, че е пълен примитив, тъпак и задник. Никога няма да стане. На такива не се обяснява. Те подлежат само на лагери. Но понеже тези лечебни заведения ги няма, затова свинарника е пълен, понеже популацията им е неконтролируема. Само Гестапо по улиците дето им натресъл един юмрук в зъбите и им ги избил само за дето не му отдали чест като минавали край него край тротоара държи такива свине в обществените норми. А за всичко по-сериозно от това куршум в простата свинска мутра. Няма друго третиране.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 4da5fda641
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Звучиш като някой, който е от някоя правозащитна или феминистка организация, но реалността с проститутките(к*феите) въобще не е толкова розова, колкото си мислиш или се опитваш да вярваш.

Познавам проститутки и ти гарантирам, че в над 80% от случаите, никой нито ги е насилвал нито ги е малтретирал, а това са едни кухи, мързеливи и неориентирани същества, които са решили да изберат може би най-лесният път - да си "оправят" живота, като си отварят краката за по 40 минути на ден.

И естествено - си плащат цената за това. Било като ядат бой от сводници, като ги заключват по 24 часа в районното или като попадат на луди и агресивни/пияни клиенти.

Всичко това е част от цената, която плащат за избора си уж да живеят "добре" и песнички.

Пак казвам, че над 80% въобще не са за съжаляваме, това са бокл*ци хора, даже не знам дали сводниците им или те са по-големите градове - май са си един дол дренки.

За никаква принуда не става въпрос в повечето случаи, а просто като са видяли как се изкарват пари със зор и труд са решили "що пък да не изкарвам едни хубави кинти като ме... Какво пък толкова"

Т. Т.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5e79555724
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Има жени в този сайт, които също са питали как може да станат такива и една преди години дори казваше, че не искала да работи...

От друга страна, разбира се, че ако съм родител след време, няма да искам дъщеря ми да стане такава. Но пък жените няма по лошо нещо за един мъж да не е правил секс скоро. И вместо да превърти и да изнасили дете, по-добре да отиде и да си плати и да се облекчи.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 91b7e6846c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена съм и въпреки че наистина има и много мъже психически и физически насилници, въобще не мога да се съглася, че всички жени са жертви, включително и за проституцията.

Това неслучайно е известно като най-древната "професия", имало го е и ще го има и след нас.

Има много такива жени, които са капитализират срещите, разговорите, връзките, секса и т. н. с мъжете, няма какво да се лъжем. Причини много за този избор. Или са много сексуални и просто съчетават полезното с приятното. Или ги мързи да се пробват да учат и поработят. Или искат много висок стандарт сега и веднага, който трудно се постига с масовите заплати.

Според мен е редно просто да се легализира и да има всякакъв контрол, да са изведени в определен квартал, а не както е сега - хем за жените никаква защита, хем държавата не получава никакви данъци от тези огромни постъпления, а плащаме прескъпо ние, останалите работещи, хем, не на последно място, жените, които не сме в тази сфера и се пазим много и подбираме контактите, не можем да знаем този или онзи мъж с коя е бил и какво може да ни лепне.

Моралната страна също е важна, но това няма как да се изкорени. Затова по-добре да е легално, но явно или няма воля, или интересите са големи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 3321fefb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Професията е факт, живея в Германия тук ги наблюдават здравно, плащатхси за стая работят и си плащат данъците. Много момиченца доброволно го правят имаше и теми тук, защотофнефмогат да работят от 9 до 5 часа за никакви пари. Има такива принудени, но и много сами го искат.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 6ff475eee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Повечето са свикнали да изкарват лесни пари с гъза си. Много по-лесно е от колкото да си чистачка цял месец в някое училище. Познавам една проститутка испанка и то от Барселона си продава задника в Холандия. И то за 2000 евро на месец. Точно колкото взима и една чистачка. Времето на големите пари в проститутциятя отдавна мина. Ама и е по-лесно да вдига краката от колкото мопа с кофата днес цял ден. Никой не я склонява, просто така и е по-лесно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker