Не знам дали мога да му имам доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам дали мога да му имам доверие
преди: 2 месеца, 24 дни, прочетена 560 пъти
Здравейте,
От 1 седмица си общувам с един мъж непрекъснато. Много се харесваме и искаме да имаме сериозна връзка. Той е на 29 години, хубав е, висок, няма мускули. Познат е на едно мое бивше гадже и сме се виждали в една дискотека преди година. Аз бях с бившия ми тогава и той беше в компанията. Има ми фейсбука, но никога не сме си писали и не сме се зарибявали за тази една година.
Всичко стана внезапно. Аз видях, че бившия ми си е качил профилна снимка с една жена и го питах дали е тази, с която ми изневеряваше и той каза, че е същата и че са сгодени. Тъпа история, ама за мене тоя човек отдавна е минало. Питах от любопитство, а и просто се чудех как изобщо след толко изневери може да стане нещо сериозно от това. Аз вярвам в доброто и не ми харесва някой да си гради щастието върху чуждото нещастие, още по-малко моето.
Новият мъж в живота ми предложи да се чуем по телефона и от дума на дума прекарахме цели три часа в сладки разговори. Оттогава вече една седмица не е спрял да ми пише от сутрин до вечер и да ми звъни, за да си приказваме. По няколко часа на ден си общуваме. Постоянно ме пита какво правя и ме ревнува сладко. Не иска да се виждам с други хора, камо ли мъже, защото ме смята за ужасно красива и искал да си ме пази само за себе си. Той смята комуникацията с други мъже за изневяра. Против е да излизам с други по кафета, както и да си чатя с тях. Твърди, че иска сериозна връзка, семейство.
След една седмица активно общуване се видяхме наживо. Отидохме на ресторант и на бар. Имаше и физически контакт - целувки, прегръдки цяла вечер, закара ме до нас после.
Той живее в друг град и пътува по час и половина, за да се видим. Каза, че е готов, ако трябва и всеки ден да пътува, само и само да сме заедно. Подари ми огромен букет с цветя при срещата ни, много е внимателен, нежен и страстен с мен и като цяло за първи път ми се случва такова нещо.
След първата ни среща се прибрах да си спя вкъщи, не го поканих, нищо, че е от друг град. Отишъл е на хотел да спи, защото беше 2 през нощта и трябва да пътува още час и половина до вкъщи. Днес от сутринта се чухме вече три пъти. Постоянно ми пише, звъни и се държи супер любовно.
При срещата ми, когато ме изпращаше, ми каза, че иска да живеем заедно и да имаме сериозна връзка. Не можело така да сме в различни градове. Най-добре било да съм при него, само че аз няма как да напусна работа.
Като цяло не виждам нищо притеснително в поведението му. Аз също бих заживяла с някой, ако се държи толкова добре с мен и нямам против да е почти веднага.
Той ми каза, че съжалява, че по-рано не ме е срещнал, защото вече сме щели да бъдем сгодени. Можеше още преди година да ме потърси, когато се запознахме, но явно сега е дошъл моментът, защота стана случайно. С бившия ми приятел се разделих преди година, малко след ката се запознах с този мъж заради изневери и лъжи.
Много се радвам, че съм срещнала човек, който ме уважава и цени и показва такова невероятно отношение.
Вие какво мислите? Смятате ли, че това може да е истинска любов и мъжът, с когото да се задомя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 6b14ccc4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Чета и не вярвам на очите си.
Бившия ти е много отдавна в миналото, но ти му държиш сметка за снимка с жена, която е в неговия профил.
След това случайно се зачистваш с негов познат и цели 3 часа си чатите без спиране. После цяла седмица така и ти му казваш, че нямаш нищо против да заживееш с него, щото се държал добре. Той пък ти говори също за годеж, а теб това някак те радва, логично е, все пак цяла седмица сте си чатили нон стоп. Даже може да си направите вдна дата за сватба с бившия за по-евтино, сещаш се общи познати другите неща, всичко ще е идеално.
Чак питаш дали това е любов. Затрито поколение безделници, дето не са свикнали и на най-малката болка, от там правят такива страхотни глупсоти, че после и да искат, няма изход.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 448eecebfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Вие сте луди, как да за 1 седмица, вече единият ще се мести при другият.

Виж дали след 6 месеца, ще е със същият ентусиазъм, то така в начало всеки дава най-доброто от себе си и показва маска, малко или много.

И какъв е тоя индивид, по цял ден да ти пише и да говори с теб, работа няма ли тоз човек, от къде това време.

Аз докато свърша работа и после фитнес и да трябва да си готвя и то станало 8 часа вечерта. Не знам как бих могъл да отделям часове наред в разговори с приятелката ми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: b2145b7b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Tц, тц, цяла седмица си говорите и вече искаш да се задомиш? ! Той, пък, много те ревнува и разговори с други мъжа са изневяра? ! Между другото- вие нещо работите ли, учите ли, че не виждам рУмантиката как ще ви се получи?
Моме, внимавай много!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 52c3aa7190
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От човек с опит по въпроса

Със съпругата ми се запознахме по интернет, но сме от много по-далечни градове и за пръв път се видяхме едва след няколко месеца. И то, когато вече духовно и душевно се бяхме харесали много, и бяхме вече убедени, че сме един за друг! И оставаше само да си допаднем и визуално, за да се получи.

И слава на Бога - всичко се осъществи! Въпреки че минахме през доста трудности и проблеми, докато сключим брак(и църковен също) и създадем семейство.

И вече от няколко години сме много добро, сговорно, задружно и сплотено семейство, и живеем в мир и любов!

Така, че това е възможно!

Вече зависи от вас двамата!

При нас жена ми също имаше хубава работа, и преди това никога не беше мислила да се мести в друг град, но понеже и двамата смятаме, че е редно и правилно жената да отиде при мъжа, затова тя дойде при мен.

Но и в моя град си намери, дори още по-хубава работа, и слава Богу - всичко се устрои!

Но съветът ми е: остави все пак нещата да да се движат естествено:, не ги форсирай прекалено, но и не ги забавяй!

Струва ми се, че прекалено бързо движите нещата!

Гледай и преценявай внимателно характерът на човека: дали е добър, благочестив, сериозен, отговорен, жертвоготовен.

Гледай също дали имате общи възгледи, цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота?

Ако тези условия са налице и се обичате - тогава сключвайте брак(църковен също) и създавайте семейство!

Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 5f6fc8806e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Не иска да се виждам с други хора, камо ли мъже, защото ме смята за ужасно красива и искал да си ме пази само за себе си. Той смята комуникацията с други мъже за изневяра"
За мен това е огромен червен сигнал!
Комплекси, чувство за собственост, изолиране от приятели дори... Внимавай!!!
Провери му реакциите все пак: да си пишеш с приятели, да излезеш с приятели т. н... Изневяра било писането с хора? ! Колеги, приятели, хобита? !
Не, че и ти не си бутнат нещо- за седмица вече виждаш брак и семейство, от отчаяние ли?

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 1b8e1e65fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти си направи сметката как, след като още няма нищо между вас ти държи сметка, че говориш с други мъже, а след като заживееш с него ще има шамар или здрав бой и тогава ще пускаш друга тема, но от Пирогов. Даже в случая това, че ще те изчука и зареже ще е далеч по-малкото зло.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: f713ad3749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да не иска да общуваш с други мъже, освен ако се налага по работа и други задължения, е логично като сте във връзка. Обаче да не иска да общуваш с други хора изобщо е странно и притеснително. Също, ако настоява ти да напуснеш работа и да отидеш при него в друг град, в който нямаш приятели, роднини и т. н., това си е доста голямо изискване. Внимавай, не бързай, опознай го. Виж как ще се развиват нещата поне няколко месеца, преди да си правиш заключения и да предприемаш сериозни стъпки. Успех.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 4c684227db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Това което би трябвало да те притеснява е, че те ревнува и не ти дава да се виждаш и говориш с други мъже. Вие сте в началото на връзката, а той се държи като върл мюсюлманин. Ако връзката ви прерасне в нещо много повече, ще си затворена в клетка, само защото си красива и той те иска само за себе си. Мъж съм, но трябва да ти светне червената лампа. Сладките приказки са едно, но съвместен живот е съвсем друго. Да не стане така, че да се молиш да си с изневеряващия? В началото е сладка ревност, но като сте заедно, постоянни скандали, а след това и бой. Всички насилници действат по този начин. Съседка, която е бита много години, докато най-накрая се развежда, каза, че в началото той съвсем не е бил такъв. Напротив. Точно такъв си е бил, но тя се е кефела на това какъв юнак е забърсала. Тези неща е добре да ги изясните точно сега. Ако има само намек за ревност, това е край на връзката. Ако чакаш той сам да поумнее, това само ще задълбочи ревността му. Добре, красива си, но звучиш като отчаяна и готова да се хвърлиш надолу от скалите, макар да не знаеш колко е дълбоко или плитко морето долу. Звучи много стряскащо, но го имай предвид, за да няма друг пост за това как не можеш да се отървеш от него.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 6aa0fc2c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако го мислиш много няма да го измислиш. Дайте си още малко време. Наблюдавай, усещай и анализирай. При поява на някакви трудности, тогава си проличава същността на един човек. Секса също е много важен за пълноценната и дългосрочна връзка. Но ревността не е градивна- имай го предвид.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker