Биткойн - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Биткойн
преди: 2 месеца, 8 дни, прочетена 350 пъти
Преди година, когато биткойна беше 15 к долара, казвах на хората да купуват. Всички ми се подиграваха. Включително и в този форум съм пускал теми. Реакцията беше същата - подигравки.

Сега чули, че станал 60 к долара и почнаха "брат, как да изкарам някой лев". Викам им "брат, като беше 15 к ти беше скъпо, сега след като е направил 300% ръст, се сети да купуваш".

Не разбирам защо хората осъждат нещо, без да са отделили поне няколко дни да се запознаят какво е и какви проблеми решава.

В заключение ще кажа, че не познавам човек да е преминал на спестявания в биткойн и да се е върнал на спестявания във фиатни пари или нещо друго. Посоката е само една. От фиатки към биткойн и никога в обратно.

От много години се занимавам с това и ви казвам, че биткойна е като нова военна технология - ако ти откажеш да се възползваш от нея, друг ще се възползва и ще те унищожи. Всеки човек рано или късно ще се принуди да го използва. От вас зависи не дали, а кога ще го направите. Колкото по-рано, толкова по-добре. По-добре го купете сега и забравете за него в следващите 10 г., отколкото да сте принудени да го купувате за милиони. Повярвайте ми, ще ми благодарите.

Все едно да е изобретен автомата, но вие да продължите да използвате лъкове. Ами просто няма да оцелеете за дълго, защото ако вие откажете, друг ще си го купи и ще ви унищожи за минути.

По-възрастните от вас предполагам знаете историята на Кодак и защо фалираха, макар да бяха абсолютни монополисти на пазара на фотоапарати. Просто защото отказаха да приемат, че бъдещето е в цифровизацията и продължиха да произвеждат фотоапарати с ленти за промиване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 080c9f22f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Поредните глупости за тоя измислен биткойн.
Повечето, които се занимават с крипто са някакви долнопробни хазартни типове, които търсят лесен начин да изкарат лесни пари.
Не вярвам в подобни измислици и простотии.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: feca95f0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Биткойна е на АТН. Киро Брейка е в клинична смърт, брат.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: fb1bfeb4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще има да плачеш някой ден и да гледаш като насран. Изгледай филма ПираМММида и се напъни да откриеш някои съвпадения. Има и един друг The Big Short - също силно поучителен. Гледай ги непременно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: c13ee1cda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти хапчетата пи ли си днес?

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 4a085e8ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Проблемът с биткойна е, че е валута, която признават само тия, които работят/купуват от нея.

Аз досега не съм чул някой да си е осребрил парите от койни в България и да кажем с 4 биткойна да си е купил апартамент, а го има вече повече от 10 години.

В смисъл това не е пари, зад които да стои правителството и да ти гарантира печалбата, това е нещо, което се крепи изцяло на доверието.

В момента, в който се изгуби доверието биткойна отива в коша за боклук.

Ти имаш ли някаква гаранция, че на Европейската комисия утре няма да им щукне да откажат да приемат който, щото се използват от престъпници примерно?

В момента, в който стане малко по-масово просто ще ги 'баннат' и всички дето сте койнаджии ще пиете по една вода.

Сега сте много надъхани, защото сте не повече от 40 000 човека с такива 'активи', но в момента в който стане по-масово просто ще кажат, че не приемат разплащания с такива активи и ти ако искаш имай и 5 милиона в койни. Ще си ги харчиш на луната.

То и аз съм милионер на играта Монополи и държа цели квартали и улици с къщи и хотели, ама българските закони нещо не го приемат това? !

Т. Т.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: e0bf41ff4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Трябва да се внимава с тези криптовалути. Има методи за разплащане като в кеш, които не се блокират от банките, но ако вземете да депозирате или теглите по банков път от и към крипто борса, ще ви спрат парите веднага и ще ги върнат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: feca95f0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От автора до 6

Връщал съм голяма сума пари към банка. Минава се през револют или айкарт и няма проблеми. Отделно има крипто дебитни карти, с които може да се пазарува директно навсякъде. А в големите градове вече има и битомати. Има и няколко магазина вече, които приемат директно биткойн като разплащателни средство

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: feca95f0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   5, американската комисията по финансов надзор миналия месец одобри 11 борсови търгувани спот фонда. Най-големия е на Блек Рок, които управляват 10 трлн долара. Ако въобще осмисляш какво ти написах току-що.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 9b50e00422
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И аз се занимавам с крипто, но не съм евангелист да давам акъл на хората. Даже предпочитам да не знаят, защото ме занимават с глупости после като чуе някой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker