Картите Таро винаги ли познават? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Картите Таро винаги ли познават?
преди: 1 месец, 12 дни, прочетена 632 пъти
Искам да попитам, разбиращите от таро, как точно работят те? Много съм уплашена. Бях при една тароложка и ми каза неприятни неща, че нося някакви карма, заради която ще ми се случват конкретните неща. Страх ме е. Позна ми някои неща от миналото, които нямаше как да знае. Наистина ли картите таро познават толкова точно? Има ли как да променя бъдещето си? За какъв период могат да предсказват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 12 дни
hash: 50df84c5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Таро картите ти показват посоката в която вървиш в момента, тоест винаги имаш силата да промениш нещата, ако поемеш по друг път.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 0ab54748ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Това са абсолютни простотии и демонски неща! Няма нищо вярно в тях!

Не се занимавай с такива неща! Това е грях!


Не знам как се отнасяш към вярата в Бога, но изходът при теб е един:

Обръщаш се към Бога с цялата си душа и сърце и се въцърковяваш в православната църква!

И отиваш в православен храм и говориш с някой по-опитен православен свещеник - и следваш съветите и указанията му!

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 92c358c001
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Голям, зрял мислещ човек да задава този въпрос, не мога да проумея как.. Да не си на 5? Ти как си жива изобщо, как взимаш решения, на каква база?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: c9f608a52e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Номер 1, перфектен коментар.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: cf7c55b61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката: Съжалявам, просто съм много уплашена и всеки ден очаквам лошите й предсказания да се сбъднат. Цял живот съм вярвала, че има нещо предопределено и не мога да забравя казаното от нея. Опитах да отида в църква, да се помоля, на психолог ходих, нищо не ми помага. Преди това не съм ходила да ми гледат, просто имах един здравословен проблем и като краен вариант отидох при жената. А ми я препоръчаха приятели, казаха че познава, не ми е вземала пари. Затова й вярвам толкова. Но не мога да живея терзаейки се всеки ден, кога ще се случат тези неща, тъй като ми предсказа за целия ми живот.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: cf7c55b61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От авторката: Съжалявам, просто съм много уплашена и всеки ден очаквам лошите й предсказания да се сбъднат. Цял живот съм вярвала, че има нещо предопределено и не мога да забравя казаното от нея. Опитах да отида в църква, да се помоля, на психолог ходих, нищо не ми помага. Преди това не съм ходила да ми гледат, просто имах един здравословен проблем и като краен вариант отидох при жената. А ми я препоръчаха приятели, казаха че познава, не ми е вземала пари. Затова й вярвам толкова. Но не мога да живея терзаейки се всеки ден, кога ще се случат тези неща, тъй като ми предсказа за целия ми живот.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 8a94b49092
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нищо няма да стане. Живей в реалността. Животът не е някой хорър филм, нито фентъзи. Магии не съществуват. Картите са само хартия с рисунки. Познатите неща в миналото са си чисто налучкване и невербална комуникация. Следяла ти е жестовете, поглед и по това се е насочвала. Все ще си имала кофти любов, гадна работа, или неразбирателство с някой. За здравословният проблем- само при лекар!
В 21-ви век живееш, не в 13-ти. Има вече изкуствен интелект, а ти вярваш в карти.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 4521dcc435
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке, вече разбирам защо има хора, които дават хиляди на врачки, баячки, гледачки и прочие шарлатани вместо да се опитат да си решат проблема рационално. Като си болна, иди на лекар, ако не помогне, търси друг. Какво ще ти помогнат картите? Освен да те накара да ходиш отново и да й плащаш, не виждам какво друго ще стане.
И не, няма нищо предопределено, всичко е плод на твоите решения и избори. Ако решиш да вярваш на нещо, ти му се подчиняваш, защото така избираш. Ако дойда утре и ти кажа, че ще умреш до месец, какво ще направиш? Ще легнеш да мреш или ще скочиш направо от покрива? Зарежи тия простотии и помисли какво да направиш за да вървъш напред: ще учиш ли, ще работиш ли, ще се лекуваш ли... действай и не мисли за глупости.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 3ff97d1d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   6, дори всичко да е предопределно, а то не всичко е, това няма как да го знае който и да е. Дори баба Ванга е имала далеч под 100% познаваемост. То ако ставаше така...

Да не говорим, че подобни хора повечето са шарлатани и дори и да имат някаква частична дарба и да са ги познали нещо от миналото, това не променя факта, че основната им е цел да те уплашат, че да ти вземат парите уж като ти развалят магия, променят съдбата и т. н.

Майка ми така едно време я бяха наплашили, че ще умре млада и не знам си какво. Е, от тогава минаха 35 г. и още си е жива.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: f5daa4a782
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не се излагай така. 101% нещата, които е "познала" (циганката или измамницата) са общи приказки от типа "виждам в живота ти висок мъж" или "болен роднина, когото обичаш" или подобни неща тип Стрелям В Тъмното. Абсолютно изтъркано налучкване и като се падне някоя наивна като теб си мисли, че някой е познал миналото ти. Нищо не е познал, а изпробва шаблонни варианти и все някой се нацелва. Не се занимавай повече с тая глупачка подла и не се мъчи да мислиш как да й даваш пари, защото точно натам е посоката.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 9b24237e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Жената не ми е искала пари и не съм й давала. Свързах се с нея от общи познати. Не би трябвало да е измамница.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 8a94b49092
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, това, че не иска пари, не я прави честна. Наивна си. Ако някой имаше магически способности нямаше ли да помогне първо на себе си, а не на непознати?
Т. н познавания са шаблони.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 093cc76246
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   'Тароложката' може да ти каже хиляда неща и да те убеди още 50 пъти да отидеш и да си платиш.

Тези хора правят чували с пари от глупостта и суеверието на такива като теб мила авторке.

Според теб как е възможно някакви си карти да ПРЕДСКАЖАТ каквото и да било? !

Това е нелепо и сама го разбираш

Т. Т.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 6f9ecbf71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не знам дали тази жена познава или не, обаче разбирам защо авторката ѝ вярва. И аз бих, на нейно място, при положение, че услугата е безплатна, защото един човек, за да е измамник, то би трябвало да има причина да мами хората- т. е. - лична изгода. Измамниците правят тези неща, за да печелят пари от това нещо. В случея, ако го прави безплатно, тази измама се обезсмисля и въпросният човек си губи времето. Няма логика да мамиш хората и да губиш и своето собствено време в това да манипулираш околните, а в същото време да не извличаш изгода и полза от това- безсмислено е! Така че много правилно мисли авторката, в случея.

Сега по темата:
Не знам дали познава или не, обаче специално за картите Таро съм чувал, че са сатанински и който се занимава с тези неща, извършва грях. Иначе и аз вярвам, че има хора със способности, но специално за тия карти, пентаграми и тем подобни- за тях знам със сигурност, че са демонични, и дори да помагат и да дават информация, в същото време са нож с две остриета и те подвеждат за друго нещо.
Но като гледам, с времето все повече научавам за все повече неща, че са грешни и вече човек не може да бъде сигурен кое наистина е добро, което е доста обезнадеждаващо понякога....

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 20df374b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Рядко бъркат, поне при мен. Интуицията идва от самият гадател, а тарото е инструмент, който помага. По принцип картите са съветници. Щом тароложката е видяла неща от твоето минало, които няма как да знае, значи познава добре, но ако се замислиш - всеки човек носи бреме от миналото, било то от миналото си от този или минал ивот и на всеки човек му се случват гадости, заради това, но по принцип животът си е гаден.
Тази тароложка е трябвало да ти даде насоки как да изкупиш тежестта от кармата си. Разбира се, че имаш шанс да промениш бъдещето си. Кармата е вид урок. Трябва да го усвоиш. Ако например в миналото си си наранявала хора, имаш шанс да поправиш това като помагаш.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker