Любим стил музика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Любим стил музика
преди: 1 месец, 1 ден, прочетена 281 пъти
Здравейте! Нека споделим каква ни е любимата музика! Аз мога да слушам всичко, но най-ми е любим бг рапът (визирам F. O, Billy Hlapeto, MBT, Marso). Какъв е вашият любим стил музика /певци/песни? Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 21 часа
hash: b3b7cf581d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Слушам всичко - от класика до хеви-метъл, без чалга и балканските ѝ разновидности

 
  ...
преди: 1 месец, 21 часа
hash: 7ae4ebdd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Добрата българска музика! Издирвам и редки български песни, за които се сещам, които съм слушал през годините и имам желание да ги слушам отново и отново, затова ги тегля! Съвсем случайно намерих "Грешка в схемата" на Тони Томова, която имам записана на аудиокасета с още много песни, от времето на баща ми! Също и на Веселин Маринов "От любов", "След години", които някога се пускаха по радиото и телевизията, но сега сякаш са забравени! На Сигнал "Спри се", "Мечтатели", на LZ "Песента е огън" и още много други песни, които слушах, когато бях дете!

 
  ...
преди: 1 месец, 19 часа
hash: c7b9be3097
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Роооооок и рок&рол, джаз, блус, класическа в определени моменти/настроения. Основно обаче рок, искам бърз адреналин--Лед Цепелин, искам екстра енергия--Фреди, искам силна, дълбока емоция- Дракончето :) искам да ми настръхне "козината" Кърт Кобейн, искам "жега и бяс" - Линкин Парк и т. н
Рядко ми харесва нещо от модерната музика за бърза консумация, но например сега съм пристрастена няколко дни вече да слушам "Aдам - Zhurek"само тази му песен обаче, май е на Казахстански език, в коментарите не могат да се разберат дали Казахски или Казахстан.
Някои на които така им е удобно по тяхна си причина мислят, че тези които не слушаме чалга се "надуваме като интелектуалци" буаххаха
Ела да ме видиш като чуя рок&рол например каква хвърчаща интелектуалка съм, че почти не стъпвам по земята. На всичкото отгоре съм танцувала акробатичен рок ххаха.
А и на рок си издивявам, даже някой път забравям, че съм навън сред хора и започвам да пея на глас, ама така се вживявам, че си мисля, че пея по-добре от оригинала, а ако сбъркам нещо- сбъркал е оригинала, аз съм върхът и пея страхотно :))))
Но чалгата не я понасям и това е. Като започнат с ония протяжни ревливи гласове, да вият и опяват, да те приканват да си нарежеш вените или поне да си издереше лицето... или другите "турни ми го, махни ми го, дай ми го, вземи го" отврат. Радвам се, че не съм в България и не съм принудена да се атакува постоянно имунната ми система с тези...
Та, това е, 4-то поколение фен на рок-а съм.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 часа
hash: e1cb8b97ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Харесвам всякаква музика в общи линии. Тя заема голяма част от свободното ми време и би било трудно да опиша всичките жанрове и под жанрове, които слушам. Въпреки това имам известна доза критичност към нея, важното е да ми придава емоция и смисъл. Слушам F. O., както и няколко песни на Били хлапето от изброените.
По принцип любим стил ми беше рапът, но от началото на годината слушам основно рок и метъл. Любимата ми група е falling in reverse, съответно Ronnie Radke ми е и топ изпълнителя. Харесвам както старите, така и новите им песни с изключение първите им рап изпълнения, там ме болят ушите. Песните I'm not a vampire, The drug in me is you, версията им на Laat resort и разбира се watch the world burn може би могат да създадат представа за какво става въпрос. Харесвам ги доста честно казано. Също има едни много готини момчета, които от сравнително скоро се занимават с музика, групата им се казва Opal in sky, особено песента им the blight много ме радва. Мога да споделя още доста, но мисля, че толкова стига, за да придобият читателите представа за психическото ми състояние, хах.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 часа
hash: 87b631b358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Рок, метал, пънк може и рап нещо като cypress hill примерно. Харесвам много и класическа музика.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 10 часа
hash: 9a1afd67f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По принцип слушам всякаква музика предимно само стари, защото новата музика не може да ме докосне. Хип-хоп, поп, гръцко и поп-фолк. Моята любима изпълнителка е Вероника (бивша поп-фолк певица) Сега ще очаквам нападки от анти-фолкаджии.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 22 часа
hash: de0afab98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От авторката :Радвам се, че споделихте! Определено беше много интересно за мен. Също забравих да допълня, че съм луд фен на The Weeknd, хаха

 
  ...
преди: 29 дни, 1 час
hash: c93c801cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прогресив и алтърнатив рок, слушам предимно Джетро Тъл и Пласибо, като ги редувам. Също малко Поркюпайн Трий и повече Миднайт Ойл, които ми напомнят за тийн годините ми.

 
  ...
преди: 28 дни, 21 часа
hash: 06b4d296a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След като се обърнах към Бога, слушам главно православна църковна музика.

Който му е интересно нека чуе примерно прекрасната православна песен Чистая Дево! (Като напише това в Гугъл ще я намери - тя има десетки варианти, няма оригинал - така да се каже. написана е от Свети Нектарий Егински)

Много хубави песнопения има и от нашият патриарх Неофит(Бог да го прости! ), той беше чудесен певец!


Пред това слушах всякакъв стил музика, като гледах песента да е смислена и мелодична. Харесвах и български естрадни песни, руски, гръцки и сръбски песни.
Класиката също има уникални неща.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 21 часа
hash: 811fe057c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Много са ми интересни тия, които "слушат всичко". Пък като им пусна нещо от моите неща и са: "Ама как може да го слушаш това? "
Та, на въпроса - слушам предимно тежки стилове с китари - хардкор, метълкор, груув метъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker