За хората, които ще гласуват или за Радостин Василев или Николай Марков - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За хората, които ще гласуват или за Радостин Василев или Николай Марков
преди: 4 месеца, 13 дни, прочетена 586 пъти
Идеята на този текст е на базата на следната публична и лесно проверима информация да ми обосновете защо бихте гласували или за "МЕЧ" или "Величие".
За Радостин Василев: Министър на спорта на Кирил Петков, квота на ИТН, напуска ИТН. В последствие става част от ПП. Става депутат от ПП и изведнъж му светва лампата и създава "МЕЧ". Защо ще гласувате за човек, който е сменил 3 партии за 1 година?
За Николай Марков: За мен абсолютна фалшива опозиция и фурнаджийска лопата. Постоянно си мени мнението дали трябва да има правителство или не. Също така до онзи ден обясняваше, че няма смисъл от гласуване, а сега иска гласа ви? Що за логика? Но нещо, които не се изменя при него е непрекъснатата му жлъч по Възраждане. Не знам защо абсолютно всички уж опозиции от всевъзможно естество храчат по Възраждане без реална причина. Също така не мога да си обясня защо Ивелин Михайлов се е захванал с него.
Бих искал да прочета вашите аргументи защо бихте гласували за някоя от тези две партии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 10d44c92c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Споко, аз ще гласувам за ДПС.

Искам българският народ да изчезне и съм сигурен, че Пеевски е правилният избор.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 3448b984c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   На такива целта им е само да са в парламента и да правят циркове. Както и на ония от Възраждане. Един път гледах някакъв лешпар от групата на Коцьо, излязъл на трибуната и дрънка че някакъв друг идвал некъпан. Коцьо се излегнал като бей на стола и се хили като пача. Чакайте да ви "опраявт", дето пише оня от другата тема. Чалгарят беше прав за едно - няма нужда от 240 хрантутника. Трябва да се намалят наполовина. Такива като Руди, Коцьо, Цоньо да ходят другаде да си пускат елемтарни шегички. Обърнаха го на стенд ъп комеди тия малоумници. Благодарете на гласуващите за Коцьо.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 21eaf957de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Абе кой гласува още бе брат?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 0948e7f03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тези и двамата ще са под 4%. Нямат никскъв шанс.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: a9f2fe99c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   А аз не знам защо ти и много други хора говорите с възторг за Възраждане? Откъде тази положителна оценка? Трябва да си изключително т* п и невеж, за да не знаеш кой стои зад Костадинов. И това не е Путин. Ти не можеш да видиш очевидните неща. Такива като тебе въобще не са способни да анализират. Ти си от онези, които гласът им се води от емоции и гласуват като че отиват на футболен мач и викат за ЦСКА и Левски.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 683a03f13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До 6
Аз все още не съм решил за кого да гласувам. Просто проявих интернес към тези партии. Нищо повече. Бих искал да знам кой точно стои зад Костадинов.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 5f8ed31b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Няма партия в България, която да не е без масонска подкрепа. 9 ложи са в България. Всичките си кмар партии. И понеже не могат да се разберат помежду си се джавкат с прокситата си в парламента.
Те това ако не е демокраси, здраве му кажи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 471f4e4f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Тези които избират Руди, ще гласуват за него, защото когато напускаше дадените две партии се обоснова, имаше реална причина да го направи и обясни на хората защо го прави, пък и пусна записа от събиранката на ПП-ДБ
Тези които са избрали подполоковник Марков, ще дадат гласа си за него, защото вече само той от всички политици се обръща реално да говори с народа и да отговаря на въпросите им и защото с Ивелин казват че ще развият бизнеса в цяла България както направиха с община Ветрино, там наистина има живущи млади хора, наистина няма престъпност и наистина са създали общност.
Вероятността последните да прескочат 4% е доста голяма хем Марков дето от петнайсетина години слушателите му го харесват, хем всички които се възхищават на историческия парк и ходят там като доброволци, това са хора от цяла бг, не забравяй и гласуващите от чужбина, за тях Ивелин и Марков са новите звезди.
А възраждане направиха точно както всички парии от статукво избраха да сложат журналист пред себе си, но не мисля че избираме кандидат за европейска медия че да пращаме журналисти. За ЕП трябват хора които да могат да защитят българия пред чуждите политици а не да ги интервюират.

Аз все още се колебая, между тези три партии.

Руди ме плаши с това че около него повечето са адвокати, ако станат силни в парламента ще направят законите така че без да наемеш адвокат обувките да не можеш да си вържеш.
Марков и Ивелин ме съмняват с това че ще уредят бизнеса на бизнесмените, а обикновенните работници, пак ще сме най-зле, особенно Ивелин е твърдо против каквато и да е социална политика, често се случва да говорят как искали здрави хора около тях, а болните да стоели в ъгъла и да мълчат. Отговориха на един баща който имал три деца, и каза че не му стигали парите и искал социална политика, че ако те са на власт децата му ще бъдат записани на занималня за да можел той да работи повече. Гледам историческия парк хубав е, но си е частен бизнес, няма да остане за България а ще си е собственост на децата на Ивелин, това все едно да се радвам за някой красив хотел, хотела също ще остане за децата на собственика. но самия факт че за послушните в община Ветрино, онези с карта, цената на стоките в околността е с 40% по ниска ме ужасява. Луканката в магазина им е 70 лв за посетителите, а за членовете на сдружението им е с 40% намаление. Ако тези хора спечелят много власт целия народ ще сме разделени на полсушни и непослушни, я си престъпил някое тяхно правило, няма да пазаруваш промоционално в техните бизнеси, а те от години създават млади бизнесмени и доста от бизнесите в цялата държава ще са техни.

 
  ...
преди: 4 месеца, 11 дни
hash: 9c0b9702ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Истината е, че пак ГЕРБ ДПС и ППДБ ще са победителите понеже първите две имат твърд електорат а ППДБ са временното явление към 2024г.

Всеки народ избира политици, които резонират най-близко до неговите собствени ценности за нормално и правилно. Самият факт, че партии като ГЕРБ и ДПС повече от 12 години управляват България, показва, че българският народ всъщност не е толкова интелигентен за колкото някои хора го мислят и всъщност е съставен от същите изпечени мошеници/крадци като Боко и Пеевски. Те са отражението на Българина - мошеник/далавераджия.
Подобни хора няма да помиришат власт в Германия, но в България са царе. Затова и Германия е на върха, а България е тоалетната на ЕС (справка една картина от 2009 година)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 10 дни
hash: eeaa3de7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   А ти като питаш за тия особи, що не пишеш какви са аргументите да гласуваш за някой друг? Каквито са за единия, такива са и за другия.

Предполагам си от феновете на Костя, който ако не знаеш е част от евроатлантическия проект, както всички останали. Костя му казват кога да се перчи, кога да мирува, кога циркове да прави. Доста от партията му избягаха, защото разбраха за какво е сложен. Всички партии в България са еднотипни. Те са партията:
- на Боко
- на Киро
- на Царя
- на Костов
- на Костя
- на Бареков
- на Руди Гела
- на Корнела
- на Доган
- на Слави
- на Черепа
....

В България ако не знаеш, няма партия в истинския смисъл на думата. Т. е организация която защитава интересите на определена социална прослойка хора. По тоя показател, бих казал ДПС е най-близкото до партия в България. Останалите партии се създават от определена персона с някакво влияние и известност, за да може групата около него да отиде да папа държавни, Европейски и мафиотски пари. В България не се прави политика, няма хора които го могат, управляват се едни капитали, и тука боят е кой да е по-близо до хранилката. Ти ако искаш търси аргументи, върви гласувай, ама това е реалността. Повечето хора ще отидат да гласуват най-вероятно за Борисов, и аргументацията е много проста - той е най-малкото зло... "Малко" в случая не е правилната дума. Борисов хич не е малко зло, но алтернативата е още по-голямо.

Иначе Руди Гелът е типичен опортюнист, пробва с "младите лъвчета" ИТН и ПП, според мен е положително това че се опитва да се разграничи от тях. Но за мен той си е точно като тях...

Полк Марков е интересен образ. Доста години се вря къде ли не, приказва неща с които да се хареса на публиката. Факт - до степен да си противоречи и не знаеш има ли изобщо. До последно го игра, че не иска да се забърва в политиката, и най-накрая, напълно очаквано се вклини в нечий проект. Трудно ми е да преценя какви са му истинските мотиви, освен че му харесва да е и той публична личност, пък ако облажи - още по-добре.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: c3f0639123
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Бих гласувал за ПП-ДБ като най малкото зло към момента. И те имат кусури, но като че ли най малко от всички останали.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 47d24b31dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз ще гласувам за Възраждане, защото никой друг не намирам в политическата сцена, който да следва неотклонно българските интереси. От 2022 гласувам за тях и не съм разочарован. Смятам, че е крайно време българите да си върнем държавата. За всички НПО-та, зелени сделки, предатели, майцепродавци идва Видовден и ще отговарят пред народа! Време ни е за Възраждане, за да я има България! Да живее България!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker