Идея нямам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Идея нямам какво да правя
преди: 4 месеца, 13 дни, прочетена 373 пъти
Здравейте, имам много сериозен проблем с една от най-близките си приятелки, момиче съм и пиша тук с идеята да чуя друго мнение и като цяло да намеря решение на проблемите си с нея. Накратко с момичето се познаваме от горе-долу три години, имаме общи компании, излизахме от време на време и като цяло отношенията ни бяха много добри. Преди известно време я запознах с моята компания, тогава мислех че всичко е наред докато не започна много да ми се “натрапва” в личното пространство, грубо казано държеше се все едно сме гаджета и имаше желание за по-интимни жестове, не беше пила, не се лигавеше, но от този случай не можем да говорим нормално, много ме игнорира, дори когато сме с някакви общи групи или сме една зад друга на пътя - тя изобщо не ме отразява и винаги седи с наведена глава или изобщо не обелва дума с мен. Между нас никога не е имало нещо повече от приятелство, никога не съм предполагала, че може точно тя да се държи като че ли харесва момиче, не казвам, че е с различна ориентация, но държанието и леко казано ме притеснява, защото без комуникация губим отношения, които мога да кажа, че са ми важни, ценя я като приятелка и бих искала да си останем както си бяхме, но нещо се промени. Днес една наша позната шеговито каза, че въпросното момиче ме харесва като гадже, била чула отнякъде и тн. Та не знам какво да правя и как мога да си възвърна отношенията с нея, питах я дали нещо не съм я обидила или наранила с нещо - тя отрече. Няколко пъти искаше да излезем - върза ми всичките пъти тенекия. Благодаря ако сте изчели, много благодаря предварително ако изкажете мнение и дадете съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 36d9c897f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Много странно поведение. Освен със сериозен разговор, друг начин няма. В краен случай ако не иска да говорите или ако говорите и не си вземе поука просто започни да я игнорираш. Трудно ще е, но така ще разбереш дали тя те има за толкова важна. А това за "лесбийските прояви" и аз го правя понякога. Всичко е на шега. Целувам се с най-добрата ми приятелка, обарваме се, и тя и аз сме окей с това. Важното е и двете да сте окей с дадено нещо. Ако едната не е - просто си казвайте. Времето ще покаже каква е тя. Дали ти е истинска приятелка или просто е скрита лесбийка която е притеснена, заради факта, че ти не си, и тя го знае това, и затова се държи така с теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 13 дни
hash: 69ce4c47b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Тенекия? Пожелай и лек ден

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker