Всичко за Onlyfans - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всичко за Onlyfans
преди: 4 месеца, 10 дни, прочетена 820 пъти
Здравейте! Интересуват ме някои неща за този сайт. Моля, ако някой има профил и е наистина запознат да ми каже що за сайт е Onlyfans? Имам много въпроси:
Това порно сайт ли е? Може ли да се качват видеа и снимки от ежедневието, например как тренирам, готвя или съм на почивка, съвсем обикновени неща, а не разголени снимки? Наистина ли в България е незаконно това и мога да си изпатя много лошо? А ако не е незаконно, съм чула че трябва да декларирам НАП? И освен това печели ли се много или трябва да имам много последователи от други социални мрежи? Звучи ми много странно, ако наистина се печелят пари. Възможно ли е да лъжат? Искат ли лични данни? Чувала съм, че по някакъв начин карат потребителите да правят неща, които не искат и там имало педофили. Не съм решила на 100% да си правя, но ми е много интересно да чуя вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 38b6fe142d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нямам профил там, но знам някои неща за сайта. НЕ Е порно сайт. Първоначалната идея изобщо не е била такава. Сайтът е създаден за да може музиканти, актьори, треньори и подобни да качват там видеа свързани с тяхната дейност и да печелят пари от своите последователи. Нещо като Инстграм или Ютуб, но срещу заплащане. Бум с разголените снимки става по време на Ковида, когато порно индустрията прекратява дейност и порно актьорите масово започват да си правят профили в сайта.

Не живея в България, но предполагам че сайта функционира по сходен начин във всички държави, и тъй като претендира да бъде възприеман сериозно и да не насърчава работата "на черно", изисква лични данни. Кои точно вече не мога да ти кажа. Но най-малко име и фамилия по документи, номер на телефон и банкова сметка. Банковата сметка е нужна защото последователите плащат на сайта. Сайтът удържа процент, а останалото ти го превеждат. Общо взето така функционират платформите които ти дават възможност за работа онлайн чрез профил.

Не знам дали е задължително да се декларират доходите. Предполагам че ако надвишаваш определена сума си длъжна. Ако изкарваш 50 лв на месец се съмнявам да е задължително. За всеки случай това е легален аспект който трябва да консултираш с правилния човек, някой добре запознат с тези закони.

За да печелиш пари там трябва да имаш много последователи. А тия последователи не е така лесно да ги набереш. Първо, защото конкуренцията вече е огромна. Стотици момичета имат профили там, освен това в мрежата е пълно със снимки на голи жени. Следователно, няма как мъж да се навие тъй лесно да ти плаща само и само за да гледа голите ти снимки, при положение че абсолютно безплатно може да си свали десетки снимки на голи момичета. Значи трябва да предложиш нещо много по-пикантно или баш порно, за да се навие някой да си плаща за да те гледа.
Обикновено последователите се събират чрез другите социални мрежи, като Инстаграм или Тикток, където просто качваш някакви снимки или кратки видеа, и даваш адреса на твоя профил в Онлифенс където могат да те видят в акция (срещу заплащане).

Реално много малко са жените които изкарват добри пари чрез приложението. За да имаш успех трябва да си известна и вече да имаш много последователи в другите мрежи. Ако имаш 10 хил последователи в Инстаграм и си направиш Онлифенс, все ще събереш 100 човека от тия 10 хиляди които да се навият да ти гледат порно клиповете, ако ще от чисто любопитство. И значи ако месечната такса за събскрайбър е 10 лв (примерно), 10 ×100 =1000 лв. Но ако си Обикновено момиче и едва имаш 500 последователи в Инстаграм, колко ще се навият да те гледат? 20? Сама си помисли дали си заслужава да правиш порно клипове за има няма 200 лв месечно. Като трябва да имаш предвид че видеата трябва да са качествено заснети, да има някаква креативност, и т. н. защото както казах, конкуренцията е жестока. За мен би било абсурдно, то и за 1000-2000 лева продължава да е абсурдно, но всеки сам си решава.

Не мисля че някой ще се навие да плаща за да гледа видеа от тренировки и обикновени снимки. Иначе може да качваш каквото искаш (естествено има някакви условия на платформата и трябва да се съобразяваш с тях, но ще са неща от типа да не се качват видеа на насилие и подобни).

Няма как да те накарат да правиш неща, които не искаш. Самата платформа няма нищо общо с това, платформата нищо не те кара да правиш. Ти може да качиш видео на това как готвиш или как пееш. Платформата единствено я интересува да има дейност, за да печели пари. А какво качваш вече си е твоя работа. Възможно е да има последователи които да ти предлагат да правиш всякакви извратени неща срещу заплащане. Но няма как да те накарат насила. Ако не искаш не си длъжна да правиш това което ти предлагат.

Не знам дали има педофили там. Но със сигурност във Фейсбук, Инстаграм и Тикток има много повече педофили. Все пак Онлифенс не е за непълнолетни, затова искат лични данни. Евентуално някоя непълнолетна да си направи профил и да фалшифицира личната си карта, всичко е възможно. Но едва ли има много, имайки предвид че е платена платформа и че всички които имат профил там, имат профил в поне една безплатна социална мрежа. То на педофила не му е нужно да си плаща дори. Колко безрасъдни момичета има на 15-16 години които качват разголени снимки в Инстаграм! Много по-протеснително е присъствието на педофили в мрежи като Тикток, масово използвани от деца на 10-12 години, а не наличието на извратеняци в платформите за възрастни.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: b22264db51
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Да не си на 16?? ! По-добре си налягай задника, учи си уроците и не се занимавай с простотии.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 0c55981c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   А замислява ли си се да си намериш нормална работа, с която реално да допринасяш с нещо на хората?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: a0e676da02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Кой ще те накара насила, ако ти не се съгласиш? Гасене копчето и накой на вратата ли ще ти почука? Мисли малко!

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 6f191de5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Колкото повече такива като тебе има, толкова по-евтино ще става за да може все някой да ви даде 5-10 стотинки за това, че се показвате голи.
Моят съвет е учи и работи.
Спри с мързела.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 91392a12b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ей ся отивам да си наготвя една супичка. Ти колко би ми платила за да ме гледаш как режа лука, да речем?

Помня времето когато наивните и глуповати момичета ставаха сервитьорки след като нямат елементарни умения и качества за някоя по преспективна и себеуважаваща работа. Сега всяка си мисли, че е принцеса и хората трябва да си плащат за привилегията да я гледат само. Пробвай да си направиш и ще видиш как стоят нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker