Сънна парализа или нарколепсия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сънна парализа или нарколепсия
преди: 3 месеца, 14 дни, прочетена 188 пъти
Здравейте, преди време ми се е случвало няколко пъти да преживявам сънна парализа, в началото не знаех какво е, но четох по темата, то излязоха някакви неща от вида на осъзнато сънуване, астрални проекции и тем подобни.
Общо взето, когато тялото ти спи, а мозъкът ти -не, случва се преди да се събудя или като заспивам, четох, че пропускаш някаква фаза на съня, за да се случи това и преминаваш един вид към дълбок сън, ако съм разбрала правилно не знам, за тези, които са го изпитвали, знаят какво е усещането, тялото ти е парализирано, изпитваш чувство на страх и т. н, има много фактори за случващото се, та както и да е, тези дни попрекалих с алкохола и най-вероятно го дължа на преумора не знам, но ситуацията е следната : аз съм се наспала вече и както си гледам нещо на телефона и очите ми започват да се затварят, отново да ми се спи и този път странното, което е, че чувах гласове, всякакви, които говорят един през друг, беше много странно наистина, вчера ми се случи, днес съм изморена, без видима причина и отново по същият начин, заедно с чувството, че някой ме "наблюдава" или има някой в стаята, плаша се от звуци всякакви, като параноя един вид, но мисълта ми е случвало ли ви се е от преумора или прекаляване с алкохол, стрес и т. н.?
Изключвам факта, поне се надявам за някакви психози, шизофрения и т. н. , тъй като и аз самата си казвам оф айде стига глупости, просто нещо си в депресия в момента не знам.
Обикновено хората като чуят подобно нещо, казват отиди на психолог, психиатър или други ти казват присъствие енергийно, урочасване, магия и т. н, чак до демони се стига та..
Досега не ми се е случвало по принцип, специално това с гласовете, те не ми казват бяло конкретно на мен, а все едно си включил телевизора или нещо такова, наскоро почина член от семейството ми, може би съм си подтиснала тъгата не знам..
Звучи откачено знам, да кажа, че напоследък пуша трева понякога
По принцип пуша много рядко по-малко, но нищо такова не ми е ставало, просто ме успокоява, наспивам се добре след това, ставам рано, това е, в годината 3-4пъти, но в последно време се случи няколко е така, повече алкохол, може и в това да е причината знам ли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 188e08f5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не се притеснявай. Не е абсолютно нищо сериозно. На колко години си? Защото по принцип по-често сънната парализа се проява при хора в тийнейджърска възраст до към средата на 20-те години. Аз съм мъж на 36 и всяка година по няколко пъти ми се случва това явление, средно горе-долу веднъж на месец, от поне едно 20 години. Свикнал съм вече изключително много с него. В началото и на мен ми беше гадно и даже страшно. Все имах чувството, че нещо постоянно е зад гърба ми и ми шепне нещо зловещо точно на главата ми, но не мога да се обърна и да го видя (понеже аз все спя настрани и почти никога на гръб). Не си откачена, съвсем нормално е да се чувства човек като му се случи това. Затвори си очите и след няколко секунди всичко ще отшуми и тялото ти също вече ще се събуди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker