Игнориране - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122387)
 Любов и изневяра (30042)
 Секс и интимност (14479)
 Тинейджърски (21981)
 Семейство (6561)
 Здраве (9669)
 Спорт и красота (4735)
 На работното място (3236)
 Образование (7363)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1752)
 Други (18826)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Игнориране
преди: 21 дни, 23 часа, прочетена 393 пъти
Здравейте всички,

Имам въпрос относно поведението на игнориране от важен човек в живота ви. Какво е най-доброто поведение в такава ситуация? Ако се опитвате да разрешите проблема, но другата страна мълчи или ви подвежда, че ще се обърне към вас, но не го прави месеци. Човекът отсреща твърди, че проблем няма, но поведението му говори съвсем друго и става по-притеснителен. Освен това, човекът усилено ме гледа, но не проявява отдадеността да ми говори.

Също така, как можем да не обръщаме толкова внимание на това поведение и как да продължим напред? Има ли вярност в това, че ако някой наистина държи на отношенията си с нас, няма да се опитва да ни игнорира или премълчава проблемите? Благодаря за споделените мнения и съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 11 часа
hash: 93c95674ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (300465 гласа)

1.   Игнора едва ли е породен просто така от нищото. Въпросния вероятно е над 20 годишна възраст и би следвало да знае какво прави и защо. Което значи че за себе си е взел решение. Ти помисли с какво си провокирала такова поведение към теб и просто се старай да не правиш същото с други уж близки ти хора.

 
  ...
преди: 21 дни, 11 часа
hash: c8267394f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (247582 гласа)

2.   И аз съм си мислила доста върху поведението на човек. който игнорира в соц. мрежи. Явно няма смелост в реални разговори. Аз съм за откритите отношения но стига да можеш да понесеш и нападките и да увладееш страховете си. Но пък ако държиш на този чавек ще го направиш. но не и да го отблъскваш с години. За вярност се съмнявам, защото мъжете се успокояват с други връзки дори и мимолетни. Всеки е различен и реакциите в ситуации са различни, но затова кой как реагира е индивидуално и е нужно опознаване и фокусиране върху самия човек, който те вълнува. Всички странични мнения могат дори да объркат, но не и да решат това което вълнува двама души. То си е между тях и решението е само с комуникация. Затова премълчаването докарва само отдалечаване и задаването си на куп въпроси. Поне в игнорирания. Как да продължим? Фокусирай се върху себе си и не бързай да се хвърляш в друга връзка. Дай време да излекуваш сърцето си и тогава може да опиташ с друг, щом не са те последвали. Но пак твърдя, няма какво де се обвинявате в грешки. Въпроса е въпреки всичко и всеки бихте ли продължили заедно, ако ли не -всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 21 дни, 11 часа
hash: 1c058f5780
гласове:
1 2 3 4 5
  (218848 гласа)

3.   Няма човек, който да иска да взаимодейства с Вас и в същото време да стои "резервиран" с месеци... Човекът се чуди как по най-любезен, възпитан и безболезнен за Вас начин ДА ВИ ПРАТИ ПО ДЯВОЛИТЕ! Вие обаче не го разбирате това и продължавате да наглеете (или не успявате да овладеете собствените си полуди)...
Има нещо вярно с в това, че трябва окончателно да го освободите от себе си, и да насочите жизнената си енергия, "чувствата" и всичко останало на съвършено различно място (най-вероятно - да тровите живота и да държите сметка на някой друг... ) :)

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 9 часа
hash: 40689fd170
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Игнорираш и ти. Не може да накараш някой да общува с теб. Да си зяпа, ти не зяпай.

 
  ...
преди: 21 дни, 6 часа
hash: ab54e78a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато близък до скоро човек започне да те игнорира и не ти дава възможност за повече разговори--то този човек е вече напълно безразличен.

 
  ...


...
преди: 21 дни, 4 часа
hash: 4db01cab0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Питай го, това е решението, така ще знаеш какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 0d0221e031
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не смятам, че ти е важен. Нито ти на него. Търси си човек, който знае как да общува.

 
  ...
преди: 20 дни, 13 часа
hash: aca831ef08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ще дам съвсем различна гледна точка относно игнориране. Но само ако двама души са си важни и имат чувства. Понякога и е нормално разговорите да се разгорещени. Особено жените сме по емоционални и нападателни в своя защита, докато мъжете умеят да контролират емоциите си. Нооо природа. По трудното е да се мине на следващото ниво в една връзка. Затова се дава почивка, игнор или пауза, за да може всеки себе си да тества спрямо другия. Тоест'-какво му дава неговата енергия, неговото присъствие, отсъствие, с какво го вдъхновява. Да вземе поуката от хубавите неща и да изпадне емоционално в смисъл да остави да се рови в/друга ли има спора ли ни раздели и тем подобни/. Важни са си двамата в живота с изглаждане на негативните като се обнови и мине на следващото ниво. Но вече тогава могат да се срещнат и вземат решение да ново обогатена начало. Но това е да двама които се обичат и си дават време на размисъл. Излизат по зрели и готови да обновят и продължат заедно.

 
  ...
преди: 20 дни, 13 часа
hash: 786546c623
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До коментар 3
Искам да споделя нещо, което забелязвам в нашата общност. Често се случва, когато някой се опитва да зададе въпрос или да поиска помощ, реакциите да са доста негативни. Това създава напрежение и затруднява комуникацията.
Струва ми се, че понякога хората не осъзнават, че описват собственото си поведение, когато изразяват недоволство от другите ( тровите тук защото видите ли никой не Ви бръсне за слива на живо ;) ) И тук не е ставало въпрос за държане на сметка, а за подвеждане и лъжи от другата страна, които не може ей така просто да се подминат. Пораснете!

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 8 часа
hash: f913f42029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Това е в манталитета ни, сърдене, цупету, драми, скандали вместо спокоен разговор да си каже всеки мнението. Мълчанието е детинско незряло поведение, вменено от родители. Тук май четох някъде някаква наказва детето си, защото било излъгал. Простакесата не прочела 2 реда с мозък на кокошка не знае, че децата не правят разлика между реалност и фантазия, да излъжат е нормален период от израстването и на детето трябва да му се покаже какво е правилно и какво не, защо не трябва да лъже, кога трябва да замълчи а в по-късно възраст кога е допустимо за излъже и кога да не каже точно истината или първична реакция каквото ио е в главата това и на устата, защото те така аз съм честен и прям. Може да не ми харесва роклята на колежката, но трябва ли са и кажа, че е ужасна или е добре да си замълча, защото не е дошла при мен на консултация в позицията на експерт, а работим заедно. Игнорира, питаш, не иска да говори, ок повече не ме търси, никакъв контакт. Самоизяжда се вътрешно но от пуста темерутщина мълчи, ок разболявай се, като ти е толкова акъла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker