Индийци в градския транспорт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Индийци в градския транспорт
преди: 1 месец, 28 дни, прочетена 746 пъти
Здравейте. От няколко дни в градския транспорт на Пловдив една от фирмите е назначила 30 индийци като шофьори. Също така специално, заради тях се планира много скоро да се преустанови продажбата на билети в автобусите и да се направи като София, тоест ще направят будки (интересно ми е дали ще са на всяка спирка, но не заради това пуснах темата). Създадох темата, за да ви питам одобрявате ли внос на работници от Индия. И мислите ли, че е възможно след време да ни управляват индийци?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 27 дни
hash: b0de37d29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   От Пловдив съм. Стига да не импортват мюсюлмани ок. Тея сигурно ще са и по приветливи от нашите български шофьори говеда дето те псуват всеки ден и не спират на спирките.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: bf59ca5f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Как ще одобряваме. Значи положението в България е вече нетърпимо и според мен е въпрос на време тези управници да бъдат разстреляни барабар със семействата им. Като цяло в западна Европа наистина там шофьорите също са индийци обаче ние не сме западна Европа и при положение, че икономиката ни е зле, хората изнемогват някой български тарикат мошеник е решил да спести от 100 лв. вместо да наема български граждани. Ама такова е, като живеем в бананова република без социална система. После да не реват като останат под 4 милиона на тази територия. Това е най сигурния начин да унищожиш едно население, махни социалните придобивки, спри пенсиите, унищожи здравеопазването, не вдигай заплатите и разсипи образованието, разсипи икономиката и ето резултата. И да опасенията ти за индийците са верни щото като кажат на приятелите си в Индия, колко са добре тук ще се наводнят всички български заводи с недостиг на персонал докато не изчистят всички българи от тях. Къде ще работят българите аз не знам.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: e92400898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Одобрявам или не, пак ще си внасят откъдето могат.
Имате си нови "българи" - радвайте им се и се пробвайте тях да "интегрирате" като вие интеграцията я разбирате като: как да работят в моя полза, какво мога да им измъкна наготово т. н
Наскоро една бг селянка ми обяснява как турци залели Европа ххахахахаххахах ама убедена жената, чула-не разбрала, но цъка с език, турците, та турците.
А на турците толкова им е през оная, гледат си живота, бизнесите, семействата.
Питах я изрично да не би да има предвид араби, не- турците :)))))))))))
С два неврон толкова, а междувременно ви заливат с араби, индийци, пакистанци (най-големият боклук измежду всички) ама селянката като много други втренчена в турците.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 055c9166da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Натам отиваме авторе. само че ще е по скоро от колкото си мислиш. Бг политиците вече приеха закон че може управляващите ни да имат двойно гражданство, сега е достатъчно да раздадат бг гражданство на придошлите. В лондон за да имат политик от пакистански произход трябваше около 25-30 години, при нас за 10- 15г може да стане. Лондонския кмет е роден в лондон 1970г, родителите му са пристигнали в лондон малко преди да го родят. а 1994, само на 24 гоини, той вече е бил общински съветник. Тоест след вноса на работници им е трябвало 25г да се сдобият с политик "от малцинството" и той не е изключение.
Говорих с човек който оправя документите и пристигането на индийците в България, той каза че работодателите му плащат по 500 евро за вноса на всеки един работник.
Същите тези работодатели прогониха бг работниците защото не им даваха достатъчно пари, сега си вкарват таралеж в гащите, лошото е че и ние обикновенните граждани ще си патим от този внос на работници.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 1a6dffbd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Карай ти автобуса и проблема е решен!

 
  ...


...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: dafd1106cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Дори и да не одобрявам, тук не останаха хора, които да искат да работят за малко над минималната. А на много места освен, че заплатат е ниска, и отношението към служителите е отвратително. Представете си колко сме зле, щом тук идват да работят индийци. Аз чух и, че са внесли хора от Африка за някои фабрики в провинцията, но не знам дали е вярно. До миналата година тук имаше виетнамци, не знам дали още са тук.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 42264f3ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако трябва да съм честен България има нужда от внос на работна ръка. Трябва да се направят много неща за да се подобри раждаемостта на българите (най-вече по отношение цената на имотите), но няма как да се мине и без внос на работници.

Определено трябва добър подбор.

Индийците са едва минаващи критериите. Но ги минават по мое мнение.

Мюслитата не стават - исляма е по-низша култура. Неграците не стават - пълни животни са.

Азиатците са по-добра опция - работливи са и жените им са хубави. Склонни са към престъпност, но поне престъпността им е "по-подредена".

Най-добрата опция са източно европейци от потенциалните кандидати. Молдовци, украинци, беларусци, руснаци, арменци, грузинци. Всичките от доста по-бедни държави и по-близки като култура. И там има доста престъпници - и то по-агресивни от азиатците, но пак е в някакви норми за разлика от животните дето идват от Африка.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: fdbf3daae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Темата е сложна, но накратко - докато българчетата си чупят краката да тичат да работят "на Запад", "защото било много хубаво(или поне така са чували! ), тук се пълни с други хора!

Не става въпрос само за индийци. В центъра на София вече е пълно с дръпнати(азиатци) подозирам, че повечето са корейци, даже нашите хлапетии на по 14-15 години им се кефят и подражават на техните знаменитости и култура.

Държавата е в пълен разгром, но лошото е, че българите сами сме си виновни, а по-лошо ти е, че на никой не му и пука гледа си собствения г*з и чака някой да го оправи.

Индийците много ясно, че ще дойдат и не само те, защото са свикнали да работят за 1 чифт джапанки и 2 шепи ориз на ден, а на Ганьо 100 лева на ден надник му се мръщи и плюе коли е малко(нищо, че КПД-то на труда му е позорно ниско и нищо и не изработва)

Реално българина е ниско-производителен мрънкаш, но с огромни претенции. С всички природни дадености и ресурси под краката си пак е най-беддн в Европа.

Просто толкова си може.

Решението е рязко да спре да ходи по почивки и д започне да работи и ражда, за да се развива държавата, ама не виждам как ще стане това.

Ганьо си е Ганьо и са му по-важни екскурзиите, кръчмите, колите и лъскавите обувки

Т. Т.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 989ce6f082
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много харесвам индийките - супер много харесвам по-тъмни жени.

Одобрявам напълно!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 0541507e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Не, изрично НЕ одобрявам и скоро ще точим вили, коси и тояги - или ние, или България напред и нагоре, или всичката продажна и изменническа измет - било политическа, било предприемаческа, било каква било ще трябва да се разчисти. Да видим кой - кого...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 50ec96fc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Индийците са известни със своята агресия към жените и това може да ви подскаже какво ни очаква. Уж се отличават от мюсюлманите, но май не е точно така.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 769d7f3803
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Така е защото кьораво и сакато записва висшУ 2 затова и шофьори и продачаки са висшисти, посредствени университети и 5 г. губене на време, вместо тези хора да са на пазара на труда. Р2ален случай психолог, шофьор, родителите на ниско ниво, съответно това момче въобще не беше за университет, уникално прост, записа се избута и си остана шофьор. Над 100 000 младежи нито учат, нито работя, защото бг манталитета е такъв, ето ти работа ръка и шофьори. Не съм за идеи за чиста нация, но тези млади шофьори ще си намерят и жена и деца ще направят и ще станат българи. Живея в. чужбина, като нямаш доход те викат да попитат как се издържаш, като, че тук мама и тате не дъдкуркат до 30 и повече години.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: f40c6f6e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз не мога да разбера, защо не можем да имаме нормален транспорт градски специално за Пловдив, с чисти обръснати шофьори, да им се дава адекватна заплата все пак не е лесна работа, да се привлекат повече млади хора, излизаш в делничен ден особено по жегите чакаш 40 мин да дойде скапания автобус, по-добре пеш да беше тръгнал, толкова е фрустрирщо, след 20 вечерта рейс няма да видиш, мръсни агресивни шофьори, не можем ли да имаме нормана инфраструктура, политици и идържава просто изнемогвам вече не се издържа

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 8e92c75353
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   4 Заляли са да, ти знаеш ли какво беше около мачовете знамена, огромна маса народ по улиците. Над 1 000 000 млади мъже влизат в Германия 60 те години на миналия век, взимат си семействата, имам колега с 9 братя и сестри. Трето поколение вече са. Масово хоратаъще се върнат в България, ако заплатите са добри. Защото в провинцията няма какво да се лъжем, запмати около 1000 лв. са нещо масово, извън топ работодатели и държавна администрация. Шофьори, майстори са в чужбина. Малките населени места зимата са само старци и деца, а лятото е пълно с коли чужди регистрации. И последно за турците, чакат 13 часа на бг. границата, като имаш предвид, че на някои места ваканцията е края на този месец.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 15f6ebe681
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Бъдещето на България е да е малката Индия на Балканите. Ще живеете сред индийци и ще се радвате, че изобщо работите за мижави пари понеже ако не сте вие - Ахул и Аджит не само че ще работят, но и ще се пръскат от кеф.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 4ae66fa782
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Големите сили имат най-много зъб на България поради някакви необяснима причина.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: e92400898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Н 16, а вас какво точно ви боде това къде отиват турците?
Или че са много? Че си имат професии, бизнеси и са предпочитани пред вас? Ами направете си го така, че да ви е добре в/извън Бг и на вас?
Ама хем мързеливи чалгари, пияндета, хем неориентирани върли фенове на турците, че все у тях са ви очите.
Турците са предпочитани за германците специално, вярно е, има си и причина, защо не предпочитат вас, запитвал! /а ли си се? !

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: e92400898d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Към автора: на управляващи държавата а бизнесмени и други заинтересовани им е все едно дали българи или други ще живеят и работят в страната. Хора да има за работа, за бизнес и да създават следващото поколение за същото.
Проблема на българите е, че си мислите, че някой нещо ви дължи, можете просто да си стоите и да получавате нещо наготово.
Вие самите нищо не правите за развитието на тази страна. Ами като не сте вие, ще са други. Това е.
Дали ще ви управляват индийците? Не, няма да са те, а същите, които и сега. Въпросът е: знаеш ли кой ви управлява сега?
Не питам за поставените лица, а истинските ви собственици?
Знаеш ли чия собственост сте? Та вие отдавна сте продадени, собственост на фирма сте!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 14a39103bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21. Не е така. Няма какво да ти падне, но бг робовладелците какво е това, нещо като в третия свят. На морето работа цял сезон без почивка, осигуровки кой да им работи освен някакви от третия свят.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: dafd1106cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До номер 11.
Лошо няма. Но в Столипиново и Факултета тъмни жени колкото искаш. А и ще вкарат индийци. Индийки ако изобщо дойдат, може би ще са в морските курорти.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 0e34bef0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Разкарайте евроатлантиците и ще видите нашествие от чужденци на кукуво лято.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 36f1d4f3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Спокойно, те като вземат разрешително за работа в ЕС няма да останат в Пловдив дълго. След няколко месеца са заминали за Германия.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: e66ce0cfc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Одобрявам. Видяла съм много в градския транспорт в Пловдив. Как българските шофьори псуват и крещят на баби и дядовци, как шофират и в същото време говорят по телефона и пушат. Индииците ще са по-старателни. Ганьо да се научи на обноски, след това да излиза сред хора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker