Какъв е проблемът между Израел и Иран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какъв е проблемът между Израел и Иран
преди: 20 дни, 1 час, прочетена 722 пъти
Здравейте, следите ли обстановката в Близкия Изток? Също така не се ли страхувате, че нещата може много да се влошат и да засегнат и България?

Какъв според вас е проблемът между Израел и Иран, че двете страни постоянно са на нож и се мразят? Защо Иран финансират групировки като ХАМАС и Хизбула?

Че те двете държави дори нямат обща граница! Какъв го играе Иран при положение, че е държава много по-голяма от Германия дори да се меси и да финансира разни групировки? ! Доскоро не знаех, че Израел е САМО 20 и няколко хиляди квадратни километра земя, тоест почти 5 ПЪТИ по-малки са дори от България.

Какво стана с великите принципи на ООН, че всяка народност имала право да си има собствена страна? Ами значи и евреите имат право да си имат собствена страна.

Какъв им е проблема на разните мюсюлмани, кеф ти Ирак, кеф ти Египет, кеф ти Иран, Турция все големи държави, защо всички настръхват срещу евреите? !

За мен е неразбираемо, нека им оставят едно парче земя на хората, ПОНЕ толкова! Въобще не вярвам, че всички евреи са ционисти (тоест, че се борят за световно господство над другите народи), не може заради малка част от народа (сигурно под 1%) да се мразят всички останали!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 19 дни, 12 часа
hash: a5bbd2f5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Искаш да ти разкажем 45 годишната история на проблемите между Израел и Иран ли? Или цялата история на евреите, че никога никаде никой народ не ги е искал за съседи, питаш ли се защо!
Разбира се че всеки има право да притежава земя. Обаче земя се придобива или чрез закупуване или чрез насилие (война, издевателство). Предполагам знаеш, че готините европейци не искали евреите на европейски континент и след общо решение Англия дала на Евреите това петно от 20 хил кв километра, да се изнасят там, по онова време петното било английска колония (насилствено превзета), населена с палестинци. Изпратили европейските евреи там и нарекли държвата Израел.
Обаче готините евреи, не щат палестинци в подарените им територии и ги изблъскват насилствено в периферията (ивицата газа). Реално погледнато Хамас (от арабски "устрем") е политическа партия на палестина, спечелила изборите. Проблема на Израел, СаЩ и ЕС е че Хамас не признават холкоста. Много объркана история, но фактите са такива, искат от Хамас да обяви като факт че европейците са проявили геноцид над евреите най-просто казано "Вие политическа партия хамас сте терористична организация щом не признавате, че ние европейците сме убивали евреи преди 80 години в газови камери"
Но както и да е няма да ти разказвам цялата история, само ще ти кажа че в нея добри евреи няма, а съседите им просто си защитават тяхното и са придобили за съюзници големите държави като иран ирак и турция. Иран подкрепя ливанската политическа партия хизбула. Евреите обикалят света от 3300 години и все не могат да си намерят място където да имат добри отношения със съседните си държави, защото където и да идат проявяват ционистки нрави. Пък ние европейците нямаме право да вземаме страна, особенно щом европа е изпратила евреите в Израел. Става така че европейците са прогонили евреите на онова парче земя защото не ги искали в европа, не можели да ги търпят. Сега са настроени против съседите им, с мнение защо не ги търпите и не им дадете земя от вашата. В бъдеще със същия успех, големите сили могат да решат че България е с малко население и да ги настанят тук, ако има българска политическа партия която да не е съгласна да я нарекат терористична
Това не е ли все едно да имам съседи нетърпимо семейство, да ги набия, да ги изселя при теб и да скандирам, защо не им даваш на хората една две стаи от твоето жилище, да те обявя за терорист щом не признаваш че добре съм ги бил докато са били мои съседи.

Щом се интересуваш добре е да се информираш какво са Хамас и Хизбула, това са си политически партии, на малките съседи на Израел, Хамас е палестинска, Хизбула ливанска партия, а ливан е 10 хил кв километра, наполовина по малка от Израел.

Искаш от други държави да дадат земя на този народ, без да се замислиш, че утре някой може да поиска от българия да даде земя на някой народ, тогава какво мнение ще имаш?

 
  ...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: b4d955e494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прочети Библията и ще си отговориш на всичките въпроси.

 
  ...
преди: 19 дни, 10 часа
hash: 918f83e0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Аз съм съгласен с написаното. Мюсюлманите трябва да спрат да убиват невинни хора по целия свят. Не всички мюсюлмани са такива, но останалите трябва да спрат. Мюсюлманите се делят на две основни групи: сунити и шиити. Шиитите са само около 10-15% от всички мюсюлмани. Шиитите са много по-крайни и агресивни мюсюлмани от сунитите. В България почти всички мюсюлмани, за щастие, са сунити. В исторически план сунитите и шиитите са воювали помежду си. Ислямските терористични организации по света като Ислямска държава, Хамас и Хизбула са съставени от шиити. В крайна сметка искам да се постигне траен мир в света и да не воюват различните религии помежду си - християнство, ислям, будизъм, юдаизъм, хиндуизъм и други.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 10 часа
hash: b0d714acde
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Израел избива всички наред, включително вътре в Иран. Всеки в Близкия изток иска да бъде заличена тази терористична държава.

 
  ...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 15db49a1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Скъпи приятели, аз и Джейхан никога не бихме направили нещо, заради което децата ни, родителите ни, приятелите ни и колегите ни да се срамуват и ходят с наведена глава" - Не знам кои сте, но защо не :)

 
  ...


...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 4041f9e6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Няма как да има траен мир при наличие на религии. Те са корена на злото по света като добавим и продажните егоистични политици които си мерят пишк... те кой е по велик и ей го на резултата.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 7 часа
hash: 4c7486a9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз няма да ти отговоря на въпросът защото е безпредметно, но си чудесен пример за хората които гледат само телевизия и не са прочели една книга през живота си... За съжаление тези като теб са мнозинството и то не само в тая държава.

 
  ...
преди: 19 дни, 4 часа
hash: d41f07e662
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Както в Украйна, така и тук, всичко е по инициатива на САЩ. За власт и от алчност. Тук целта им беше косвено да бъде въвлечен Иран, защото като страна, производител на петрол, отказа да търгува с долари, а се обърна към БРИКС. Същото се опита да стори преди и Саддам Хюсеин, и видяхте какво се случи с Ирак, същото се опита и Кадафи. Просто САЩ се смятат за господари на света и докато ги има, няма да има мир по света.

 
  ...
преди: 19 дни, 3 часа
hash: 7f9ca36810
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Здравей,

Проблемът между Израел и Иран накратко се състои в това, че Израел се опитват да живеят що годе мирно в държавата на предците си, а всякакви араби (Египет, Сирия, Ирак, Иран и др. ) не са спирали да ги нападат (дали директно, или през проксита като ливанци, палестинци и др. )

А какво очаквам да стане - ще ти кажа. Библията е пророчество за народа на Израел.

Предвидено е, че ще си възстановят държавата, и също е предвидено, че Месопотамия ще се превърне в "горяща смола", след като Израел бъде разцепена и Антихристът създаде царство за няколко години преди да бъде заличен.

Та очаквам - рано или късно, Иран, Египет, Сирия, Ирак и Турция да заличат Израел с цел създаване на Палестина.

Това няма да се хареса на Щатите и НАТО и ще е повод за Трета Световна, а над Месопотамия ще падат ядрени бомби, което ще превърне "люлката на човешката цивилизация" в необитаема територия.

Изобщо, манете ги руснаците и украинците. Путин не би почнал ядрена война, а и няма нужда. Още година, две и е приключил с Украйна, ако не вкарат американци там.

Ама мюсюлманите са достатъчно откачени, че да започнат ядрена война.

В Библията се споменава, че Антихриста ще извади 200 милиона души армия и ще затрие 1/3 от човечеството. 1. 4 милиарда мюсюлмани могат да извадат толкова хора.

Хитлер едно време с 13 милиона армия и чешки танкове предизвика глобална война, а какво остава 200 милиона съвременна армия с руско и американско въоръжение.

И сега им е момента на арабите - петролът (виното с което Вавилонската блудница опива народите) ще свърши скоро, с което ще свърши и политическото им влияние. Дълеч по-големи народи като индийския не могат да вършат това дето правят арабите (да карат американския президент да чака с дни за среща с тях).

А и е по-добре за нас християните войната да е скоро, щото мюсюлманите се множат и до 2070 ще задминат християните.

Но със сигурност конфликтът няма да се реши по мирен път. Поне истински.

В Библията пише, че Антихристът ще въведе 7 годишен мир с Израел и на 3-тата година ще го наруши и ще превземе Израел.

Та ако почнат мирни преговори, значи сме към края - ще се опитат да измамят Израел и да го разцепят.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 3 часа
hash: 7f9ca36810
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   А за България какво значи конфликтът. Еми според Библията, велико царство, което е било ще пребъде отново.

Турция ще направи опит за възстановяване на Османската империя, заедно с превземането на Израел и християните (НАТО или каквото е останало) ще я победят.

Та или ще се откъснат земи от България, или ще ни окупират, или просто ще клекнем на Турция, както сме клекнали на Хитлер едно време (без окупации, ама с присъствие).

И направо се чудя на тея дето симпатизират на арабите, дет убиват и изнасилват евреи... явно забравят какво са правили на бабите им в България едно време.

Действията на Израел може да се разглеждат като "агресия" от някои, но са "превантивни", а Израел са наплашени, че може да има нов опит за нападения в територията на Израел.

Ние българите бихме ли били ОК, Турция примерно всека година да ни напада и да плячкосва и изнасилва?

Израелците не искат да допуснат такава опасност от Хамас, Хизбула и други, а и имат армия за разлика от БГето, та се защитават с право.

 
  ...

...
преди: 19 дни, 1 час
hash: 63aba12986
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   4 незнаех че е възможно да съществува толкова НЕ мислещ и вярващ на пропагандата по телевизиите човек. Мюсюлманите трябвало да спрат, а другите религии да продължат да ги избиват така ли? Имаш ли представа колко мюсюлмани бяха избити през последните 50г, най-вече последните 25 години? Ще питаш от кого, ами от християни, които им приложиха арабска пролет, мъчеха с война да им насадят демокрация и какво ли още не, нападайки ги и избивайки мирно население в държавите им. А назад в историята колко арабски държави са били европейски колонии?
Съотношението на мюсюлманите е шиити 25% сунити 75% и няма повече или по малко агресивни, те просто отговарят на удара, който им е нанесен от другите религии. При нас живеят сунити, защото сме били 500г под робство на сунитска империя. Да казваш че това е щастие е....
От 1500години шиитите си стоят на едно местообитание, сунитите завзели и поробили големи части от европа и Африка, ти твърдиш че шиитите били по лоши. Наричаш поробителите на дядо си "добри", браво на теб.
Между другото Хамас са сунити, Хизбула са шиити. Кои според теб са добрите?
Аз познавам Сирия и сирийците преди 2000г тогава бяха нормални хора с близки до българите манталитет и навици, разбира се с различни традиции и религия, но добри хора, от както европа и америка им финансираха арабска пролет, сирийците станаха озлобени и жестоки
Всеки така говори че иска да се постигне траен мир, ама като българин се ползваш от парите на държавата придобити от продажба на оръжия. Като не искаш войни по света изрази мнението си пред заводите за производство на оръжия или бойна техника, те се надяват да има войни за да има работа за тях.
Така да се ползваш от данъци платени от производство на оръжия и да скандираш за мир е доста удобно, американците редовно така правят.
Не знам дали знаете причината за създаването на исляма като религия, разбира се тя е финансова. Около 613 година Византия спира паричната подкрепа за наемните бойци от християнски племена в околностите на днешни Ливан, Сирия и Израел. Това се оказва фатална грешка за империята и улеснява възникването и разпространението на нова сила ислям. Тези бивши войници останали без доходи се събирали около фермите по пътя межу Иемен и средиземно море (важен търговки ппът по онова време) в търсене на прехрана така се събрали и около овчаря мохамед, който пък имал много животни защото още на 24г се оженил за богата вдовица. В фермата срещу слушане и малко работа имало за оцеляване, мохамед им разказвал какво му говори въображаемия му приятел Джибрил в пещерата, за десетина години слушателите толкова се увеличили че заветната 622 се води за годината която е начало на исляма. Не свързвайте Джибрил с джибри, На арабски Гавраил се изписва и звучи като Джибрил, точно както Сюлейман е арабския еквивалент на Соломон, както Искендер е Александър и Ибрахим всъщност е Авраам. Затова и тези слушатели леко възприели исляма, все пак героите са същите, поуките са същите, като в другите религии, разказани по малко по различен начин звучали добре.

 
  ...
преди: 19 дни, 34 мин.
hash: 396d8c36c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Хамериканците са виновни, но нищо голямата мечка иде.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 23 часа
hash: f1a9c5e5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Повечето коментирали по-горе май си нямат представа какво е положението в Иран.

 
  ...
преди: 18 дни, 23 часа
hash: 0171a7b4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   1. Отваряш YouTube;
2. Намиташ там канала "Телевизията на истината";
3. Гледаш вчерашното им видео.
4. Отговаряш си на въпроса.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 18 дни, 22 часа
hash: a712f3c610
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Т. е. аз ако съм бездомник имам право на една стая и затова мога да дойда у вас и със сила да присвоя една от стаите ти и ти трябва да кротуваш в другата.

 
  ... горе^

...
преди: 18 дни, 18 часа
hash: a6b690d8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   1 - ХАМАС и Хизбула не са никакви политически партии, а военни организации финансирани от Иран.

Няма нормална партия в цивилизования свят, която да има военно крило и да се занимава с оръжия, атентати и тероризъм. Това си е чиста военна или паравоенна структура, както искаш го наречи.

Просто Иран, за да не воюва директно си има прокси войници, на които да дава оръжия и да се бият. Точно както Западът се бие с украински ръце срещу Русия.

2- промит мозък и антисемит. Ако някой говореше така за нас българите - че сме крадливи, миризливи, мързеливи и злобни говеда, които трябва да бъдат заличени от лицето на земята как щеше да мислиш? ! Искаш ли примерно всички да си вадят извод за всички българи, защото Делян Пеевски и Борисов са дебели и крадливи прасета, значи всички българи са такива? ! Абсолютно същото е да обвиняваш всички евреи(сигурно над 20 милиона) заради малцинството конспиратори измежду тях

3- чел съм Библията. Ако ще цитираш нещо конкретно дай глава и пасаж

4 - Ами факт е, че има десетки радикални мюсюлмански организации и нито една еврейска такава. Аз не съм чул евреин да се качи в камион и да почне да гази хора на отворен базар в Европа или да се взриви в метрото.

Ислямска държава са сунити. Турция са сунити. 85-90% от мюсюлманите са сунити. Иран са шиити както и малцинства в Ирак например

5 - 1948 веднага след като обявяват Израел за държава я напада коалиция от съседните държави. 60те години има още една война. Кой по-точно е нападнал Израел до миналата година? ! Израел не ги е нападал, миналата година вече реши, че най-добрата защита е атаката и започна да настъпва. Дали е правилно и морално - не знам - знам, че всички съседни държави ги мразят само защото съществуват(без значение дали са им направили зло или не пак ще ги мразят) и искат да ги заличат

7 - дори не става дума за религии. Отдавна голяма част от хората да не религиозни. Тук говорим за някакъв огромен антисемитизъм и наследствена омраза към евреите. Нещо подобно на омразата на българите към циганите, само че си го представи стотици пъти по-силно

8 - ти понеже си прочел много книги накрая взе, че каза едно голямо нищо. Ще кажеш ли нещо смислено по темата или че напуснеш

9 - не знам какъв фактор са САЩ в случая (наистина не знам) само знам, че Иран има доста кинти от петрол и финансира враговете на Израел. А какъв точно е проблемът на Иран - това остава загадка. Ако има някакво ционистки лоби във властта, нов световен ред и т.. Ню това е в западните държави. Силно се съмнявам, че в Иран има ционистки лоби, Израел нито ги е нападал нито има някакви претенции към иранците. Въпреки това точно те са най-яростните анти - Израел агитатори

10 - Ами точно затова пуснах темата. Понеже от Близкия Изток може да пламне огромна война и да заличи света кажи речи. Зад Израел стоят САЩ, Англия, Франция, Иран също има много силни съюзници най-вече страните от БРИКС и може да стане мазало, защото всеки ще скочи да защитава някой..

11 - за България аз очаквам, че най-малкото което може да ни се случи е да бъдем заляти от милиони мигранти. Тоя път ще е поне десет пъти по-зле отколкото при войната в Афганистан. Просто тук е транспортният коридор от Близкия Изток, другият вариант е да бягат с лодки през Средиземно Море, което е по-трудният и опасен вариант

Може и да ни задумкат с ракети, може и Турция да ни превземат/окупират

Въобще тази мижава ограда по Южната граница и 30 хилядната армия в момента стигат само да плащат гаргите...

 
  ...
преди: 18 дни, 9 часа
hash: 0fbfb0c454
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   До 10,
Писано тук, казано там.... Реалността е друга! До 1945г. на територията на днешен Израел е имало Палестинска държава! Палестинците се съгласяват да приютят израелците, които им се казват на главата и ги тикат в Газа и Западният бряг! С годините завземат все повече и повече територия, КОЕТО Е и борбата на палестинците!
НЯМА НЕвинин в света! А израелците са много виновни за някои неща, така че не ми ги оправдавай! Насилието предизвиква насилие, така говорят мъдрите хора! Кой е почнал това насилие всеки може да прецени за себе си!
П. с. Препоръчвам ти и да изгледаш някои клипове в youtube как ционистите се отнасят дори към христианите в Израел! Грозно.... много грозно....

 
  ...
преди: 18 дни, 1 час
hash: f5b5000ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   За да дадеш на някого нещо трябва да го вземеш от някой друг! В случая днешната територия на Израел са я взели от мюсюлманите. Като ти си такъв радетел на принципите на ООН, защо не предложиш да дадем малко българска територия на Израел - например Добруджа и малко парче от Родопите.

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 23 часа
hash: f1a9c5e5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   19, дай малко да уточним нещата. Палестинска държава ли е имало до 1945 или просто територията е населявана основно от палестинци? Едно е държава, друго население. Ето в южна Турция има много кюрди, но не е официална държава Кюрдистан, макар да имат желание.

 
  ...
преди: 17 дни, 21 часа
hash: aef7418622
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   В началото на 40-те години еврейските бежанци пристигат в Палестина с кораби и с плакат, който гласи : "Германците унищожиха нашите семейства, не унищожавайте нашата надежда" (снимката я има в Гугъл, за не вярващите) В крайна сметка палестинците са прогонени от собствената си територия от тая нагла еврейска сган. Ей такъв е проблемът на всичките им съседи с тях.

 
  ...

...
преди: 17 дни, 4 часа
hash: 51f16f6469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Н 1 "Реално погледнато Хамас (от арабски "устрем")"
Смисълът е бунтовническите "никога"
Подкрепям коментара ти!

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 18 часа
hash: 9a3c1fc2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От 10 до 19:

Изгледай филма "Лорънс Арабски" и после ще си говорим за "палестинска държава". Филмът разглежда как англичаните през Първата Световна се бият срещу турците и освобождават арабите.

Преди 1920 тея територии са били част от Османската империя... искаш да ми кажеш, че щото "Палестина" е създадена от същите Велики сили, дето няма и 30 години по-късно създават "Израел", тя има повече право на тая територия?

Израел са имали държава там, много, много по-отдавна и са били гонени от араби, християни и какви ли не.

Хубаво - и евреите са хора. Заради тях бива убит Исус, но сам е казал да не ги мразим, и че те са неговия народ. И няма как да си християнин ако мразиш евреите!

И те са причинявали зло, ама и на тях им е причинявано много зло.

С какво оправдаваш палестинците дето си слагат бомби на дечицата с цел да убият евреи и тези евреи за да се защитят убиват тези деца?

Ислямът е религията на Дявола! Ислямът е зло!

И много скоро ще го видят всички... дори и тези, които не са го видяли още.

 
  ...
преди: 16 дни, 18 часа
hash: 9a3c1fc2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   От 10-11 до Автора:

Няма да заличи Света. Надценяваме човешките възможности. Но Месопотамия ще гори и ще стане необитаема.

"Исая 34:09 - 34:10

Потоците на Едом ще се превърнат в смола
и пръстта му - в сяра,
и земята му ще стане пламтяща смола.

Ден и нощ няма да угасне, димът й ще се издига до века, от поколение в поколение ще остане пуста, никой няма да премине през нея за вечни времена. "

А и гледай по-оптимистично.

Втората Световна Война ни е "изстреляла в Космоса" в буквален и преносен смисъл. Най-големите открития се правят по време на война.

Третата Световна може да реши религиозните ни проблеми и да изстреля роботиката, изкуствения интелект и други науки много напред.

Впрочем и в Библията пише, че след войната за спасяването на Израел ще настане блажен живот. Та може да се очаква "универсален базов доход", иновации в здравеопазването, роботи и т. н.

Може даже Ганьо да спре да мрънка, колко е зле. :D

А за жертвите - подозирам, че много от жертвите ще са сред арабите и мюсюлманите фанатици. В Библията пише, че Господ ще пощади 1/6 от тези изпратени срещу Израел, които ще се покаят.

Та от тая 1/3 от човечеството дето ще си замине - голяма част ще са мюсюлманите.

А за България - ще видим, но ние не сме дори един пиксел в световната картина. Други я рисуват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker