Паднах в разкопания канал... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Паднах в разкопания канал...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2664 пъти
Бих искала да започна с това, че ми се случват неща, от които някой друг би се разтроил и почувствал неудобно, но не и аз!

Преди три дена паднах в една яма, разтърчаха се няколко циганета, които го разкопавах, доката аз вяло се поутупах, и почти не ми текнаха сълзите в очите от смях, гледайки разтревожените им лица! Е, имах някоя друга драскотина по ръцета, ама тва да е проблема!

Малко преди това пък бях заключена в Големия фризер пълен с храна, нищо, че осветлението липсваше, но беше от нещата които не ми се случват всеки ден, чувсвството беше особенно! И това се неща които ме карат да се смея истински и от сърце, мога да продължавам дълго, но ще помоля ако някой се е издънвал, ще се радвам да се посмеем заедно!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: a3609ba412
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оле :D в какви ли не подобни ситуаций съм попадала. Наистина са много и адски забавни.

Последната:Прибирам се от работа каталясала, щях да си готвя. Обаче във тигана имаше малко вода и аз изсипах олиото. Отделно тигана отдолу беше мокър. Незнам точно какво стана, обаче печката пламна-от тези новите печки с керамичен плот. И цялата кухничка взе да гори, аз стоя и се хиля насреща. Благодаря на Господ, че от самосебе си угасна. Че сега нямаше да пиша тук.

И все някакви такива ситуаций. Като се спъна някъде, или падна си умирам от смях. Много е хубаво, когато приемаш нещата от веселата страна. И много ще ти помага в живота!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8d70717c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   оуу аз помня веднъж отидох на едно интервю за работа. този, който водеше интервюто беше младо момче 3-4 години по-голям от мен (самото интервю беше за фитнес зала, т. е. считай момчето как изглеждаше)... то хубаво, че почна да ме разпитва, обаче аз не успявах да вникна в думите му. просто стоях гледах го и хиляди мисли ми минаваха през ума и отговарях с някое друго да или не. изобщо бях забравила къде се намирам. :D това добре ами като си тръгвах нали той ми стисна ръката за довиждане и аз ходя на зад, но пак съм се вторачила в него, при което се блъснах и в първия момент докато се усетя, че това е вратата само казах "извинявай"... но продължих да си зяпам въпросния и видях, че се засмя, обърнах се гледам вратата.. тогава ми потънаха гeмийте, излезнах по най-бързия начин качих се в колата и избухнах в небивал смях как може да съм толкова зле. :) до днес си спомням този случай - е ясно е, че не ме взе на работа и как като се държах като идиот. :D

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f7f29b05d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравейте аз съм авторката, истарийките ви са много нестандартни то се вижда, но истински ви се се смях, , тва с тигана направо е цял пожар!! А милата ти, и как няма да забравиш, , това е нещо което не се случва всеки един ден, , благодаря, че ми позволихте да открия и други като мен, , и когато ги боли усмивката ни отваря нови врати!!! Е не на всеки ха ха ха!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8d70717c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке преди време правих катастрофа. Естествено в първия момент паника голяма, но след като ме изкараха от колата вярвай ми такъв смях нямаше. Може би защото и аз и момичето с мен бяхме добре, а и начина, по който се ударих.... :) Просто като си помисля от страни каква гледка съм била и ми става смешно. Колата се обърна дръннах си главата първо в тавана, р предното стъкло и се спря в страничното. Каква ли гледка е била, но да чукна на дърво нищо ни нямаше и на двете. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9757207fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моите са прекалено много, но в съзнанието ми изниква една от това лято.

Връщам се аз от плаж и съм с къса рокличка, отдолу с банския. Прибрах се и точно щях да влизам в банята и ми звъннаха да отида до един магазин до нас, на 1 минута. Ползвах тоалетна по малка нужда и тутакси хукнах навън.. Обаче как си дигнала после рокличката и аз нз.. И си вървя, абе прави ми впечатление, че всички ме гледат и се усмихват. Викам сии, еее как ме заглеждат и си се кефя. Мисля си, че ми се радват на тена и секси рокличката хахахха. Вървя така из махалата аз.
Една жена ме спира и вика: "Госпожице, роклята ви".. обаче аз много забързана и по принцип съм много зле със слуха и отговарям: "Благодаря, от Теранова е" (примерно). Защото тази рокля беше много яка и все ме питаха откъде ми е..
Влизам в един магазин да си взема цигари и продавача ми вика: "Роклята ти не е вдигната нещо" и се смее като луд. Пообърнах се и гледам задника ми вънка хаххаха. Не, нямаше такава ситуация. Отпред до колената иии отзад буквално задника ми лъсна хахахахха. Цялата махала ме видя така, те затова се усмихвали и ме гледали хората, аз си мисля, че ме харесват хахаха.

То прозвуча като басня малко за хората със самочувствие.
Много смешна случка, послужи ми за урок, дори когато много бързам да се поогледам в огледалото.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 58bf6f9e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абе не ви ли прави впечатление, че само жени могат да се хилят на такива неща? Айде, тва на 5 верно си е за смях, а и си требе човек от време на време да става за резил, да слиза на земята обратно.

Ама да катастрофираш и да ти е смешно? ! Да направиш пожар и да седиш и да се хилиш? ! WTF? ! Явно участничките яко ги е тресъл ПМС-а...

То бива лигня, ама...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9757207fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, и на мен ми стана малко странно това за катастрофата и пожара.

Не за друго ами миналата година запалих кухнята доста стабилно ии не само не се смях, ами доста време ми трябваше да се съвзема.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 58bf6f9e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Май няма жена дето да не е палила кухнята... Явно е нещо като изпит за домакиня :-) Как пък мене за толкоз години не ми се случи да я запаля... Да чукам на дърво де, то никога не е късно. Ама някак си статистически има силно изкривяване към женския пол...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9757207fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Еми като няма кой да ни пали в спалнята, палим кухнята.

Нещата са навързани..:)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 87bc2f91dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха-хахахаах ами да паднеш в яма верно си е смешно....

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a3609ba412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   1 съм
Верно не е от най-смешните случки, но е последната нелепа ситуация. Паля кухнята за 2 път. Първият път изобщо не се паникьосах, влязох в кухнята, първо отворих прозорците, защото нищо не се виждаше, намокрих една кърпа и започнах да я размахвам и да гася пламъците, докато приятелката ми, която беше с мен стоеше и гледаше като тресната и незнаеше какво става.
А вторият път беше в един от онези периоди, в които ти се случва от лошо по лошо. И си мислиш, че по-лошо от това просто неможе да стане. Честно казано в този момент не ми пукаше, че може да умра. Мислих си "Какво ще кажа на хазяйна сега". И не съм в ПМС. На 22 год съм:)
Иначе историйките на другите бяха доооста смешни:D:D:D:D

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4fb1ddfa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Смехът след катастрофата е от многото адреналин, разни хормони, разни нервни реакции на мозъка, за да се разтовари.
Аз направих ПТП, гръмнаха ми ербеците... и стоях като хипнотизирана, хубаво, че пред мен друго ПТП (хе хе) и КАТ-аджийте на място.
Какво направих - почнах да ги прегръщам, прегърнахме се с „противника“ - и на двете нищо ни нямаше, това беше най-важното. После целия ден бях като дрогирана, пияна, нещо такова.
Седя си на стола и ми беше еднооо смешно, едно хубавоооо... КАТ-аджийте изобщо не се учудина, явно често им се случва. Казаха, че е от адреналина и действа като дрога.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0a784d9214
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   №12, не е точно така. При застрашаващите живота ситуации се получава разхлабване на връзката между съзнанието (душата) и тялото. "Дрогирана" е точната дума за хора, които не разбират от материята, понеже и при някои водове дрогиране се получава подобно разхлабване. Адреналинът не е удачен като обяснение. Той се метаболизира много бързо - за няколко минути. Не може да те държи цял ден.
При описаната ситуация мозъкът ти се е вцепенил и блокирал от страх и изненада. Когато той блокира, логичната и критичната мисловна дейност отпадат. Оставаш по чисто (духовно) съзнание, а в това състояние всички сме като малки деца, и като странични наблюдатели, които са любопитни и безкрайно се радват на света, на живота, на хората и на ситуациите. Сигурно е, че в това състояние не си си давала сметка какво си - жена ли си, мъж ли си, човек ли си въобще, дори името ти ти се е ствувало като някакво далечно, безсмислено и абстрактно понятие.
Радвай се, че си имала подобно преживяване, защото малцина го познават приживе.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6f50bcb21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Хвъряйки боклука в контейнер без да искам си хвърлих и ключовете от колата. Наложи са да вляза в контейнера и да си ги извадя. Беше много... ароматно преживяване. Стана ми смешно и на мен. През цялото време си мислех какво ли би било, ако някой от съседите ме види навирила крака от контейнера.
Номер 6, ПМС има съвсем други симптоми - точно обратните, като раздразнителност и др.

Сара

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4fb1ddfa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13, ами весело ми беше, защото имах Пълно Каско...
Иначе - странно ми е било поведението. КАТ-аджийте са се чудили, че съм толкова шокирана, мислили са си, че в колата стои някакъв напълно хладнокръвен мъж. Стана ПТП-то със служебна кола - огромен черен джип, след ПТП-то съвсем хладнокръвно в техните очи съм го изкарала от кръстовището, без да застраша никого (имаше и спирка с много хора наблизо) и съм го загасила. После се разбра, че двигателят автоматично се е блокирал, а аз на някаква инерция съм го закарала на безопасното място.
Аз си спомням само как гледам ербека от ляво как се надува, пука се и ми пука предното стъкло. Беше много красиво, като в забавен кадър. Действително не си знаех и името, но не ми попречи това да забия ръчната и да си взема дамската чантичка като излизам, както и да прегърна КАТ-аджията и да му подавам всякакви документи като ми ги поиска.
Пита ме за името ми - не знаех! Дори почнах да му говоря на друг език в началото.
Смешно беше действлтелно.
Много препоръчвам на всички да си направят пълно каско при български застраховател, да знаете - това запази усмивката ми и след като си дойдох на себе си. Оправиха ми колата, нямах никакви проблеми.
Някакви тарикати изтриха и от софтуеъра цялото ПТП... смях на бучки!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8fc745cbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ахахаха, аз имам една случка от миналата година мисля, да.. бях на парти в Ялта, сутринта след него с компанията, с кяото ходим заедно на всяко парти отидохме да хапнем както винаги.. аз хич не исках, че на другия ден не помня какво трябваше да правя.. ааа да, понеже ди джея го познавам, щях д ходя до летището да го изпращам, та трябваше да стана рано. Обаче моите приятелчета твърдо ми отказаха да НЕ отида с тях, единия ме вдигна, поноси ме на рамо 100тина метра и ме пусна.. викам добре, айде.. ще отида да изпия една минерална вода набързо и изчезвам да спя. Речено, сторено.. изпивам си водата, плащам си я и зарязвам моите хора.. Бяхме в Дивака на Х. Б... и тъкмо тръгвам вече да излизам, лятото, в 6 сутринта заведенитето ПЪЛНО.. ама толкова пълно, че нямаше свободна маса. Аз с полузатворени очи тъкмо вече набирам скорост и аха да изляза, засилила се с/у вратата и ТРЕЕЕЕС.. мдам.. чу се от мен.. тия от заведението на идване явно са отворили вътрешните врати, котио, коагто излизах вече бяха затворили и изхода беше първо през врата малко вдясно от външната, която аз гледах и след това през тази, през която аз бях решила да мина.. ама кво да ви кажа.. доста добре си бяха измили стъклата. та отскочих аз с половин метър след удара, хванах се за носа, защото изпитах няква дива болка и в следващия момент цялото заведение "ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ".. умря ми достойнството в този момент.. и все още си нося белег на носа за спомен и всички от компанията ми помнят този случай.. казват, че като излизали имало огромен отпечатък от нос на стъклото :) и така общо взето.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7f29b05d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Веднъж излизйки от апертамента,срещнах най добрата си приятелка,и и викам ела с мен до контейнeрите ,хем да се разходим. Нали знаете ,кок не умеем ние жеите да говорим. И дъра бъра ,дъра бъра ,разделяме се прибирам се,бъркам в джоб , единия, другия ,якето, ключовете ги няма. Мисля ,къде ли са паднали. Върнах се по обратния път ,и познайте не ги видях по пътя, и стигнах до контейнерите за боклук. И зачаках. Ми сега те са три,двата полу празни,но третия си го биваше. Вуни ли вуни. Тука ЩЕ ДА Е МОЯ КЛЮЧ,НЯМА КЪДЕ ИНАЧЕ. Мина еди циганин с колелото и с една сопа ,започна да си рови, нали това му е професията. Та си викам ,ми и аз веднъж да имам късмет. Точния човек в подхоящото време. И се почна ,ще ти дам 2 лев ще ти взема едно кафе,само ми намери това, кето търся. Олекна ми ,защто той веднага се съгласи. И какво минавайки зад мен леко се приближи сякаш всеки момент ще ме сграбчи Говрише ми за С.... и как искал да го прави облизайки се гнусо по черните си джуки. Не стига ,че седя до меризливите котейнер в чакане ,ами и това... Аз пък ,айде търси,търси не ме заниавай с лупости,и си викам на акъла сега и това ли ме сполея. А вместо да съм ядосана, вътрешно се смях на всичко това. Найнакрая великите ми ключове бяха намерени в най пълния контейнер,и за секунди си помислих ,ами ако трябваше аз да бъркам вътре ,със сигурност щях дя се щуясам ха ха ха ха ха....Та късмета мили хора ни чака и в подходящия момент е при нас. Не губете вяра.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 83f7ede6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз се сещам за няколко..
1. Когато бях 7 клас и аз и една съученичка бяхме излъгали, че сме до медицинската сестра, за да не ни изпитат. Слязохме до кабинета, но нямахме намерение за влизаме, но малко след това видяхме, че един от класа ни следи и ще ни издаде.. наложи се да влезем. Влязохме, но не изпих хапчето /уж на мен ми беше зле/. Връщаме се и гредаме директора и явно това момче от класа, което ни следеше ни е издало. Моята съученичка се уплаши и ме попита какво ще правим. Аз й казах да е спокойна, минахме покрай директора и аз го поздравих дори. Той ни каза „Момичета, чух, че сте бягали от час, вярно ли е? “ А аз отговорих „Не, няма такова нещо, ние сега се връщаме“, а то беше минал половината час.. и се измъкнахме :D
2. Когато щях да се изгубя по улицата заради човекът, в който съм лудо влюбена /и който не знае за това :D.. все още/. Вървях си по улицата и гледам, че той е на най-много 8 метра зад мен с някакви от бившият му клас, които много ме тормозеха. Притесних се, защото можеше тези същите отново да се заяждат с мен, а и се притеснявах от моят възлюбен :D. Накрая, виждайки, че са почти до мен, пресякох и тръгнах по една непозната улица. Отначало не знаех къде се намирам, но накрая намерих пътя до вкъщи и се прибрах. Имам и други случки с него - когато щях да си изпусна спирката и да отида на Прогона, когато щеше да ме блъсне кола /това не е смешно, ама/..
3. Пак е с моят любим. В една гимназия сме, стая до стая и всяко междучасие заставам пред класната му стая заедно е една приятелка и го гледам. По едно време се отдалечих малко от нея и се загледах в Него.. в коридора минаваха други ученици и аз мислех, че приятелката ми до мен и я хванах за ръката да ходим някъде другаде. Чувам някакъв смях, поглеждам назад, приятелката ми е зад мен.. а тогава кой съм хванала? Обърнах се и видях някакво непознато момиче, което ме беше помислило за луда. Представяте ли си, някой непознат да ви хване за ръката и да ви каже „Хайде, тръгвай с мен“ и да ви дръпне леко :D
4. Аз и една друга приятелка сбъркахме кола на СОД за такси. Качваме се в „таксито“ и тъкмо да кажем адресът на мястото, до което искаме да ни откара шофьора, той ни пита „Къзе, бе? “, а ние „Ама нали това е такси? “, той „Не е. “.. аз от там видях, че е СОД, а не такси и се извиках „Г, това е СОД“. Затворихме вратата на колата и започнахме да се смеем като луди, каквито човекът ни беше помислил.
5. Когато за пръв път преписвах по география. Мислех си, че ще бъде лесна работа, защото учителката не е строга, но явно не бях познала. Имат 4 листа - 2 големи и два малки. Едно момче пред мен ми взе малките /без мое разрешение, грабна ми ги/. Казах му даа ги даде, но отказа, но тъй като по-важдата информация ми беше на големите листа, не се ядосах толкова. Тестът започна. Реших да си извадя пищова, но друг мой съученик започна да ме клюкари. Целият клас ме видя, че имам лист и започнаха да клюкарят. Тя обаче видя това момче, което ми грабна пищовите и му ги взе :D, а пък аз седях зад него и си помислих, че може да ме спипа учителката и бързо се опитах да сложа листата на стола и да седна върху тях, за да не ме види. Но не ги бях сложила добре и се виждаха /това не го знаех, по-късно го установих/ Тя ве видя и каза да дам листа, а аз твърдях, че няма такъв. Класът ме клюкареше, аз отричах, абее, стрес голям. Накрая смачках пищовите и ги прибрах в чантата. За мой късмет дойде директорът. Заговори се с учителката и аз използвах момента да извадя листата и да ги скрия в джобовете на якето ми. Направих го, въпреки че един от класа ме видя. Попитах дали може да отида до тоалетна. Пусна ме, отидох в тоалетната и си разгледах листа на спокойствие. Въртях се в кръгове в тоалетната, не знаех какво да правя.. накрая се ошамарих и се опитах да запомня написното на пищовчето. Върнах се, нещата ми в якето, но бях запомнила всичко на тях. През часа постоянно се обръщаха да видят дали имам пищови, дали съм си писала на ръцете, но нищо не видяха, защото нищо и нямаше :D, всичко беше запаметено в главата. Беше голям стрес тогава, но вече се смея вссеки път, когато си го спомня :). Това е от мен, после мога да напиша още.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4425b6012f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Пътувам с влака и дъвча дъвка. Седнала съм на седалката до вратите, купето пълно, прозореца отворен. Омръзна ми да дъвча и реших да я хвърля през отворения прозорец (! ) и то от място. Извадих я, направих я на топка и я метнах. Дъвката се удари в стената до прозореца, рикушира и падна в деколтето на жената, която стоеше до прозореца. Беше лято, тя беше с потник и явно се е спряла в сутиена й, защото тя просто я взе и я метна през прозореца. Гледах и ме вярвах, че се случва на мен. Измънках едно "Извинете" и излязох в коридора. Избухнах в див смях.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d6a0e98b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А аз ще ви разкажа една история, която не е моя, а на един приятел... и все пак аз много се смях :))))))))))
Та беше си купил газов пистолет навремето и ние още хлапаци тогава. Запасал го в гащите, отгоре закрит с ризата. Прибирал се човека и тъкмо преди неговият вход, нещеш ли гледа някви " гъзета " по неговите думи се втренчили в него и се хилили от една паркирала пред него кола. И нали нашия е мъж хахаха с холивудска поза вади пиостолета с думите " ае виве на кого се смеете е " хахаха и докато го казва и оп изтърва пистолета на земята, той се плъзва и точно пред единия там в колата дето е... В тоя момент шах :))) Оня се навежда, взема го и моя се нааква вече... , обаче момчето му го подава най спокойно с втренчен поглед, както и останалите в колата. Вика му " какво ти стана бе човек, ние не се хилим на тебе, говорим си с нашия приятел и посочил с поглед комшията на моя френд, показал се от първия етаж хахахахах

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3221eff61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Наскоро бях в чужбина и в една зоологическа градина гледахме щраусите. Един служител влезе да им оставя храна, докато негов колега им отвличаше вниманието до оградата.. Ама изведнъж какво му стана на единия щраус, като хукна към човечеца, не знам гонил ли ви е щраус, ама бяга много бързо и като го награби, такъв шут му тегли, ние бяхме в шок половин час след това, ама после такъв смях се смяхме...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: b23cab2c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Бях на 11, един път реших да изрецитирам една еротична поема, написана в чест на съученичката от класа ми, мислейки си, че в къщата няма никой и съм сам, и като се почна:"Сандра е това, Сандра е онова"... И всичко това на висок глас. Докато не влязох в банята да се изпикая, и не видях майка си седнала на тоалетната чиния да се превива от смях... XD, смях се със дни, въпреки, че много ме беше яд. Това е най-абсурдната случка, която някога ми се е случвала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker