Странно е, как живота ти може да се променя постоянно без да го искаш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Странно е, как живота ти може да се променя постоянно без да го искаш
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4122 пъти
Здравейте напоследък се чуствам много самотна! Аз съм момиче на 19 години, голяма част от годината прекарвам в италия... 2,3 месеца там после си идвам в БГ после пак там... обаче имам чуството че сам от 2 стола на земята. Останаха ми мн малко приятели, повечето вече дори не живеят вече в моя град! В Италия също нямам мн приятели а и живота ми там няма нищо общо с този тук... не казвам че е лош нито пък по хубав просто различен! По принцип съм силен човек но на моменти просто не мога да се примиря с това че преди имах куп познати и приятели... а сега вече всичко е различно... дори най добрата ми приятелка с която имахме 4 години неразделно приятелство... буквално всичко правехме заедно изведнъж ме остави! Защо така и не разбрах истинската причина... просто си хвана приятел, започна да неми отговаря на обажданията... сега вече не си и говорим... но с това се примирих!

С момчетата също нямам голям късмет, винаги попадам на неподходящи, а аз просто искам човек които да държи на мен и да се забавляваме заедно по всякакъв начин не някои снобар, поп фолк или хаосе манияк! Знам че е глупаво да слагаш клишета на някои по тоя начин но сам била и в такива компании и сам нясно с живота които водят защото и аз сам била една от тях в определен период от живота ми! Но изглежда е мн трудно да намериш такъв човек.... познатите и приятелите които имам в момента имат сериозни връзки и като ли че немогат да ме разберат...!

Имам се за добра приятелка също така сам мн емоционална и страстна личност... сравнително доволна сам от външния си вид... тогава къде е проблема мамка му! Може би не сте разбрали какъв точно е моя проблем... поради причината че и аз самата не мога точно да преценя! Просто изпитвах нужда да споделя... странно е как живота ти може да се променя постояно без да го искаш, а когато изпитваш желание за промяна тя да я няма... имам нужда да срещна човек които да преобърне живота ми на 360 градуса но вече се съмнявам че някога ще го срещна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 8f27696a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,аз съм момче на 24 с почти подобна случка като твоята но с две единственни разлики.
1. Нямам тази възможност да се пребирам толкова често до БГ и може би за това приятелите просто ги губим.
2. А в друга държава приятелство не се създава така лесно там може би нямаме приятели а само познати.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ee9ca5dc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте,
прочетох това, което сте споделили и намерих много познати неща. Аз съм със значително с по-голямо ЕГН, но това усещане носих и когато бях на вашите години и сега. Разбрах, че не трябва да търсим човека, който да ни помогне да променяме живота си или да ни бъде по-интересно. Това нещо го или го носим вътре в себе си или го нямаме. Не може да разчитаме на другите. И сякаш все по-малко и по-малко стават нещата, които предизвикват интерес, изглеждат значими или забавни. А може би не умеем да се забавляваме?

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 94502ee2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колко странно. Мислвх,че аз съм единствената, която се чувства така. Явно не съм. И аз като теб се чувствам самотна, тъжна съм и съм объркана. И аз нямам много приятели, въпреки, че не съм си сменяла града, а само квартала, което явно е достатъчна причина да изгубя абсолютно всичките си приятели. Знам какво ти е, защото и аз се чувствам така в момента. Искам само да ти кажа, че съм сигурна, че някой ден ще си намериш мъжа в живота и всичко ще бъде добре. Не се притеснявай в момента точно за това, а по-добре си намери прители или поне някои познати, които да са готини и т.н. (ти вече си знаеш какво търсиш у хората). Може би, като ги намериш те ще те запознаят с някое момче и .. сещаш се,може пък и да се окаже голямата ти любов, защо пък не. Бъди спокойна. Сигурна съм, че всичко ще се оправи. ;) Аз вярвам силно в това и ти стискам палци. Успехчета.

Дени (13 години София)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 2e8f375ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да обърнеш живота си на 360 градуса означава да останеш в същата посока. 180 градуса е друго. Това са "дреболии", от които зависи какво впечатление ще оставиш на другите за себе си, а от това зависи да имаш приятели. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f821766064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, аз съм нормално момче на 24 години, от Пловдив :) занимавам се с интериорен дизайн, имам куп познати и приятели и искам да ти подам ръка, защото добрината ни ни отличава от гадните и подли хора :) Пиши ми. nitrooo@abv.bg

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: b84381ff6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, остави едни мейл или скайп за връска с теб.
В момента и аз съм в същото положение и ще се радвам да споделя проблемите си с човек който ще ме разбере.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5d3631ecb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пиши ми на мила-89!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker