Изпаднах в дупка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изпаднах в дупка..
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2219 пъти
Дори не знам как да започна. Толкова съм объркан.. От близо 2 месеца ми се случват само ужасни неща.. Дори не знам заслужил ли съм по някакъв начин всичко това..
Всичко започна в края на Ноември миналата година, когато в един хубав спокоен ден имах лош късмет и претърпях съвсем леко ПТП. За щастие ми нямаше нищо, не беше по моя вина, но колата все още не е оправена. И след този ден сякаш всичко тръгна надолу.. Загубих работата си и все още имам да взимам пари, който едва ли ще получа някога. И все пак се надигнах, казах си, че трябва да изкарам празниците добре и след това вече да закърпя всичките дупки, който ми се образуваха. Уви, коледата не мина приятно. За нова година заминах в друг град с мисълта да се отърся от всичко. Честно казано си изкарах приятно и реших, че може би пък дявола не е толкова черен... И сякаш за да ми натрие носа, съдбата ме прати пак в трета глуха. В началото на месеца жената, която обичах повече от себе си ме остави. И може би нямаше да е толкова тежко, ако не ме беше оставила за да се върне при бившия си съпруг.

Междувременно се оказа, че кучето ми е забременяло от някакъв уличен пес и след няколко дни ще трябва да отглеждам помиярчета.. Искам, не искам, ще трябва..
Отделно, че имам проблеми и конфликти с роднини..

В момента сякаш всичко е спряло около мен. Не знам от къде да започна. Имам кола за оправяне, куче за гледане, разбито сърце за възстановяване и не на последно място - да започна нова работа. А, нищо не е толкова лесно.. Разочарован съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3a525c7a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди на църква, запали свещичка за здраве и благополучие, горе главата. Когато губиш нещо не знаеш какво печелиш! Не се предавай, гледай само напред и се бори и стискай зъби!

Павко

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 402509d47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не виждам толкова големи проблеми при теб - сори, освен, че виждаш чашата наполовина празна.
Това с кучето е май дори за добро, като ги видиш малките мъничета, доста ще се разведриш. Бог си знае работата - дал ти е чудесна отговорност - да изродиш, отгледаш и раздадеш беззащитни животинки.

За жената - ами празнувай мой човек! Тази не те е обичала, не обича и бившия си мъж, обича само себе си. В най-трудните моменти виждаш, кой е приятел. Е, ти си нямал приятел в леглото си, как щеше да градиш семейство с такава змия?
Слава Богу - дала ти е съдбата, Провидението, Господ ако щеш - това изпитание, за да се оттървеш навреме от тази, докато нямате деца да страдат.

За ПТП-то - мило момче, това ли ти е най-важното? Помисли - ако не беше станало, може би щеше да загинеш в някаква катастрофа. Аз самата направих ПТП, леко, но се стреснах. Имах пълно Каско и се спасих (по моя вина беше), но сега карам по-внимателно. Значи е било за добро. Никой иначе не пострада. Това е важното.

За работата - ами ти сега си СВОБОДЕН (е, след като раздадеш кученцата си). Напълно си свободен да почнеш където и каквото си искаш. Отиди в София, замини за чужбина, направи нещо от живота си - за кучето ще се грижи някой временно, докато се устроиш. После животът ще те повлече напред, ще срещнеш хубава, истинска жена, ще видиш.

Без проблеми, без надолу, няма нагоре, няма хубаво.
Ти си сега в период на криза, подобно на икономиката на една страна и твоят живот се е оттървал, оттърсил от ненужния товар, от ненужните неща. Сега можеш да оцениш истинските, важните неща в живота си, да намериш работа, в която да се реализираш истински, да намериш жена, която да те обича ИСТИНСКИ, да си купиш кола, която да ти харесва истински - а и сега разходът „кола“ и без това ти е излишен.

Нито си загубил важен човек от болест, нито ти си болен, нито си преживял някаква истинска загуба - животът е твой.
Скоро ще ставаш и „баща“. Пиши колко са се родили и да мислим имена!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 672c9d881e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пич не видях кой знае какъв проблем при теб, та това го има при 99 процента у хората, освен ако не си на 18-20години и не си се сблъскал в живота с трудности, ами да-това е част от живота. Горе главата гледай да си жив и здрав, всичко друго ще се оправи. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker