Аз съм виновна за всички злини на света - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм виновна за всички злини на света
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4755 пъти
Каквото стане все аз съм виновна. Утре времето ще е лошо - аз съм виновна. За това, че болестите са се появили знаете ли кой е виновен? Аз. Кой е виновен за инцидента в дискотека" Индиго""? Аз. Кой е виновен за разтопяващите се ледове на полюсите? Аз. За всичко все аз съм виновна. Вече не издържам. Хората постоянно ме критикуват, а не виждат собствените си недостатъци. В единия момент за тях съм ангелче, а в следващия дявол, който е виновен за всичко.

Днес и аз започнах да ги критикувам и още повече ми се развикаха. Те са съвършени, а аз съм грешницата. Ок. Аз съм мръсницата. Те могат да ми крещят, а аз трябва да навеждам глава. Аз нямам право да критикувам никого, защото съм човек негоден за нищо. Направих им услуга - аз съм добрата, още в същият ден станах злата вещица. Давайте мразете ме. Аз повече се мразя. Мразя се за това, което съм. След думите, които ми казахте, се убедих, че съм неспособна да живея, защото нищо не правя правилно. Все другите са прави, а аз винаги съм крива. Все другите знаят кое е по-добре за мен. Казах, че съм годна за конкретно нещо, опровергаха ме. Все аз трябва да съм мила с другите, когато те ми крещят насреща. Обаче аз не мога да крещя на никого, защото съм глупава и негодна за нищоКогато другите не са мили с мен, трябва да мълча.

Когато се претоварвам от работа, никой не го интересува. Когато друг се претоварва от работа ме кара мен да я върша. Аз съм никой. Пепеляшка. Това съм аз. Защо трябваше да се родя, след като всеки ме дарява с обиди? Безкрайно се раздавам на хората, мълча за своите болки. Хората пак са недоволни-Какво за Бога трябва да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a60f86998
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, виновна си и затова че позволяваш да се случи всичко това.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e524662def
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Запознай се с мен.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 68ecc61d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Игнорирай ги. Въобще да не те интересува. Те са простаците в твоя случай. Чакай до 18 и се изнасяй, вече си силна, ще знаеш какво да правиш със себе си. Не им позволявай да те обидят, ти си над това.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: afb710872f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила и в приказката за Пепеляшка тя накрая става принцеса, и мен ме тъпкат така, не здържам, и винаги си мисля, че някой ден аз ще се чуствам добре и ти прави така!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b86d360e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   1 абзац- Ти да не се мислиш за Господ, че да си виновна за всичко това?
Какво за Бога трябва да направя? - Не мисли за хорските думи и действия не си ги слагай толкова. Хората си позволяват да ти кажат това което ти им позволяваш, ти им даваш право на мнение, ти им даваш възможност да поискат помощ в работата. Сама ти се подлагаш за изтривалка на "психичните им състояния", после ама защо се изтриват върху мен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c64cb370cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, ти си виновна, защото те са най-добрите, ангелчетата на света??? Бъди силна по думи. Бъди по-корава. Не се занимавай!!! Плачи, ако щеш прави гадни номерца. Но ти си добър човек. Не им върши работата. Кажи : а защо аз да я правя като е твоя? Отстоявай правата си.
Noood

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bd6abba81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Самообвинявайки се и неуважавайки себе си ПРАВИШ ПРОБЛЕМА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ! Вкарваш си автогол все едно.
ТИ НЕ СИ ВИНОВНА ЗА НИЩО!
Не се чувствай "негодна"; ДОРИ И ако често не успяваш или грешиш - и за това са виновни ТЕ, защото са те подтискали и са ти пречели да разгръщаш потенциала си!
Не им го позволявай - те нямат право на това! Всеки заслужава равноправие, без изключение!

Нели

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b14079630
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Живей, единствено, и единствено само за себеси, никога за хората!!!
`^^ЛуДкАрКаТа^^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3556b5ba1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз доскоро бях така.
Молят ме да им помогна по рисуване-помагам. После, въпреки, че съм си пропиляла времето и труда заради тях, те недоволни-не съм го била нарисувала правилно. Играем хандбал, всички правят неземни простотии, а аз не (поради простата причина, че никой не ми подава). Ама като отбора загуби (той винаги си губи, де) и аз съм виновна! Казвам им:"Е, добре де, как може аз да съм виновна, като въобще не получих топката? " Те:"Да амааа, ако ти беше застанала другъде, еди коя си щеше да ти подъде топката и щяхме да вкараме гол. " Моля, някой да ми каже как е възможно това? А, сетих се! Сигурно слънцето им е блестяло, за което, разбира се-аз съм виновна!
Да ама не! Хах! Те да не би да смятат, че съм толкова тъпа, че пак ще им се вържа? Речено-сторено. Помогнах ли им пак с нещо? Не. Влязох ли им пак в тъпия отбор по хандбал? Не. Когато беше задължително да работя в отбор с тях, сумтях като за световно и постоянно повтарях тихичко:"Уф, пак ли с тия идиоти? ". Според мен, номера е да им покажеш, че не ти пука за тях и че твоята помощ не е даденост. И най важното-никога не си предлагай помощта сама! Остави ги да те молят като негодници.
Сега вече, всички ми се молят на колене да им помагам, а аз си се държа сякаш са никои. Давай-покажи им, че не ти не ставаш за нищо-а те!
Желая ти късмет :)

С обич,
ТиНтИн

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f6e94b0753
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Tези хора те използват по добре ги остави намери такива хора който те оценяват такава каквато си
с обич,
Valentime

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b85c804607
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм като теб. Писна ми. Ни мога да търпя. Ако нещо стане в класа аз съм виновта. В часовете класа ни има ужансна дисциплина, от 4-ти клас нямам отсъствия забележки и закъснения, гледам да не приказвам в час-сега съм 7-ми клас, вчера ивахме род. среща каза ли са на майка ми че приказвам и подражавам на момичетата и момчетата от класа които все закъсняват говорят и т. н. Класната ни все ни обижда, били сме идиоти, тъпанари и крещи пребелва поглед. УЖАС! Казала на майка ми че в час по руски, тъй като тя ни е и класна, и учител по руски, та приказвала съм на момичето което е до мен че съм и приказвала и съм и отвличала вниманието. Та не пише по нищо има 3-ки 4-ки и такива оценки, аз имам само 5 и 6 и по мат. 4. Е, кой приказва повече в часовете??? Като почнем час тя си ляга на чантата в която носи 1 тетрадка и 10лв джобни. И аз събм виновна. Като се скарам с братовчед си аз съм виновна. Майка ми и баща ми винаги ми се карат. Като малка мама ме е била толкова че като съм паднала на пода съм бутнала вратата с главо толкова силно че да се отвори вратата. Преди ок. 2 лета ме би и аз легнах на пода защото знаех че така ще ме събори, на цимента с ритници ме би. Ужас! Писна ми! НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ ТАКА! при всички е така и за съм виновна за всичко! /съжелявам за правописните грешки/

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 78f861490a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   малко на филм прилича разказа ти но ето ти съвет намери си сродна душа и заживейте заедно а пък остави ги вашите уверявам те някой ден не знам кога ще имат нужда от теб но тогава им напомни как се държаха с теб и тогава реши дали ще им помогнеш или не аз съм момче на 27 имам си приятелка и се чувствам щастлив с нея а ти си момиче никакъв проблем пи намирането на гадже приятел или нещо подобно и успех надявам се да съм ти помогнал

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 31800362b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Чак пък да си виновна за всичко това, не вярвам! Това са пълни глупости! Абсурд! Защо им се връзваш! Е, сама си си виновна все пак, защото си позволяваш да се държат така с теб. Дръж се като голяма, не бъди наивна! И започни постепенно да им се опълчваш, не си бебе. Хайде, успокой се и ги игнорирай, все едно не съществуват. Когато изпитваш гняв, преди да избухнеш
брой до 10, защото може да направиш беля, за която горчиво да съжаляваш.
Знаеш, че не са прави и си го повтаряй да
ти мине и да не ти пука за мнението им. Ако трябва поговори
с някои твои приятели и приятелки, или родителите ти.
Сподели проблемът си и те ще ти дадат повече съвети.
Вярвай в себе си и не позволявай да те използват и унижават по този отвратителен начин!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker