Деца-индиго - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Деца-индиго
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 6391 пъти
Здравейте, забелязвате ли колко са различни децата днес, дали все пак наистина човечеството преминава в нов етап на развитието си. Имам две деца на 12 и 16 години, които са точно като описаните от много изследователи, учени, педагози масово явление и не знам накъде отива този свят???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: b7a7b48e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това би трябвало да ни радва, нали? Този свят отива в ръцете на новото поколение и така трябва да бъде... Представи си само, като в старите филми, а ние сме главните герои :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 158c91ffd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм забелязала голяма промяна, но мисля, че темата е за Рей, аз не мога да ти отговоря.
Лия

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d78b71f9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Я стига сте си втълпявали! Винаги всяко поколение е било по различно от предишното. Какво толкова различно има в децата Ви? Предполагам приличат на човеци, в тийнеиджерска възраст, с по-голяма възможност за набиране на информация човек се развива по-бързо и изглежда по-умен за възрастта си.
Вече ако имат възможност да местят предмети да чупят от яд крушката на лампата, без да я докосват, тогава има нещо индиго, другото всичко е нормално. Агресивността се дължи на не добро възпитание нищо паранормално.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5b6e395000
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Аз също спадам към този тип деца.. Аз също мисля, че човечеството преминава през нов етап на развитието си, но не всички деца са индиго в днешно време. Аз лично смятам, че ако се раждат повече индиго деца, светът ще стане по-добро място за живеене.
Ж13

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d691caf89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чела съм толкова много материали за индигото, шестата раса и минаването на земята на нов етап, че не знам от къде да започна.

Учените така или иначе са си доказали, че такива деца има. Обаче, за мен лично, те не са нещо по-странно или ненормално от другите, не са от други планети и не знам си какво още бяха писали. Знаят логичните отговори на важни въпроси, неща, които и на мен ми бяха пределно ясни преди да изчета 100 и няколко въпроса зададени на някакво момче индиго, което днес трябва да е на 15/16. Всъщност не виждам нещо свръхестествено и в нов етап на земята, съжалявам, ама толкова милиони години, просто се е паднало на тези поколения. То колко земетресения имаше вече- Хайти, Китай... това е, земята се размества, нормално е, случило се е и когато е била Лавразия и Гондвана. А за 6-тата раса, честно казано сега доста народ започна да се осъзнава- имаме си еколози, биопродукти, всякакви организации за помощ на света.


Света не отива на никъде, шанса да се почне от нас е голям, но пък дори да е така ще се свърши за внуците ни. /Естествено, ако не ни умори някое слънчево изригване, загуба на озоновия слой, велико земетресение или какъвто и да е друг катаклизъм/ Тъй че, страшно няма, дори да има, да не ви дреме.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 684a69a314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Думата "индиго" е просто човешки етикет, обяснение за деца, които са тръгнали да се развиват по-бързо, и примерно имат по-голяма "връзка" с природата. Не са по-различни от нормалните хора, просто разликата е че нормалните хора са забравили да използват мозъците си. Виждал съм много хора, които са се мислили за индиго дете, и съм припадал от смях, защото доказателствата им са неимоверно комични. Иначе аз самия познавам такова дете, на 12 годинки момиченце. Изключително умно и интелигентно дете. Е заради такива деца все пак имам някаква надежда за тази обречена на идиотщина раса. Но не си мисли, че "индиготата" са единствените тука ;)

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a645bf03c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подкрепям номер 3.
Аз самата като малка бях обект на възхищението на възрастните - как съм говорила, как съм разсъждавала, как съм се научила сама да пиша и тем подобни.

Съвсем нормална си бях. В училище срещнах деца като мен, събраха ни накрая в т. н. „елитен клас“, за да се развиваме и това е.

Винаги е имало по-интелигентни по рождение деца. Те все пак са си нормални. Има и аутисти, но това е нещо съвсем друго и действително става дума за нещо уникално.

Иначе, съвсем нормално, а и желателно е, родителите да хвалят децата си и да ги мислят за нещо феноменално, различно като авторката. Мен лично само баба ми ме насърчаваше и ми повтаряше от съвсем малка, че съм била много умна и голям човек ще стана. Взех, че ? повярвах и поставих високо летвата.

Не, днешните деца не са нещо различно, просто са ни мили, защото са нашите деца. Човекът е уникално създание, но защо да търсим под вола теле?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c180fb5136
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хаха, номер 2, темата е за Рей наистина :D
Какво да го обсъждаме толкова, времето на всички алчни материалисти, всички лицемери и егоисти е към края си. На Земята скоро ще има само духовно извисени хора. Доброто ще възтържествува!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf6aaa444c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да бе, да! Днес деца-индиго, утре направо деца-копирни машини! Ха-ха-ха!!!
Някои деца са били по-интелигентни и преди 50 години и накрая завършват много тъжно като стари ергени-научни сътрудници - 2-ра степен в БАН на 420 лева заплата.
Аз лично не съм видял "лилава аура", ако някой е виждал лично - да каже как и къде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 684a69a314
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9. Никои не е казвал че те чак сега се появяват. Има теории че известните хора като Алберт Айнщаин и прочие са били нещо подобно. Иначе си прав, хората слагат етикет на всичко. Както почнат с индиговите деца, па после деца на слънцето, диамантени деца, още малко и банановите деца ще измислят...
А това със аурата няма НИЩО общо. Аурата на човека се мени според настроението му и възгледите му, никога не седи еднаква.

-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52d8707906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Темата за децата-индиго, наистина се бистри от доста време в пространството - били умни, интуитивни, емоционални, разбирали много повече от децата преди години... , добре - може и така да е, въпреки, че аз работя именно с деца, родени след 2000 г. /които трябва и да са "елита"/ и не съм забелязала подобно нещо...
Имам, обаче, въпрос - защо тия умни и развити деца по-бързо и по-лесно усвояват лошото - негативните прояви на нашето ежедневие - обидите, злобата, алчността, склонността към насилие - нали са умни, емоционални, интуитивни - защо не могат да са в крак с ценностната система, а напротив - работят против нея? !
Истината според мен е една - няма деца-индиго, просто днешните деца имат страшно много канали за информация, не е както преди - когато искаш да знаеш нещо, трябва да търсиш в библиотеката /ако намериш/.
Сега има толкова много телевизии, интернет, всякакви теми, навсякъде се обсъждат свободно, децата виждат, чуват, запаметяват....
Но, както всеки знае - детето не е завършен човек, за него все още няма разлика между добро и зло и именно това е причината те да усвояват и отрицателните категории - те не са с нищо повече от децата преди десет години, освен с информацията, която получават... , но все пак са си най-обикновени деца и не могат да преценят правилно, какво да правят с нея.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 684a69a314
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 не си прав/а. Потока на информацията няма нищо общо. При тях знанието и опита идват интуитивно, през сънища и тн. (Поне при мен е така, знам ли ги индиготата как са). Те усвояват негативните части на нещата, защото теорията е че са пратени тук да оправят всичко, което хората са пре*бали. Според теорията, те са тези, които ще оправят системата.. те са като невинни бъдещи учители. Тяхната сфера единствено фокусира науката. Те са лесно раними, и не могат да се защитават, защото не е в тяхната сфера. За това и "хора" като мен са тук, да ги защитаваме :)

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 11f94c9814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторът не казва защо определя децата си като индиго. И ако знаеше какво е това, нямаше да се притеснява. Няма никакъв повод за притеснение. Само любов и търпение.
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7e95ec3eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Моля модератора да се заеме с промития мозък пуснал темата! Не те ли е срам бе? В Извънземни ли вярваш бе? Не мога да повярвам просто.. цялото население на България е с отклонения! Аз съм на 15 години и вярвам единственно в БОГ за разлика от автора на темата който със сигурност е масон. Започвам да си мисля че по-голямата част от сайта са еврей вече!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7e95ec3eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 4. предлагам ти да отидеш на психолог моля пиши ми.. ако те е срам драсни един коментар да се разбереме ако си от София да те закарам аз на психолог че ми писна от деца болни от Психоза..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7e95ec3eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Виждате ли как ви промиват мозъците? Щом някой учен каже че съществуват извънземни вие започвате да му вярвате.. щом някой учен каже че сме произлезли от маймуните вие му вярвате.. щом някой учен каже че сте роби няма друг избор освен да повярвате.. ето това е кръговрата на живота.. Е кажете ми свободни хора ли сте? Могат да ви бутнат в затвора, могат да ви вземат парите, могат да ви убият а вие какво правите през целия си живот??? работите по цял ден за едни кирливи 500 лева с който не може баничка да си купиш..

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0c404daa36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Незнам, аз лично скоро ставам на 17 и тея новите модерните истории не ми допадат... израстнал съм в среда на възпитани хора и тея новите фешънски, рапърски и тем подобни работи не ме вълнуват... дори и не слушам подобен стил музика... обличам се нормално, не с провиснали или адски прилепнали (розови) дрешки... просто 1 нормално момче, което не се притеснява какво мислят другите за него...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 02011f6db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Искам да се включа с отрезвяващо съобщение. Няма такива деца "индиго", не съществуват, това е просто лъжа, измислица, като много други подобни, щуротия, много яка 'жълтина'. Типичния начин за създаване на подобни измислици е наглата лъжа да бъдат представени като уж доказан, проверен факт от някой си дето уж е авторитет. За мене не е приемливо хора над 18 год.възраст да вярват в подобни измислици, особено в днешно време с тоя интернет и информацията която той предоставя.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 684a69a314
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 14- Еми като вярваш в някакъв пич в облаците, да виждаш някой да ти пречи? Хващай учебниците и не се прави на интересен.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 19e42053b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   8, трай коньо за зелена трева :))
Не, шегата настрана, наистина е така, идва новата епоха, която все идва и все я няма.
Но... майтапа настрана, старата система се руши и неминуемо ще рухне, ясно е за всички, че не може така да продължава. Но нека не се заблуждаваме, че някой отвън ей така ще плесне с ръце, ще спусне "нови енергии", които са факт между другото... и хоп ето вече сме в новата епоха.
Зависи от нас, от всеки един от нас, каквото си направим, в такова ще живеем.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee8904333b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Оставете хората да вярват, няма нищо лошо. А и защо да не вярват в нещо. Вярата ни помага, да изградим своята ценностна система, и от там да повярваме и в свойте възможности, придобивайки по-голямо самочувствие. Никой не може да живее без да вярва в нещо, каквото и да е. Дори и агностиците и атейстите, който казват, че не са вярващи, пак вярват, но вярват в себе си. Което е една и от целите на самите вярвания. Това помага, особено ако е положително и с добри намерения и мисли.

А относно новите представи, навлези в нашия бит и ежедневие от сравнително скоро, с които поставяме и разграничаваме децата, и хората попреминали детските възрасти. Мога да кажа само, че това са просто нови етикети и наименовеания, на нещо което още от миналото си е било съвсем видно и ясно. Че има хора, който се развиват по бързо от други, който са по-чувствителни. Който са развити по всестранно, или съсредоточено в някакво направление. Защото да кажем, имат вродени таланти и заложби. Напълно нормално. По какво могат да се разпознаят, най-често, че са много наблюдателни, прозоливи, паметливи, и отчетливи, същевременно и някак по-различни. Сега някой би си помислил, е какво, другите не са ли така също, и да и не. Защото средата в която отрасват, допринася за развитие или задълбочаване на качествата им. Странно е, че чувствителните хора, все се падат в среда която е с нещо груба, и срещат неразбирателство. А това ги кара да се затварят в себе си, или да се изпълват с негативност към останалите. Има и изключения де.


Не се изненадвайте, всеки век си има свойте наименования с които да се разграничават хората. За едните, ще са нещо нормално, защото ще искат да изпъкнат с нещо, тъй като не откриват къде е тяхното място в света. На други, не искащи никой да изпъква, и хората да са една обща вълна, няма да им харесва. За трети, няма да има никакво значение.


Много интересно е, как още щом информацията за индиго, и другите типове, се появи, бързо доста попреминаха през тестовете, и се самоопределиха, и титулираха, като такива и онакива. Е, нормално. Но аз не мисля, че едно индиго, би си казало че е такова. Каквито са описанията и характеристиките, такива типове хора, ще бъдат чувствителни, предпазливи, до някъде притеснителни, но и съмняващи се, в принципите които им се дават наготово. Както и това което би се опитало да ги категоризира и самоопредели. Тоест едно индиго, би се съмнявало да е такова, и не би се поставило в една норма, или ограничение. Или ако обстоятелствата го поставят, не би казало, аз съм това и това. Или иначе, много хора, поставили се в общия кюб, дори не покриват характеристиките на типа и не са индиго. А само хора който са самотни, и имат нужда да се почувстват значими и за
тях това е една разпускаща възможност.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1659106134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз съм много признателна на децата индиго. Едно такова дете, момиче, ми спаси живота с магия. Спаси ме от планирано убийство. До коментар 5: по-различни са от нас и са доста по-съвършенни. Само те могат да правят магии. Смятам, че хората-индиго са много по-силни от нас.
~Кървава победа~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d78b71f9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ей ~Кървава победа~ значи всяка баба баячка по селата е индиго-баба.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1659106134
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не, индиготата правят магии, а бабите-баячки са шарлатани.
~Кървава победа~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: d78b71f9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Към ~Кървава победа~ от №23 Вчера 12 юни ходих на аура камера и аз съм индиго. Не се бъзикам, шокирана съм, не съм дете, 74 набор съм, госпожата ми обясняваше, че съм една от първите. От 80те години 90% от хората светели в оранжево но аз съм била чисто индиго. Каза да ходя на йога да си развивам медитацията за да се кача до лавандулово или бяло. Коментирайте какво ще кажете?

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dd59454f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   индигови/бели/червени все тая. Какви е тая дискриминация? Просто всеки човек си има неговата всъщност,характер и т.н.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 351fdb428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Самото определение може да не е точно, но еволюцията е факт който не става изведнъж а е процес на милиони години.
Затова аз вярвам в това! Просто в човешката природа е да отричаме по-добрите от нас - като мислим себе си за най-
доброто и това да признаете че сред нас има хора които са по специални си е доста трудничко.
Както повечето от вас които имат обща култура за 5 стотинки знаят че нормалния човек не ползва максималния капацитет на мозъка си а дори много малък процент от него всяко отклонение в процента ражда гении пък вие ги наричайте както искате.
Но има още нещо което искам да добавя според мен децата индиго не са просто по интелигентни деца
те са свръх чувствителни, силни характери са
вярват в идеали цял живот които за останалите са детски
и глупави - но защо да бъдат глупави след като някой вярва в тях.
те са искрени интуитивни наистина имат сънища могат да почувстват заобикалящата ги природа по един необикновен начин за останалите и тъй като изглеждат като всички останали те дори не осъзнават колко по различен начин виждат света.
когато се вгледат в заобикалящата ги среда виждат хиляди светлинки движейки се хотично, понякога виждат неща наподобяващи черен цигарен дим.
усещат болката в страдащ човек, щастието в щастлив, прочитат лицемерието в очите и много други неща...
надявам се съм бил полезен - коментара ми е въз основа на наблюдения, не на прочетено нещо някъде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker