Размисли и страсти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Размисли и страсти
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2022 пъти
От къде ли да започна? Не знам, чувствам се сякаш не правя нищо смислено с живота си - може би е така, а може би не, човек когато съди себе си не винаги е безпристрастен. Имам образование, работа за която сигурно много млади хора биха си мечтали само, но до тук с положителното. Превърнал съм се в супер антисоциален тип. Живота ми е изцяло погълнат от това с което се занимавам и абсолютно нищо друго.

С течение на времето се усетих, че съм изгубил и малкото приятели, които имам. Със жените изобщо не ми върви, като бях по-млад в гимназията бях доста харесван, а сега нещата явно се обърнаха. Не че излизам на срещи всеки ден, но когато се реша да направя промяна в живота си уж за към по-добро, винаги удрям на камък. Лошото е че вече изобщо не вярвам, че ще намеря свястна жена. Когато един мъж започне да говори, как жените гледали само пари, външен вид и т. н. той веднага бива заклеймен като комплексар, но драги дами и господа т'ва е жалката и болна истина. Може да си супер добър човек, както се казва на мравката път да правиш, да се държиш с една жена като царица, но това в женските очи нищо не значи, макар и да твърдят обратното. Не че като си богат пак работата ще е готова, някоя ще се хване с теб само заради кинтите, ще е с теб и ще чука друг, а като свършат кинтите ще ти каже "чао". Така че не мисля, че само парите стигат човек да е щастлив. Всъщност зависи, каква е представата на човек за щастие.

Сигурно ще има коментари на жени от рода "Ами не си прав, аз и моите приятелки не сме такива! " :)) Бързам да поясня, че наистина от дъното на душата си се надявам не всички жени да са такива. Както се казва: "Надеждата умира последна! ". Лошото е, че започва да ми писва от к*рвенски номера, и ако някой ден имам късмета да срещна някоя, която си заслужава се страхувам, че вече ще съм емоционално ограбен и няма да мога да предложа каквото и да било.

Исках да споделя нещата които ми се въртят в главата от известно време, дано не съм ви отегчил, ако е така ще ме прощавате! Желая на всички хубав ден! :)

Роко 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 73df55d160
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, това е жалката и болна истина, но както сам виждаш не е полезно да я споделяш с кандидатките. :D Трябва да преосмислиш желанията си - да търсиш вярно куче, което ще те гледа в очите само заради парче хляб. При хората има нужда да дадеш малко повече, за да получиш същото. :D

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 81e0683725
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей... хич не му мисли! ... :) От много мислене нищо хубаво не е се случило ;)) (Междудругото историята ти ми звучи много позната, като че и преди съм я чел! :)) Стоп, моля нека превъртим лентата на най-важния момент... Ти самият си заявил съвсем видно проблема "не правя нищо смислено с живота си"!!! Е? ;) Сега идва въпроса, .. какво ще направиш и до къде си готов да стигнеш за да промениш живота си? Ще продължиш с размислите и страстите :)) Или ще направиш ход, какъвто и да е, само да не е застой! ... Очевидно, което правиш, отдавна не ти носи никакво удоволствие, защото не може да запълни липсата ти, факта че си сам, че няма нежно същество до теб :)

Еее... разни хора, разни идеали. Различни жени, различни мъже, има само един отговор на защо не случваш на нея, жената за теб :) Защото срещаш неподходящи жени, в неподходящо време, на неподходящо място! :-)) То си е един вид късмет, макар и неприятен :D Оттърси се от мислите, за жени търсещи богатства, да има го и такива. Ама повярвай има от другия тип, но явно тези от другия не са на местата който ти посещаваш. Защото иначе щеше да си я срещнал, нали? :) Истината е леко забавна! Малко са хората които търсят любов, още по-малко които разбират какво е любов :)) Обикновенно жените търсят в другия, някой свой идеали, или което искат да имат, но нямат, вид стремеж.

Ориентирай се към жените с душевност :) Как да ги различиш ли? Ами с тях, ще можеш да проведеш и нормален разговор, няма да е само флирт с намеци, няма да изпъкват само с повърхността си! ... С тях, би могъл да смениш няколко теми, и винаги ще има какво да си кажете :) Разбира се, то и до индивидулаността на самата жена. Ама хайде помисли, с какво отблъскваш, защо удряш на камък, дали има нещо във вида ти или харакетра и отношението, което да им прави лошо впечатление. Ооооо, не се чуди, жените са лесно впечалителни както за хубавите, така и за лошите неща! И "страшничкото е", че приемат много на серионо първото впечатление, а като си направят заключение за някой, има са нужни месеци, за да си променят виждането за него, ако да кажем, преценката име била грешна! Защо ли? :)) Е как защо, всички знаем, че не всички повърхности, някой са доста сложни и многопластови личности! :) И само първо впечатление не стига! Обаче, жената пък често бърза, има много обожатели, и не може да вземе решението, с кой да бъде! Същевременно не и се чака, не иска да е сама! И така става, че посминава и стойности и светни мъже, които просто не е могла да определи правилно! ...

Всичко ще намериш и приятели и някоя дама на сърцето ти, стига да раздивжиш ежедневието си! ... Не си кораб, че да се закотвиш някъде до другото столетие :)) Дигай котва и отплавай ;) Прави нещо с което ще се забавляваш, посещавай мероприятия с малко по-смислен характер, но и различен характе и някъде там, че откриеш жената която ще те оцени какъвто си :)

Интересна темичка :)

Защо жените са толкова обсебени от пари?
http://spodeli.net/4/story-24833.html


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 039d79d0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, всеки човек, дори повече жената, търси партньор постигнал повече от самата нея. Постижението в наши дни се измерва в пари, както образованието, образоваме се заради повече пари, така и ако сме спортисти се стараем да сме добри за да сме добре платени. По същия начин жените ако са много красиви и достатъчно образовани си търсят партньор отговарящ поне на нейните качества, желателно е да е с по-високи.
Казваш "да се държиш с една жена като царица" това какво означава??? ако на царицата плащаш данъци а за жената не искаш да харчиш пари, значи ти не се отнасяш с нея като с царица. На царицата ти плащаш трон от злато плащаш заплата на всичките й прислужници. Т. е ако ТЯ е твоята царица трябва да плащаш достатъчно за да е доволна и да не си вземе друг поданик, ти да си единствения.
Другото не става да повтаряш на съпругата си, че е най-красива и обичана и да очакваш от нея тя да донесе хляба на масата и обзавеждането да плати у домът, закупен от нея, а ти само да стоиш на колене гледайки я миловидно.
Жената си прави сметка за бъдещите деца направени от теб, че ще имат нужди зависещи от пари и вероятността, красива и образована жена да иска да отгледа децата си на квартира с често изключван ток, поради липса на пари, е меко казано невъзможно. Затова жената си търси партньор, баща на децата, с достатъчни възможности да осигури на децата й в най-добри условия. Така, че който иска красиви деца от красива жена се старае да има красив портфейл. А това дали ще ти изневерява зависи само то теб ако си вършиш всички задължения като баща и съпруг няма да бъдеш заменен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 18c114343a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Роко, разбирам те и ти съчувствам, съвсем искрено. Как пък не се намери един мъж, дето да може да ми каже последната книга, която е чел и да свърже думичките в едно нормално изречение (пояснявам, в изречението трябва да бъдат изключени думчките: пари, коли, и скорошни безценни придобивки). И на мен ми се ще мъжете да имате с какво друго да се похвалте, ама няма (надявам се силно, ама силно да ма и такива мъже). И най-лошото е. че аз самата вече съм толкова емоционално похабена, че като чуя думичката любов и на такъв цинизам ме избва, че чак се плаша. И да поясня, парите от годн си ги изкарвам сама и сама се грижа за себе си, живот и здраве скоро и родителите с ще мога да издържам. И сега като спомена и аз почнах да си мисля, ще вземе да ме поиска някой, само заради парте ми, а да ходи и да се ч! ка с други, докато парите ми свършат и после чао... Или ще ми направи дете и после ще хукне подир някоя 20 годишна... Мани мани, аз викам Роко да се откажем, хм, явно и мъжете и жените са един дол дренки... и само на интернет писания ги бива, иначе тряба задължително да си ги мерят, на кой колко по-голям му е... само не знам жените какво си мерят, ама ще взема да направя проучване. И така Роко, ако случайно стигнеш до някакъв друг извод, ще се радвам да науча. Аз до тогава ще си остана студена и цинична.
Лола
П. П. Забелязали ли сте, че каубоите винаги трягват към залязващото слънце, към нищото? И никога към жената... хм, дали има някаква връзка? Май и това трябва да се проучи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker