Най-самотния и нещастен човек в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-самотния и нещастен човек в България
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4771 пъти
Имам чувството, че съм най-нещастния човек на този свят - нямам гадже, девствен съм а съм вече на 21 (! ), нямам нито 1 приятел. Освен това съм много болнав - зъбите ми са отвратителни (и все попадам на некадърни зъболекари), станах късоглед и имам нужда от очила, имам проблеми с гръбнака (прегърбване), имам меки и чупливи нокти и плоскостъпие. Освен това имам и синузит. За да оправя всичко това трябва да инвестирам огромни суми в здравето си, а в момента това няма как да стане. Има ли смисъл да живея с толкова много болести и без дори 1 приятел, който да ме подкрепи? Едва ли има по-нещастен човек от мен, ако не в Света, то в България съм най-нещастния.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: aadf417415
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я се стегни!

Първо - не си болен нито от рак, нито от нещо сериозно, което да не може да се реши с малко спорт, диета.
Синузит през лятото?
Явно е някаква алергия.
Смени стоматолога, но преди всичко - зъбна хигиена, по-малко сладко.

Аз имам -6. 5 диоптера - нося лещи за 20 лв., имах криви зъби, които си изправих с най-евтината възможна шина, тренирам си гърба с фитнес (4 лв. на ден).
Имам полипи май някакви и не мога да дишам добре с носа, е и?

Ама не съм увесила същия този нос, приветлива съм, вежлива съм и си спестявам. Имах например гангрена на зъм, искаха ми 1200 лв. за имплант, аз пък реших да рискувам и давах по 50-80 лв. на седмица в началото, после на две-три в продължение на 6 месеца, но излекувах зъба и не ми го извадиха. излезна ми лечението към 600 лв. Станах експерт направо!
И пак се кефя на живота.

Имаш проблем, ходи на психолог!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fa0729b2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :D Добре, че има порно. Аз съм на 27 и не съм имал приятелка, ама не ми пука. В живота има и други неща освен секс, фитнес и прави зъби. Например Counter-Strike. :) Буууум - headshot!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 04a6ff4af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   а да не мислиш, че аз съм много щастлив-на 17 години съм, нямам нито 1 приятел-на когото да се обадя да излезем. Заеквам. Имам 7 диоптъра. Имам плоско стъпало, имам синузит. И какво да правя живея, мисля да се самоубия, ама за сега няма да го направя-по нататака може и да го направя. Не живея с майка ми и сестра ми и брат ми-защото не се разбираме/несъвместимост в характерите. Живея на село на около 30 км от София, а за ноктите пий бирена мая. И аз трябва да инвестирам бая пари-в здравето си. Дай си контакти да си пишем-да ти кажа как да си помогнеш. А и съм дебел и трябва да отслабвам. А и на наще не се праат, че им пука за мене-а всъщност не им пука :@

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 757dfb84c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1 - защо така грубо? Това вид сексизъм ли е? щото бас държа, че ако беше написано от момиче щеше да я нарича "миличка" и никога нямаше да я застреляш директно с "Я се стегни! " и "Имаш проблем, ходи на психолог! ".

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 71652f80f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За жалост тук не могат да се пишат лични данни. Много ми се иска да се свържа с теб защото и аз съм се чувствала по сьщия начин.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5799956608
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Психолози? Те и на себе си не могат да помогнат. На чужд гръб и 100 тояги са малко.
И аз имам очни и зъбни проблеми, ама дай да ходя на психолог. ;d
Пич не си единствен, не си и най нещастният в България, защото има много като теб, но ще ти кажа причините:

Проблемите със здравето - искат пари, но не всички имаме по 50-80 лв. на седмица.
Ако ги нямаше проблемите със здравето щеше да си кажеш, че няма да си девствен и без гадже.
Не е така. За голяма част от жените, ако не им допада нечия външност, то компенсирана с добро финансово състояние ги кара, да си затварят очите.
Знай, че не си самотен заради здравето си, а заради самочувствието си. Просто не си го смачквай. :)
Вярвам, че ще намериш момичето, което ще те цени като умствен материал.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 54778c2795
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не не си най-нещастния човек, ти си най тъпия. Всички твой проблеми са лесно решими, има много хора с много по големи и нерешими проблеми и пак не се само съжаляват като теб. Какъв ти е проблема мама не те хваща за ръчичка да те заведе при чичо доктор? Държавата и никой друг не иска да ти плати лечението? Или просто те мързи да се стегнеш.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 977090ef55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Докато се самосъжаляваш нищо положително няма да постигнеш. Горещо ти препорчъчвам да прочетеш "Излекувай живота си" на Луиз Хей, наистина помага! Само това мога да ти кажа, промяната трябва да започне отвъртре навън, а не обратното, защото света няма да се промени заради теб, нали се сещащ.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6e8e2c1519
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо до коментар номер 2... На 27... Counter - Strike? Нямам особени слова по твоя случай.
Но имам няколко думи за автора. Защо си се отпуснал така авторе? Твоите проблеми имат изход, нямаш неизлечими болести, можеш да си намериш приятели, ако искаш. И иди на психолог първо!
Ес

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 807fa7eed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Направи нещо, стига си чакал и си се самосъжалявал. На първо място - промени мисленето си. Ситуацията ти е абсолютно 100% преодолима. Първо трябва да промениш начина си на мислене - повярвай, че има изход. След това започни да предприемаш някакви физически действия за решаване на проблемите.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 311fa24d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То и аз съм самотен много, но не знам какво да правя. Всички си имат приятели, компании, където няма място за мен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 42fd06f76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Еххх, ... Защо се подценяваш? Какво постигаш с това? Ти като че ли, ... се поставяш редом до "най-големия самотен самотник на света", Сид ленивеца от анимацията Ледена епоха! :)) Имаш чувството, сериозно? И как? Имаш проблеми, но всички проблеми имат и свой решения, едни неща можеш да оправиш още сега, други по-натам! Ама виждаш ли, най-големият ти проблем, е че се имаш за половин човек!!! Къде ти е волята? Къде ти е самочувствието! ... Както почна, още малко ще изброиш няколко стотин дефекта по-себе си! Здравето е преди всичко до състоянието на духа. Какво? ! ... :) Може да изглеждаш като Джони Деп или Брат Пит, ама ако си все в тягогостно състояние, и нямаш желание за живот, пак ще си на същото на което и сега! ... :-)) Нима си мислиш, че външния вид е всичко? Истината е че е някакъв процент, които играе роля защото имаме очи :D И живеем в повърхностен свят (обществено му :)) Нооо... се харесват лъчезарните хора :) Всеки иска да види насреща си едно усмихнато и приветливо лице! А не намръщено или ядосано, нали? ... :D

Кое... те притеснява най-много, че не си еталон по-външност? Че си девствен? Или че си нещастен? Мммм? ... :) Външността е доооста имагинерна и индивидуална! И ако ти не се харесваш, няма и да изглеждаш добре за очите на другите, .. чувствата ти, емоците ти се отразяват в поведението ти, имай го в предвид!!! ;) Запитай се, имали нещо в теб, във външността ти, което да харесваш, имали ли? Е, ... което има, акцентирай на него :) Какъв е твоя стил? Важно е да имаш, защото така ще знаеш кое и как да си за да изглеждаш възможно най-добре! Ако е че си нямал приятелка, че си девствен! Ами огледай се де, ... не знам колко точно са темите в тоя сайт, .. от на твойта възраст, че и по-големи, та чак до 30 годинишни!!! Някой от който нямат "проблеми с външността", но пак са девствени! Та... Какво ще кажеш за тях :)) Не съм чул да се оплакват с десетки физически недостатъци. Момиче в живота ти, ще се появи, но ако нищо не правиш, а само се оплакваш, нищо няма да се промени! Как ще я срещнеш, ако не общуваш, ако не излизаш и тнк? ! ... Нека ти кажа, реално на никой не му пука как другия изглежда, живота е такъв, че всеки се е затворил в черупката си и гледа само себе си! ... Това е грубата истина! ... Ще гледат теб и външността ти, само ако ти забележиш тях, нея, и които и да е! Иначе, човече, си прoсто част от сивата тълпа от минувачи и стотиците които не те познават! :))

Аааа да, ... за липсата на радост! ... Кога последно бе щастлив? Кога последно на лицето ти имаше усмивка? Човече ти си се самовглъбил, още малко ще се почерниш, и сигурно ще станеш и невидим!!! Я не падай духом :) Какви са тези глупости с имало ли смисъл? Че кой определя, не вярвам да се мислиш за бог, че сам да казваш дали живота ти има или няма смисъл! ... Щом си жив, щом те има, значи живота ти не е безцелен ;) А сега де, какво да кажат хората с увреждания, дето са инвалиди, или имат сериозни проблеми? Не съм видял никъде да правят на въпрос въжделенията си! ... Радвай се на което имаш :) Радвай се на света, на живота, на всичко което е около теб! Защото всеки ден се будиш и живота продължава. Не ли едно малко чудо! Красотата на утрото, мечтите които имаш и всичко което можеш да направиш, за да подобриш живота си :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6effd7a3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 13 - аз имам хубав външен вид, но това не ми помага. Всички ме мразят, защото хората в БГ са идиоти!

От автора

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 19eea00d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Виж сладур, в България има много самотни хора и лошото е, че повечето са млади, така че не може да кажеш, че си най-самотния! Както и по-горе са казали нямаш неизлечими болести, вземи се в ръце, оправи си зъбите, не губи надежда! Защо по дяволите толкова лесно се отказвата бе, хора? ! Млади сте, живейте, излизайте, радвайте се!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e508e6c5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Засега оправи зъбите, а за очилата не се притеснявай. Има лещи за тази цел. После пооправяш малко външния вид - ДРЕХИ, ПРИЧЕСКА, ПОХОДКА и МАНИЕРИ. Не пропускай нито едно от изредените! За всичко това трябва да работиш, за да имаш поне малко пари. Завързваш познати от работа и от където другаде можеш. Не чакай те да те канят. Ти прави първата крачка с приятелите. Покрай тях започваш да излизаш, запознаваш се с мадами и действаш. Трябва ти просто самочувствие и нагласа, че си щастлив, а не най-нещастния. Не знаеш какво е истинско нещастие с истинска причина. Нищо страшно не видях в това, което си написал. Едно е сигурно. Не се оставяй на течението, а действай, Направи си план и го следвай. Постави си за цел след 1 година да имаш 20 приятеля, с които да излизаш периодично по кафета, дискотеки и разходки. Ще видиш, че след 1 година всичко ще е наред. Просто го прави на сила дори и да не ти се иска. Закълни се, че ще го направиш. Купи си един талисман, който винаги да ти напомня за целта ти. Например ключодържател или нещо подобно. Винаги като го погледнеш да си спомняш какво си си обещал. Няма страшно ще излезеш от дупката. Аз бях по-зле и от теб. Сега съм на 28. Имам сериозна приятелка, за която ще се женя скоро. Зад гърба си имам 25 жени(не са много, но за такъв какъвто бях са си рекорд). Станах и по-здрав защото вече 4 години спортувам. Има спасение и то зависи само от твоите действия. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6effd7a3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Автора - искам да имам момиче, което да ме подкрепя и да се гушкаме и обичаме.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8212f600f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Идваме от едно и също място човек. Едиствено ти можеш да си помогнеш. Това е единствената истина. Единствено обещанието пред себе си ще издържи на времето.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3a5875ba5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   не нападайте така човека. щом го и е написал значи наистина е самотен. вярвам му. аз работя с хора. заобиколена съм от хора но също се чувствам най самотната жена на света. днес и приятелят ми ме разочарова. след 12 години връзка ми каза че няма нужда от мен и че съм най големият му проблем защото хората говорели че той имал незаконна връзка и било неморално а за толкова време не намери начин връзката ни да стане законна. е това яко не е гадно какво -аз се чувствам отвратена от всичко и съм най самотния човек на света. напълно го разбирам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker