Кой да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой да избера?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2504 пъти
Здравейте! Искам да ви помоля за мнение, защото наистина ми дотегна и не знам какво да правя... Та проблема ми е свързан с две момчета. С единият сме заедно от около 8 месеца и наистина много го обичам и той не спира да повтаря как ако ме загуби ще се смоубие, а с другия сме буквално като близнаци (по характер имам предвид) макар и да не излизаме често заедно.
Цялата история е такава: Гаджето ми замина за шест дена. Никога не съм му изневерявала и не мисля да го правя. Та на петия ден с другото момче се оказахме в една компания и решихме на следващия ден двамата заедно с компанията да отидем на пикник. На този пикник го усетих доста по-близък отколкото преди и целия ден бяхме неразделни. Вечерта се събрахме и момчето взе да ми прави някакви намеци с романтични песни и всички взеха да се шегуват с мен и момчето (при положение, че знаят, че си имам приятел): "А бе вие защо не тръгнете". Стана ми конфузно, защото знаех, че така един вид лъжа приятеля си, но някак ми беше супер, защото мисля, че имам чувства към другото момче. На следващия ден това момче пострада много лошо и бях супер нервна и притеснена за състоянието му. Същия ден гаджето ми се обади, за пръв път от 6 дена и се сдърпахме, защото му казах, че се притеснявам за момчето, а той реагира така: "Аз не съм те чувал от 6 дена ти ми говориш за някакъв си... " и всичко се обърка. Сега с гаджето ми се сдобрихме, но някак си се чувствам изстинала към него, заради това че прави от мухата слон напоследък и чувствата ми към другото момче. Обещах на приятеля си да не го лъжа и ако има нещо просто да му го кажа, но просто ме е страх от реакцията му и не съм сигурна какво да правя.
Моля ви, дайте ми съвет, защото наистина съм объркана...
П. П. Ако ще пишете глупости и неща от рода "Това е толкова тъпо" по-добре си ги запазете за себе си... Питам като нормален човек, а не като някаква простачка, която само търси къде да се оплаче... Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: b166e4faac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избери другото момче, не приятеля ти. Кажи му как стоят нещата и бъди щастлива с "близнака" ти! От историята ти ясно се виждат нещата :) Успех, мила!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6a601b51ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има една фраза "Ако обичаш едновременно двама души, избери да бъдеш с втория, защото ако обичаше истински първия, нямаше да се влюбиш във втория".

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 88155e0a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи избор и се придържай към него, а не разигравай и двамата, най-вече гаджето ти. Много прав е бил за това, което ти е казал по телефона...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 61c564d2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако наистина обичаше гаджето си, нямаше да има 3-ти човек в отношенията ви.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a26019a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тренирай от сега, че след още 8 месеца трябва и този да зарежеш заради друг. Просто си от този тип жени.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 165211b424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към номер 7.
Какво ще рече "този тип жени"? Понеже няма такъв тип мъже? И защо това, че откриваш любовта при друг, не при сегашната си половинка, те прави какъвто и да било тип?
Ако човекът до теб не ти дава всичко, а в същото време виждаш това, което ти липсва при друг, е нормално да си раздвоен.
Напълно съм съгласна с номер 3.
Но авторката не казва категорично дали е влюбена в другото момче.
Според мен не трябва да се влияеш от думите на гаджето ти, че ще се самоубие без теб. И аз съм го чувала, но всички са си живи.
Представи живота си без него. Ако мислиш, че ще ти е по-добре, действай. Но не мисля, че е добра идея да оставиш гаджето си и веднага да се впуснеш в друга връзка. Може би трябва да останеш сама за малко, за да осъзнаеш наистина от какво имаш нужда.
Тези отношения са съвсем нормлани. Колкото и да ни се иска всички да живеем в приказка, да сме вечено щастливи с половинките си, рядко се получава така. Хората се променят, вързките се изчерпват...
Успех :)
ШФЩ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f8b14f394a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Правел от мухата слон. Не те е виждал, човека ти му разправяш, че ти е притеснено за някакъв си(правилно ти е казал) абе ебати какви сте жените. Само да ви остави от поглед човек и веднага се захласвате по друг. И ти май си от влюбчивите момичета. ( Знаеш коя дума бих употребил. Писнало ми е от такива като тебе)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a0895b218f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, че не си прав номер 9, но недей така грубо с момичето. Дошла е за съвет, а не за упреци.

Иначе, авторке, никой не може да ти каже какво да направиш и да вземе решението вместо теб. Сама трябва да избереш с кой да си, само бъди откровена и към двамата, не си играй с чувствата им и се придържай към решението си.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b98b4183e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката: Благодаря ви! Поговорих си с приятелят ми и с другото момче и сега все още съм с приятелят си, а с другото момче само излизаме заедно в компания :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker