В тежка депресия съм спрях и да излизам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В тежка депресия съм спрях и да излизам
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4575 пъти
Чувствам се много зле отделих се от всичко и всеки
защото хората са двулични и се интересуват само от клюки и не искам да разбират как се чувствам
Не казвам Че всички хора са такива нo тези които познавам са. Покажа ли им малко слабост и те по всячески начин се опитват да изтъкнат грешките ми да ми ги натякват като че ли те са безгрешни и ме карат да се чувствам още по зле като ми припомнят минали неща които аз се опитвам да забравя. Kойто както си иска да ме разбира но това е истината повечето хора се интересуват от това кой колко пари има, как живее и така нататък ако не говорят зад гърба на някого ще останат без тема и няма да има за какво да си говорят

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: a84eee9fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да така е, аз затова предпочитам да си стоя сама вкъщи. И макар да ми се подиграват, че съм станала като монахиня е за предпочитане отколкото да седя с тях и да им слушам глупостите. С повечето ми познати говорим общи приказки, гледам да не се сближавам много, много после да не се ядосвам като разбера че са се присмивали зад гърба ми. Не изпитвам нужда от контакт с хората някак, не че аз съм идеална, но не знам разочарована съм просто и то много и гледам да не се повтаря

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ea8044e11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съм съгласен с 1!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e1fd1cea85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм така от години....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c066197fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много правилно си разбрал хората - точно такива двуличници са 99 % от тях. И аз отдавна се отказах от приятелства и сближаване. Когато се заговорим с някой, много внимавам да не споделям лични неща. Говоря на общи теми - времето, например. Всеки ти се прави на приятел и ти се мазни, а после ходи зад гърба ти и те клюкари и ти се присмива, само защото си различен от него. На мен и майка ми е същата интригантка, затова и с нея почти не говоря. Наскоро се опита да ми обясни как съм се "изложила" пред нейното село, защото не съм поздравявала никой, не съм им отговаряла на въпросите, правела съм какво съм си знаела и съм срязала рязко някоя и друга изкукала бабичка, дето се е опитала да ме разпитва за лични неща. Отговорих й, че хора, които не са прочели една книга в живота си, а единственото което гледат по ТВ са турски сериали, не могат да бъдат критерий в живота ми. Тя ме зяпна неразбиращо и се врътна, сигурно отиде да търси в речника какво, аджеба, означава тая дума.
Хич да не ти пука. По добре сам, отколкото зле придружен. Нямам нужда от хора, които да ме натоварват психически и емоционално. По добре да си седя вкъщи и да чета някоя интересна книга, да гледам любимо предаване или да се занимавам с хобито си, отколкото да се правя на много "отворена и социална" и да одрънквам другите зад гърба им, докато те правят същото зад моя.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1889385bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Така е в Бг. Хората се интересуват само от клюки и дай им да се подиграват. Аз ограничих контактите си до минимум и ми е супер. По-добре сама отколкото с интриганти и лицемери.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9661e70e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз изпадам в подобно положение и не знам какво да правя. НЕ излизам, защото няма къде да отида, няма с кого и нямам приятели. Не излизам, защото не виждам много голям смисъл в това, добре знам, че хората не ме искат. Знам много добре отношението им към мен, и като гледам повечето от училище си имат приятели, едва ли ще им е до мене. Това лято ще им е най-самотното, ще се прибера след семестъра и няма да има къде да отида. На всичко отгоре започвам да правя и паник атаки и не знам как да изляза от този гаден кръг. Не е хубаво да си сам, защото след време и родителите няма да ги има и самотата ще е пълна. Но в момента ми е трудно и не знам как да имам приятели, то и не съм имал много през годините. Дори и успокоителни да пиеш, те едва ли ще променят самотата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 298a217210
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, аз също съм съгласна с 1 и 2 и между другото авторе(не знам момче или момиче си), незнам ако искаш вярвай аз се чувствам по-същия гаден начин. Винаги са говорили зад гърба ми, винаги са ме виняли и са ми са се присмивали за щяло и нещяло, дразня се защото не съм такава и умея да пазя тайни, но другите не и често съм била предавана, но така е, никой не можеш да променишИскам да ти кажа да не се депресираш, аз също си стоя често сама в къщи и предпочитам да не си губя времето с някакви интриганти. С тях съм просто на''здравей, как си''и толкоз. Пожелавам ти да успееш да преодолееш депресията, не си струва да си вгорчаваш живота заради другите, успех:)))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7f2699ef26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За съжаление си прав/а. Аз съм на 39 г. и около мен в службата са повечето такива, каквито ги описваш. Въпросът е, че това е национална черта. Какво може да се направи?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0ae3d5d6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хора, вие на колко години сте.... май всичките сте много млади.... не може да нямате социални контакти... това е много зле за вас и ще го разберете.

Напълно ви подкрепям всичките и съм съгласен с вас... но моля ви се не се затваряйте вътре в себе си.... това е най гадното... какво ви пука, кой какво говори... винаги ще има някой да говори зад гърба ви... това означава, че сте живи... когато спрат да говорят за вас, това означава че сте два метра под земята...

не може така да се предавете... просто коригирайте отношението си, колкото и да неприятно и неприсъщо за вас... ако сте жени, си намерете приятели от мъжкия пол и обратното ( не говоря за любовни отношения).


Американците са казали: Не Мрази играча, мрази играта.

Поздрави

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9661e70e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6: И като изляза какво. Преди час и нещо излязох за малко и гледам някакви, просто не знам какво определение да измисля, за да не звучи като обида, но тези около мен са точно такива. Наркомани и битови алкохолици е най-малкото с каквото мога да ги опиша. Някой се избъзика с мен, но няма смисъл да влизам в конфликти, защото са мнозинство. Защото града уважава такива елементи, а на мен ще ми сложат някое определение. Просто нямаш избор, и дори да излезеш няма какво да правиш. Не е хубаво да седиш по цял ден в къщи, но просто тук, където съм израснал нямам друг избор.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e75150a592
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, и аз почти не излизам. Но не вися във големия клюкарник Фейсбуук, в сайтовете за запознанства е пълно със странни личности, а тук рядко позволяват да се разменят кординати. Ако някой ден не получа момиче в електронната си поща и успея да го материализирам от компютъра, май ще си умра самотник. Защо не излизам ли? Защото съм се нагледал на фалш, жестокост, липса на морал и цинизъм и предпочитам да си спестя следващи разочарования. Лошото е, че една част от виновниците за това мое решение влизат и в Интернета, за да обясняват на мен и хората като мен, че трябвало да излезем навън. Съгласен, но само, ако те се задължат да не напускат Интернета! Защото аз (а едва ли съм само аз) не мога да съжителствам с такива нито в реалния, нито във виртуалния свят. Справедливо е Интернета да остане за едните, а реалният свят за другите. Не може едни да получават и двата, а други да са само в единия свят и дори да им се натяква, че са там, защото са хора ниско качество.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9c236078b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз бях така. Мъчително е да осъзнаеш, че хората около теб не стават, дори и за едно кафе. Нали все пак и по време на това кафе трябва да си говорите... , а просто не се получава. И аз не излизах никъде, с никого и наистина ми беше много по-добре, поне не усещах злобата и ненавистта на обществото, когато си бях вкъщи. Съветвам те все пак да потърсиш други хора, интернет и т. н. Не можеш вечно да си стоиш сам вкъщи. Аз си намерих приятел и започнах да излизам с него, поне с него ми е супер. Моят съвет е ти да направиш същото, ще ти е по-добре, повярвай ми, защото не може да се отдалечиш от живота навън, колкото и зъл да е той. Успех!


0ne in a milli0n, 20

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 95661b0c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Радикално решение за депресия – 2 литра вода 1/2 чаена лъжичка сол (Тялото жадува за вода - Д-р Батманжелидж)

Изложената във вашата книга (Тялото жадува за вода) проста формула – 2 литра (8 чаши) вода плюс 1/2 чаена лъжичка сол на денонощие ми помогна да преодолея депресията. Главата в книгата посветена на депресията, ми помогна да победя в борбата, в която загубих повече от десет години.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f488fce4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Когато усетите атака, помолете Бог да ви избави, в името на Исус Христос. Повтаряйте си Исусовата молитва и "Да възкръсне Бог... "Ходете на служба, изповядвайте се и се причастявайте. Пийте светена вода, имайте в дома си Йордановкса вода и пийте по малко от нея. Бог да ви пази, в името на Исус Христос!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker