Аборт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аборт
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2305 пъти
Винаги съм имала гинекологични оплаквания. Винаги съм имала леко течение. Лекуват ме със силни антибиотици, но до месец се връща. Смених хиляди гинеколози – започнаха да ми изписват предимно свещички, положението се пооправи. Така се случи, че преди две години направих аборт. Всичко беше наред. И все още е, но течението пак се появи, леко е и имам лека болка, която е остра и за кратко и се появява рядко. Изгубих смисъла в живота, депресирана съм, не мога да спра да плача, нещастна съм. Мисля само лошото.
Мисля за самоубийства и всякакви такива неща, чувствам се ужасно. Предполагам тук ще получа много упреци, давайте смело, излейте си го на мен, аз мога да нося, свикнала съм… не мога да ви спра.
Някоя от вас правила ли е аборт и след това забременявала ли е лесно? Моля кажете нещо за да се успокоя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: e576f57a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам къде живееш, но може би е добре да се прегледаш в университетска болница. Там лекарите са университетски преподаватели и имат много голям опит.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c0bddd1ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, никой не би те упрекнал, ти си човешко същество и си имала свои причини, по - добре така, отколкото да лишиш от нормален живот едно дете.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a585be079c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Майка ми е правила аборт, след като ме е родила .. 2 пъти (не по нейно желание, разбира се .. тя не е убиец). 1вият път е било преди доста години, аз съм била мъничка, станало е толкова в началото, даже не са ми били казали, че е била бременна. Вторият път беше преди около година. И мама, и аз го преживяхме много тежко. Наистина знам какво ти е, това никога няма да отмине. Винаги, абсолютно винаги, когато някой говори на тази тема, се разстройвам, какво остава за майка ми .. Но животът продължава, колкото и гадно да е. Пък и има толкова деца, които си нямат родители .. защо не си осиновиш? Хайде, горе главата, не се предавай! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 00150795af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай. Имам приятелка правила аборт и след това лесно е забременяла. Не се измъчвай.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dd23d1bc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка искам само нещо да ти споделя. Имам съседка, момичето беше проститутка. Знам, че има 3 аборта. Сега след години се омъжи в друга държава и е бременна ще има близнаци. Сестра ми е отговорен човек към здравето си, профилактични прегледи и т. н. Здрава, права, млада според изследванията не може да забременее, а в изследванията казват ''НЯМА ПРИЧИНА''. Така, че излез от дупката и спри да се обвиняваш, не само ти си правила аборт. Горе главата ще си имаш детенце. Поздрави!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 474331a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, аз! Махнах го, защото не беше момента, въпреки противозачатъчните хапчета, които пиех. Когато дойде моментът, стана от раз. Докато бях бременна обаче доста си поревах за предното зародишче.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 951719669f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спокойно, не си внушавай ненужни негативни мисли. Познавам момиче с два аборта зад гърба си и в момента се радва на едно прекрасно, здраво момченце.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 48c619211f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Правила съм един аборт приех го тежко физически и психически, въпреки че избора беше мой. година по-късно забрЕменях планувано и вече имам детенце на 3годинки

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ca3546ac13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Проблемът ти не са гъбичките, не споменаваш дали абортът е спонтанен. Най-вероятно не, защото мисля че това те мъчи, за съжаление няма да чуеш, че всичко е наред, напротив, сторила си нещо лошо. Но има път напред, обърни се с покяние и промени жвота си, моли се за душата на това неродено дете. Господ прощава и е милостив, довери Му се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fca2bb5c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, миличка!
Аз като теб винаги съм имала гинекологични проблеми. Години наред бях изключително слаба, с много слаба имунна система. То не беше бяло течение, гъбички, нередовен цикъл .. всичко. Имах човек до себе си близо четири години и след като завърших училище аз бях начертала пътя си занапред. Мислех да се омъжим, да имаме деца, да бъдем щастливи, но съдбата си знае своето. Стана така, че неволно забременях и поради нередовния ми цикъл узнах едва в началото на втория месец. Аз много се зарадвах, но човекът до мен се уплаши, подви опашка, принуди ме да направя аборт и така и стана. Изпаднах в дълбока депресия след това, която се засили със студенината на партньора ми. Скоро той ме остави с обосновката, че съм му била вече безразлична.
Преживях много тежки две години на самота и дълбока депресия, но благодаря на семейството ми, че ме подкрепяше.

Мина време и започнах да контактувам все по-често с добър мой приятел от детските години. Постепенно двамата станахме толкова близки, че нямаше нужда да си задаваме въпроса дали сме заедно или не. Аз много се притеснявах дали ще успея да забременея след аборта, но нямах никакви проблеми. Искахме да си имаме бебе, работихме по въпроса, забременях, родих и сега съм мама на едно прекрасно четири годишно момиченце. Имам още две мои приятелки с аборт, които си имат деца и са нямали проблеми със забременяването.

Ако си направила аборт при добър специалист, мисля че не би трябвало да има усложнения. Желая ти много много щастие и един ден да станеш една прекрасна майка! Аз вярвам в това, защото вече съм минала по този път! Успех миличка и всичко най-добро в живота!
В.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1da3daca27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Симптомите ти много ми напомнят за проблеми с щитовидната жлеза. Не се шокирай, тя ръководи функциите на нервната и половата системи, ако чувстваш и сърцебиене това трябва да е. Иди си пусни едни хормони на щитовидната жлеза, повечето са платени но имаш шанс да разбереш. При проблеми с щитовидната жлеза се наблюдават необясними гинекологични течения, болки ниско долу, който се появяват и изчезват, нервни сривове, депресии, необяснима сърдечна аритмия и дори спонтанни аборти, деца с вродени малформации, проблеми с очите и какво ли още не.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b402d651d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моята приятелка преди 5 год забременя, но тъй като и тя имаше мн проблеми-а и беше мн слаба... направи аборт... след това изпадна в депресия което е нормално, но си намери работа и някакси се съживи, а и роднините й бяха до нея-съпругът и също.. и тя се справи. Сега е жива и здрава и си има също така здраво бебче на 5месеца-не се отчайвай и твоето време ще дойде-не ти е било писано сега...
Но може би след месец, сва, пет или след година, или години ще си имаш и ти едно мъниче-живей с надежда и чакай-за всяко нещо си идва времето...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c0bddd1ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Спокойно, не се притеснявай! Отиди на преглед! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker