Споделянето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Споделянето
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2305 пъти
Приятелят ми ми забранява да имам Фейсбук. Когато се запознахме аз имах такъв, той също. По - късно си ги изтрихме, защото сметнахме, че е тъпо само да ни следят живота. Но на мен започва да ми липсва да споделям снимки там. Има моменти в живота си, като раждане на бебе, кръщенка и т. н., които много желая да споделя с всичките си приятели и познати, бивши съученици. Приятно е. Не знам дали ще го сметнете за кифленско, сякаш искам да се покажа, всъщност аз наистина имма нужда да споделям там. Всички го правят и тайничко им завиждам на тази възможност. Но все още не мога да преценя за себе си дали искам или не, дали е по - добре да си остана без Фейсбук. Дали няма да си навлека дразнения и неприятни емоции от там?
Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 5ec62f44c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тц тц тц/... голяма саможертва ще направиш..малеее до къде го докархме..
има хора които нямат какво да ядат.. на теб проблемата ти е че не можеш да имаш фейсбук... боже господи..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d42b50713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фейсбук е една огромна ЛЪЖА и ИЛЮЗИЯ! С всичките му плюсове и минуси живота си е реален, а не виртуален. Точно в реалния живот имаме възможност за обект-субектно възприятие за света и нещата, чрез него ние трупаме опитности и израстваме. Или пък деградираме-личен подход.

Ти явно вече си доста затънала. С какво ти помогнаха досега качените снимки? Този факт дава ли ти някаква полза, нещо чувстваш ли се примерно израснала, с нещо подобрила ли си нещата, помогнала ли си на някого? Или май само си лъскаш и ласкаеш Его-то, струва ми се. Его-то ни е ненаситно, то иска все нови и различни неща, но характерно за него е, че никога не се удовлетворява, то винаги ни тегли надолу. И така да е има по-реални поприща. Фейсбук е един балон, уж в него си нещо, а реално си никой. Колкото по-рано се отрезвиш и зарежеш тази клоака, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a95384d5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо не да излезеш и да ги покажеш на гаджето, приятелите, роднините).. По старомодния начин.. Закво ти е този пуст Фейсбук?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 14f8a96840
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Измислена история...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 94d1b7baa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Баба ти също изпадна в голяма депресия, когато й спряха фейсбука :(

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 990584a907
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти се шегуваш! И аз имам фейс, но и имам точно 1 качена моя снимка, на която се виждам в далечината... Кое му е толкова чак хубавото да споделяш? Всички тези хубави моменти можеш да ги споделиш и лично с хората около теб. Разните познати, с които не си се чувала от години примерно и ти висят просто ей така за бройката във фейса какво ги интересува ти какви снимки качваш. Звучиш ми като някоя зарибена тинейджърка, а си семейна жена!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c4077429b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Няма нищо лошо, ... да искаш да споделиш живота и с друг/други, това мисля аз! ... :)) А и защо да има? Живеем в 21 век и е нормално хората да провеждат живота си на няколко места едновременно, това е начин на живот, нали? Информационните технологии се развиват, а ние сме хора и в нашата природата е заложено да искаме да отворим вратичка от живота си и към животите на другите! ... ;) Хммм, мисля че ти си се съобразила с неговото виждане! За да имате разбирателство, а самия той е някак малко мнителен, и за него е по-добре факта че нямате facebook, особено ти, защото така няма да има причина да те мисли, и ревнува, да кажем :D E, дали е хубаво, да се отдръпнеш и затвориш в един тесен кръг и граница, когато около теб е живеца от възможности? ! ... Какво? Да не би facebook, да е разделител за какво може и какво не? ! Хиляди и хиляди хора го използват, и нямат никакво притеснения, живят си живота, правят каквото искат :) Имат си свойте семейства и не им пречи че споделят,.. на връзките им.

Еми... няма е да е добре за теб, да загърбиш желанието си! ... :) Какво да направиш ли? Поговори с него, какво толкова ако имаш facebook, ако му е проблем, направете един общ =) Нали? Та... на место да им завиждаш, да се почувстваш и ти нормално, иначе ще живееш като ощетена! Няма да е приятено за самата теб :) Очаквай от него, да те разобеждава, и да ти казва колко е глупаво това, или че няма смисъл и причина, но ако те обича, не виждам защо би ти отказал или забранил, макар да сте заедно, и то... той и ти имате нужда и от лично пространство, за да можете така да цените и съвмествното, иначе съвместния живот се превръща в рутина и става скучен и тягостен :)

~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6a32ae5b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не смятам, че е редно да ти забранява такова нещо. Това си е твой личен избор. Може да не иска да качваш снимки с него и да пишеш за връзката ви, но да ти забрани изобщо... струва ми се прекалено.

Аз не бих си позволил да забраня такова нещо на приятелката си и не бих й позволил тя да ми забрани. Разбира се, различните хора имат различни разбирания. Вие си знаете къде слагате границата за тези неща във вашата връзка. Щом ти е проблем поговори с него...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 65147625fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "По - късно си ги изтрихме, защото сметнахме, че е тъпо само да ни следят живота. "

От тези думи разбирам, че ти си била съгласна, а сега си се разкаяла. Не си го питала дали да се върнеш във Фейсбук, а си решила, че няма да е съгласен и те гложди желанието да покажеш на целия свят как правиш всичко според правилата на обществото ни. Това за забраната от приятеля ти явно е някаква истерия или непознаване на значението на този глагол, защото в написаното никъде няма доказателства, че ти е забранил нещо. Само се надявам някой ден да не го обвиниш в изнасилване след като правите секс доброволно. :(

Дотук открих, че си копнееща за внимание, склонна си да се измъкваш чрез обвиняване на друг, трудно ти е да уважаваш връзката и съвместните решения на партньорите... от теб зависи дали ще прибавиш към този списък неизлечимо болна от любов към клюките, неспособна да надделее над изкушенията на живота, не държаща на думата си персона и поредната наивница, която предоставя информация на Фейсбук. За информация - профилите ви не са изтрити, а деактивирани. Т. е. стоят във Фейсбука и чакат да ги активирате отново. Целта на това упражнение е от Фейсбук да не губят ничии данни (нали трябва да си осигуряват доходи чрез продажба на чужди данни под масата за черни дни или за допълнение към приходите от рекламодатели) и да декларират по-голям брой потребители от реалния чрез включване на тези профили в общия брой (колко му е да се направиш на разсеян в името на повече пари от рекламодатели? ).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 317cc59a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дано и други да се осъзнаят след вас. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker